Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
Gotovo kao Londnon, oni imaju gradonačelnika pakistanca a Zagreb lokalnog meksikanca :)
Last edited by catabbath on Wed 18 Jul - 10:40; edited 1 time in total
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
Zagreb je izgubio svoj stih, kao da si u Biljanima Donjim ili u Odzaku....di su kremsnite i mozart kugle...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja sam u svojoj bivsoj zgradi gdje sam stanovao za vrijeme jugovine takorec imao u pola zgrade...srbijance,šipce,iz bosne muslimane hrvate i srbe,dalmatinaca isto puno...ne znam ako ej bilo pravih zagrepcana ili onih sa bar minimum tri koljena par obitelji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zagreb je bio industrijski grad...i puno je radnika tijekom sezdesetih,sedamdesetih i osamdesetih dolazilo iz bosne,slavonije,banovine,like iz bosne su vecinom dolazili srbi,muslimani...a hrvati mahom pravac njemacka...zagreb je bio i sveucilisni grad ali tu je bilo najvise studosa dalmatinaca,hercegovaca..bio je veliki garnizonski grad u bivsoj jugi..pa brdo oficira,podoficira jna,milicajaca je dolazilo naravno mahom srblji...tako da rec da se zagreb poseljacio ili nesto drugo nakon rata je glupost..ili da je tad doslo najvise dotepenaca
2015-09-08
Zagreb se vjerojatno jače poseljačio prvi put 45te a drugi put 91ve.
catabbath-
2015-08-22
...zagreb bilejzi prvi veci migracijski val tijekom tridesetih godian 20 stoljeca..kada nicu prva radnicka naselja na sigecici,zitnjaku,tresnjevci...u zagreb useljava veci broj novih radnika iz bosne,zagorja,like,slavonije..koji naseljavaju ova novoizgrađena radnicka naselja...te useljavaju u zgrade ili dobijaju zelmljiste za izgradnju vlastitih stambenih objekata...catabbath wrote:Zagreb se vjerojatno jače poseljačio prvi put 45te a drugi put 91ve.
2015-09-08
Ma kajkaju samo zagrebačke "tetke".AssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
Diš čuti pravo muško da kajka.
Trinity-
2014-04-17
epikur37 wrote:Svi ti dotepenci su narusili duh pravog zagreba...
Je.
Matoš i Penkala.... kajgod.
Guest- Guest
bitno da takvi isti obogaćuju duh grada zadra... :Depikur37 wrote:Svi ti dotepenci su narusili duh pravog zagreba...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:bitno da takvi isti obogaćuju duh grada zadra... :Depikur37 wrote:Svi ti dotepenci su narusili duh pravog zagreba...
a nego :)
2015-08-06
Jedino Bandića :DTriny wrote:Ma kajkaju samo zagrebačke "tetke".AssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
vlasta toth!!!!!! ova je uistinu prava
purgerka(njemica,zidovka,madjarica,slovakinja,cehinja...)
purgerka(njemica,zidovka,madjarica,slovakinja,cehinja...)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
epikur37 wrote:Zagreb je izgubio svoj stih, kao da si u Biljanima Donjim ili u Odzaku....di su kremsnite i mozart kugle...
:D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ti si naša, garant.Triny wrote:Ma kajkaju samo zagrebačke "tetke".AssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
I kaj je naš, jednako kao i ča i što. Meni je sve troje jednako na srcu. Možda i ponajviše upravo kaj.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Zagreb je izgubio svoj stih, kao da si u Biljanima Donjim ili u Odzaku....di su kremsnite i mozart kugle...
Pravih zagrepčanaca je jako malo, mi u marini Dalmacija u Sukošanu imamo jednog Nenu...pravi zagrepčanac.
Uvijek, na početku razgovora kaže : znaš ja sam ti iz Zagreba
i
Curama uvijek kupim kremšnite.
2015-08-06
epikur37 wrote:Pravih zagrepčanaca je jako malo, mi u marini Dalmacija u Sukošanu imamo jednog Nenu...pravi zagrepčanac.
i
Znam ih ja par, onako smušeni, pomalo tugaljivi likovi :D Ne misle zlo :D :D
Govorim o likovima starijima od 60 :D
2018-04-10
Trijumf forme nad sadrzajem.
2015-08-06
a ti se razmes u kaj ko marica u kriviTriny wrote:Ma kajkaju samo zagrebačke "tetke".AssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
zagrebacke tetke tipa bandica nikad nece KAJ izgovorit na pravi nacin....more 'delat' na tome 100 let
o muskima ne bum, izgleda da si u tome strucna :)
Noor wrote:a ti se razmes u kaj ko marica u kriviTriny wrote:Ma kajkaju samo zagrebačke "tetke".AssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
zagrebacke tetke tipa bandica nikad nece KAJ izgovorit na pravi nacin....more 'delat' na tome 100 let
Kaj bi ti :)
2018-04-10
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Zagreb je izgubio svoj stih, kao da si u Biljanima Donjim ili u Odzaku....di su kremsnite i mozart kugle...
Pravih zagrepčanaca je jako malo, mi u marini Dalmacija u Sukošanu imamo jednog Nenu...pravi zagrepčanac.
i
Šta znam, ja sam sa Zagrepčancima veoma zadovoljan...uljudni, kulturni i sve tako.
Posebno se mi sviđa njihova policija kad napravim prekršaj na cesti...vele, tebi ne možemo naplatit kazni ni pod razno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
niš, se imam kaj mi treba :)Hektorović wrote:Noor wrote:a ti se razmes u kaj ko marica u kriviTriny wrote:Ma kajkaju samo zagrebačke "tetke".AssadNaPodmornici wrote:dalmatinci i hercegovci i bosanci pa i slavonci su ionako većina u ZGu.. normalno da će pjevati svoje pisme, ne nekaj sa kaj
Kaj bi ti :)
penezof bas i ne, al vraK ih jebi, more se i bež njih
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Figaro: Srbija ponižena u Parizu, "zabrljali smo"
» Zagora: Na stotine Zagrepčana lunja po kamenjaru
» Zagrepčanka se seli u Posušje :)
» '' FOTO: Ne baš tako bliski susret Mali zeleni ili samo južina: Je li Zagrepčanka snimila NLO iznad Vrbana? ''
» Užas:bivši igrači Hajduka pjevali Hej Slaveni
» Zagora: Na stotine Zagrepčana lunja po kamenjaru
» Zagrepčanka se seli u Posušje :)
» '' FOTO: Ne baš tako bliski susret Mali zeleni ili samo južina: Je li Zagrepčanka snimila NLO iznad Vrbana? ''
» Užas:bivši igrači Hajduka pjevali Hej Slaveni
Page 2 of 10