Srpsko hvala Đokoviću
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Srpsko hvala Đokoviću
Noor wrote:tko ono reče da ih 11 ima na ignoru :))kofein wrote:Nice wrote:Na profilu, friends, foe list..kofein wrote:Kako se blokiraju korisnici? Jesam ja toliko glup ili nemam tu opciju?
Sve ću vas blokirati, sunce vam jebem kalajisano...
Onako ljudski. Ovako će bit i elektronski.
Guest- Guest
Pa kada ih kic neće blokirati najbolje ih sam blokirati.
Odvedu zajebanciju u jednom bolesnom pravcu
Odvedu zajebanciju u jednom bolesnom pravcu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja nikog nemam...nikad nikog nisam blokala, cak ni gnjecakofein wrote:Noor wrote:tko ono reče da ih 11 ima na ignoru :))kofein wrote:Nice wrote:Na profilu, friends, foe list..kofein wrote:Kako se blokiraju korisnici? Jesam ja toliko glup ili nemam tu opciju?
Onako ljudski. Ovako će bit i elektronski.
gnjec, falis mi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nisi ti taj..k'o ni ja :-Pkofein wrote:Nice wrote:Na profilu, friends, foe list..kofein wrote:Kako se blokiraju korisnici? Jesam ja toliko glup ili nemam tu opciju?
2014-04-12
nije nase, ali i nase, to garant.Noor wrote:to je njihov đir...mažnjavanje, svojatanje i hvalisanje....pa pola HR je vekovima njihovo...evo, čak i more, kaže pizzon
Guest- Guest
pa nije i vase, pizzon...slobodno dođite, jasno, al samo je nase, malo slovensko i crnogorsko...pizzon wrote:nije nase, ali i nase, to garant.Noor wrote:to je njihov đir...mažnjavanje, svojatanje i hvalisanje....pa pola HR je vekovima njihovo...evo, čak i more, kaže pizzon
a, da....bih da ne zaboravim
2017-10-06
tko ga jebe ... eto mu srbije i troprstašenje.
sada nek lijepo preseli ostatak familije u monako ili gdje već živi.
sada nek lijepo preseli ostatak familije u monako ili gdje već živi.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Lakše ćemo zajedno da obnovimo gradivo. Evo ja sam pametniji nego pre 10 godina.Nice wrote:Eh, da si se javio prije deset-petnaest godina . pocela sam hlapit, ne znam ni sto sam znala 8-@dzango wrote:Onima što im smeta sam ionako blokirao. A i glupi su kao kurac. Od tebe bi već mogao da nešto dobijem.Nice wrote:Samo ti dolazi..meni ne smeta :-))dzango wrote:Može li jedno dve kile 2 puta mleveno? Lako je tebi. Mi uskraćeni moramo da se snalazimo.Nice wrote:
Nemoj se sramit, ocito je da je to razlog ;-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Blokirao sam samo jednu sa kojom ionako nema rasprave već samo vređanja. Bolje za ceo forum.Noor wrote:ajde kakve blokade, sta si i ti poceo s timdzango wrote:Onima što im smeta sam ionako blokirao. A i glupi su kao kurac. Od tebe bi već mogao da nešto dobijem.Nice wrote:Samo ti dolazi..meni ne smeta :-))dzango wrote:Može li jedno dve kile 2 puta mleveno? Lako je tebi. Mi uskraćeni moramo da se snalazimo.Nice wrote:
Nemoj se sramit, ocito je da je to razlog ;-)
nije fora pisati s 3-4 osobe, a i diskusija bude krnja
2014-04-19
nista nije vecnoNoor wrote:pa nije i vase, pizzon...slobodno dođite, jasno, al samo je nase, malo slovensko i crnogorsko...pizzon wrote:nije nase, ali i nase, to garant.Noor wrote:to je njihov đir...mažnjavanje, svojatanje i hvalisanje....pa pola HR je vekovima njihovo...evo, čak i more, kaže pizzon
Guest- Guest
đaba krečite...s Memurandumima i sednicama precednistva sao krajine u izbeglistvu....pizzon wrote:nista nije vecnoNoor wrote:pa nije i vase, pizzon...slobodno dođite, jasno, al samo je nase, malo slovensko i crnogorsko...pizzon wrote:nije nase, ali i nase, to garant.Noor wrote:to je njihov đir...mažnjavanje, svojatanje i hvalisanje....pa pola HR je vekovima njihovo...evo, čak i more, kaže pizzon
nista od toga
2017-10-06
Da, negdje gubis-negdje dobivas :-Ddzango wrote:Lakše ćemo zajedno da obnovimo gradivo. Evo ja sam pametniji nego pre 10 godina.Nice wrote:Eh, da si se javio prije deset-petnaest godina . pocela sam hlapit, ne znam ni sto sam znala 8-@dzango wrote:Onima što im smeta sam ionako blokirao. A i glupi su kao kurac. Od tebe bi već mogao da nešto dobijem.Nice wrote:Samo ti dolazi..meni ne smeta :-))dzango wrote:
Može li jedno dve kile 2 puta mleveno? Lako je tebi. Mi uskraćeni moramo da se snalazimo.
