Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
abraham-
2014-04-14
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/i-ovo-nam-je-bio-predsjednik-je-li-ovo-jedan-od-najlosijih-predizbornih-spotova-ikada-video-844385
abraham-
2014-04-14
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Sto kazete idu hdz-njare na Seku....... hahahahahahahhahaaaaaa kaslj, kaslj, hahahahahahahhahahahaaaaaaa
2014-04-14
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Iskreno, bilo mi je neugodno da sam se zacrvenio. A nema nikoga pored mene.
Guest- Guest
Još kad bi se razumjelo umjetnost...No, vi volite neke druge stvari...To je zato jer smo toliko različiti...
Guest- Guest
Aaaa znači ono je bila umjetnost!???red wolf wrote:Još kad bi se razumjelo umjetnost...No, vi volite neke druge stvari...To je zato jer smo toliko različiti...
Guest- Guest
Da, sviranje udaraljkama je umjetnost...Tebi je to harmonika...tre911 wrote:Aaaa znači ono je bila umjetnost!???red wolf wrote:Još kad bi se razumjelo umjetnost...No, vi volite neke druge stvari...To je zato jer smo toliko različiti...
Guest- Guest
za 0 kn. je ovo dobar uradak , tko je ciljana publika ne znam , irenu skoric prezirem iz nekih drugih razloga ...
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Onu koja voli klasiku...debotoijusto wrote:za 0 kn. je ovo dobar uradak , tko je ciljana publika ne znam , irenu skoric prezirem iz nekih drugih razloga ...
Guest- Guest
jbg. onda ih malored wolf wrote:Onu koja voli klasiku...debotoijusto wrote:za 0 kn. je ovo dobar uradak , tko je ciljana publika ne znam , irenu skoric prezirem iz nekih drugih razloga ...
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Pa sad...Ima nas...debotoijusto wrote:jbg. onda ih malored wolf wrote:Onu koja voli klasiku...debotoijusto wrote:za 0 kn. je ovo dobar uradak , tko je ciljana publika ne znam , irenu skoric prezirem iz nekih drugih razloga ...
Guest- Guest
Mi ujedinjujemo klasikom...
Guest- Guest
Znači svira se i udaraljkama a? Ko bi to reko, nego jesi li ti ikada čuo harmoniku osim izvan srbije seljačino :DDred wolf wrote:Da, sviranje udaraljkama je umjetnost...Tebi je to harmonika...tre911 wrote:Aaaa znači ono je bila umjetnost!???red wolf wrote:Još kad bi se razumjelo umjetnost...No, vi volite neke druge stvari...To je zato jer smo toliko različiti...
Guest- Guest
Naravno da sam čuo harmoniku. Volim njen zvuk. Kao i udaraljka.tre911 wrote:
Znači svira se i udaraljkama a? Ko bi to reko, nego jesi li ti ikada čuo harmoniku osim izvan srbije seljačino :DD
Guest- Guest
Valja se vaditi iz svojih gluposti jelda a? :)))red wolf wrote:Naravno da sam čuo harmoniku. Volim njen zvuk. Kao i udaraljka.tre911 wrote:
Znači svira se i udaraljkama a? Ko bi to reko, nego jesi li ti ikada čuo harmoniku osim izvan srbije seljačino :DD
Guest- Guest
Nevadim se ja iz ničega...Ja cijenim umjetnost...Ti osim harmonike ne cijeniš ništa...tre911 wrote:Valja se vaditi iz svojih gluposti jelda a? :)))red wolf wrote:Naravno da sam čuo harmoniku. Volim njen zvuk. Kao i udaraljka.tre911 wrote:
Last edited by red wolf on 17/10/2015, 18:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ja sam ovome dao glas tada...
Guest- Guest
Ajde, barem si jednom nešto pametno u životu napravio...Starhemberg wrote:Ja sam ovome dao glas tada...
Guest- Guest
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kila mozga..
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
Page 1 of 10