Srpsko hvala Đokoviću
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Srpsko hvala Đokoviću
danni1 wrote:Možeš ti sanjat svašta al svi sportovi su goli kurac prema nogometu.dzango wrote:Meni je san zlatna Olimpijska u basketu a nisam vam ja kriv što su vas Francuzi sjebali .pokerjocker wrote:dzango wrote:Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.kofein wrote:
Pa dočekivali ste ga u "pripizdini" ispred Skupštine onomad. Druga je stvar što je Baja Mali Knindža gubitnik, pa on ne može svirati pobjedniku.
I da, Novak je pobednik i doček mu je pravljen kada je postao najbolji na svetu. Vas su Francuzi spičili u finalu pa odatle i takav nivo dočeka.
Vama nedosanjani san koji nikad nećete ostvariti, a za isti bi dali guzice svi odreda. Zajeban je taj jal, proždire iznutra.
I košarka i rukomet i vaterpolo, gimnastika, atletika,tenis boćanje streličarstvo,veslanje.....sve je to fora i drago ti je kad osvoje medalju ali.....prema nogometu goli kurac.
Pa Srbi sami kažu da je nogomet više od igre, a ne bilo koji od ovih drugih sportova, a sad se silom prilikom prave nevježe.
Guest- Guest
dzango wrote:Džamije su pravljene od crkvenog kamena sve da je Skupština pravljena od džamiskog a nije.kofein wrote:dzango wrote:Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.kofein wrote:dzango wrote:
Misliš da mu prave doček sa Bajom Malim Knindžom? Nije Srbija pripizdina poput nekih.
Pa dočekivali ste ga u "pripizdini" ispred Skupštine onomad. Druga je stvar što je Baja Mali Knindža gubitnik, pa on ne može svirati pobjedniku.
I da, Novak je pobednik i doček mu je pravljen kada je postao najbolji na svetu. Vas su Francuzi spičili u finalu pa odatle i takav nivo dočeka.
Ma kod vas je sve veliko, ali takvom brzinom se i smanjuje. Uglavnom, skupština vam je napravljena od džamijskog materijala pa je prati i takva kob. Batali džamija rekoše. Vas su spičili saveznici , pa nikom ništa....slavlje 0 bodova.
Mi smo sinoć spičili vas, pa ništa. Opet niko nije puštao BMK.
S turcima ste gradili i rušili i služili im 500 (petsto) godina.
Nema Nole ništa od vaše veresijske istorije i paralaži pa se sklonio. Eto "Serbia open" kao primjer nekad bilo sad se spominjalo.
Nole i obitelj su turnirom pokušali Srbiju postaviti na tenisku kartu svijeta, ali nije išlo....srbijanci više volu svoju pripizdinu u originalnom
izdanju.
Guest- Guest
Nisam ni mislila da ces javno priznat :-Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Možda bi navijao kada bi bio ženski Mundijal.Nice wrote:to je navika, ovo je ljubav..ne budi ljubomoran, i ti si navijao za Hrvatskudzango wrote:Pa znamo mi Acu. Ne može taj bez Kolumbije ni do WC-a.Nice wrote:za ustaše, kaže..dzango wrote:
Laže džukac. On je navijao za Kolumbiju 100%.
2014-04-12
Speare Shaker wrote:danni1 wrote:Možeš ti sanjat svašta al svi sportovi su goli kurac prema nogometu.dzango wrote:Meni je san zlatna Olimpijska u basketu a nisam vam ja kriv što su vas Francuzi sjebali .pokerjocker wrote:dzango wrote:
Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.
Vama nedosanjani san koji nikad nećete ostvariti, a za isti bi dali guzice svi odreda. Zajeban je taj jal, proždire iznutra.
I košarka i rukomet i vaterpolo, gimnastika, atletika,tenis boćanje streličarstvo,veslanje.....sve je to fora i drago ti je kad osvoje medalju ali.....prema nogometu goli kurac.
Pa Srbi sami kažu da je nogomet više od igre, a ne bilo koji od ovih drugih sportova, a sad se silom prilikom prave nevježe.
Uostalom, nogomet je u puno većoj mjeri timski sport u kojem je najvažnija stvar kolektivni duh i suradnja u ekipi. U puno većoj mjeri od recimo košarke u kojoj prevladava igra 1 na 1 i jednostavne šeme u igri poput pick and rolla (2 na 2), a tu najvažniju ulogu igraju tjelesne individualne sposobnosti odnosno individualni atleticizam i individualna tehnika odnosno vještina.
Iz toga se također mogu izvući znakoviti zaključci.