2014-04-12
Ono jest. Izgubio sam 25 kila.Nice wrote:Da, negdje gubis-negdje dobivas :-Ddzango wrote:Lakše ćemo zajedno da obnovimo gradivo. Evo ja sam pametniji nego pre 10 godina.Nice wrote:Eh, da si se javio prije deset-petnaest godina . pocela sam hlapit, ne znam ni sto sam znala 8-@dzango wrote:Onima što im smeta sam ionako blokirao. A i glupi su kao kurac. Od tebe bi već mogao da nešto dobijem.Nice wrote:
Samo ti dolazi..meni ne smeta :-))
2014-04-19
Ozbiljno?dzango wrote:Ono jest. Izgubio sam 25 kila.Nice wrote:Da, negdje gubis-negdje dobivas :-Ddzango wrote:Lakše ćemo zajedno da obnovimo gradivo. Evo ja sam pametniji nego pre 10 godina.Nice wrote:Eh, da si se javio prije deset-petnaest godina . pocela sam hlapit, ne znam ni sto sam znala 8-@dzango wrote:
Onima što im smeta sam ionako blokirao. A i glupi su kao kurac. Od tebe bi već mogao da nešto dobijem.
2014-04-12
Jeste. Merio sam se do 100 a posle nisam. Može biti da je i više.Nice wrote:Ozbiljno?dzango wrote:Ono jest. Izgubio sam 25 kila.Nice wrote:Da, negdje gubis-negdje dobivas :-Ddzango wrote:Lakše ćemo zajedno da obnovimo gradivo. Evo ja sam pametniji nego pre 10 godina.Nice wrote:
Eh, da si se javio prije deset-petnaest godina . pocela sam hlapit, ne znam ni sto sam znala 8-@
2014-04-19
Sad si u top formi?dzango wrote:Jeste. Merio sam se do 100 a posle nisam. Može biti da je i više.Nice wrote:Ozbiljno?dzango wrote:Ono jest. Izgubio sam 25 kila.Nice wrote:Da, negdje gubis-negdje dobivas :-Ddzango wrote:
Lakše ćemo zajedno da obnovimo gradivo. Evo ja sam pametniji nego pre 10 godina.
Samo pitam..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nema da brineš za formu.kaja wrote:Sad si u top formi?dzango wrote:Jeste. Merio sam se do 100 a posle nisam. Može biti da je i više.Nice wrote:Ozbiljno?dzango wrote:Ono jest. Izgubio sam 25 kila.Nice wrote:
Da, negdje gubis-negdje dobivas :-D
Samo pitam..
2014-04-19
dzango wrote:Nema da brineš na forumu.kaja wrote:Sad si u top formi?dzango wrote:Jeste. Merio sam se do 100 a posle nisam. Može biti da je i više.Nice wrote:Ozbiljno?dzango wrote:
Ono jest. Izgubio sam 25 kila.
Samo pitam..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja imam 10-11.Noor wrote:tko ono reče da ih 11 ima na ignoru :))kofein wrote:Nice wrote:Na profilu, friends, foe list..kofein wrote:Kako se blokiraju korisnici? Jesam ja toliko glup ili nemam tu opciju?
Guest- Guest
tu na VIPu ili na nogometu? :)Fénix wrote:Ja imam 10-11.Noor wrote:tko ono reče da ih 11 ima na ignoru :))kofein wrote:Nice wrote:Na profilu, friends, foe list..kofein wrote:Kako se blokiraju korisnici? Jesam ja toliko glup ili nemam tu opciju?
2017-10-06
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
» Đokoviću, bre sexisto! :D
» Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću
» PODRŠKA KGK NOVAKU ĐOKOVIĆU ZA ULAZAK U FINALE WIMBELDONA
» Gf poslala radosnu vijest Đokovicu u borbi protiv australskog pedera i zlih vanzemaljaca koji žele porobiti ljude
Page 7 of 9