Srpsko hvala Đokoviću
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Srpsko hvala Đokoviću
a ima nas ovdje 14-16 koji stalno pisemo :))Fénix wrote:Jednog na nogometu i svi ostali na ViP-u.
otkoci to, citaj sve :)
nekad neš žalit kad vidiš bisera :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Je, zato i postoji imitatorski hrvatskovatikanski stil, srbskobizantski se nigdje ne spominje.pizzon wrote:celokupna hr bastina obicna je losa imitacija necega sto zele a ne onoga sto jesu.
glumatate tu pajace i mislite da ste neke face
Onda ne bi bili na listi.Noor wrote:a ima nas ovdje 14-16 koji stalno pisemo :))Fénix wrote:Jednog na nogometu i svi ostali na ViP-u.
Inače vidim ja to ako ne diretno, onda kroz citirane poruke od drugih korisnika koji nisu na foe listi jer citati nisu obuhvaćeni ignoriranjem i skoro nikad ne požalim.
Ima dovoljno onih što pročitam i tu i tamo to na sakrivenom otkrijem kako bih pogledao i onda opet bude jasno zašto su na toj listi.
Last edited by Fénix on 29/7/2018, 14:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
Dakle radi se o zajedničkoj imovini, trjeba to u sukcesiju, mi hoćemo južno pročelje.dzango wrote:Tridesetih godina 20. veka.kaja wrote:Koje godine je napravljena ta skupština?kofein wrote:Noor wrote:Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.pizzon wrote:bg skupstina je versaj za sve ostale blize i sire
da, bili su turci odlicni graditelji
Seke moja pametna. Ništa bez struke.
kaja wrote:I jos nam njonju i mrak- taritas potjeraju iz zgrade.
Trebali su maznut nešto, neku sliku bar i viknut iz auta - ovo je naše!
ja volim sve procitati, kad mogu :)Fénix wrote:Onda ne bi bili na listi.Noor wrote:a ima nas ovdje 14-16 koji stalno pisemo :))Fénix wrote:Jednog na nogometu i svi ostali na ViP-u.
Inače vidim ja to ako ne diretno, onda kroz citirane poruke od drugih korisnika koji nisu na foe listi jer citati nisu obuhvaćeni ignoriranjem i skoro nikad ne požalim.
Ima dovoljno onih što pročitam i tu i tamo to na sakrivenom otkrijem kako bih pogledao i onda opet bude jasno zašto su na toj listi.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Glupo je doći na forum pa blokirati ljude. Ako ti se gade, ne dolazi! Nikad nisam to razumjel, to blokiranje. Ili brisanje prijatelja.Nice wrote:Nisi ti taj..k'o ni ja :-Pkofein wrote:Nice wrote:Na profilu, friends, foe list..kofein wrote:Kako se blokiraju korisnici? Jesam ja toliko glup ili nemam tu opciju?
Sve ću vas blokirati, sunce vam jebem kalajisano...
Dok seselj galami na ulazu - majku im j. ustasku Mrak Taritas iskoristi gužvu, samo okvir makne i srola pa u torbicu . Pa fuckajuci kraj seselja prođe ..Regoč wrote:kaja wrote:I jos nam njonju i mrak- taritas potjeraju iz zgrade.
Trebali smo Nadana Vidosevica poslati ne ove. On ima oko.
Mada su nas zajebali, imaju freske a kako proći sa zidom kraj osiguranja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Aha, čisto da znam, onako..dzango wrote:Nema da brineš za formu.kaja wrote:Sad si u top formi?dzango wrote:Jeste. Merio sam se do 100 a posle nisam. Može biti da je i više.Nice wrote:Ozbiljno?dzango wrote:
Ono jest. Izgubio sam 25 kila.
Samo pitam..
2015-08-15
Sve to poslati da kopa rudnike i tunele, teske poslove, pa da vidis da li ce nekom mikroorganizmu da padne na pamet.
Ubica se izležava u zatvoru, surfuje net, bolje mu nego na slobodi.
Los sistem, ali ljudska prava EU bolja za manijake, nego za sav taj obican Svet.
Los sistem, ali ljudska prava EU bolja za manijake, nego za sav taj obican Svet.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kaja wrote:Dok seselj galami na ulazu - majku im j. ustasku Mrak Taritas iskoristi gužvu, samo okvir makne i srola pa u torbicu . Pa fuckajuci kraj seselja prođe ..Regoč wrote:kaja wrote:I jos nam njonju i mrak- taritas potjeraju iz zgrade.
Trebali smo Nadana Vidosevica poslati ne ove. On ima oko.
Mada su nas zajebali, imaju freske a kako proći sa zidom kraj osiguranja.
Slažem se. Ako mi mirovina bude premala za život, počinit ću niz zočinah pa njek me država izdržava, a mirovina njek se lagano gomila na računu.Serbinho-3 wrote:Sve to poslati da kopa rudnike i tunele, teske poslove, pa da vidis da li ce nekom mikroorganizmu da padne na pamet.
za ne daj Bože.kaja wrote:Aha, čisto da znam, onako..dzango wrote:Nema da brineš za formu.kaja wrote:Sad si u top formi?dzango wrote:Jeste. Merio sam se do 100 a posle nisam. Može biti da je i više.Nice wrote:
Ozbiljno?
Samo pitam..
Naravno da je i vaše. I vi ste naši.Regoč wrote:Dakle radi se o zajedničkoj imovini, trjeba to u sukcesiju, mi hoćemo južno pročelje.dzango wrote:Tridesetih godina 20. veka.kaja wrote:Koje godine je napravljena ta skupština?kofein wrote:Noor wrote:
Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.
da, bili su turci odlicni graditelji
Seke moja pametna. Ništa bez struke.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Čisto da popizde neki na forumu.kaja wrote:Aha, čisto da znam, onako..dzango wrote:Nema da brineš za formu.kaja wrote:Sad si u top formi?dzango wrote:Jeste. Merio sam se do 100 a posle nisam. Može biti da je i više.Nice wrote:
Ozbiljno?
Samo pitam..
2014-04-19
Ja jesam.
Pomislila najprije na bolest.
:-\
2014-04-12
Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.Nice wrote:Ja jesam.
2014-04-19
Koja jedinica?dzango wrote:Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.Nice wrote:Ja jesam.
Dobro je to, i meni fali.
Necemo u detalje...svi smo malo mentalno s godinama..8~
2014-04-12
dzango wrote:Čisto da popizde neki na forumu.kaja wrote:Aha, čisto da znam, onako..dzango wrote:Nema da brineš za formu.kaja wrote:Sad si u top formi?dzango wrote:
Jeste. Merio sam se do 100 a posle nisam. Može biti da je i više.
Samo pitam..
2015-08-15
Kolega jedan isto tako pa počel sretati gomilu ljudih koje godinama nije vidjel. Kad je popravil auto, i dalje je išal pješke, kaže da mu je oživjel društveni život.dzango wrote:Ma jok. Riknuo mi menjač na Kecu pa počeo da pešačim. I tako sve duže i duže. Sem mentalnih, druge bolesti nemam.Nice wrote:Ja jesam.
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
Page 8 of 9