Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Ja sam socijalist.michaellcmacha wrote:pitanje je jel lik uopće svijestan da ga trenutno podupiru samo kreature poput ezekiela koji se probudi ko kozmopolit, dan provede ko komunistički agitator, a večer privede kraju kao ultraneonacist slušajući ozbiljnu glazbu.... šta god mu to značilo.....Meatke wrote:naučio je svirat smrznutim hrenovkama
Guest- Guest
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
ti si prije svega kreten kakvog svijet nije vidio, a još dugo nakon tebe takvog neće vidjeti....red wolf wrote:Ja sam socijalist.michaellcmacha wrote:pitanje je jel lik uopće svijestan da ga trenutno podupiru samo kreature poput ezekiela koji se probudi ko kozmopolit, dan provede ko komunistički agitator, a večer privede kraju kao ultraneonacist slušajući ozbiljnu glazbu.... šta god mu to značilo.....Meatke wrote:naučio je svirat smrznutim hrenovkama
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Osjećaš li se slobodno kad znaš da možeš vrijeđati na ovom forumu?...Uostalom, kad je ovo mjesto idealno za psihopate, zašto ne bi bilo mjesto i za tebe...Na ponos vlasniku ovog foruma...michaellcmacha wrote:ti si prije svega kreten kakvog svijet nije vidio, a još dugo nakon tebe takvog neće vidjeti....red wolf wrote:Ja sam socijalist.michaellcmacha wrote:pitanje je jel lik uopće svijestan da ga trenutno podupiru samo kreature poput ezekiela koji se probudi ko kozmopolit, dan provede ko komunistički agitator, a večer privede kraju kao ultraneonacist slušajući ozbiljnu glazbu.... šta god mu to značilo.....Meatke wrote:naučio je svirat smrznutim hrenovkama
Guest- Guest
Prije nego me trajno maknu s ovog foruma želim vam reći nešto što trebam, živite slobodno...Oslobodite svoje misli i um...
Guest- Guest
Pritom budite kao i vaši pretci...Hrabri...Znam, danas su vas natjerali da ih mrzite...Nisu to zaslužili, ali je tako...Ali, vaš duh neka ne popusti...Duh zna što je sloboda...Neka bude poput sivog sokola...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pitanje je jel lik uopće svijestan da ga trenutno podupiru samo kreature poput ezekiela koji se probudi ko kozmopolit, dan provede ko komunistički agitator, a večer privede kraju kao ultraneonacist slušajući ozbiljnu glazbu.... šta god mu to značilo.....Meatke wrote:naučio je svirat smrznutim hrenovkama
Tony Soprano-
2015-08-15
red wolf wrote:Prije nego me trajno maknu s ovog foruma želim vam reći nešto što trebam, živite slobodno...Oslobodite svoje misli i um...
Tony Soprano-
2015-08-15
To s kucanjem krigle, to ćeš tada s Kicom nazdraviti...Tony Soprano wrote:red wolf wrote:Prije nego me trajno maknu s ovog foruma želim vam reći nešto što trebam, živite slobodno...Oslobodite svoje misli i um...
Guest- Guest
red wolf wrote:To s kucanjem krigle, to ćeš tada s Kicom nazdraviti...Tony Soprano wrote:red wolf wrote:Prije nego me trajno maknu s ovog foruma želim vam reći nešto što trebam, živite slobodno...Oslobodite svoje misli i um...
Tony Soprano-
2015-08-15
Ja sam baš tamo gdje trebam biti...I izgraditi ćemo svijet za buduće generacije moj @Tony...Ti si prošlost, ali toga nisi svijestan...
