Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
http://www.poskok.info/zagrepcanka-izresetala-vatrene-pjevali-ste-svome-kamenjaru-dalmaciji-i-hercegovini-ponizena-sam/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
kme,kme..inace u pjesmi lijepa li se spominje se i zagorje i istra....drugo koza je precula da su se igraci zahvalili zagrebu na doceku..ali ne cujes ono sto ne zelis...
2015-09-08
Re: Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
ajmo ovakvima organizirat docek reprezentacije jugovine...gosti iznenađemka lepa brena,karleusa..redatelj doceka-frljic
2015-09-08
jugonostalgičarsko smeće, dete jugooficira iz mešanog braka...
inace..doista zagreb je regija ...pa ka'k to nije spomenuta u pjesmi 'lijepa li si'..pa kad bi jos u toj pjesmi islo se nabrajati gradove pa pjesma bi trajala sat vremena
2015-09-08
svakakvi idioti daju komentare
2015-09-08
sora?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ne bi trebala bit, bosna je višekratno spomenuta u izbornikovim obraćanjima naciji...flumen wrote:sora?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
AssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
najbolje da će nešto od ivice šerfezija...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
prezime toth nije zagrebacko... ne vjerujem da je njemacko... prije zidovsko
komentar takodjer upucuje na to
komentar takodjer upucuje na to
immortal-
2014-04-16
ma baba nema veze..ovo ej rekla samo ardi ciste provokacije ili je klasicni idiot..grdovic je pjevao klasnicnu dalmatinsku sanspnu..a tompson je pjevao lijepa li si..koja obuhvaca sve krajeve hrvatske....tj regije..nije zagreb regija vec grad...lagati da nisu igracizahvalili zagrebu na doceku je zlocestoca i namjera na malo tezi nacin...igraci su se na kraju zahvalili zagrebu na doceku...no ko pati nek i dalje pati..AssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
2015-09-08
T. wrote:jugonostalgičarsko smeće, dete jugooficira iz mešanog braka...
Kombinovanog...
Guest- Guest
kajkavci niti nemaju predstavnika koji pise i pjeva domoljubne pjesme cijele HrvatskeAssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
zagrepcanci pjesmama iskazuju ljubav prema zagrebu.. Spisic, Crnko, Diklic..
veci dio njih je pokojni
Last edited by mortal on 18/7/2018, 10:32; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
Nekima uvijek nesto smeta.
Ne moze im se udovoljit jer su duboko u sebi nezadovoljni i nesretni.
Ne moze im se udovoljit jer su duboko u sebi nezadovoljni i nesretni.
2014-04-12
Svi ti dotepenci su narusili duh pravog zagreba...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
Istina Zg dođe kao neki lokalni multikulti samo nisu crnci i arapi nego ovi drugi :)
catabbath-
2015-08-22
...a sto ces...ima i onih koji nisu navijali za reprezentaciju..bar su se otkrili ovih dana kao i tijekom sp
2015-09-08
pa za vrijeme jugovine...isto ej bio takav..brdo dotepenaca ej dolazilo narocito iz bosne...bilo je puno i dalmatinaca..pa ovi oficiri jna...catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
Istina Zg dođe kao neki lokalni multikulti samo nisu crnci i arapi nego ovi drugi :)
2015-09-08
Gotovo kao Londnon, oni imaju gradonačelnika pakistanca a Zagreb lokalnog meksikanca :)
Last edited by catabbath on 18/7/2018, 10:40; edited 1 time in total
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Figaro: Srbija ponižena u Parizu, "zabrljali smo"
» Zagora: Na stotine Zagrepčana lunja po kamenjaru
» Zagrepčanka se seli u Posušje :)
» '' FOTO: Ne baš tako bliski susret Mali zeleni ili samo južina: Je li Zagrepčanka snimila NLO iznad Vrbana? ''
» Užas:bivši igrači Hajduka pjevali Hej Slaveni
» Zagora: Na stotine Zagrepčana lunja po kamenjaru
» Zagrepčanka se seli u Posušje :)
» '' FOTO: Ne baš tako bliski susret Mali zeleni ili samo južina: Je li Zagrepčanka snimila NLO iznad Vrbana? ''
» Užas:bivši igrači Hajduka pjevali Hej Slaveni
Page 1 of 10