Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Tom prastarom metodom... ? Znam ja šta tebe više boli... :)
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Ajde, znatiželjan sam vraže?...Što?Trinity wrote:Tom prastarom metodom... ? Znam ja šta tebe više boli... :)
Guest- Guest
Odi spat više.
Kazna te čeka, kad se budeš najmanje nadao.
Trinity-
2014-04-17
Uuuuuu...heheheheheheheheTrinity wrote:Odi spat više.
Guest- Guest
@Kic, ti si prolupao...Pa to je zapravo normalno, kad braniš psihopate ovdje...
Guest- Guest
ne vidim da ikog branim, pa ni tebe :D
Samo nemoj mene braniti...Brani psihopate ovdje i bolesnike svih vrsta...To ti ide...Samoj nemoj mene...Nije potrebno...kic wrote:ne vidim da ikog branim, pa ni tebe :D
Guest- Guest
Spot se zowe : Lignja swira bubnjewe ......
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Evo ti jednog...A čak niti ne zna što znači Gajun Salamat...A on bi o galaktičkoj federaciji...smiješno...Ali, ovo je tvoj forum...RayMabus wrote:Spot se zowe : Lignja swira bubnjewe ......
Guest- Guest
Bome mu ne treba ni to, delirij da hebe rak raka.Starhemberg wrote:Opet brašno?
Guest- Guest
Još jedan psihopata koji bi rokao neistomišljenike...Moj @Kic postati ćeš poznat po tome s ovakvim primjercima...tre911 wrote:Bome mu ne treba ni to, delirij da hebe rak raka.Starhemberg wrote:Opet brašno?
Guest- Guest
Kao kad meni kažeš da sam guba ljudskared wolf wrote:Fulala si forum...Ovdje da.Trinity wrote:No , no wolf...nije da ti baš uvijek biraš riječi...red wolf wrote:Osjećaš li se slobodno kad znaš da možeš vrijeđati na ovom forumu?...Uostalom, kad je ovo mjesto idealno za psihopate, zašto ne bi bilo mjesto i za tebe...Na ponos vlasniku ovog foruma...michaellcmacha wrote:ti si prije svega kreten kakvog svijet nije vidio, a još dugo nakon tebe takvog neće vidjeti....red wolf wrote:Ja sam socijalist.michaellcmacha wrote:pitanje je jel lik uopće svijestan da ga trenutno podupiru samo kreature poput ezekiela koji se probudi ko kozmopolit, dan provede ko komunistički agitator, a večer privede kraju kao ultraneonacist slušajući ozbiljnu glazbu.... šta god mu to značilo.....Meatke wrote:naučio je svirat smrznutim hrenovkama
Guest- Guest
@Kic, ne neki način te žalim...Vjerujem kad si krenuo s ovim forumom, da si imao dobre namjere...No, sad si u rangu ovih psihopata...Nadam se da si time zadovoljan...Uostalom, ako si ti time zadovoljan, tko sam ja da ti kvarim tvoju sreću....
Last edited by red wolf on 17/10/2015, 23:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
Guest- Guest
red wolf wrote:Evo ti jednog...A čak niti ne zna što znači Gajun Salamat...A on bi o galaktičkoj federaciji...smiješno...Ali, ovo je tvoj forum...RayMabus wrote:Spot se zowe : Lignja swira bubnjewe ......
Las canalizaciones extraterrestres de Sheldan Nidle, quien dice ser representante de la Federación Galáctica de Luz, no son más que disparates sugeridos por los espíritus del Error, y como para muestra basta un botón se habla de seres dimensionales, que solamente existen en las historietas cómicas, y de dimensiones, que tampoco existen, o mejor dicho son solamente cuánticas o matemáticas. Desde ya que también es puro delirio la cuestión de la “salvación extraterrestre”…
Sheldan Nidle izvanzemaljske cijevi, koji tvrdi da je predstavnik Galaktičke Federacije Svjetlosti, nisu ništa drugo nego glupost predložio duhovima pogreške, i pokazati samo gumb raspravlja dimenzija bića, koje postoje samo u stripovima i dimenzije koje nisu, odnosno samo kvantna ili matematike. Od kako je čista delirij pitanje "izvanzemaljskog spasenja" ...
2014-04-11
tko te tjera da se družiš s nama psihopatima brate, zar nije to gluplji potez ako se mučiš u takvom društvu, ti elito, sinarhijo svjetska?red wolf wrote:@Kic, ne neki način te žalim...Vjerujem kad si krenuo s ovim forumom, da si imao dobre nemjere...No, sad si u rangu ovih psihopata...Nadam se da si time zadovoljan...Uostalom, ako si ti time zadovoljan, tko sam ja da ti kvarim tvoju sreću....
Planetary Activation Organization
Nidle founded the Planetary Activation Organization (PAO) in 1997, a movement which grew out of his Ground Crew Project group of the 1980s. The PAO predicted that 10,000 alien ambassadors would arrive on Earth in 1997.[6] The PAO also predicted that benevolent extraterrestrials would help transform the earth into a terrestrial paradise by the end of the year 2012.https://en.wikipedia.org/wiki/Sheldan_Nidle
2014-04-11
Volim se zajebavati s vama...hehehehehehehekic wrote:tko te tjera da se družiš s nama psihopatima brate, zar nije to gluplji potez ako se mučiš u takvom društvu, ti elito, sinarhijo svjetska?red wolf wrote:@Kic, ne neki način te žalim...Vjerujem kad si krenuo s ovim forumom, da si imao dobre nemjere...No, sad si u rangu ovih psihopata...Nadam se da si time zadovoljan...Uostalom, ako si ti time zadovoljan, tko sam ja da ti kvarim tvoju sreću....
Guest- Guest
Neznam šta o znači.....de mi ti objasni ......red wolf wrote:Evo ti jednog...A čak niti ne zna što znači Gajun Salamat...A on bi o galaktičkoj federaciji...smiješno...Ali, ovo je tvoj forum...RayMabus wrote:Spot se zowe : Lignja swira bubnjewe ......
2014-04-11
Ne znaš, a tvrdiš da si pripadnik Galaktičke federacije...Ma bravo...RayMabus wrote:Neznam šta o znači.....de mi ti objasni ......red wolf wrote:Evo ti jednog...A čak niti ne zna što znači Gajun Salamat...A on bi o galaktičkoj federaciji...smiješno...Ali, ovo je tvoj forum...RayMabus wrote:Spot se zowe : Lignja swira bubnjewe ......
Guest- Guest
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kila mozga..
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
Page 5 of 10