Alternativna medicina opet truje ljude
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Alternativna medicina opet truje ljude
a znas..pooknes jednom curu,pa dvaput,to je njoj znak da morate na sljedeci level vise..a seks par puta godisnje,dok se vidite,gdje je tu smisao???r_nevjesta wrote:Ma ne, to nemoj, ni u ludilu ...bogomdani wrote:emotifne
Guest- Guest
Zavjetovala se na čistoćuSora wrote:Nista prije braka
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Seks ima prednost a ta je da činiš ugodu nekom drugome ....owo da meni treba to mogu i jednostawnije ...opalim drkiću ....zato mi i nije seks napet ....osim ako ne osjetim da to owa druga strana oće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
uuuuu..ti kapljes izmedju nogu dok hodas..Sora wrote:Zavjetovala se na čistoćuSora wrote:Nista prije braka
Guest- Guest
Znači, jedino ja nisam shvatila?bogomdani wrote:Ostrakon je daleko od naivnjaka kako nemusto glumi,a mi prihvatili igru..
Ma znam da nije naivan, dobar je i ide svome cilju, ali vaši 'savjeti' bili su baš šašavi i zabavni
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pa naravno da hoce,inace se ne bi krenula seksati..RayMabus wrote:Seks ima prednost a ta je da činiš ugodu nekom drugome ....owo da meni treba to mogu i jednostawnije ...opalim drkiću ....zato mi i nije seks napet ....osim ako ne osjetim da to owa druga strana oće.
Guest- Guest
Ja koliko znam sam ti sawjetowao samo kako da pereš prozore.r_nevjesta wrote:Znači, jedino ja nisam shvatila?bogomdani wrote:Ostrakon je daleko od naivnjaka kako nemusto glumi,a mi prihvatili igru..
Ma znam da nije naivan, dobar je i ide svome cilju, ali vaši 'savjeti' bili su baš šašavi i zabavni
2014-04-11
Najbolje stvari su besplatne ...
Ye, gadne smo, gadne i zahtjevne....bogomdani wrote:a znas..pooknes jednom curu,pa dvaput,to je njoj znak da morate na sljedeci level vise..
2014-04-12
E vidis..cilja nam je bila zezancija,dobro se i opusteno zabaviti,i to je to..r_nevjesta wrote:Znači, jedino ja nisam shvatila?bogomdani wrote:Ostrakon je daleko od naivnjaka kako nemusto glumi,a mi prihvatili igru..
Ostrakon bi,koliko ga znam,prvo ostro u reali pogledao damu,pa je iz voleja pljusnuo,i otisao bez rijeci...
(naravno,i ovo je zezancija..no opet.. )
Last edited by bogomdani on 22/10/2015, 01:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa mislio sam na signale ....seks dolazi nakon toga ....ako nema signala onda neželi i to je to. Meni seks netreba , ja ga izdrkam. Wiše je to činjenje zadowoljstwa nekome drugome u komu i ti užiwaš. To nemoš naprawit drkićom i samo je tu seks superioran naspram owome ( šta je zadowoljawanje sebe jel ).bogomdani wrote:Pa naravno da hoce,inace se ne bi krenula seksati..RayMabus wrote:Seks ima prednost a ta je da činiš ugodu nekom drugome ....owo da meni treba to mogu i jednostawnije ...opalim drkiću ....zato mi i nije seks napet ....osim ako ne osjetim da to owa druga strana oće.
2014-04-11
Znam prati prozore majstorski, a tebe čitam između redova :PRayMabus wrote:Ja koliko znam sam ti sawjetowao samo kako da pereš prozore.
2014-04-12
Ne znam Longi..ja jednostavno MORAM napraviti dobru gimnastiku sa curom u krevetu,da se ispucam energijom..mogu i 4 puta baciti drkicu,energija mi je jos uvijek netaknuta..RayMabus wrote:Pa mislio sam na signale ....seks dolazi nakon toga ....ako nema signala onda neželi i to je to. Meni seks netreba , ja ga izdrkam. Wiše je to činjenje zadowoljstwa nekome drugome u komu i ti užiwaš. To nemoš naprawit drkićom i samo je tu seks superioran naspram owome ( šta je zadowoljawanje sebe jel ).bogomdani wrote:Pa naravno da hoce,inace se ne bi krenula seksati..RayMabus wrote:Seks ima prednost a ta je da činiš ugodu nekom drugome ....owo da meni treba to mogu i jednostawnije ...opalim drkiću ....zato mi i nije seks napet ....osim ako ne osjetim da to owa druga strana oće.
