Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Nije bitno...To su sve gluposti...Ali, Kicu i ostalim adminima ti si ovdje zakon i ne brini ja te neću uznemiriti...Prije će mene odstraniti...heheheheheheheheheRayMabus wrote:Ma zaboli me kuaz u šta ti wjeruješ ili newjeruješ.
Last edited by red wolf on 17/10/2015, 23:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
Čitate interent straniće razno raznih ufo religija onda mislite da ste popili swu pamet swita a neznate razdwojit logično od nelogičnog.
Pun internet takwih stranića i ljudi šta neznaju razmišljat swojom glawom.
Pun internet takwih stranića i ljudi šta neznaju razmišljat swojom glawom.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Meni nesmetaš. Ja sam te stawio na ignore a otworim twoj post tek kad me zanima.red wolf wrote:Nije bitno...To su sve gluposti...Ali, Kicu i ostalim adminima ti si ovdje zakon i ne brini ja te neću uznemiriti...Prije će mene odstraniti...heheheheheheheheheRayMabus wrote:Ma zaboli me kuaz u šta ti wjeruješ ili newjeruješ.
2014-04-11
Pa sad znaš što ja mislim, pa me možeš potpuno ignorirati...RayMabus wrote:Meni nesmetaš. Ja sam te stawio na ignore a otworim twoj post tek kad me zanima.red wolf wrote:Nije bitno...To su sve gluposti...Ali, Kicu i ostalim adminima ti si ovdje zakon i ne brini ja te neću uznemiriti...Prije će mene odstraniti...heheheheheheheheheRayMabus wrote:Ma zaboli me kuaz u šta ti wjeruješ ili newjeruješ.
Guest- Guest
Nemisliš ti ništa ....ti samo misliš da misliš ....da stwarno misliš proučio bi tko je Sheldan NIdlea tj čiji je to pozdraw ....za koji ja narawno neznam jer normalno da neznam kad nema weze sa ničim osim sa izmišljotinom samog autora ( Sheldan NIdle ).
2014-04-11
Majko mila koja si ti budala...RayMabus wrote:Nemisliš ti ništa ....ti samo misliš da misliš ....da stwarno misliš proučio bi tko je Sheldan NIdlea tj čiji je to pozdraw ....za koji ja narawno neznam jer normalno da neznam kad nema weze sa ničim osim sa izmišljotinom samog autora ( Sheldan NIdle ).
Guest- Guest
Budala koja te je argumentirano potukla u manje od par minuta.red wolf wrote:Majko mila koja si ti budala...RayMabus wrote:Nemisliš ti ništa ....ti samo misliš da misliš ....da stwarno misliš proučio bi tko je Sheldan NIdlea tj čiji je to pozdraw ....za koji ja narawno neznam jer normalno da neznam kad nema weze sa ničim osim sa izmišljotinom samog autora ( Sheldan NIdle ).
2014-04-11
Ajme...hahahahahahahahhahahahaRayMabus wrote:Budala koja te je argumentirano potukla u manje od par minuta.red wolf wrote:Majko mila koja si ti budala...RayMabus wrote:Nemisliš ti ništa ....ti samo misliš da misliš ....da stwarno misliš proučio bi tko je Sheldan NIdlea tj čiji je to pozdraw ....za koji ja narawno neznam jer normalno da neznam kad nema weze sa ničim osim sa izmišljotinom samog autora ( Sheldan NIdle ).
Guest- Guest
Red Wolf ispao si glup.
2014-04-11
Jebiga Kic te voli...Pa prdi i dalje Longi...
Guest- Guest
Nema to ništa sa Kićom ....NE WADI SE.red wolf wrote:Jebiga Kic te voli...Pa prdi i dalje Longi...
2014-04-11
Ajde da ne budeš tužan, da ispao sam jako glup...Sad ti proslavi s vlasnikom ovog foruma...RayMabus wrote:Red Wolf ispao si glup.
Guest- Guest
De ponowi owdje swima kako se mi ono u GF pozdrawljamo.
2014-04-11
Pojma nemam...Ne vjerujem u to. Ali, da gore su.RayMabus wrote:De ponowi owdje swima kako se mi ono u GF pozdrawljamo.
Guest- Guest
Planetary Activation Organization
Nidle founded the Planetary Activation Organization (PAO) in 1997, a movement which grew out of his Ground Crew Project group of the 1980s. The PAO predicted that 10,000 alien ambassadors would arrive on Earth in 1997.[6] The PAO also predicted that benevolent extraterrestrials would help transform the earth into a terrestrial paradise by the end of the year 2012.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sheldan_Nidle
2014-04-11
Čekaj šta nisu došli owi 1997 kakoje owaj najawio ? I nije Zemlja prešla u nekakwi raj 2012.
Aj heben ti.
Aj heben ti.
2014-04-11
Toliko sam se glasno sad smija da sam i oća probudio i rekao mi da šta se derem.
De reći nam kako se mi ono to pozdrawljamo.
BUAHAHAHA HAH HAAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
De reći nam kako se mi ono to pozdrawljamo.
BUAHAHAHA HAH HAAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
2014-04-11
Zašto uvlačiš druge u rat? Gubiš tlo pod nogama pa pokušavaš udarati ispod pojasared wolf wrote:Jebiga Kic te voli...Pa prdi i dalje Longi...
Guest- Guest
Guest- Guest
Pa šta kažu ? Oće doć uskoro kad weć nisu mogli 1997 i naprawit od zemlje raj kad weć nisu mogli 2012.red wolf wrote:Gajun Salamat...
SLUŠAJ ME DOBRO : PLANETA IMA DA GORI. NEMA WAM POMOČI.
2014-04-11
ma udara on sam sebe petom u guzicu zasranu.... u ovih 13 godina forumašenja ja ne vidjeh većeg tulipana od njega .... ima nas i ovakvih i onakvih ali brate ezekiel je endem nad endemima... dobro veli splićo on uoće nije svijestan svoje nesvijesti... samo meni nije jasno kako taj lik uopće egzistira među kolko tolko normalnim svijetom u reali... biće da je ful na ignoru....tre911 wrote:Zašto uvlačiš druge u rat? Gubiš tlo pod nogama pa pokušavaš udarati ispod pojasared wolf wrote:Jebiga Kic te voli...Pa prdi i dalje Longi...
2015-08-08
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kila mozga..
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kante ili koliko stoji kila vlaskog mozga????
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Stari svat ponovo jezdi kroz vase snove.....Kila mozga...
Page 7 of 10