Srpsko hvala Đokoviću
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Srpsko hvala Đokoviću
Fénix wrote:Ili jednostavno kući svojem ćaći u Crnu Goru.Speare Shaker wrote:kofein wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sto-se-to-dogada-u-srbiji-drugi-dan-zaredom-obitelj-novaka-dokovica-na-meti-razbojnika-jelenin-djed-ne-moze-doci-k-sebi-nakon-pljacke/7662867/
Umjesto dočeka, priredili mu otmicu i pljačku.
Nema Noletu druge nego da se iseli iz Srbije. Lako moguće i u Hrvatsku.
To je možda i najizglednija opcija. Tamo će ga vlast držati kao malo vode na dlanu i zaštititi od ucjena srpske mafije.
Guest- Guest
Pa zar srpsku mafiju ne čine uglavnom Crnogorci?Speare Shaker wrote:
Tamo će ga vlast držati kao malo vode na dlanu i zaštititi od ucjena srpske mafije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Džamije su pravljene od crkvenog kamena sve da je Skupština pravljena od džamiskog a nije.kofein wrote:dzango wrote:Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.kofein wrote:dzango wrote:Misliš da mu prave doček sa Bajom Malim Knindžom? Nije Srbija pripizdina poput nekih.kofein wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sto-se-to-dogada-u-srbiji-drugi-dan-zaredom-obitelj-novaka-dokovica-na-meti-razbojnika-jelenin-djed-ne-moze-doci-k-sebi-nakon-pljacke/7662867/
Pa dočekivali ste ga u "pripizdini" ispred Skupštine onomad. Druga je stvar što je Baja Mali Knindža gubitnik, pa on ne može svirati pobjedniku.
I da, Novak je pobednik i doček mu je pravljen kada je postao najbolji na svetu. Vas su Francuzi spičili u finalu pa odatle i takav nivo dočeka.
Ma kod vas je sve veliko, ali takvom brzinom se i smanjuje. Uglavnom, skupština vam je napravljena od džamijskog materijala pa je prati i takva kob. Batali džamija rekoše. Vas su spičili saveznici , pa nikom ništa....slavlje 0 bodova.
Mi smo sinoć spičili vas, pa ništa. Opet niko nije puštao BMK.
Bože sačuvaj. Mislio sam na ovu seljanu.kaja wrote:Želiš reci nismo na nivou?dzango wrote:Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.kofein wrote:dzango wrote:Misliš da mu prave doček sa Bajom Malim Knindžom? Nije Srbija pripizdina poput nekih.kofein wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sto-se-to-dogada-u-srbiji-drugi-dan-zaredom-obitelj-novaka-dokovica-na-meti-razbojnika-jelenin-djed-ne-moze-doci-k-sebi-nakon-pljacke/7662867/
Pa dočekivali ste ga u "pripizdini" ispred Skupštine onomad. Druga je stvar što je Baja Mali Knindža gubitnik, pa on ne može svirati pobjedniku.
I da, Novak je pobednik i doček mu je pravljen kada je postao najbolji na svetu. Vas su Francuzi spičili u finalu pa odatle i takav nivo dočeka.
E pa platit ces mi za ovo..
BMK uopće nije pjevač koji bi opjevavao Srbiju(osim 90-tih,a i to zbog interesa.dzango wrote:
Džamije su pravljene od crkvenog kamena sve da je Skupština pravljena od džamiskog a nije.
Mi smo sinoć spičili vas, pa ništa. Opet niko nije puštao BMK.
BMK prezire Zemun. On jednostavno ne podnosi vojvođansku ravnicu.
Pa vidi kuda se taj kreće. Uglavnom po bosanskim vukojebinama,a u Srbiji kad i pjeva onda je to uglavnom po Vojvodini gdje ga dolaze slušati uglavnom Dalmatinci,Ličani,Bosanci i Kordunaši.
Dakle BMK definitivno nije neki autentični srpski (srbijanski) brend.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meni je san zlatna Olimpijska u basketu a nisam vam ja kriv što su vas Francuzi sjebali .pokerjocker wrote:dzango wrote:Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.kofein wrote:dzango wrote:Misliš da mu prave doček sa Bajom Malim Knindžom? Nije Srbija pripizdina poput nekih.kofein wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sto-se-to-dogada-u-srbiji-drugi-dan-zaredom-obitelj-novaka-dokovica-na-meti-razbojnika-jelenin-djed-ne-moze-doci-k-sebi-nakon-pljacke/7662867/
Vama nedosanjani san koji nikad nećete ostvariti, a za isti bi dali guzice svi odreda. Zajeban je taj jal, proždire iznutra.
Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja ću na: eci, peci, pec!epikur37 wrote:Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
Srbi su mi "bliski" otprilike kao i Španjolci :-)
Guest- Guest
Iskra wrote:Ja ću na: eci, peci, pec!epikur37 wrote:Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
Tako veli i oni za Hrvate i navijali su protiv nas. Srbalji se nikad promijeniti.
2015-08-06
Đokoviću preseli se kod nas pa da navijamo za drugu Srbiju :D
2015-08-06
Evo, kolektivno režemo vene što Srbi nisu navijali za nas ...epikur37 wrote:Iskra wrote:Ja ću na: eci, peci, pec!epikur37 wrote:Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
Tako veli i oni za Hrvate i navijali su protiv nas. Srbalji se nikad promijeniti.
Vjerujem da je kolektivno rezanje vena obostrano :-)
Nemoj mi tu širiti novo bratstvo i jedinstvo ;-)
Guest- Guest
Iskra wrote:Evo, kolektivno režemo vene što Srbi nisu navijali za nas ...epikur37 wrote:Iskra wrote:Ja ću na: eci, peci, pec!epikur37 wrote:Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
Ima više izvora koji pokazuju da njmisu navijali za nas....možemo biti mirni.
Jedino ova budaletin a Đoković.
2015-08-06
Nemoj mi dirati sugrađanina (po majci) ni u šali :-)epikur37 wrote:Iskra wrote:Evo, kolektivno režemo vene što Srbi nisu navijali za nas ...epikur37 wrote:Iskra wrote:Ja ću na: eci, peci, pec!epikur37 wrote:Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
Guest- Guest
Đoković bi u Crnoj Gori trebao biti najveći brend, ipak mu je otac Crnogorac.Speare Shaker wrote:Fénix wrote:Ili jednostavno kući svojem ćaći u Crnu Goru.Speare Shaker wrote:kofein wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sto-se-to-dogada-u-srbiji-drugi-dan-zaredom-obitelj-novaka-dokovica-na-meti-razbojnika-jelenin-djed-ne-moze-doci-k-sebi-nakon-pljacke/7662867/
To je možda i najizglednija opcija. Tamo će ga vlast držati kao malo vode na dlanu i zaštititi od ucjena srpske mafije.
Guest- Guest
Iskra wrote:Nemoj mi dirati sugrađanina (po majci) ni u šali :-)epikur37 wrote:Iskra wrote:Evo, kolektivno režemo vene što Srbi nisu navijali za nas ...epikur37 wrote:Iskra wrote:
Ja ću na: eci, peci, pec!
sve 5 al on je navijao za hrvatsku...goni ga u kurac
:D
svi su isti
2015-08-06
epikur37 wrote:Iskra wrote:Nemoj mi dirati sugrađanina (po majci) ni u šali :-)epikur37 wrote:Iskra wrote:Evo, kolektivno režemo vene što Srbi nisu navijali za nas ...epikur37 wrote:
sve 5 al on je navijao za hrvatsku...goni ga u kurac
:D
svi su isti
Guest- Guest
Ja nisam navijao protiv. Doduše nisam nivijao ni za.epikur37 wrote:Iskra wrote:Ja ću na: eci, peci, pec!epikur37 wrote:Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
I Mandić i Prlainović su iz CG pa to ništa ne smeta.Fénix wrote:Đoković bi u Crnoj Gori trebao biti najveći brend, ipak mu je otac Crnogorac.Speare Shaker wrote:Fénix wrote:Ili jednostavno kući svojem ćaći u Crnu Goru.Speare Shaker wrote:kofein wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sto-se-to-dogada-u-srbiji-drugi-dan-zaredom-obitelj-novaka-dokovica-na-meti-razbojnika-jelenin-djed-ne-moze-doci-k-sebi-nakon-pljacke/7662867/
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne ljubomorisite, ljudi rasturaju košarku, vaterpolo i tenis.
I to je to.
Nogomet im malo lošije ide jedino , al sad ce reci da su i tako vatreni svi Srbi pa zato :)
I to je to.
Nogomet im malo lošije ide jedino , al sad ce reci da su i tako vatreni svi Srbi pa zato :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neutralac, ko Švicarska :)dzango wrote:Ja nisam navijao protiv. Doduše nisam nivijao ni za.epikur37 wrote:Iskra wrote:Ja ću na: eci, peci, pec!epikur37 wrote:Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
Page 2 of 9