Srpsko hvala Đokoviću
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Srpsko hvala Đokoviću
Neutralac, ko Švicarska :)dzango wrote:Ja nisam navijao protiv. Doduše nisam nivijao ni za.epikur37 wrote:Iskra wrote:Ja ću na: eci, peci, pec!epikur37 wrote:Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
Srbi su mi "bliski" otprilike kao i Španjolci :-)
Tako veli i oni za Hrvate i navijali su protiv nas. Srbalji se nikad promijeniti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
znaci...rane te peku i dalje, e dzangi, dzangi...dzango wrote:Meni je san zlatna Olimpijska u basketu a nisam vam ja kriv što su vas Francuzi sjebali .pokerjocker wrote:dzango wrote:Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.kofein wrote:dzango wrote:
Misliš da mu prave doček sa Bajom Malim Knindžom? Nije Srbija pripizdina poput nekih.
Pa dočekivali ste ga u "pripizdini" ispred Skupštine onomad. Druga je stvar što je Baja Mali Knindža gubitnik, pa on ne može svirati pobjedniku.
I da, Novak je pobednik i doček mu je pravljen kada je postao najbolji na svetu. Vas su Francuzi spičili u finalu pa odatle i takav nivo dočeka.
Vama nedosanjani san koji nikad nećete ostvariti, a za isti bi dali guzice svi odreda. Zajeban je taj jal, proždire iznutra.
Osim kad je u pitanju Lihtenštajn ... ovaj, isprika, Rusija ;-)kaja wrote:Neutralac, ko Švicarska :)dzango wrote:Ja nisam navijao protiv. Doduše nisam nivijao ni za.epikur37 wrote:Iskra wrote:Ja ću na: eci, peci, pec!epikur37 wrote:Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
Tako veli i oni za Hrvate i navijali su protiv nas. Srbalji se nikad promijeniti.
Guest- Guest
i Aca Lukasepikur37 wrote:Iskra wrote:Evo, kolektivno režemo vene što Srbi nisu navijali za nas ...epikur37 wrote:Iskra wrote:Ja ću na: eci, peci, pec!epikur37 wrote:Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
Vjerujem da je kolektivno rezanje vena obostrano :-)
Nemoj mi tu širiti novo bratstvo i jedinstvo ;-)
Ima više izvora koji pokazuju da njmisu navijali za nas....možemo biti mirni.
Jedino ova budaletin a Đoković.
2014-04-12
Dobro kad je majka Rusija u pitanju to je drugo:)
Mi u vaterpolu imamo sve predispozicije da budemo bolji, naučimo plivati sa 3 godine u prosjeku, imamo more.
Al vježba se u bazenu, a nas ne radi ljeti i to radi pauzu .
Oni vježbaju ko blesavi i ljeti i zimi i zato su i bolji.
Mi u vaterpolu imamo sve predispozicije da budemo bolji, naučimo plivati sa 3 godine u prosjeku, imamo more.
Al vježba se u bazenu, a nas ne radi ljeti i to radi pauzu .
Oni vježbaju ko blesavi i ljeti i zimi i zato su i bolji.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Evo mlatim ukrštenim šakama kao pomanitao. Oriđiđi Švajcarac.kaja wrote:Neutralac, ko Švicarska :)dzango wrote:Ja nisam navijao protiv. Doduše nisam nivijao ni za.epikur37 wrote:Iskra wrote:Ja ću na: eci, peci, pec!epikur37 wrote:Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jeste. Daće Bog da ih sjebemo na sledećoj Olimpijadi, mamu im onu majmunsku.Noor wrote:znaci...rane te peku i dalje, e dzangi, dzangi...dzango wrote:Meni je san zlatna Olimpijska u basketu a nisam vam ja kriv što su vas Francuzi sjebali .pokerjocker wrote:dzango wrote:Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.kofein wrote:
Pa dočekivali ste ga u "pripizdini" ispred Skupštine onomad. Druga je stvar što je Baja Mali Knindža gubitnik, pa on ne može svirati pobjedniku.
I da, Novak je pobednik i doček mu je pravljen kada je postao najbolji na svetu. Vas su Francuzi spičili u finalu pa odatle i takav nivo dočeka.
Vama nedosanjani san koji nikad nećete ostvariti, a za isti bi dali guzice svi odreda. Zajeban je taj jal, proždire iznutra.
UHAPŠEN JEDAN OD OTMIČARA DEDE JELENE ĐOKOVIĆ: Evo o kome je reč
28. jul 2018. 12:45 | Komentara: 1Policija je tokom prethodne noći uhapsila Branislava M. (36) iz Sremske Mitroviće koji se sumnjiči da je pokušao da iznudi novac kidnapovanjem dede Jelene Đoković Milosava Radisavljevića
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:740855-UHAPSEN-JEDAN-OD-OTMICARA-DEDE-JELENE-DjOKOVIC-Evo-o-kome-je-rec
Guest- Guest
Drugo je Rusija. Normalno da sam navijao za Rusiju.Iskra wrote:Osim kad je u pitanju Lihtenštajn ... ovaj, isprika, Rusija ;-)kaja wrote:Neutralac, ko Švicarska :)dzango wrote:Ja nisam navijao protiv. Doduše nisam nivijao ni za.epikur37 wrote:Iskra wrote:
Ja ću na: eci, peci, pec!
2014-04-19
Laže džukac. On je navijao za Kolumbiju 100%.Nice wrote:i Aca Lukasepikur37 wrote:Iskra wrote:Evo, kolektivno režemo vene što Srbi nisu navijali za nas ...epikur37 wrote:Iskra wrote:
Ja ću na: eci, peci, pec!