Guest- Guest
Ma to samo ako bi ga bezobraznica diralabogomdani wrote:Ostrakon bi,koliko ga znam,prvo ostro u reali pogledao damu,pa je iz voleja pljusnuo,i otisao bez rijeci...
2014-04-12
E upravo tako...r_nevjesta wrote:Ma to samo ako bi ga bezobraznica diralabogomdani wrote:Ostrakon bi,koliko ga znam,prvo ostro u reali pogledao damu,pa je iz voleja pljusnuo,i otisao bez rijeci...
Guest- Guest
Znam taj problem s viškom energije, kad svi oko mene padnu od umora, ja mogu bar još malobogomdani wrote:energija mi je jos uvijek netaknuta..
2014-04-12
Meni netreba ....ja sam se uwijek seksao sa onima koje su same tražile dakle oće da joj ugodim ili da joj ga ugodim kako god a padao tj zaljubljiwao se na one koje su nemočne tj trebaju zaštitinika .....owe neke jake ženske mi niakd nisu bile zanimljiwe jer im nemaš šta pružit kao ni one koje nepokazuju signale jer očito netraže da im ugodiš.bogomdani wrote:Ne znam Longi..ja jednostavno MORAM napraviti dobru gimnastiku sa curom u krevetu,da se ispucam energijom..mogu i 4 puta baciti drkicu,energija mi je jos uvijek netaknuta..RayMabus wrote:Pa mislio sam na signale ....seks dolazi nakon toga ....ako nema signala onda neželi i to je to. Meni seks netreba , ja ga izdrkam. Wiše je to činjenje zadowoljstwa nekome drugome u komu i ti užiwaš. To nemoš naprawit drkićom i samo je tu seks superioran naspram owome ( šta je zadowoljawanje sebe jel ).bogomdani wrote:Pa naravno da hoce,inace se ne bi krenula seksati..RayMabus wrote:Seks ima prednost a ta je da činiš ugodu nekom drugome ....owo da meni treba to mogu i jednostawnije ...opalim drkiću ....zato mi i nije seks napet ....osim ako ne osjetim da to owa druga strana oće.
2014-04-11
Mislim nisam neki sitnis od lika,da me puko izbacivanje sjemena izmori..ebes to musko...bas moram 100% fizicki se angazirati,i to mora da potraje..ako to usput zeni dobro,puna saka brade..milina.,..r_nevjesta wrote:Znam taj problem s viškom energije, kad svi oko mene padnu od umora, ja mogu bar još malobogomdani wrote:energija mi je jos uvijek netaknuta..
Guest- Guest
dobro si rekao..RayMabus wrote:Meni netreba ....ja sam se uwijek seksao sa onima koje su same tražile dakle oće da joj ugodim ili da joj ga ugodim kako god a padao tj zaljubljiwao se na one koje su nemočne tj trebaju zaštitinika .....owe neke jake ženske mi niakd nisu bile zanimljiwe jer im nemaš šta pružit kao ni one koje nepokazuju signale jer očito netraže da im ugodiš.bogomdani wrote:Ne znam Longi..ja jednostavno MORAM napraviti dobru gimnastiku sa curom u krevetu,da se ispucam energijom..mogu i 4 puta baciti drkicu,energija mi je jos uvijek netaknuta..RayMabus wrote:Pa mislio sam na signale ....seks dolazi nakon toga ....ako nema signala onda neželi i to je to. Meni seks netreba , ja ga izdrkam. Wiše je to činjenje zadowoljstwa nekome drugome u komu i ti užiwaš. To nemoš naprawit drkićom i samo je tu seks superioran naspram owome ( šta je zadowoljawanje sebe jel ).bogomdani wrote:Pa naravno da hoce,inace se ne bi krenula seksati..RayMabus wrote:Seks ima prednost a ta je da činiš ugodu nekom drugome ....owo da meni treba to mogu i jednostawnije ...opalim drkiću ....zato mi i nije seks napet ....osim ako ne osjetim da to owa druga strana oće.
Guest- Guest
Najbolje da se pojebete pa widite tko je izdržljiwiji .....r_nevjesta wrote:Znam taj problem s viškom energije, kad svi oko mene padnu od umora, ja mogu bar još malobogomdani wrote:energija mi je jos uvijek netaknuta..
2014-04-11
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Kamerom snimili ko truje pse
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
Page 13 of 14