Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Ne vrijeđam.melkior wrote:Ne vrijeđaj klasiku.red wolf wrote:Onu koja voli klasiku...debotoijusto wrote:za 0 kn. je ovo dobar uradak , tko je ciljana publika ne znam , irenu skoric prezirem iz nekih drugih razloga ...
Guest- Guest
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Vrijeđaš. A lik vrijeđa muzičku akademiju. Ali ajde, kao da je ikada imao i glazbenog talenta. Proser muzičar.red wolf wrote:Ne vrijeđam.melkior wrote:Ne vrijeđaj klasiku.red wolf wrote:Onu koja voli klasiku...debotoijusto wrote:za 0 kn. je ovo dobar uradak , tko je ciljana publika ne znam , irenu skoric prezirem iz nekih drugih razloga ...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ne vidim raloga zašto bi ti bio izuzetak.melkior wrote:Vrijeđaš. A lik vrijeđa muzičku akademiju. Ali ajde, kao da je ikada imao i glazbenog talenta. Proser muzičar.red wolf wrote:Ne vrijeđam.melkior wrote:Ne vrijeđaj klasiku.red wolf wrote:Onu koja voli klasiku...debotoijusto wrote:za 0 kn. je ovo dobar uradak , tko je ciljana publika ne znam , irenu skoric prezirem iz nekih drugih razloga ...
Guest- Guest
Pa eto, neka ruže procvjetajured wolf wrote:Pa svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ne vidim raloga zašto bi ti bio izuzetak.melkior wrote:Vrijeđaš. A lik vrijeđa muzičku akademiju. Ali ajde, kao da je ikada imao i glazbenog talenta. Proser muzičar.red wolf wrote:Ne vrijeđam.melkior wrote:Ne vrijeđaj klasiku.red wolf wrote:Onu koja voli klasiku...debotoijusto wrote:za 0 kn. je ovo dobar uradak , tko je ciljana publika ne znam , irenu skoric prezirem iz nekih drugih razloga ...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A zašto ne?...melkior wrote:Pa eto, neka ruže procvjetajured wolf wrote:Pa svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ne vidim raloga zašto bi ti bio izuzetak.melkior wrote:Vrijeđaš. A lik vrijeđa muzičku akademiju. Ali ajde, kao da je ikada imao i glazbenog talenta. Proser muzičar.red wolf wrote:Ne vrijeđam.melkior wrote:Ne vrijeđaj klasiku.red wolf wrote:Onu koja voli klasiku...debotoijusto wrote:za 0 kn. je ovo dobar uradak , tko je ciljana publika ne znam , irenu skoric prezirem iz nekih drugih razloga ...
Guest- Guest
Guest- Guest
Danas sam ekipi kod mene pokazala spot, pukli svi od smijeha...pa još poruka na kraju...ne znaš što je stupidnije...abraham wrote:Uvijek me zacudi svaka odsutnost kriticnosti. Naime,da sam ja na njegovom i mjestu slicnih pajaca , ma opcenito da sam radio neki spot i sam ne znam sto da mislim o uratku, skupio bih najblizu obitelj i najblize prjatelje i pokazao im. Pola bi se direkt upisalo od smijeha, druga pola bi me stjerala u 3PM. bilo kako bilo dobio bi neku povratnu informaciju. Ukoliko ne znas nesta ili nisi siguran, nije sramota pitati druge. Pogledati njihovu spontanu reakciju i sl. Koji ego manijaci. Da ,ekipa iza njega je isti kiki. koji je njima kujac????