Guest- Guest
čuj ovo , sad se šaltaju na košarku. kao nije im nogomet broj 1
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Da, da, košarka, vaterpolo, još malo i stolni tenis (a nisu Kinezi).pokerjocker wrote:čuj ovo , sad se šaltaju na košarku. kao nije im nogomet broj 1
Guest- Guest
Ma dobar je fudbal i sve je to lepo ali sport broj jedan u Srbiji je košarka. Ona je stvar nacionalnog ponosa i prestiža. Svaki poraz boli ali najduže se pamte oni u basketu. Sve može da se oprosti i zaboravi ali onaj u košarci nikako.danni1 wrote:Možeš ti sanjat svašta al svi sportovi su goli kurac prema nogometu.dzango wrote:Meni je san zlatna Olimpijska u basketu a nisam vam ja kriv što su vas Francuzi sjebali .pokerjocker wrote:dzango wrote:Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.kofein wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kako se sklonio kada i dalje igra za Srbiju u Dejvis kupu? Šta bi trebao da uradi da bi dokazao da je Srbin osim toga što nije pristao da igra pod američkom i britanskom zastavom?kofein wrote:dzango wrote:Džamije su pravljene od crkvenog kamena sve da je Skupština pravljena od džamiskog a nije.kofein wrote:dzango wrote:Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.kofein wrote:
Ma kod vas je sve veliko, ali takvom brzinom se i smanjuje. Uglavnom, skupština vam je napravljena od džamijskog materijala pa je prati i takva kob. Batali džamija rekoše. Vas su spičili saveznici , pa nikom ništa....slavlje 0 bodova.
Nema Nole ništa od vaše veresijske istorije i paralaži pa se sklonio. Eto "Serbia open" kao primjer nekad bilo sad se spominjalo.
Nole i obitelj su turnirom pokušali Srbiju postaviti na tenisku kartu svijeta, ali nije išlo....srbijanci više volu svoju pripizdinu u originalnom
izdanju.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Još da se naplatil kano Švicarska, mogal bi nas pozvati u Bele dvore Džangove na bazen.kaja wrote:Neutralac, ko Švicarska :)dzango wrote:Ja nisam navijao protiv. Doduše nisam nivijao ni za.epikur37 wrote:Iskra wrote:Ja ću na: eci, peci, pec!epikur37 wrote:Mi ćemo navijati za Srbiju u finalu vaterpola nismo kao četnici ...
Srbi su mi "bliski" otprilike kao i Španjolci :-)
Tako veli i oni za Hrvate i navijali su protiv nas. Srbalji se nikad promijeniti.
Mafijaške iznude nisu nužno posljedica navijanja za Hrvatsku, čovjek ima lovu, a lopovi je se žele domoći.
dzango wrote:Kako se sklonio kada i dalje igra za Srbiju u Dejvis kupu? Šta bi trebao da uradi da bi dokazao da je Srbin osim toga što nije pristao da igra pod američkom i britanskom zastavom?kofein wrote:dzango wrote:Džamije su pravljene od crkvenog kamena sve da je Skupština pravljena od džamiskog a nije.kofein wrote:dzango wrote:
Video sam na forumu vašu Skupštinu. Otprilike pomoćne prostorije za našu. Ali nije stvar u zgradama već u ljudima. Pripizdina je u glavama ljudi koji seljanom dočekuju svoje junake. Mogu ljudi iz pripizdine, ali ne može ona iz njih.
izdanju.
Kad se ovako okupite oko Batali skupštine, .... pa makar i zbog Kosova.......onda se javi
Guest- Guest
Ta vrsta vaše neskromnosti je najjača uglavnom.
Uglavnom, tvoj drug Džango je s veličine dočeka, skrenuo kako u glavi tako i na temi...na
veličinu zgrada.
U toj zgradi će Kosovo biti amenovano, ne može to u nekoj malenoj.
Uglavnom, tvoj drug Džango je s veličine dočeka, skrenuo kako u glavi tako i na temi...na
veličinu zgrada.
U toj zgradi će Kosovo biti amenovano, ne može to u nekoj malenoj.
Guest- Guest
Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.pizzon wrote:bg skupstina je versaj za sve ostale blize i sire
da, bili su turci odlicni graditelji
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.pizzon wrote:bg skupstina je versaj za sve ostale blize i sire
Seke moja pametna. Ništa bez struke.
Guest- Guest
svasta su oni dobili u amanet :)kofein wrote:Noor wrote:Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.pizzon wrote:bg skupstina je versaj za sve ostale blize i sire
dobro, dzamiju mogu batalit, al seme nikada :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nebitna je vel. zgrade, iskljucivo. skup. je kompletno Ok.
kako vas ne mrzi da izmisljate gluposti kad i sami ne znate koliko hrvata ima srpske krvi u sebi. sad kao fol, bolesno, smeta im cirilica a znamo kako su hrvati pisalu pre latinice i kako su se krstili pre nego su poceli da imitiraju i glume.
kako vas ne mrzi da izmisljate gluposti kad i sami ne znate koliko hrvata ima srpske krvi u sebi. sad kao fol, bolesno, smeta im cirilica a znamo kako su hrvati pisalu pre latinice i kako su se krstili pre nego su poceli da imitiraju i glume.
Guest- Guest
celokupna hr bastina obicna je losa imitacija necega sto zele a ne onoga sto jesu.
glumatate tu pajace i mislite da ste neke face
glumatate tu pajace i mislite da ste neke face
Guest- Guest
Koje godine je napravljena ta skupština?kofein wrote:Noor wrote:Ejenehan-begova dzamija u Dar Al Jihadu, iz 1585.pizzon wrote:bg skupstina je versaj za sve ostale blize i sire
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
Page 4 of 9