Alternativna medicina opet truje ljude
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Alternativna medicina opet truje ljude
Ne savjetujemo,sporazumno pravimo cirkus..nisi skuzila??r_nevjesta wrote:Nema, nego dečki savjetuju Ostrakona kako će prići i osvojiti damu koja ga zanima.. spominju se pljuske, poljupci, svašta, vrlo su maštovitiSora wrote:Znaci ima sexa ovdje ?
Guest- Guest
mhhhh..Oni dani...mdaaaaSora wrote:Ne u onu stvar
Guest- Guest
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Čekaj, polako, još stigneš.. forum je živ, a i forumašicebogomdani wrote:Ponosno izjavljujem da niti jednu za to nisam niti pitao...Eto ti... ...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ne zanima me uopce..ono doista..imam sto mi potrebno pri ruci,i sad da razvijam neke emotifne i ine odnose na 1000 kilometara..gdje je tu pamet???r_nevjesta wrote:Čekaj, polako, još stigneš.. forum je živ, a i forumašicebogomdani wrote:Ponosno izjavljujem da niti jednu za to nisam niti pitao...Eto ti... ...
Guest- Guest
To ti je psihosomatksa bolest. Swe su glawobolje takwe.Sora wrote:Boli me glava ...((
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ono. Alternativna medicina a on bi sexal ..
pa redovan i zdrav seksualni zivot jest u biti alternativna medicina..
Guest- Guest
2014-04-29
Glawobolja je psihosmatska bolest. Doduše owa ti spoznaja neče pomoč ....pomoč če ti nešto drugo : Otkrij zašto te boli .....počim od kad je to počelo ....tu je događaj ( uzrok ). Riješi to i proči če.
2014-04-11
Ajde..? A kako ste se sporazumjeli, telepatijom, čitate misli? (da odem po foliju)bogomdani wrote:Ne savjetujemo,sporazumno pravimo cirkus..nisi skuzila??
2014-04-12
Ostrakon je daleko od naivnjaka kako nemusto glumi,a mi prihvatili igru..r_nevjesta wrote:Ajde..? A kako ste se sporazumjeli, telepatijom, čitate misli? (da odem po foliju)bogomdani wrote:Ne savjetujemo,sporazumno pravimo cirkus..nisi skuzila??
Guest- Guest
Ima xxx stranića , drkića i to je to .....mislim ok žene , seks al ....moć jednostawnosti.r_nevjesta wrote:Čekaj, polako, još stigneš.. forum je živ, a i forumašicebogomdani wrote:Ponosno izjavljujem da niti jednu za to nisam niti pitao...Eto ti... ...
2014-04-11
Ma ne, to nemoj, ni u ludilu ...bogomdani wrote:emotifne
2014-04-12
RayMabus wrote:Ima xxx stranića , drkića i to je to .....mislim ok žene , seks al ....moć jednostawnosti.r_nevjesta wrote:Čekaj, polako, još stigneš.. forum je živ, a i forumašicebogomdani wrote:Ponosno izjavljujem da niti jednu za to nisam niti pitao...Eto ti... ...
Guest- Guest
2014-04-29
Kad smo weć kod drkiće , mogo bi ja u krewetić lagano ...drkića i spawanać ....sutra je nowwi dan ....
2014-04-11
2014-04-29
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Kamerom snimili ko truje pse
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
Page 12 of 14