Srpsko hvala Đokoviću
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Srpsko hvala Đokoviću
Kolega jedan isto tako pa počel sretati gomilu ljudih koje godinama nije vidjel. Kad je popravil auto, i dalje je išal pješke, kaže da mu je oživjel društveni život.dzango wrote:Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.Nice wrote:Ja jesam.
Pomislila najprije na bolest.
:-\
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
tak je jedan moj prijatelj, cijeli život budio se u podneRegoč wrote:Kolega jedan isto tako pa počel sretati gomilu ljudih koje godinama nije vidjel. Kad je popravil auto, i dalje je išal pješke, kaže da mu je oživjel društveni život.dzango wrote:Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.Nice wrote:Ja jesam.
onda je trebao negdje jednom 8:00 pa se čudom čudio danima, koji to ljudi žive u zgradi, nije ih nikada vidio i tako
a žive zajedno 15 godina otprilike
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zastava. Nije mi se isplatilo da ga popravljam jer smo već kupili Nissan.Nice wrote:Koja jedinica?dzango wrote:Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.Nice wrote:Ja jesam.
Dobro je to, i meni fali.
Necemo u detalje...svi smo malo mentalno s godinama..8~
Sinoć sam sa psom otišao na zemunski kej. Terase restorana pune kao oko, brdo stranaca, život samo vrvi. Šta sam lepog sveta video...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Auto je robija, još parkiranje u centru grada...Regoč wrote:Kolega jedan isto tako pa počel sretati gomilu ljudih koje godinama nije vidjel. Kad je popravil auto, i dalje je išal pješke, kaže da mu je oživjel društveni život.dzango wrote:Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.Nice wrote:Ja jesam.
2014-04-19
Haha, počeo si k'o penzić..nešto zvuči poznato... :farao:tako i ja gledam mladi, lijepi svijet i sve mi milo oko srca...uspomene.dzango wrote:Zastava. Nije mi se isplatilo da ga popravljam jer smo već kupili Nissan.Nice wrote:Koja jedinica?dzango wrote:Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.Nice wrote:Ja jesam.
Sinoć sam sa psom otišao na zemunski kej. Terase restorana pune kao oko, brdo stranaca, život samo vrvi. Šta sam lepog sveta video...
Dobro je dok ne počnem potomcima dosađivat: "Kako je bilo dobro te 19..."
2014-04-12
Nice wrote:Haha, počeo si k'o penzić..nešto zvuči poznato... :farao:tako i ja gledam mladi, lijepi svijet i sve mi milo oko srca...uspomene.dzango wrote:Zastava. Nije mi se isplatilo da ga popravljam jer smo već kupili Nissan.Nice wrote:Koja jedinica?dzango wrote:Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.Nice wrote:Ja jesam.
Ali fora je u psu. Sa njom upoznaješ brdo tog mladog lepog sveta.
2014-04-19
Hehe, čitaš mi misli...dzango wrote:Nice wrote:Haha, počeo si k'o penzić..nešto zvuči poznato... :farao:tako i ja gledam mladi, lijepi svijet i sve mi milo oko srca...uspomene.dzango wrote:Zastava. Nije mi se isplatilo da ga popravljam jer smo već kupili Nissan.Nice wrote:Koja jedinica?dzango wrote:
Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.
Ali fora je u psu. Sa njom upoznaješ brdo tog mladog lepog sveta.
Znam, no čekaj sad da dobiješ koje unuče..fora će bit još bolja..i nauči ga/je da te zove striko
2014-04-12
Jel ih pozval na kavu? Da se upoznaju, možda nađe ekipu za belu.kaja wrote:tak je jedan moj prijatelj, cijeli život budio se u podneRegoč wrote:Kolega jedan isto tako pa počel sretati gomilu ljudih koje godinama nije vidjel. Kad je popravil auto, i dalje je išal pješke, kaže da mu je oživjel društveni život.dzango wrote:Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.Nice wrote:Ja jesam.
onda je trebao negdje jednom 8:00 pa se čudom čudio danima, koji to ljudi žive u zgradi, nije ih nikada vidio i tako
Regoč-
2015-08-21
A ne znam , al nije se prestao čuditi da kako oni svi tu žive :)Regoč wrote:Jel ih pozval na kavu? Da se upoznaju, možda nađe ekipu za belu.kaja wrote:tak je jedan moj prijatelj, cijeli život budio se u podneRegoč wrote:Kolega jedan isto tako pa počel sretati gomilu ljudih koje godinama nije vidjel. Kad je popravil auto, i dalje je išal pješke, kaže da mu je oživjel društveni život.dzango wrote:Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.Nice wrote:Ja jesam.
Onda je pio kavu u kvartovskom kafiću pa je sastav ljudi naravno bio drugačiji nego u 12:00.
Onda je zaključio da ce i dalje živjeti od podne jer on ujutro nikoga ne pozna od tih ljudi.
Komedija.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:A ne znam , al nije se prestao čuditi da kako oni svi tu žive :)Regoč wrote:Jel ih pozval na kavu? Da se upoznaju, možda nađe ekipu za belu.kaja wrote:tak je jedan moj prijatelj, cijeli život budio se u podneRegoč wrote:Kolega jedan isto tako pa počel sretati gomilu ljudih koje godinama nije vidjel. Kad je popravil auto, i dalje je išal pješke, kaže da mu je oživjel društveni život.dzango wrote:
Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.
Onda je pio kavu u kvartovskom kafiću pa je sastav ljudi naravno bio drugačiji nego u 12:00.
Onda je zaključio da ce i dalje živjeti od podne jer on ujutro nikoga ne pozna od tih ljudi.
Komedija.
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
Page 9 of 9