Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
MATER TI JEBEM KONJUSINOOh_Femder wrote:Ne kenjaj britve, kobilo jugoslovenska, eto vidiš da braniš eklatantne mrzitelje svega zagrebačkog i rvackog, a u liku komunjare i jugofiličara Zvonkeca Špišićamortal wrote:jebla te sora .. dok sam ja fejsbucila ti si se s njom vidjao i iste teme komentirao... ako si pravi, kako to da je ona jos tu ?? sakrij se ! i čkomiOh_Femder wrote:Aj ne seri tamo, Sorina koleginice. Vidiš da je pjevao o crvenoj republici, dakle komunjara i jugoslovenčina koja je mrzila Zagreb, a napose sve rvackomortal wrote:Femder.. Spisic nema asocijaciju na komunizam, ali ima na Hrvatstvo. Procitaj osnovno o njemu s vikipedije. koimunjare nemaju toliko ljubavi prema Hrvatstvu. Nagradjivan je u Splitu, treci po broju nagrada, suradjivao s Diklicem, Vicom Vukoje....Oh_Femder wrote:
Jašta, Zvonko Špišić. Prokleta komunjara i šugofil ;P
Jer život se ipak ne zivi iz publike,
On živi u srcu te crvene republike (Trešnjevačka Balada)
Redovito pustan pjevac na legendarnom radio Sljemenu.
PAZI KOGA NAZIVAS JUGOSLAVENOM
GDJE SI SE TI TO ISTAKAO KAO CRNA HRVATINA
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
MozeNoor wrote:sore, aj budi malo dobra :)Sora wrote:OpsSora wrote:Gamad prokleta ustaska
Pa jeste opet dobili krila
Jesam i ja pružila jezičinu
Uz uvjet damogu biti biti jugoslovenski omladinac
Marksist i socijalist
I ateist
Inace nis od pogodbe
Ti sigurna nemaš pojma ni da je ovo najveći komunistički hit svih vremena ;PNoor wrote:Tileta nema, pjesma ostaje svevremenska, za sve ljude dobre volje i dobrih namjera :)
ako si zagorec ili prigorec, i vu kliet si pozoves pajdase, red je da im pozelis i dobrodoslicu :)
Spisica sam dugi niz godina slusala na radio Sljemenu kako pjeva o Zg. O nicem drugom nego o Zgu.
Ako si Hrvatina gdje si tada bio ti i tvoj Hrvatski tata da to sprijecite ako9 ste znali da je mrzitelj Hrvata ?
Ako si Hrvatina gdje si tada bio ti i tvoj Hrvatski tata da to sprijecite ako9 ste znali da je mrzitelj Hrvata ?
2014-04-16
Hocu da budem
Crvenaaaa mother
Komunjara iz jugoporoslosti
Xenia I nada dimic
Ocu to biti I gotovo
Crvenaaaa mother
Xenia I nada dimic
Ocu to biti I gotovo
moze :)Sora wrote:MozeNoor wrote:sore, aj budi malo dobra :)Sora wrote:OpsSora wrote:Gamad prokleta ustaska
Pa jeste opet dobili krila
Jesam i ja pružila jezičinu
Uz uvjet damogu biti biti jugoslovenski omladinac
Marksist i socijalist
I ateist
Inace nis od pogodbe
u protivnom bude dosadno
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mortal wrote:MATER TI JEBEM KONJUSINOOh_Femder wrote:Ne kenjaj britve, kobilo jugoslovenska, eto vidiš da braniš eklatantne mrzitelje svega zagrebačkog i rvackog, a u liku komunjare i jugofiličara Zvonkeca Špišićamortal wrote:jebla te sora .. dok sam ja fejsbucila ti si se s njom vidjao i iste teme komentirao... ako si pravi, kako to da je ona jos tu ?? sakrij se ! i čkomiOh_Femder wrote:Aj ne seri tamo, Sorina koleginice. Vidiš da je pjevao o crvenoj republici, dakle komunjara i jugoslovenčina koja je mrzila Zagreb, a napose sve rvackomortal wrote:
Femder.. Spisic nema asocijaciju na komunizam, ali ima na Hrvatstvo. Procitaj osnovno o njemu s vikipedije. koimunjare nemaju toliko ljubavi prema Hrvatstvu. Nagradjivan je u Splitu, treci po broju nagrada, suradjivao s Diklicem, Vicom Vukoje....
