Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
sančo, smiri utiske.Eroo wrote:MPT je genije. Nije studirao glazbu, ali zna zabavit 100,000 ljudi...
A ti? Naobrazba ti služi za dosađivanje ljudima, a posebno Hrvatima...
thompson je pametan čovjek, daleko od genijalca, ali ima sposobnog menađera.
ti u svojoj slovenskoj slijepoći ne vidiš kaj thompson radi.
i tu ga poštujem, zna gdje će izvući novac.
inače po ritmu većina njegovih pjesama je čisti r´n´r
da to otpjeva mick jagger bila bi svjetski hit.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
Toth je mađarski naziv za Slavena. Radi se o osobi čiji su predci kao Slaveni došli u mađarsku sredinu, pa su dobili nacionalno određenje kao prezime, a s vrjemenom su se pomađarili.mortal wrote:prezime toth nije zagrebacko... ne vjerujem da je njemacko... prije zidovsko
komentar takodjer upucuje na to
Najjače nakon 1918. Imamo zapise, dal Meštrovića il koga, koji govori o "širenju psovke i smrada ćevapa".catabbath wrote:Zagreb se vjerojatno jače poseljačio prvi put 45te a drugi put 91ve.
Sora wrote:Gamad prokleta ustaska
Pa jeste opet dobili krila picka vam materina
Koljačka koja vas okotila
Definitivno nakot a ne narod
Pljuc
O tebi i tvojima Hrvati misle ovako.Sora wrote:Hrvati definitivno nisu narod koji zasluzuje mjesto u civilzirsnoj Evropi
Profasistickog i rasističkog pedigrea nikako se odreći
Na prijedlog mariborske policije Upravna jedinica Maribor je zabranila koncert Marka Perkovića Thompsona u drugom najvećem slovenskom gradu. Odluka je već uručena organizatoru koncerta Milanu Trolu, koji sada ima mogućnost žalbe (koja ne odlaže zabranu) slovenskom ministarstvu unutarnjih poslova, piše mariborski list Večer.VEZANE VIJESTI
[size=14]THOMPSONOV KONCERT U MARIBORU PRED ZABRANOM 'Imamo informacije da njegovi radikalni obožavatelji iz Hrvatske planiraju raditi nered'[/size]
Evo podieljenoga naroda!Sora wrote:hrvatska je nakupina plemena, klasa, staleža i regija
Koje se NIKAD POMIRITI NECE
ONA NIJE DRZAVA NITI SU HRVATI NAROD
ONA JE SKUCAJNI PROJEKT KOJI SVOE POSTOJANJR ZAHVAKJUJE PONSJPRIJE KOMINISTIMA E DA BI IH PREZIRNO ODBACILA I POPLJUVALA ZDJELU IZ KPJE SU JELI
Još malo razjedinjenih Slavonacah, Bosanacah, Dalmatinacah, Hercegovacah i ponjekoga bosanskoga Srbina.Sora wrote:Baba ima pravocrvenkasti wrote:vrok ta jaabe, badok jooden
Nogometaši nisu izraz zajednistva u rh da ga jebes
Nek idu k vragu
I oni i dalic i Bujanec i Sanader
Znam da nisu trebali pjevati Zagrebu, zasto bi
Ali da se toliko puta zaziva hercegovna.. propala kao sto je i ndh
Kpji je kurac tu glup
.
yahh..evo zagonetke Mortalki..TKO JE BIO WALTER TOTH...Regoč wrote:Toth je mađarski naziv za Slavena. Radi se o osobi čiji su predci kao Slaveni došli u mađarsku sredinu, pa su dobili nacionalno određenje kao prezime, a s vrjemenom su se pomađarili.mortal wrote:prezime toth nije zagrebacko... ne vjerujem da je njemacko... prije zidovsko
komentar takodjer upucuje na to
Guest- Guest
Kaže internet da je pjesma narodna. Sumnjam da se autor nakon 1945. ustručaval javiti.Noor wrote:a ak tebi kaj znaci, ta popevka se popeva po sem klietima i dan danas :)Oh_Femder wrote:To je Vice za našeg Kumrovčanina Jožeka popeval, ak' to tebi nekaj znači ;PNoor wrote:pa ni dalmatinci ne pjevaju o zagorju, pjevaju o dalmacijimortal wrote:kajkavci niti nemaju predstavnika koji pise i pjeva domoljubne pjesme cijele HrvatskeAssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
zagrepcanci pjesmama iskazuju ljubav prema zagrebu.. Spisic, Crnko, Diklic..
veci dio njih je pokojni
evo zagorske..
https://sites.google.com/site/pjesmezagorja/home/dobro-mi-dosel-prijatel
Ok, našal sam da ipak ima autora. Autor je Viktor Glovacki, ali nema goodine, tražim dalje.