Guest- Guest
svjestan sam ja i tu si u pravu
Tony Soprano-
2015-08-15
Onda znaš što trebaš...Tony Soprano wrote:svjestan sam ja i tu si u pravu
Guest- Guest
imam unuke i znamred wolf wrote:Onda znaš što trebaš...Tony Soprano wrote:svjestan sam ja i tu si u pravu
Tony Soprano-
2015-08-15
I oni će, ali ti ćeš prije...Tony Soprano wrote:imam unuke i znamred wolf wrote:Onda znaš što trebaš...Tony Soprano wrote:svjestan sam ja i tu si u pravu
Guest- Guest
No , no wolf...nije da ti baš uvijek biraš riječi...red wolf wrote:Osjećaš li se slobodno kad znaš da možeš vrijeđati na ovom forumu?...Uostalom, kad je ovo mjesto idealno za psihopate, zašto ne bi bilo mjesto i za tebe...Na ponos vlasniku ovog foruma...michaellcmacha wrote:ti si prije svega kreten kakvog svijet nije vidio, a još dugo nakon tebe takvog neće vidjeti....red wolf wrote:Ja sam socijalist.michaellcmacha wrote:pitanje je jel lik uopće svijestan da ga trenutno podupiru samo kreature poput ezekiela koji se probudi ko kozmopolit, dan provede ko komunistički agitator, a večer privede kraju kao ultraneonacist slušajući ozbiljnu glazbu.... šta god mu to značilo.....Meatke wrote:naučio je svirat smrznutim hrenovkama
Trinity-
2014-04-17
Fulala si forum...Ovdje da.Trinity wrote:No , no wolf...nije da ti baš uvijek biraš riječi...red wolf wrote:Osjećaš li se slobodno kad znaš da možeš vrijeđati na ovom forumu?...Uostalom, kad je ovo mjesto idealno za psihopate, zašto ne bi bilo mjesto i za tebe...Na ponos vlasniku ovog foruma...michaellcmacha wrote:ti si prije svega kreten kakvog svijet nije vidio, a još dugo nakon tebe takvog neće vidjeti....red wolf wrote:Ja sam socijalist.michaellcmacha wrote:pitanje je jel lik uopće svijestan da ga trenutno podupiru samo kreature poput ezekiela koji se probudi ko kozmopolit, dan provede ko komunistički agitator, a večer privede kraju kao ultraneonacist slušajući ozbiljnu glazbu.... šta god mu to značilo.....Meatke wrote:naučio je svirat smrznutim hrenovkama
Guest- Guest
Jel? Kako onda izgleda kad ne biraš ?red wolf wrote:Fulala si forum...Ovdje da.Trinity wrote:No , no wolf...nije da ti baš uvijek biraš riječi...red wolf wrote:Osjećaš li se slobodno kad znaš da možeš vrijeđati na ovom forumu?...Uostalom, kad je ovo mjesto idealno za psihopate, zašto ne bi bilo mjesto i za tebe...Na ponos vlasniku ovog foruma...michaellcmacha wrote:ti si prije svega kreten kakvog svijet nije vidio, a još dugo nakon tebe takvog neće vidjeti....red wolf wrote:Ja sam socijalist.michaellcmacha wrote:pitanje je jel lik uopće svijestan da ga trenutno podupiru samo kreature poput ezekiela koji se probudi ko kozmopolit, dan provede ko komunistički agitator, a večer privede kraju kao ultraneonacist slušajući ozbiljnu glazbu.... šta god mu to značilo.....Meatke wrote:naučio je svirat smrznutim hrenovkama
Trinity-
2014-04-17
Ipak sam ja na strani Tame...Moraš mi malo i oprostiti...Trinity wrote:Jel? Kako onda izgleda kad ne biraš ?red wolf wrote:Fulala si forum...Ovdje da.Trinity wrote:No , no wolf...nije da ti baš uvijek biraš riječi...red wolf wrote:Osjećaš li se slobodno kad znaš da možeš vrijeđati na ovom forumu?...Uostalom, kad je ovo mjesto idealno za psihopate, zašto ne bi bilo mjesto i za tebe...Na ponos vlasniku ovog foruma...michaellcmacha wrote:ti si prije svega kreten kakvog svijet nije vidio, a još dugo nakon tebe takvog neće vidjeti....red wolf wrote:Ja sam socijalist.michaellcmacha wrote:pitanje je jel lik uopće svijestan da ga trenutno podupiru samo kreature poput ezekiela koji se probudi ko kozmopolit, dan provede ko komunistički agitator, a večer privede kraju kao ultraneonacist slušajući ozbiljnu glazbu.... šta god mu to značilo.....Meatke wrote:naučio je svirat smrznutim hrenovkama
Guest- Guest
Trinity-
2014-04-17
Onda me kazni.....Bičem po guzi...heheheheheheheheheTrinity wrote:Ne moram...
Guest- Guest
Tom prastarom metodom... ? Znam ja šta tebe više boli... :)
Trinity-
2014-04-17
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kila mozga..
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
Page 4 of 10