Trinity-
2014-04-17
meni je skroz ok... čak se razmišljam i da mu poklonim vjeru na izborima, ako je upola ozbiljan plan i program dotičnog, kao što mu je ozbiljan spot onda bi to moglo biti to....sad bih mogo dobit lajk..... ako ništa a ono bar od razbojnice.....Trinity wrote:Danas sam ekipi kod mene pokazala spot, pukli svi od smijeha...pa još poruka na kraju...ne znaš što je stupidnije...abraham wrote:Uvijek me zacudi svaka odsutnost kriticnosti. Naime,da sam ja na njegovom i mjestu slicnih pajaca , ma opcenito da sam radio neki spot i sam ne znam sto da mislim o uratku, skupio bih najblizu obitelj i najblize prjatelje i pokazao im. Pola bi se direkt upisalo od smijeha, druga pola bi me stjerala u 3PM. bilo kako bilo dobio bi neku povratnu informaciju. Ukoliko ne znas nesta ili nisi siguran, nije sramota pitati druge. Pogledati njihovu spontanu reakciju i sl. Koji ego manijaci. Da ,ekipa iza njega je isti kiki. koji je njima kujac????
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
da se zamisliš...majko mila...kakvo sranje, nije čudo da je besplatno...
genitalni_herpes-
2014-04-11
spot je OK , ima ideju i realizaciju ( i dalje mi nije jasno koja ciljana skupina ), izgleda jeftino zbog 0 kn/brzine/redateljice a ispunio svrhu , svi pricaju o njemugenitalni_herpes wrote:da se zamisliš...majko mila...kakvo sranje, nije čudo da je besplatno...
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:za 0 kn. je ovo dobar uradak , tko je ciljana publika ne znam , irenu skoric prezirem iz nekih drugih razloga ...
Ciljana publika su ovakvi poput tebe, a Irena Škorić je brutalno antitalentirana, neću čak reći netalentirana, redateljica, ono što sam od nje vidio je ispod razine amaterske kino družine 8c razreda
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pritom ne govorim o ovom spotu
E ono je fakat tragikomedija. Inače politički spotovi nisu baš neka pamet ali stvarno ono je tragično.
Guest- Guest
onda se nece usrecitmarcellus wrote:debotoijusto wrote:za 0 kn. je ovo dobar uradak , tko je ciljana publika ne znam , irenu skoric prezirem iz nekih drugih razloga ...
Ciljana publika su ovakvi poput tebe, a Irena Škorić je brutalno antitalentirana, neću čak reći netalentirana, redateljica, ono što sam od nje vidio je ispod razine amaterske kino družine 8c razreda
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Kako neče ? Pa tebi se spot sviđa. I kako je za 0 kuna ? Na čemu je sniman spot ? Siguran sam da je potrošeno barem 1000 € na spot. Ili da je netko "donirao" 1000 € za sinamnje istoga. Jer opremna kojom se ovo radi nije bezplatana osim ako ti je netko ne pokloni. Tako da 0 kuna sry ali ne pušim to.debotoijusto wrote:onda se nece usrecitmarcellus wrote:debotoijusto wrote:za 0 kn. je ovo dobar uradak , tko je ciljana publika ne znam , irenu skoric prezirem iz nekih drugih razloga ...
Guest- Guest
Ne znaš tko je odvratniji, Josipović blijedoliki ili debela i masna Kolinda. A ni Mesića nije krasila neka ljepota, o nike ustašcima da ni ne pričamo. Kad čovjek pogleda hrvatsku političku scenu, rekel bi akrap do akrapa
Guest- Guest
Slažem se Eva. Već duže tvrdim da u sabor i vladu samo lijepe ljude treba izabirati. Jer i ovako i onako su ovi koji su sada beskorisni. A ove lijepe je bar fora gledati.
Guest- Guest
A da ne kažem da se u vanjskoj politici pušenjem može dosta postići.
Guest- Guest
Zamisli da je umjesto Milanovića Rozga na čelu države. Pa dobila bi, onako plava i krhka, sve na tacni.zgdosada wrote:A da ne kažem da se u vanjskoj politici pušenjem može dosta postići.
Guest- Guest
Pa tu bi Kolinda i dalje bila uspješna da se ni zdebljala. Ovak su vratili doma kad je nabacila kile.zgdosada wrote:A da ne kažem da se u vanjskoj politici pušenjem može dosta postići.
Guest- Guest
Pa da recimo Belusconi bi sigurno vratio Trst za pravu ponudu.
Guest- Guest
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kila mozga..
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
Page 9 of 10