2014-04-19
Normalno da je normalno, onda si se malo pravio Englez pa navijao za Engleze. Normalno je da si nakon toga navijao i za Francuze ... ali to samo zato što voliš francusku salatu :-)dzango wrote:Drugo je Rusija. Normalno da sam navijao za Rusiju.Iskra wrote:Osim kad je u pitanju Lihtenštajn ... ovaj, isprika, Rusija ;-)kaja wrote:Neutralac, ko Švicarska :)dzango wrote:Ja nisam navijao protiv. Doduše nisam nivijao ni za.epikur37 wrote:
Guest- Guest
za ustaše, kaže..dzango wrote:Laže džukac. On je navijao za Kolumbiju 100%.Nice wrote:i Aca Lukasepikur37 wrote:Iskra wrote:Evo, kolektivno režemo vene što Srbi nisu navijali za nas ...epikur37 wrote:
2014-04-12
Jok bre. Volim samo rusku salatu. Zašto bi navijao za Engleze i Francuze?Iskra wrote:Normalno da je normalno, onda si se malo pravio Englez pa navijao za Engleze. Normalno je da si nakon toga navijao i za Francuze ... ali to samo zato što voliš francusku salatu :-)dzango wrote:Drugo je Rusija. Normalno da sam navijao za Rusiju.Iskra wrote:Osim kad je u pitanju Lihtenštajn ... ovaj, isprika, Rusija ;-)kaja wrote:Neutralac, ko Švicarska :)dzango wrote:
Ja nisam navijao protiv. Doduše nisam nivijao ni za.
Pa znamo mi Acu. Ne može taj bez Kolumbije ni do WC-a.Nice wrote:za ustaše, kaže..dzango wrote:Laže džukac. On je navijao za Kolumbiju 100%.Nice wrote:i Aca Lukasepikur37 wrote:Iskra wrote:
Evo, kolektivno režemo vene što Srbi nisu navijali za nas ...
2014-04-19
to je navika, ovo je ljubav..ne budi ljubomoran, i ti si navijao za Hrvatskudzango wrote:Pa znamo mi Acu. Ne može taj bez Kolumbije ni do WC-a.Nice wrote:za ustaše, kaže..dzango wrote:Laže džukac. On je navijao za Kolumbiju 100%.Nice wrote:i Aca Lukasepikur37 wrote:
2014-04-12
Ajd dobro što lažeš mene, zašto lažeš samog sebe!? :-)dzango wrote:Jok bre. Volim samo rusku salatu. Zašto bi navijao za Engleze i Francuze?Iskra wrote:Normalno da je normalno, onda si se malo pravio Englez pa navijao za Engleze. Normalno je da si nakon toga navijao i za Francuze ... ali to samo zato što voliš francusku salatu :-)dzango wrote:Drugo je Rusija. Normalno da sam navijao za Rusiju.Iskra wrote:Osim kad je u pitanju Lihtenštajn ... ovaj, isprika, Rusija ;-)kaja wrote:
Neutralac, ko Švicarska :)
Kako zašto? Zato što su Hrvati sa druge strane lopte.
Guest- Guest
Bože sačuvaj. Možda bi navijao kada bi bio ženski Mundijal.Nice wrote:to je navika, ovo je ljubav..ne budi ljubomoran, i ti si navijao za Hrvatskudzango wrote:Pa znamo mi Acu. Ne može taj bez Kolumbije ni do WC-a.Nice wrote:za ustaše, kaže..dzango wrote:Laže džukac. On je navijao za Kolumbiju 100%.Nice wrote:
i Aca Lukas
2014-04-19
Koja mi je razlika između Hrvata i ovih? Ne volim ni jedne,Iskra wrote:Ajd dobro što lažeš mene, zašto lažeš samog sebe!? :-)dzango wrote:Jok bre. Volim samo rusku salatu. Zašto bi navijao za Engleze i Francuze?Iskra wrote:Normalno da je normalno, onda si se malo pravio Englez pa navijao za Engleze. Normalno je da si nakon toga navijao i za Francuze ... ali to samo zato što voliš francusku salatu :-)dzango wrote:Drugo je Rusija. Normalno da sam navijao za Rusiju.Iskra wrote:
Osim kad je u pitanju Lihtenštajn ... ovaj, isprika, Rusija ;-)
Kako zašto? Zato što su Hrvati sa druge strane lopte.
2014-04-19
Možeš ti sanjat svašta al svi sportovi su goli kurac prema nogometu.dzango wrote:Meni je san zlatna Olimpijska u basketu a nisam vam ja kriv što su vas Francuzi sjebali .pokerjocker wrote:dzango wrote:Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.kofein wrote:dzango wrote:
Misliš da mu prave doček sa Bajom Malim Knindžom? Nije Srbija pripizdina poput nekih.
I košarka i rukomet i vaterpolo, gimnastika, atletika,tenis boćanje streličarstvo,veslanje.....sve je to fora i drago ti je kad osvoje medalju ali.....prema nogometu goli kurac.
danni1 wrote:Možeš ti sanjat svašta al svi sportovi su goli kurac prema nogometu.dzango wrote:Meni je san zlatna Olimpijska u basketu a nisam vam ja kriv što su vas Francuzi sjebali .pokerjocker wrote:dzango wrote:Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.kofein wrote:
I košarka i rukomet i vaterpolo, gimnastika, atletika,tenis boćanje streličarstvo,veslanje.....sve je to fora i drago ti je kad osvoje medalju ali.....prema nogometu goli kurac.
Pa Srbi sami kažu da je nogomet više od igre, a ne bilo koji od ovih drugih sportova, a sad se silom prilikom prave nevježe.
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
Page 3 of 9