Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Dobro on, a s čim lupaju ovi drugi ?kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Nekako mi klavir draže vidjeti. :)
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
nekim krumpirima :DTrinity wrote:Dobro on, a s čim lupaju ovi drugi ?kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Nekako mi klavir draže vidjeti. :)
eto ga na, sad pričaš ko kineska poslovica iz slatkiša :^^red wolf wrote:Samo ti ohrabruj psihopate ovdje i brani ih i tvoj će forum prosperirati...kic wrote:blago meni, blago nama s ovakvim bivšim predsjednicima, bolje da su pokojni.red wolf wrote:Blago tebi...kic wrote:jopa ako treba posudit ću svoje neke instrumene za tvoj idući spotred wolf wrote:Znam, tebi na ponos...Već sam ti sve rekao što mislim o tebi...Nema potrebe da se ponavljam...Valjda se time ponosiš kad se ne mijenjaš...kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Ma radi što god hoćeš...Ovo je tvoj forum...kic wrote:eto ga na, sad pričaš ko kineska poslovica iz slatkiša :^^red wolf wrote:Samo ti ohrabruj psihopate ovdje i brani ih i tvoj će forum prosperirati...kic wrote:blago meni, blago nama s ovakvim bivšim predsjednicima, bolje da su pokojni.red wolf wrote:Blago tebi...kic wrote:jopa ako treba posudit ću svoje neke instrumene za tvoj idući spotred wolf wrote:Znam, tebi na ponos...Već sam ti sve rekao što mislim o tebi...Nema potrebe da se ponavljam...Valjda se time ponosiš kad se ne mijenjaš...kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Guest- Guest
mogu li, mogu lired wolf wrote:Ma radi što god hoćeš...Ovo je tvoj forum...kic wrote:eto ga na, sad pričaš ko kineska poslovica iz slatkiša :^^red wolf wrote:Samo ti ohrabruj psihopate ovdje i brani ih i tvoj će forum prosperirati...kic wrote:blago meni, blago nama s ovakvim bivšim predsjednicima, bolje da su pokojni.red wolf wrote:Blago tebi...kic wrote:jopa ako treba posudit ću svoje neke instrumene za tvoj idući spotred wolf wrote:Znam, tebi na ponos...Već sam ti sve rekao što mislim o tebi...Nema potrebe da se ponavljam...Valjda se time ponosiš kad se ne mijenjaš...kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
slobodno...kic wrote:mogu li, mogu lired wolf wrote:Ma radi što god hoćeš...Ovo je tvoj forum...kic wrote:eto ga na, sad pričaš ko kineska poslovica iz slatkiša :^^red wolf wrote:Samo ti ohrabruj psihopate ovdje i brani ih i tvoj će forum prosperirati...kic wrote:blago meni, blago nama s ovakvim bivšim predsjednicima, bolje da su pokojni.red wolf wrote:Blago tebi...kic wrote:jopa ako treba posudit ću svoje neke instrumene za tvoj idući spotred wolf wrote:Znam, tebi na ponos...Već sam ti sve rekao što mislim o tebi...Nema potrebe da se ponavljam...Valjda se time ponosiš kad se ne mijenjaš...kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Last edited by red wolf on 17/10/2015, 20:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
dildo?kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Tony Soprano-
2015-08-15
kolko plaća zampu jer udaraljajkaju melodiju koja je autorsko djelo?
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Dakle , ovo je bio bolji izlaz od Bandica..... Brutalno.
2014-04-14
Brutalno za drustvo, drzavu, mlade koji ce naslijediti ovo, brutalno .....
2014-04-14
S kime su Srbi htjeli graditi region??? Hajde sta su rvatski gardjani glasli za njega ali sto su ovi igrali na ovakovu kartu?? Kila mozga dvije marke....
2014-04-14
sva sreća pa nije reizabran i implementirao promjenu ustava, koji kalibar je ovo ajme.
Dobili ste predsjednicu koja odgovara vašoj svijesti, vama polovici ove tužne zemlje...abraham wrote:S kime su Srbi htjeli graditi region??? Hajde sta su rvatski gardjani glasli za njega ali sto su ovi igrali na ovakovu kartu?? Kila mozga dvije marke....
Guest- Guest
Kao da je radjeno prema iveku . Malograjdanski mediokritet sa osjecajem vrijednosti i velicine.
2014-04-14
Ne, nikada nije on, stipao, djevojcice , stipao djevojciec, tatatiarrrarararraaaa dugari...... Bijeli uprataci, Titin kamen, Dedinje, Goli. Ajd u pm.
2014-04-14
tvornica jeftinih slatkišaabraham wrote: Kao da je radjeno prema iveku . Malograjdanski mediokritet sa osjecajem vrijednosti i velicine.
Tony Soprano-
2015-08-15
a spisak udbaša kaj je neki dan objavio?abraham wrote:Ne, nikada nije on, stipao, djevojcice , stipao djevojciec, tatatiarrrarararraaaa dugari...... Bijeli uprataci, Titin kamen, Dedinje, Goli. Ajd u pm.
Tony Soprano-
2015-08-15
Tko?? Gdje??? Da , odlican album.Tony Soprano wrote:a spisak udbaša kaj je neki dan objavio?abraham wrote:Ne, nikada nije on, stipao, djevojcice , stipao djevojciec, tatatiarrrarararraaaa dugari...... Bijeli uprataci, Titin kamen, Dedinje, Goli. Ajd u pm.
abraham-
2014-04-14
naučio je svirat smrznutim hrenovkama
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
pitanje je jel lik uopće svijestan da ga trenutno podupiru samo kreature poput ezekiela koji se probudi ko kozmopolit, dan provede ko komunistički agitator, a večer privede kraju kao ultraneonacist slušajući ozbiljnu glazbu.... šta god mu to značilo.....Meatke wrote:naučio je svirat smrznutim hrenovkama
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja sam socijalist.michaellcmacha wrote:pitanje je jel lik uopće svijestan da ga trenutno podupiru samo kreature poput ezekiela koji se probudi ko kozmopolit, dan provede ko komunistički agitator, a večer privede kraju kao ultraneonacist slušajući ozbiljnu glazbu.... šta god mu to značilo.....Meatke wrote:naučio je svirat smrznutim hrenovkama
Guest- Guest
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kila mozga..
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
Page 3 of 10