Da, gdje je bio '41? Ili '91? Ili neke treće godine? Gdje? Kad?
Toliko pitanja ...
crvenkasti-
2014-04-17
Ha-ha, prepoznala se Jugoslovenka, a zapravo antifa trol i provokatormortal wrote:MATER TI JEBEM KONJUSINOOh_Femder wrote:Ne kenjaj britve, kobilo jugoslovenska, eto vidiš da braniš eklatantne mrzitelje svega zagrebačkog i rvackog, a u liku komunjare i jugofiličara Zvonkeca Špišićamortal wrote:jebla te sora .. dok sam ja fejsbucila ti si se s njom vidjao i iste teme komentirao... ako si pravi, kako to da je ona jos tu ?? sakrij se ! i čkomiOh_Femder wrote:Aj ne seri tamo, Sorina koleginice. Vidiš da je pjevao o crvenoj republici, dakle komunjara i jugoslovenčina koja je mrzila Zagreb, a napose sve rvackomortal wrote:
Femder.. Spisic nema asocijaciju na komunizam, ali ima na Hrvatstvo. Procitaj osnovno o njemu s vikipedije. koimunjare nemaju toliko ljubavi prema Hrvatstvu. Nagradjivan je u Splitu, treci po broju nagrada, suradjivao s Diklicem, Vicom Vukoje....
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
nemam pojma...pojasni :)Oh_Femder wrote:Ti sigurna nemaš pojma ni da je ovo najveći komunistički hit svih vremena ;PNoor wrote:Tileta nema, pjesma ostaje svevremenska, za sve ljude dobre volje i dobrih namjera :)
ako si zagorec ili prigorec, i vu kliet si pozoves pajdase, red je da im pozelis i dobrodoslicu :)
A Kata Dumbović? Kaj si nju pozabila?Sora wrote:Hocu da budem
Crvenaaaa mother
Xenia I nada dimic
Ocu to biti I gotovo
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
insinuator, problematicar, budalaOh_Femder wrote:Ha-ha, prepoznala se Jugoslovenka, a zapravo antifa trol i provokatormortal wrote:MATER TI JEBEM KONJUSINOOh_Femder wrote:Ne kenjaj britve, kobilo jugoslovenska, eto vidiš da braniš eklatantne mrzitelje svega zagrebačkog i rvackog, a u liku komunjare i jugofiličara Zvonkeca Špišićamortal wrote:jebla te sora .. dok sam ja fejsbucila ti si se s njom vidjao i iste teme komentirao... ako si pravi, kako to da je ona jos tu ?? sakrij se ! i čkomiOh_Femder wrote:
Aj ne seri tamo, Sorina koleginice. Vidiš da je pjevao o crvenoj republici, dakle komunjara i jugoslovenčina koja je mrzila Zagreb, a napose sve rvacko
2014-04-16
Nisam ja crvrnkasta
Ja Sam crvena
Vidimo razliku
Ne ?
Ja Sam crvena
Vidimo razliku
Ne ?
