Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
pa ni dalmatinci ne pjevaju o zagorju, pjevaju o dalmacijimortal wrote:kajkavci niti nemaju predstavnika koji pise i pjeva domoljubne pjesme cijele HrvatskeAssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
zagrepcanci pjesmama iskazuju ljubav prema zagrebu.. Spisic, Crnko, Diklic..
veci dio njih je pokojni
evo zagorske..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
si edešel sieč kulja zo gericu?crvenkasti wrote:vrok ta jaabe, badok jooden
kuj čakoš?
2017-10-06
Noor wrote:si edešel sieč kulja zo gericu?crvenkasti wrote:vrok ta jaabe, badok jooden
kuj čakoš?
em me ja Jonzašeca panaza fkraulo, pak namrom
crvenkasti-
2014-04-17
venco vać na bom pel negdor
crvenkasti-
2014-04-17
Aj ne seri tamo, Sorina koleginice. Vidiš da je pjevao o crvenoj republici, dakle komunjara i jugoslovenčina koja je mrzila Zagreb, a napose sve rvackomortal wrote:Femder.. Spisic nema asocijaciju na komunizam, ali ima na Hrvatstvo. Procitaj osnovno o njemu s vikipedije. koimunjare nemaju toliko ljubavi prema Hrvatstvu. Nagradjivan je u Splitu, treci po broju nagrada, suradjivao s Diklicem, Vicom Vukoje....Oh_Femder wrote:Jašta, Zvonko Špišić. Prokleta komunjara i šugofil ;Pmortal wrote:kajkavci niti nemaju predstavnika koji pise i pjeva domoljubne pjesme cijele HrvatskeAssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
zagrepcanci pjesmama iskazuju ljubav prema zagrebu.. Spisic
Jer život se ipak ne zivi iz publike,
On živi u srcu te crvene republike (Trešnjevačka Balada)
Redovito pustan pjevac na legendarnom radio Sljemenu.
To je Vice za našeg Kumrovčanina Jožeka popeval, ak' to tebi nekaj znači ;PNoor wrote:pa ni dalmatinci ne pjevaju o zagorju, pjevaju o dalmacijimortal wrote:kajkavci niti nemaju predstavnika koji pise i pjeva domoljubne pjesme cijele HrvatskeAssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
veci dio njih je pokojni
evo zagorske..
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
kajti nigdar ne bu na zemlji ni na nebu,crvenkasti wrote:venco vać na bom pel negdor
pri koncu pak Turčin potukel nas se bu.
A kmetu je sejeno jel krepa totu, tam
ili v katedrale v Zagrebu,
Gda drugog spomenka na grebu mu ne bu
neg pesji brabonjek na bogečkem grebu.
2016-11-08
ruoko mou so posoušilocrvenkasti wrote:Noor wrote:si edešel sieč kulja zo gericu?crvenkasti wrote:vrok ta jaabe, badok jooden
kuj čakoš?
em me ja Jonzašeca panaza fkraulo, pak namrom
z drievem po glouve
Last edited by Noor on 18/7/2018, 17:37; edited 1 time in total
2017-10-06
a ak tebi kaj znaci, ta popevka se popeva po sem klietima i dan danas :)Oh_Femder wrote:To je Vice za našeg Kumrovčanina Jožeka popeval, ak' to tebi nekaj znači ;PNoor wrote:pa ni dalmatinci ne pjevaju o zagorju, pjevaju o dalmacijimortal wrote:kajkavci niti nemaju predstavnika koji pise i pjeva domoljubne pjesme cijele HrvatskeAssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
veci dio njih je pokojni
evo zagorske..
2017-10-06
crvenkasti-
2014-04-17
rastovem :)crvenkasti wrote:kakšnem drievem?
2017-10-06
Pa da, za našeg Jožeka Broza, za kojega je i pisana i kojemu ju je Vice prvi otpjevao u lice na Krapinskom Festivalu. Da se ne zaboravi da su upravo Zagerci odredili sudbinu Hrvata u 20-om stoljeću, ali na to nitko ne obraća pažnju: - Tile, Fritz Krleža i Franc Tuki. Zajebana rasa, ili su totalni debili od tuduma delanca kojeg ločeju, ili su genitalci višeg ranga. Nema sredine ;PNoor wrote:a ak tebi kaj znaci, ta popevka se popeva po sem klietima i dan danas :)Oh_Femder wrote:To je Vice za našeg Kumrovčanina Jožeka popeval, ak' to tebi nekaj znači ;PNoor wrote:pa ni dalmatinci ne pjevaju o zagorju, pjevaju o dalmacijimortal wrote:kajkavci niti nemaju predstavnika koji pise i pjeva domoljubne pjesme cijele HrvatskeAssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
veci dio njih je pokojni
evo zagorske..