U crnoj legiji?mortal wrote:MATER TI JEBEM KONJUSINOOh_Femder wrote:Ne kenjaj britve, kobilo jugoslovenska, eto vidiš da braniš eklatantne mrzitelje svega zagrebačkog i rvackog, a u liku komunjare i jugofiličara Zvonkeca Špišićamortal wrote:jebla te sora .. dok sam ja fejsbucila ti si se s njom vidjao i iste teme komentirao... ako si pravi, kako to da je ona jos tu ?? sakrij se ! i čkomiOh_Femder wrote:Aj ne seri tamo, Sorina koleginice. Vidiš da je pjevao o crvenoj republici, dakle komunjara i jugoslovenčina koja je mrzila Zagreb, a napose sve rvackomortal wrote:
Femder.. Spisic nema asocijaciju na komunizam, ali ima na Hrvatstvo. Procitaj osnovno o njemu s vikipedije. koimunjare nemaju toliko ljubavi prema Hrvatstvu. Nagradjivan je u Splitu, treci po broju nagrada, suradjivao s Diklicem, Vicom Vukoje....
Redovito pustan pjevac na legendarnom radio Sljemenu.
PAZI KOGA NAZIVAS JUGOSLAVENOM
GDJE SI SE TI TO ISTAKAO KAO CRNA HRVATINA
Kad će ljevica osuditi komunističke zločine?Sora wrote:DESNICA OSUDILA USTAŠKE ZLOČINE
Tako jasnu kvalifikaciju, u kojoj Hasanbegović jasno kaže da su ustaški rasni zločini i masovne egzekucije civilizacijski strašniji od kasnijih političkih zločina komunizma, hrvatska javnost već dugo nije čula iz redova istaknutih lidera političke desnice.
Već nekoliko godina u HDZ-u prevladava stav kako je o ustašama već sve rečeno, pa je u takozvanim “osudama svih totalitarizama” legitimno biti oštriji prema komunistima (pritom im je, naravno, politički zgodno što tu osudu povezuju s navodnim antinarodnim boljševizmom današnjeg SDP-a).
Što otvara neugodan prostor za zloupotrebe, pa dio crkvene i akademske javnosti počne organizirati ozbiljnu peticiju za povratak ustaškog pozdrava, a jedna stranka unutar vladajuće koalicije otvoreno se tijekom kampanje naslanja na proustaške simbole.
Kojeg crnoga folklora? Tko je to puštal u svatovih? Thompsona se sluša!Sora wrote:Gle sad cu ti reci osobno misljenje o tomeveber wrote:a, kaj su trebali slušati? šabana šaulića?Sora wrote:Tebe Ero
U kurac stero
Skupa s MPT
Svatko normalsn
Ti si stari senilac, jos ti treba pelenu uvaliti i dudu
Pa slušaj tog FASCHU ROCKERA
ili možda po šumama i gorama i druže tito mi ti se kunemo?
I nadam se nepristrano
Da .
Slušajte MPT . TKO ZELI .
JER JE ON POSTAO DIO FOLKORA .
ALI PITAM
ZASTO NE PRIZNATE DA JE I DRUZE TITO LJUBICICE BIJELA ISTO BIO FOKLOR.?
Sve dok mi ne odgovorite, nema pomirenja
Hercegovce mrze jugofili.Sora wrote:A gleEroo wrote:Vas(notornu mržnju) pobjeđujemo s ljubavlju. Ne možete ništa više učiniti...Sora wrote:Tebe Ero
U kurac stero
Skupa s MPT
Svatko normalsn
Ti si stari senilac, jos ti treba pelenu uvaliti i dudu
Pa slušaj tog FASCHU ROCKERA
550,000 omladine na dočeku u ZG, ni jednoga incidenta. Božansko.
MPT ima na koncertima po 100,000 omladine, također bez incidenta.
Samo pjesma, ljubav...uostalom, i Bog je Ljubav.
A vi? Što je s vama? Mržnja vas razjeda, koja je gora od najgore vrsta karcinoma.
Dok je bio Tito nije bilo potrebe za mrznju
A ti sviraj kurcu
Hercegovci se namecu, kradu, otimsju
Mozes ti govoriti u ime kurca palca
Ali vas ljudi mrze
Vas
Mrze
Priznam to
Eroo wrote:Sora wrote:Ne jedanveber wrote:bend thompson?
to ziher neki lijevi novinar.
bend
Puno njih i to sportskih
Ne gurajte glavu u pjesak zaboga
Za svijet više ne postojite.
Svi značajniji portali danas pišu o HR s one najljepše strane.
Nema tamo ništa od vaših lijevosučnih sranja.
Odjebali vas...
Folkrock.veber wrote:inače po ritmu većina njegovih pjesama je čisti r´n´r.
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Figaro: Srbija ponižena u Parizu, "zabrljali smo"
» Zagora: Na stotine Zagrepčana lunja po kamenjaru
» Zagrepčanka se seli u Posušje :)
» '' FOTO: Ne baš tako bliski susret Mali zeleni ili samo južina: Je li Zagrepčanka snimila NLO iznad Vrbana? ''
» Užas:bivši igrači Hajduka pjevali Hej Slaveni
» Zagora: Na stotine Zagrepčana lunja po kamenjaru
» Zagrepčanka se seli u Posušje :)
» '' FOTO: Ne baš tako bliski susret Mali zeleni ili samo južina: Je li Zagrepčanka snimila NLO iznad Vrbana? ''
» Užas:bivši igrači Hajduka pjevali Hej Slaveni
Page 10 of 10