Alternativna medicina opet truje ljude
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Alternativna medicina opet truje ljude
Znam da je legalno, nego čekam kad će biti i znanstveno zdravo. S linijom bi se kosili da pretjerujem i nisam ni vegetarijanac, ni vegan, izraziti sam mesojed.. sa slabošću na pogačice od čvarakaostrakon wrote:pa legalno je i sad jesti špek i čvarke, ako se oni ne kose s tvojom linijom, ili ako nisi vegan
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ja pokušavam objasniti sve i ispasti pametanbogomdani wrote:sve ovisi na sto pucas...eto,ja izigravam klauna,zaebajem se,malo komplimenata,sve na distanci i eto..valjda to zene vole taj pull-push sustav igre,gdje te ne moze niti za glavu niti za rep,ne moze te uloviti..to ih intrigira..s druge strane,mos kao Weber..brutalisticki..Curo os seks i to je to..gdje upali,upali..ostrakon wrote:znači poželjno je hvaliti ih, obasuti s komplimentima i dizati ih u nebo? ali ne cijelo vrijemebogomdani wrote:inace ne lajkam polirati zenska Ega..dobro,malo,ali one koje zive od toga..no way
pa malo preći na umanjenice i ispričati koji vic...
ili da jednostavno kažem što mi se sviđa i to je to?
što bude, bude
Guest- Guest
Prozori ti se peru wodom i nowinskim papirom ....kanta wode , uroniš list nowinskog papira unutra , naprawiš grudu i prođeš prozor .....a onda sa istim takwim papiromal suhim kružnim pokretima swe obrišeš ....sjaji se ki blesawo ......netrebaju ti detrđenti.r_nevjesta wrote:Znam, zato i kažem da ima nade za pancetu i čvarke, a sagorjeti nije tako teško, kad jednom kreneš, ima raznih aktivnosti. Ne znam koliko kalorija sagorjeva npr. pranje prozora, nadam se dosta, jer to moram obaviti za vikend :)bogomdani wrote:negdje je nedavno i pisalo da je cvinjska mast bolja i od ulja,margarina,a maslac prirodni je zakon..naravno treba izgarati sve sto se pojede..
Pitaj welikog maga ...on swakakwe pizdharije zna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mislim da je zdravo, dokazali su da kolesterol veće gustoće koji se nalazi u životinjskim mastima, mesu i jajima zdraviji od kolesterola niske gustoćer_nevjesta wrote:Znam da je legalno, nego čekam kad će biti i znanstveno zdravo. S linijom bi se kosili da pretjerujem i nisam ni vegetarijanac, ni vegan, izraziti sam mesojed.. sa slabošću na pogačice od čvarakaostrakon wrote:pa legalno je i sad jesti špek i čvarke, ako se oni ne kose s tvojom linijom, ili ako nisi vegan
Guest- Guest
Zar nije to Longijev način udvaranja i zavođenja? Ima još netko takav?bogomdani wrote:sve ovisi na sto pucas...eto,ja izigravam klauna,zaebajem se,malo komplimenata,sve na distanci i eto..valjda to zene vole taj pull-push sustav igre,gdje te ne moze niti za glavu niti za rep,ne moze te uloviti..to ih intrigira..s druge strane,mos kao Weber..brutalisticki..Curo os seks i to je to..gdje upali,upali..ostrakon wrote:znači poželjno je hvaliti ih, obasuti s komplimentima i dizati ih u nebo? ali ne cijelo vrijemebogomdani wrote:inace ne lajkam polirati zenska Ega..dobro,malo,ali one koje zive od toga..no way
što bude, bude
2014-04-12
nikad,posto Znanost financira industrija,kojoj je profitu vidu..r_nevjesta wrote:Znam da je legalno, nego čekam kad će biti i znanstveno zdravo. S linijom bi se kosili da pretjerujem i nisam ni vegetarijanac, ni vegan, izraziti sam mesojed.. sa slabošću na pogačice od čvarakaostrakon wrote:pa legalno je i sad jesti špek i čvarke, ako se oni ne kose s tvojom linijom, ili ako nisi vegan
Sto mislis zasto su doneseni restriktivni zakoni,p ljudi jedva vise da uzgajaju cvinje,pure i kokoške?? da ne spominjem da je svima odjednom cvinjska kakica pocela neugodno smrdjeti..svi se nes profinili,na korist industrije..ebote,prije su se cvarci dijelili medju susjedima dzabe,ako je tko i prodavao,bilo je ponizenje ih kupovati,jer se taj smatrao sirtomasnim..dobro,mene ti produkti ne vuku,ali pricam o situaciji,,
Guest- Guest
Al ja nezawodim nikoga ....
Da ikog zawodim nebi se owako ponašao.
