Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Ajde, barem si jednom nešto pametno u životu napravio...Starhemberg wrote:Ja sam ovome dao glas tada...
Guest- Guest
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Seljačina :DD Pokrij se ušima i šuti :))red wolf wrote:Nevadim se ja iz ničega...Ja cijenim umjetnost...Ti osim harmonike ne cijeniš ništa...tre911 wrote:Valja se vaditi iz svojih gluposti jelda a? :)))red wolf wrote:Naravno da sam čuo harmoniku. Volim njen zvuk. Kao i udaraljka.tre911 wrote:
Znači svira se i udaraljkama a? Ko bi to reko, nego jesi li ti ikada čuo harmoniku osim izvan srbije seljačino :DD
Guest- Guest
Mir.red wolf wrote:Ajde, barem si jednom nešto pametno u životu napravio...Starhemberg wrote:Ja sam ovome dao glas tada...
Guest- Guest
Znam, boli te što sam te otkrio kao psihopatu koja bi rokala svoje neistomišljenike...Vjerujem da jedva čekaš...tre911 wrote:Seljačina :DD Pokrij se ušima i šuti :))red wolf wrote:Nevadim se ja iz ničega...Ja cijenim umjetnost...Ti osim harmonike ne cijeniš ništa...tre911 wrote:Valja se vaditi iz svojih gluposti jelda a? :)))red wolf wrote:Naravno da sam čuo harmoniku. Volim njen zvuk. Kao i udaraljka.tre911 wrote:
Znači svira se i udaraljkama a? Ko bi to reko, nego jesi li ti ikada čuo harmoniku osim izvan srbije seljačino :DD
Guest- Guest
To svom psu govori, ako nije pobjegao od tebe...Starhemberg wrote:Mir.red wolf wrote:Ajde, barem si jednom nešto pametno u životu napravio...Starhemberg wrote:Ja sam ovome dao glas tada...
Guest- Guest
Bome si gluplji nego što izgledaš na prvured wolf wrote:Znam, boli te što sam te otkrio kao psihopatu koja bi rokala svoje neistomišljenike...Vjerujem da jedva čekaš...tre911 wrote:Seljačina :DD Pokrij se ušima i šuti :))red wolf wrote:Nevadim se ja iz ničega...Ja cijenim umjetnost...Ti osim harmonike ne cijeniš ništa...tre911 wrote:Valja se vaditi iz svojih gluposti jelda a? :)))red wolf wrote:Naravno da sam čuo harmoniku. Volim njen zvuk. Kao i udaraljka.tre911 wrote:
Guest- Guest
Riječi ostaju iza nas...Pa divi se svojim upisima kako bi rokao svoje neistomošljenike...Vjeruj mi, ne bih bio na tvojem mjestu u budućnosti...tre911 wrote:Bome si gluplji nego što izgledaš na prvured wolf wrote:Znam, boli te što sam te otkrio kao psihopatu koja bi rokala svoje neistomišljenike...Vjerujem da jedva čekaš...tre911 wrote:Seljačina :DD Pokrij se ušima i šuti :))red wolf wrote:Nevadim se ja iz ničega...Ja cijenim umjetnost...Ti osim harmonike ne cijeniš ništa...tre911 wrote:Valja se vaditi iz svojih gluposti jelda a? :)))red wolf wrote:Naravno da sam čuo harmoniku. Volim njen zvuk. Kao i udaraljka.tre911 wrote:
Guest- Guest
ae...mogao si dati bandicuStarhemberg wrote:Ja sam ovome dao glas tada...
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Vidiš ironije, to je ta vječna naša izborna.debotoijusto wrote:ae...mogao si dati bandicuStarhemberg wrote:Ja sam ovome dao glas tada...
Guest- Guest
Zamisli tek zajeba za njega...hahahahahahahahahadebotoijusto wrote:ae...mogao si dati bandicuStarhemberg wrote:Ja sam ovome dao glas tada...
Guest- Guest
isli bi svi delat...najgora nocna mora gradjana HRred wolf wrote:Zamisli tek zajeba za njega...hahahahahahahahahadebotoijusto wrote:ae...mogao si dati bandicuStarhemberg wrote:Ja sam ovome dao glas tada...
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
hahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:isli bi svi delat...najgora nocna mora gradjana HRred wolf wrote:Zamisli tek zajeba za njega...hahahahahahahahahadebotoijusto wrote:ae...mogao si dati bandicuStarhemberg wrote:Ja sam ovome dao glas tada...
Guest- Guest
Guest- Guest
Želiš da me opet navučeš i da mi daš ban? Neću ti pružiti to zadovoljstvo, ni tebi ni ostalim adminima...Mene ćeš kažnjavati, a ne one koji ovdje bez problema izjavljuju kako bi rokali svoje neistomišljenike...Mene je lako banirati, je li...Ali, psihopate, neka ih je...Starhemberg wrote:Opet brašno?
Guest- Guest
na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Znam, tebi na ponos...Već sam ti sve rekao što mislim o tebi...Nema potrebe da se ponavljam...Valjda se time ponosiš kad se ne mijenjaš...kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Guest- Guest
jopa ako treba posudit ću svoje neke instrumene za tvoj idući spotred wolf wrote:Znam, tebi na ponos...Već sam ti sve rekao što mislim o tebi...Nema potrebe da se ponavljam...Valjda se time ponosiš kad se ne mijenjaš...kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Blago tebi...kic wrote:jopa ako treba posudit ću svoje neke instrumene za tvoj idući spotred wolf wrote:Znam, tebi na ponos...Već sam ti sve rekao što mislim o tebi...Nema potrebe da se ponavljam...Valjda se time ponosiš kad se ne mijenjaš...kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Guest- Guest
blago meni, blago nama s ovakvim bivšim predsjednicima, bolje da su pokojni.red wolf wrote:Blago tebi...kic wrote:jopa ako treba posudit ću svoje neke instrumene za tvoj idući spotred wolf wrote:Znam, tebi na ponos...Već sam ti sve rekao što mislim o tebi...Nema potrebe da se ponavljam...Valjda se time ponosiš kad se ne mijenjaš...kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Samo ti ohrabruj psihopate ovdje i brani ih i tvoj će forum prosperirati...kic wrote:blago meni, blago nama s ovakvim bivšim predsjednicima, bolje da su pokojni.red wolf wrote:Blago tebi...kic wrote:jopa ako treba posudit ću svoje neke instrumene za tvoj idući spotred wolf wrote:Znam, tebi na ponos...Već sam ti sve rekao što mislim o tebi...Nema potrebe da se ponavljam...Valjda se time ponosiš kad se ne mijenjaš...kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Guest- Guest
Dobro on, a s čim lupaju ovi drugi ?kic wrote:na tren sam pomislio da lupa mrkvom.
Nekako mi klavir draže vidjeti. :)
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kila mozga..
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
Page 2 of 10