Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
zašto?Sora wrote:No pa sad si se prosro
Nema tu dijsloga
Aj mrs
jer su moji pljuvali po tvojem ljubljenom velikom vođi.
sjećam se kada je kihnuo da je moja stara rekla; ode govno, bilo mu je i vrijeme.
ljubičice bijela, mrš ti.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
Bio je. :)Sora wrote:Gle sad cu ti reci osobno misljenje o tomeveber wrote:a, kaj su trebali slušati? šabana šaulića?Sora wrote:Tebe Ero
U kurac stero
Skupa s MPT
Svatko normalsn
Ti si stari senilac, jos ti treba pelenu uvaliti i dudu
Pa slušaj tog FASCHU ROCKERA
ili možda po šumama i gorama i druže tito mi ti se kunemo?
I nadam se nepristrano
Da .
Slušajte MPT . TKO ZELI .
JER JE ON POSTAO DIO FOLKORA .
ALI PITAM
ZASTO NE PRIZNATE DA JE I DRUZE TITO LJUBICICE BIJELA ISTO BIO FOKLOR.?
Sve dok mi ne odgovorite, nema pomirenja
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ovima iz šume.kaja wrote:Bio je. :)Sora wrote:Gle sad cu ti reci osobno misljenje o tomeveber wrote:a, kaj su trebali slušati? šabana šaulića?Sora wrote:Tebe Ero
U kurac stero
Skupa s MPT
Svatko normalsn
I nadam se nepristrano
Da .
ALI PITAM
2014-12-30
Stazić, Ti i ko još?Sora wrote:Ljudi mrze Hercegovce
Hoces da ti nacrtam ili sto ..
550,000 omladine na dočeku...Nemate više načina za onaj osjećaj razbit.
Vas jednostavno nema više. Ne postojite.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Baba samo pjevaj nes u zatvor radi te pjesme.Sora wrote:Gle sad cu ti reci osobno misljenje o tomeveber wrote:a, kaj su trebali slušati? šabana šaulića?Sora wrote:Tebe Ero
U kurac stero
Skupa s MPT
Svatko normalsn
I nadam se nepristrano
Da .
ALI PITAM
omni-
2014-04-12
A u školi nisi pjevao?veber wrote:ovima iz šume.kaja wrote:Bio je. :)Sora wrote:Gle sad cu ti reci osobno misljenje o tomeveber wrote:a, kaj su trebali slušati? šabana šaulića?Sora wrote:Tebe Ero
U kurac stero
Skupa s MPT
Svatko normalsn
I nadam se nepristrano
Da .
ALI PITAM
2015-08-15
kaja wrote:A u školi nisi pjevao?
Veberu ipak najbolje stoji
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
:)Hektorović wrote:kaja wrote:A u školi nisi pjevao?
Dobro to je doma, u školi je Ljubičicu ..
2015-08-15
kod mene se u školi to nije pjevalo, u oš. jedino smo pjevali pioniri maleni mi smo vojska prava, rastemo kao trava-tak nekako.kaja wrote:A u školi nisi pjevao?veber wrote:ovima iz šume.kaja wrote:Bio je. :)Sora wrote:Gle sad cu ti reci osobno misljenje o tomeveber wrote:
a, kaj su trebali slušati? šabana šaulića?
I nadam se nepristrano
Da .
ALI PITAM
a u srednjoj smo svi dobili ukor pred isključenje jer smo za božić došli svečano obučeni s kravatama. a ravnatelju je prezime bilo luburić.
2014-12-30
Sora wrote:Milosti ne trszim niti bih vam je dalaclaire wrote:Onda se se poslije cudis sto te netko shvati osobno i odgovori ti adekvatno.Sora wrote:Gamad prokleta ustaska
Pa jeste opet dobili krila picka vam materina
Koljačka koja vas okotila
Definitivno nakot a ne narod
Pljuc
Ne vidim smisla u gledanju kroz prste ovakvoj mrznji, preziru, gorcini i psihopatiji.
Samo trovanje i provociranje.
Necu trosit pljuvacku.
Za tebe bi suza bila primjerenija.
A, i red je zalit bolesne.
:-)
Crknite budale otrovanih mozgova
Uvrnuti mozgovi su i ovo nazvali kao "veličanje fašizma"
2016-07-22
kaja wrote::)Hektorović wrote:kaja wrote:A u školi nisi pjevao?