2016-11-08
jebla te sora .. dok sam ja fejsbucila ti si se s njom vidjao i iste teme komentirao... ako si pravi, kako to da je ona jos tu ?? sakrij se ! i čkomiOh_Femder wrote:Aj ne seri tamo, Sorina koleginice. Vidiš da je pjevao o crvenoj republici, dakle komunjara i jugoslovenčina koja je mrzila Zagreb, a napose sve rvackomortal wrote:Femder.. Spisic nema asocijaciju na komunizam, ali ima na Hrvatstvo. Procitaj osnovno o njemu s vikipedije. koimunjare nemaju toliko ljubavi prema Hrvatstvu. Nagradjivan je u Splitu, treci po broju nagrada, suradjivao s Diklicem, Vicom Vukoje....Oh_Femder wrote:Jašta, Zvonko Špišić. Prokleta komunjara i šugofil ;Pmortal wrote:kajkavci niti nemaju predstavnika koji pise i pjeva domoljubne pjesme cijele HrvatskeAssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
immortal-
2014-04-16
je rostavo drieve trde? :)
crvenkasti-
2014-04-17
Tileta nema, pjesma ostaje svevremenska, za sve ljude dobre volje i dobrih namjera :)
ako si zagorec ili prigorec, i vu kliet si pozoves pajdase, red je da im pozelis i dobrodoslicu :)
ako si zagorec ili prigorec, i vu kliet si pozoves pajdase, red je da im pozelis i dobrodoslicu :)
trde i žmekecrvenkasti wrote:je rostavo drieve trde? :)
2017-10-06
OpsSora wrote:Gamad prokleta ustaska
Pa jeste opet dobili krila
Jesam i ja pružila jezičinu
Ne kenjaj britve, kobilo jugoslovenska, eto vidiš da braniš eklatantne mrzitelje svega zagrebačkog i rvackog, a u liku komunjare i jugofiličara Zvonkeca Špišićamortal wrote:jebla te sora .. dok sam ja fejsbucila ti si se s njom vidjao i iste teme komentirao... ako si pravi, kako to da je ona jos tu ?? sakrij se ! i čkomiOh_Femder wrote:Aj ne seri tamo, Sorina koleginice. Vidiš da je pjevao o crvenoj republici, dakle komunjara i jugoslovenčina koja je mrzila Zagreb, a napose sve rvackomortal wrote:Femder.. Spisic nema asocijaciju na komunizam, ali ima na Hrvatstvo. Procitaj osnovno o njemu s vikipedije. koimunjare nemaju toliko ljubavi prema Hrvatstvu. Nagradjivan je u Splitu, treci po broju nagrada, suradjivao s Diklicem, Vicom Vukoje....Oh_Femder wrote:Jašta, Zvonko Špišić. Prokleta komunjara i šugofil ;Pmortal wrote:
kajkavci niti nemaju predstavnika koji pise i pjeva domoljubne pjesme cijele Hrvatske
2016-11-08
Spisic je... ostale nisam provjeravala... moguce svi od ovih nabrojenih starih pjevaca.. isto tako nisu samo oni pjevali o ZGuSora wrote:Veci dio je pokojni ?mortal wrote:kajkavci niti nemaju predstavnika koji pise i pjeva domoljubne pjesme cijele HrvatskeAssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
veci dio njih je pokojni
Oštrouman zaključak
Treba ga zapamtiti .
Toliko o slozi u rvata ..
https://g.co/kgs/MHrkNV
hvatas se za djelove i seres jer bez toga ne mozes ocito
2014-04-16
sore, aj budi malo dobra :)Sora wrote:OpsSora wrote:Gamad prokleta ustaska
Pa jeste opet dobili krila
Jesam i ja pružila jezičinu
MATER TI JEBEM KONJUSINOOh_Femder wrote:Ne kenjaj britve, kobilo jugoslovenska, eto vidiš da braniš eklatantne mrzitelje svega zagrebačkog i rvackog, a u liku komunjare i jugofiličara Zvonkeca Špišićamortal wrote:jebla te sora .. dok sam ja fejsbucila ti si se s njom vidjao i iste teme komentirao... ako si pravi, kako to da je ona jos tu ?? sakrij se ! i čkomiOh_Femder wrote:Aj ne seri tamo, Sorina koleginice. Vidiš da je pjevao o crvenoj republici, dakle komunjara i jugoslovenčina koja je mrzila Zagreb, a napose sve rvackomortal wrote:Femder.. Spisic nema asocijaciju na komunizam, ali ima na Hrvatstvo. Procitaj osnovno o njemu s vikipedije. koimunjare nemaju toliko ljubavi prema Hrvatstvu. Nagradjivan je u Splitu, treci po broju nagrada, suradjivao s Diklicem, Vicom Vukoje....Oh_Femder wrote:
Jašta, Zvonko Špišić. Prokleta komunjara i šugofil ;P
PAZI KOGA NAZIVAS JUGOSLAVENOM
GDJE SI SE TI TO ISTAKAO KAO CRNA HRVATINA
immortal-
2014-04-16
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Figaro: Srbija ponižena u Parizu, "zabrljali smo"
» Zagora: Na stotine Zagrepčana lunja po kamenjaru
» Zagrepčanka se seli u Posušje :)
» '' FOTO: Ne baš tako bliski susret Mali zeleni ili samo južina: Je li Zagrepčanka snimila NLO iznad Vrbana? ''
» Užas:bivši igrači Hajduka pjevali Hej Slaveni
» Zagora: Na stotine Zagrepčana lunja po kamenjaru
» Zagrepčanka se seli u Posušje :)
» '' FOTO: Ne baš tako bliski susret Mali zeleni ili samo južina: Je li Zagrepčanka snimila NLO iznad Vrbana? ''
» Užas:bivši igrači Hajduka pjevali Hej Slaveni
Page 4 of 10