Alternativna medicina opet truje ljude
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Alternativna medicina opet truje ljude
eto na,a nijednoj se nisam uvukao u gacice na prevaru iti ikako,i ja jos negativac..da sam koju sa foruma prevrnuo,ebote,zivog bi me na tocak razapeli..ne,ne,nema seksa sa curama sa Foruma..nece ici..r_nevjesta wrote:Da, stoji i to, manijak seksisičkibogomdani wrote:ostalo stoji..ja lagano se drzim povecane distance jer sam proglasen demonskim semenom..
Guest- Guest
Netreba inzistirat na poljubću. Moš joj i žwalit wrat. Ja poljubać izbjegawam ....uhwatim se wrata , grićkanja ušiju ......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa sad, što hoće ili neće, to ćeš vidjeti.. ali čitala sam da isto vrijedi i za dosta muškaraca, ako nema poljupca ili to izbjegavaju, onda kažu da žena može znati kako taj nije zainteresiran za vezu s njom, nego bi vjerojatno samo sex.ostrakon wrote:u pravilu, ako te cura neće poljubiti, onda se neće ni seksati s tobom, nikad
ženama je poljubac intimniji od sexa
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Opčenito i meni je poljubać teško probawljiw , prewiše direktan .....bolje okolo , manje direktno ,,,,
2014-04-11
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Hello, Sora, psovala bi me?Sora wrote:Ovu razbojnikovu ...
2014-04-12
ne nuzno..lijepe zenske usne su isto jako erocko podrucjer_nevjesta wrote:Pa sad, što hoće ili neće, to ćeš vidjeti.. ali čitala sam da isto vrijedi i za dosta muškaraca, ako nema poljupca ili to izbjegavaju, onda kažu da žena može znati kako taj nije zainteresiran za vezu s njom, nego bi vjerojatno samo sex.ostrakon wrote:u pravilu, ako te cura neće poljubiti, onda se neće ni seksati s tobom, nikad
Guest- Guest
MI bi uwijek seks ,,,,,,da stoji .....ipakje to malo izrawno tj direkt osoba na osobu .....r_nevjesta wrote:Pa sad, što hoće ili neće, to ćeš vidjeti.. ali čitala sam da isto vrijedi i za dosta muškaraca, ako nema poljupca ili to izbjegavaju, onda kažu da žena može znati kako taj nije zainteresiran za vezu s njom, nego bi vjerojatno samo sex.ostrakon wrote:u pravilu, ako te cura neće poljubiti, onda se neće ni seksati s tobom, nikad
2014-04-11
Nista . Ocu da me vidibogomdani wrote:st os njom..??Sora wrote:Ovu razbojnikovu ...
neeeegoo... ....virtualnog na tone..Sora wrote:Znaci ima sexa ovdje ?
Guest- Guest
Nema kad ne dajubogomdani wrote:eto na,a nijednoj se nisam uvukao u gacice na prevaru iti ikako,i ja jos negativac..da sam koju sa foruma prevrnuo,ebote,zivog bi me na tocak razapeli..ne,ne,nema seksa sa curama sa Foruma..nece ici..
2014-04-12
Ponosno izjavljujem da niti jednu za to nisam niti pitao...Eto ti... ...r_nevjesta wrote:Nema kad ne dajubogomdani wrote:eto na,a nijednoj se nisam uvukao u gacice na prevaru iti ikako,i ja jos negativac..da sam koju sa foruma prevrnuo,ebote,zivog bi me na tocak razapeli..ne,ne,nema seksa sa curama sa Foruma..nece ici..
Guest- Guest
NI ja isto ....same su pitale .....bogomdani wrote:Ponosno izjavljujem da niti jednu za to nisam niti pitao...Eto ti... ...r_nevjesta wrote:Nema kad ne dajubogomdani wrote:eto na,a nijednoj se nisam uvukao u gacice na prevaru iti ikako,i ja jos negativac..da sam koju sa foruma prevrnuo,ebote,zivog bi me na tocak razapeli..ne,ne,nema seksa sa curama sa Foruma..nece ici..
2014-04-11
2014-04-29
vise nagadjale,sto taj hoce,nis ne trazi nis ne pita,a tako je fin prema nanama i nasmijava nas..RayMabus wrote:NI ja isto ....same su pitale .....bogomdani wrote:Ponosno izjavljujem da niti jednu za to nisam niti pitao...Eto ti... ...r_nevjesta wrote:Nema kad ne dajubogomdani wrote:eto na,a nijednoj se nisam uvukao u gacice na prevaru iti ikako,i ja jos negativac..da sam koju sa foruma prevrnuo,ebote,zivog bi me na tocak razapeli..ne,ne,nema seksa sa curama sa Foruma..nece ici..
Guest- Guest
Nema, nego dečki savjetuju Ostrakona kako će prići i osvojiti damu koja ga zanima.. spominju se pljuske, poljupci, svašta, vrlo su maštovitiSora wrote:Znaci ima sexa ovdje ?
2014-04-12
2014-04-29
..u glawu ?!?Sora wrote:Ja sam bolesna ....
2014-04-11
2014-04-29
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Kamerom snimili ko truje pse
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
Page 11 of 14