2014-04-11
Ma na startu joj svezes samarcinu..onajkoj zbunjenoj joj izrecitiras nes od John Wayne-a i tvoja je..ostrakon wrote:ja pokušavam objasniti sve i ispasti pametanbogomdani wrote:sve ovisi na sto pucas...eto,ja izigravam klauna,zaebajem se,malo komplimenata,sve na distanci i eto..valjda to zene vole taj pull-push sustav igre,gdje te ne moze niti za glavu niti za rep,ne moze te uloviti..to ih intrigira..s druge strane,mos kao Weber..brutalisticki..Curo os seks i to je to..gdje upali,upali..ostrakon wrote:znači poželjno je hvaliti ih, obasuti s komplimentima i dizati ih u nebo? ali ne cijelo vrijemebogomdani wrote:inace ne lajkam polirati zenska Ega..dobro,malo,ali one koje zive od toga..no way
što bude, bude
Guest- Guest
jok,.Longi se ne udvara curama..cuva se njih..r_nevjesta wrote:Zar nije to Longijev način udvaranja i zavođenja? Ima još netko takav?bogomdani wrote:sve ovisi na sto pucas...eto,ja izigravam klauna,zaebajem se,malo komplimenata,sve na distanci i eto..valjda to zene vole taj pull-push sustav igre,gdje te ne moze niti za glavu niti za rep,ne moze te uloviti..to ih intrigira..s druge strane,mos kao Weber..brutalisticki..Curo os seks i to je to..gdje upali,upali..ostrakon wrote:znači poželjno je hvaliti ih, obasuti s komplimentima i dizati ih u nebo? ali ne cijelo vrijemebogomdani wrote:inace ne lajkam polirati zenska Ega..dobro,malo,ali one koje zive od toga..no way
što bude, bude
Guest- Guest
Hmm, pa nemam u planu ništa tako fizički teško, iako moram sastaviti jedan ormar.. pogledala sam upute i sve mislim da bih se tu mogla iznenaditi...bogomdani wrote:hmmmm.to ne ubrajam pod "sagaranje".. recimo okopati bastu,vrt,cetkom dobro izribati kamene ploce terace...nes stvarno fizicki tesko..
2014-04-12
r_nevjesta wrote:Zar nije to Longijev način udvaranja i zavođenja? Ima još netko takav?bogomdani wrote:sve ovisi na sto pucas...eto,ja izigravam klauna,zaebajem se,malo komplimenata,sve na distanci i eto..valjda to zene vole taj pull-push sustav igre,gdje te ne moze niti za glavu niti za rep,ne moze te uloviti..to ih intrigira..s druge strane,mos kao Weber..brutalisticki..Curo os seks i to je to..gdje upali,upali..ostrakon wrote:znači poželjno je hvaliti ih, obasuti s komplimentima i dizati ih u nebo? ali ne cijelo vrijemebogomdani wrote:inace ne lajkam polirati zenska Ega..dobro,malo,ali one koje zive od toga..no way
što bude, bude
pa navodno žene vole odlučne muškarce, samo ne znam meni bi možda trebala koja čašica žestice prije nego bi se usudio tako upasti
Guest- Guest
brutalne ture hodanja,planinarenja,trcanja..seksanja..r_nevjesta wrote:Hmm, pa nemam u planu ništa tako fizički teško, iako moram sastaviti jedan ormar.. pogledala sam upute i sve mislim da bih se tu mogla iznenaditi...bogomdani wrote:hmmmm.to ne ubrajam pod "sagaranje".. recimo okopati bastu,vrt,cetkom dobro izribati kamene ploce terace...nes stvarno fizicki tesko..
Guest- Guest
Đizs, kako si zločest i krivo ga upućuješ, katastrofa ..ne znam samo jel' zato što si i ti zainteresiran za istu damu ili si nevezano zaobogomdani wrote:Ma na startu joj svezes samarcinu..onajkoj zbunjenoj joj izrecitiras nes od John Wayne-a i tvoja je..ja pokušavam objasniti sve i ispasti pametan
2014-04-12
Žene biraju. Nemaš ti tu šta kuwat. Samo se pristojno ponašaj. I to je swe.
2014-04-11
RayMabus wrote:Al ja nezawodim nikoga ....
evo onda jedna za tebe
Guest- Guest
Ccccc..eto sto ti je zenski prebrzi jezik a prespori mozag...r_nevjesta wrote:Đizs, kako si zločest i krivo ga upućuješ, katastrofa ..ne znam samo jel' zato što si i ti zainteresiran za istu damu ili si nevezano zaobogomdani wrote:Ma na startu joj svezes samarcinu..onajkoj zbunjenoj joj izrecitiras nes od John Wayne-a i tvoja je..ja pokušavam objasniti sve i ispasti pametan
Da pojasnim..Ostrakon je imao prije u potpisu giff gdje lik kauboj,onako iz voleja opizdi zeni samarcinu,zato jer ga je uhvatila za butinu...dakle,parodija na tu shemu.,.doticna dama uopce nije moj stih..
Guest- Guest
Uff, tebi je Meggi očito dobro utjerala respekt u kosti, pa popij nešto ako će ti to pomoćiostrakon wrote:pa navodno žene vole odlučne muškarce, samo ne znam meni bi možda trebala koja čašica žestice prije nego bi se usudio tako upastiostrakon
2014-04-12
Bolje da ga izdrka ....to će mu smanjit bilo kakwu želju za seksom na nulu.r_nevjesta wrote:Uff, tebi je Meggi očito dobro utjerala respekt u kosti, pa popij nešto ako će ti to pomoćiostrakon wrote:pa navodno žene vole odlučne muškarce, samo ne znam meni bi možda trebala koja čašica žestice prije nego bi se usudio tako upastiostrakon
2014-04-11
Inaće wolim sisate ....ako koju zanima ....šta ja wolim.
2014-04-11
Pa..svi volimo sisate,..ne sa ovjesenim vrecicama caja..
Guest- Guest
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» Kamerom snimili ko truje pse
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
Page 9 of 14