Srpsko hvala Đokoviću
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Srpsko hvala Đokoviću
Koje godine je napravljena ta skupština?kofein wrote:Noor wrote:Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.pizzon wrote:bg skupstina je versaj za sve ostale blize i sire
da, bili su turci odlicni graditelji
Seke moja pametna. Ništa bez struke.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mi smo Austrijanci :)pizzon wrote:celokupna hr bastina obicna je losa imitacija necega sto zele a ne onoga sto jesu.
glumatate tu pajace i mislite da ste neke face
2015-08-15
Pročitala sam ne treba , od kralja Petra se počela graditi i nastavljena u kraljevini Jugoslaviji .kaja wrote:Koje godine je napravljena ta skupština?kofein wrote:Noor wrote:Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.pizzon wrote:bg skupstina je versaj za sve ostale blize i sire
Kakvi Turci, prije smo mi davali lovu za to nego Turci.
2015-08-15
kaja wrote:Koje godine je napravljena ta skupština?kofein wrote:Noor wrote:Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.pizzon wrote:bg skupstina je versaj za sve ostale blize i sire
Nemam pojma, ja sam ti više za primitivne napade i opanjkavanja srpskih teorija i arogancije...
Guest- Guest
kaja wrote:Pročitala sam ne treba , od kralja Petra se počela graditi i nastavljena u kraljevini Jugoslaviji .kaja wrote:Koje godine je napravljena ta skupština?kofein wrote:Noor wrote:Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.pizzon wrote:bg skupstina je versaj za sve ostale blize i sire
...moja tvrdnja je bila, a izvori su iz Srbije, da je skupština napravljena od materijala Batali džamije. Ništa bez turskog materijala.
Guest- Guest
Aha, ok :)kofein wrote:kaja wrote:Koje godine je napravljena ta skupština?kofein wrote:Noor wrote:Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.pizzon wrote:bg skupstina je versaj za sve ostale blize i sire
Nemam pojma, ja sam ti više za primitivne napade i opanjkavanja srpskih teorija i arogancije...
2015-08-15
Tridesetih godina 20. veka.kaja wrote:Koje godine je napravljena ta skupština?kofein wrote:Noor wrote:Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.pizzon wrote:bg skupstina je versaj za sve ostale blize i sire
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije od materijala nego na mestu nekadašnje džamije.kofein wrote:kaja wrote:Pročitala sam ne treba , od kralja Petra se počela graditi i nastavljena u kraljevini Jugoslaviji .kaja wrote:Koje godine je napravljena ta skupština?kofein wrote:Noor wrote:
Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.
...moja tvrdnja je bila, a izvori su iz Srbije, da je skupština napravljena od materijala Batali džamije. Ništa bez turskog materijala.
2014-04-19
dzango wrote:Nije od materijala nego na mestu nekadašnje džamije.kofein wrote:kaja wrote:Pročitala sam ne treba , od kralja Petra se počela graditi i nastavljena u kraljevini Jugoslaviji .kaja wrote:Koje godine je napravljena ta skupština?kofein wrote:
Uglavnom džamija . Barem se slažemo oko toga da je tamo bila 300 i kusur godina.
Guest- Guest
umphhh...od prvog Svjeckog rata je proslo 100 godina..kao da je to bilo eonima u proslosti,nezamislivo daleko..a sto je Turcadija radila na Balkanu 500 godina...uffffff..Evo u svabiji su od 60 tih a genetiku su svabima uveliko promjenili,na lijep i kulturan nacin..
a ovi Barabe Osmanlije,nisu nis pitali,samo su uzimali sto im se svidja...kukuuuuu... uzas i pomisliti...
a ovi Barabe Osmanlije,nisu nis pitali,samo su uzimali sto im se svidja...kukuuuuu... uzas i pomisliti...
Guest- Guest
Pa nije ni bitno sto je bilo , zgrada je impozantna zbilja.dzango wrote:Nije od materijala nego na mestu nekadašnje džamije.kofein wrote:kaja wrote:Pročitala sam ne treba , od kralja Petra se počela graditi i nastavljena u kraljevini Jugoslaviji .kaja wrote:Koje godine je napravljena ta skupština?kofein wrote:
Nego sam iz napisanog shvatila da su preuredili džamiju a sto mi vizualno ima logike kao da od zgrade HNK napraviš džamiju. Jedino ako sve srušiš pa ju napraviš, inače ne.
2015-08-15
:) da, platili smo je sta..pizzon wrote:eee vala jeste
da nije hrvata ne bismo je napravili
Al dobro izgleda, nema veze..
2015-08-15
žilavili ste je ukupno 29 godina, s tim da kad ste u zajednicku drzavu dobili hrvate i slovence, jos vam je trebalo 18 godina da je zavrsite s nasim novcempizzon wrote:eee vala jeste
da nije hrvata ne bismo je napravili
Boze jesmo mi budale, Veneciju smo izgradili našim stablima nitko da kaže hvala , Mađarska nam je toliko love uzela da bi se budimpesta trebala zvati Zagreb i ovu zgradu, nitko ni hvala. Jos nam ubiju veleposlanika , ono zacepi i buum !
Nije zbilja u redu..nije lako Hrvat biti.
Nije zbilja u redu..nije lako Hrvat biti.
2015-08-15
Zgrada je zbilja jako impozantna , al njima su i ulice široke i sve je veće. Takva zgrada tu ni ne moze biti , nema gdje.
2015-08-15
I jos nam njonju i mrak- taritas potjeraju iz zgrade.
Trebali su maznut nešto, neku sliku bar i viknut iz auta - ovo je naše!
Trebali su maznut nešto, neku sliku bar i viknut iz auta - ovo je naše!
2015-08-15
to je njihov đir...mažnjavanje, svojatanje i hvalisanje....pa pola HR je vekovima njihovo...evo, čak i more, kaže pizzon
Bila ali je više nema jer joj tu nije ni bilo mesto. Ti plači za istom do mile volje.kofein wrote:dzango wrote:Nije od materijala nego na mestu nekadašnje džamije.kofein wrote:kaja wrote:Pročitala sam ne treba , od kralja Petra se počela graditi i nastavljena u kraljevini Jugoslaviji .kaja wrote:
Koje godine je napravljena ta skupština?
Uglavnom džamija . Barem se slažemo oko toga da je tamo bila 300 i kusur godina.
2014-04-19
Evo maznuli i Đokovićevu kevu i napravili najvećeg sportistu Balkana svih vremena.Noor wrote:to je njihov đir...mažnjavanje, svojatanje i hvalisanje....pa pola HR je vekovima njihovo...evo, čak i more, kaže pizzon
2014-04-19
Zato ti dolazis na forum, da maznes malo pameti B-))
Nisam mogla odoljeti :-D
Nisam mogla odoljeti :-D
2014-04-12
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
Page 5 of 9