budi podloga na meti za pikado !Sora wrote:Hocu da budem
Crvenaaaa mother
Xenia I nada dimic
Ocu to biti I gotovo
immortal-
2014-04-16
Haaamortal wrote:insinuator, problematicar, budalaOh_Femder wrote:Ha-ha, prepoznala se Jugoslovenka, a zapravo antifa trol i provokatormortal wrote:MATER TI JEBEM KONJUSINOOh_Femder wrote:Ne kenjaj britve, kobilo jugoslovenska, eto vidiš da braniš eklatantne mrzitelje svega zagrebačkog i rvackog, a u liku komunjare i jugofiličara Zvonkeca Špišićamortal wrote:
jebla te sora .. dok sam ja fejsbucila ti si se s njom vidjao i iste teme komentirao... ako si pravi, kako to da je ona jos tu ?? sakrij se ! i čkomi
Fajt fAjt
Navijam za svoju stranu
ne bi rekla da je netko na tvojoj strani...Sora wrote:Haaamortal wrote:insinuator, problematicar, budalaOh_Femder wrote:Ha-ha, prepoznala se Jugoslovenka, a zapravo antifa trol i provokatormortal wrote:MATER TI JEBEM KONJUSINOOh_Femder wrote:
Ne kenjaj britve, kobilo jugoslovenska, eto vidiš da braniš eklatantne mrzitelje svega zagrebačkog i rvackog, a u liku komunjare i jugofiličara Zvonkeca Špišića
Fajt fAjt
Navijam za svoju stranu
immortal-
2014-04-16
Pa kaj ti tu treba objašnjavati? Jel' bilo ikad veće komunjare među američkim trubadurima od Pete Seegera. A o simbolici 'čekića' da ni ne pričamo ;P ...mislim ono.Noor wrote:nemam pojma...pojasni :)Oh_Femder wrote:Ti sigurna nemaš pojma ni da je ovo najveći komunistički hit svih vremena ;PNoor wrote:Tileta nema, pjesma ostaje svevremenska, za sve ljude dobre volje i dobrih namjera :)
Emortal wrote:budi podloga na meti za pikado !Sora wrote:Hocu da budem
Crvenaaaa mother
Xenia I nada dimic
Ocu to biti I gotovo
Moram smršaviti jos jedno 50 kila
Ko bi me obesil gore ..
samo reci da pristajes... svi cemo te dobrovoljno pridrzati :-DSora wrote:Emortal wrote:budi podloga na meti za pikado !Sora wrote:Hocu da budem
Crvenaaaa mother
Xenia I nada dimic
Ocu to biti I gotovo
Ko bi me obesil gore ..
immortal-
2014-04-16
a daj, pa kolko imas?Sora wrote:Emortal wrote:budi podloga na meti za pikado !Sora wrote:Hocu da budem
Crvenaaaa mother
Xenia I nada dimic
Ocu to biti I gotovo
Ko bi me obesil gore ..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
O damortal wrote:ne bi rekla da je netko na tvojoj strani...Sora wrote:Haaamortal wrote:insinuator, problematicar, budalaOh_Femder wrote:Ha-ha, prepoznala se Jugoslovenka, a zapravo antifa trol i provokatormortal wrote:
MATER TI JEBEM KONJUSINO
Fajt fAjt
Navijam za svoju stranu
Pa znam ja gdje zivim
Samo je gorka istina da u ovoj zrmlji nitko nije na istoj strani
Pa ni tvojoj
bez brige ... sve se to jako osjeti.. ali se i vrati..Sora wrote:O damortal wrote:ne bi rekla da je netko na tvojoj strani...Sora wrote:Haaamortal wrote:insinuator, problematicar, budalaOh_Femder wrote:
Ha-ha, prepoznala se Jugoslovenka, a zapravo antifa trol i provokator
Fajt fAjt
Navijam za svoju stranu
Pa znam ja gdje zivim
Samo je gorka istina da u ovoj zrmlji nitko nije na istoj strani
Pa ni tvojoj
immortal-
2014-04-16
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Figaro: Srbija ponižena u Parizu, "zabrljali smo"
» Zagora: Na stotine Zagrepčana lunja po kamenjaru
» Zagrepčanka se seli u Posušje :)
» '' FOTO: Ne baš tako bliski susret Mali zeleni ili samo južina: Je li Zagrepčanka snimila NLO iznad Vrbana? ''
» Užas:bivši igrači Hajduka pjevali Hej Slaveni
» Zagora: Na stotine Zagrepčana lunja po kamenjaru
» Zagrepčanka se seli u Posušje :)
» '' FOTO: Ne baš tako bliski susret Mali zeleni ili samo južina: Je li Zagrepčanka snimila NLO iznad Vrbana? ''
» Užas:bivši igrači Hajduka pjevali Hej Slaveni
Page 5 of 10