:D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Gogu.kaja wrote::)
2014-12-30
nije dosta sto glumis Hrvata, jos bi se specijalizirao u zagorcacrvenkasti wrote:vrok ta jaabe, badok jooden
immortal-
2014-04-16
immortal-
2014-04-16
Nadam se da ovi što postuju Lajbah, znaju pravo značenje njihovog rada. Mada sumnjam ma koliko bio optimista.mortal wrote:Eroo wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ono su što Sora, sorići i Vulin nikad nisu bili, niti mogu biti. Potpuna suprotnost.dzango wrote:Nadam se da ovi što postuju Lajbah, znaju pravo značenje njihovog rada. Mada sumnjam ma koliko bio optimista.mortal wrote:Eroo wrote:
2016-07-22
Židovi protiv Hrvata
Zuroff: "Thompson ne bi nigdje trebao biti počasni gost"
Centar Simon Wiesenthal, koji se bori protiv antisemitizma i rasizma, u srijedu je žestoko osudio sudjelovanje Marka Perkovića Thompsona na proslavi dočeka hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu, prenijela je agencija AP.
Centar Simon Wiesenthal opisao je Perkovića Thompsona kao "ozloglašenog simpatizera pronacističkog hrvatskog režima za vrijeme Drugog svjetskog rata čije pjesme pozivaju na ubijanje srpske manjine".
"Istaknuto pojavljivanje Perkovića na slavlju daje fašističkim stavovima legitimitet koji ne zaslužuju", navodi se u priopćenje.
-----------------------
Židovi i Srbi nas najviše mrze!
I onda se čude što smo imali Jasenovac i Gradišku Staru?
crvenkasti-
2014-04-17
židovi ne..samo navodno židov zurooff..dokaz dobri odnosi sa izraelom..odlicna vojna suradnja itd..itd...velika zahvala hravtskim pilotima od samo netanjahua prilikom gasenaj pozara..propao ti pokusaj crvenicrvenkasti wrote:Židovi protiv Hrvata
Zuroff: "Thompson ne bi nigdje trebao biti počasni gost"
Centar Simon Wiesenthal, koji se bori protiv antisemitizma i rasizma, u srijedu je žestoko osudio sudjelovanje Marka Perkovića Thompsona na proslavi dočeka hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu, prenijela je agencija AP.
Centar Simon Wiesenthal opisao je Perkovića Thompsona kao "ozloglašenog simpatizera pronacističkog hrvatskog režima za vrijeme Drugog svjetskog rata čije pjesme pozivaju na ubijanje srpske manjine".
"Istaknuto pojavljivanje Perkovića na slavlju daje fašističkim stavovima legitimitet koji ne zaslužuju", navodi se u priopćenje.
-----------------------
Židovi i Srbi nas najviše mrze!
I onda se čude što smo imali Jasenovac i Gradišku Staru?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tog zuluffa u izraelu smatraju arlekinom...
jedino mu banana države pridaju važnost...
srbija?..to da..ne vidim bas ko drugi..on i nemanja kusturica mogu ruku pod rukuT. wrote:tog zuluffa u izraelu smatraju arlekinom...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nytimes:
Nazi Hunter Slams Right-Wing Singer at Croatia Celebration
By The Associated Press
Nazi Hunter Slams Right-Wing Singer at Croatia Celebration
By The Associated Press
crvenkasti-
2014-04-17
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Figaro: Srbija ponižena u Parizu, "zabrljali smo"
» Zagora: Na stotine Zagrepčana lunja po kamenjaru
» Zagrepčanka se seli u Posušje :)
» '' FOTO: Ne baš tako bliski susret Mali zeleni ili samo južina: Je li Zagrepčanka snimila NLO iznad Vrbana? ''
» Užas:bivši igrači Hajduka pjevali Hej Slaveni
» Zagora: Na stotine Zagrepčana lunja po kamenjaru
» Zagrepčanka se seli u Posušje :)
» '' FOTO: Ne baš tako bliski susret Mali zeleni ili samo južina: Je li Zagrepčanka snimila NLO iznad Vrbana? ''
» Užas:bivši igrači Hajduka pjevali Hej Slaveni
Page 8 of 10