pročitao sam, nisam pročitao
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
pročitao sam
Re: pročitao sam, nisam pročitao
A skroz mu nešto penisi na ustima.bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...pa nemamo svi Prepucije od Penisa u gacama..
Mad_Vlad- Posts : 1954
2014-05-02
Pa to nije došlo od tih apostolskih otaca, nego od istočnjačkih kultova i grške filozofije, njima je samo promaklo ili su te stvari adaptirali. Najbanalniji primjer - riza i tonzura - uzeto od mitraističkih svećenika itd.ostrakon wrote:pa NZ je prepun astrologije, 3 mudraca i zvijezda s istoka, isus kao solarno božanstvo i njegovih 12 pratitelja, znakova zodijaka, sukob svijetla i tame, dana i noći, uskrs kao najava proljeća... itd.Starhemberg wrote: Taj popis vrijedi više-manje i danas. Njega sigurno nisu zabrinjavali mitološki i astrološki razlozi
Guest- Guest
Mda.. ..okacio se o njih i ne popusta...Mad_Vlad wrote:A skroz mu nešto penisi na ustima.bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...pa nemamo svi Prepucije od Penisa u gacama..
Guest- Guest
Boli vas to što je u pravu? :)bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...
Guest- Guest
Davidi i Solomon još su uvijek bili mnogobošci, u najboljem slučaju slavili su Jahvu kao vrh panteona, a genitalije kao trofej uzete od poraženog neprijatelja vuku korijene iz raznih semitskih religija...
Guest- Guest
Ne,nego Prepucij proglasavati Penisom,je overkilano,osim onom tko ima malecak kao Prepucij...Starhemberg wrote:Boli vas to što je u pravu? :)bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...
Guest- Guest
Pa nije u pravu što sam jasno pokazao.Starhemberg wrote:Boli vas to što je u pravu? :)bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...
Mad_Vlad-
2014-05-02
Kako je mogao doći do tih prepucija ako prije toga nije tim Filistejcima odsjekao genitalije?Mad_Vlad wrote:Pa nije u pravu što sam jasno pokazao.Starhemberg wrote:Boli vas to što je u pravu? :)bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...
Guest- Guest
treba vama židovima ovjasniti da vjerujete kako je Jahve vulkan, pored ovih imbecilnih glupostima o ostalim mentalno poremećenim ličnostima iz Torebogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...pa nemamo svi Prepucije od Penisa u gacama..
Guest- Guest
Inace gutembergovu Bibliju je kupio neki Japanez davne 1987..ebi ga....5.7 milijun dolara,tadasnjih..
Guest- Guest
[url=http://biblija.biblija-govori.hr/glava.php?prijevod=sve&dtknjiga=1. samuelova&glava=18#26]1. Samuelova 18,26[/url] | Sluge Saulove izvijestiše Davida o ovim riječima. Prijedlog se Davidu učini dobrim za postati kraljevim zetom. Rok ne bijaše istekao |
[url=http://biblija.biblija-govori.hr/glava.php?prijevod=sve&dtknjiga=1. samuelova&glava=18#27]1. Samuelova 18,27[/url] | kad se David krenu na put i pođe sa svojim ljudima. On obori, među Filistincima dvije stotine ljudi. David donese njihove prepucije, o kojima on priopći broj kralju, za postati zet kraljev. A Saul mu dade za ženu svoju kćer Mikalu. |
Guest- Guest
To ti je kao da ides covjeku odsjeci glavu da bi mu odsjekao jezik..nis sa logikom...Starhemberg wrote:Kako je mogao doći do tih prepucija ako prije toga nije tim Filistejcima odsjekao genitalije?Mad_Vlad wrote:Pa nije u pravu što sam jasno pokazao.Starhemberg wrote:Boli vas to što je u pravu? :)bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...
Guest- Guest
A,mi koji smo zakazali na Bibliji ne mozemo ucestvovat u diskusiji..cista dislkriminacija8-)
2014-04-12
Šališ se? Eno ti citat, kad već logika nekom klima...bogomdani wrote:To ti je kao da ides covjeku odsjeci glavu da bi mu odsjekao jezik..nis sa logikom...Starhemberg wrote:Kako je mogao doći do tih prepucija ako prije toga nije tim Filistejcima odsjekao genitalije?Mad_Vlad wrote:Pa nije u pravu što sam jasno pokazao.Starhemberg wrote:Boli vas to što je u pravu? :)bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Kako je mogao doći do tih prepucija ako prije toga nije tim Filistejcima odsjekao genitalije?Mad_Vlad wrote:Pa nije u pravu što sam jasno pokazao.Starhemberg wrote:Boli vas to što je u pravu? :)bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...
David je vjerojatno bio homoseksualac, no u ono doba nisi smio biti gej, ubili bi te, pa se na silu morao ženiti umjesto da se zabavlja s dečkima. Tako su frustracije u njemu rasle pa je vjerojatno došlo do razvoja parafilije, i potrebe za rezanjem genitalija, koje na simboličkoj razini ima veze sa njegovom psihom i unutrašnjim sukobima ličnosti.
Guest- Guest
znas i sam da se citati ne tumace doslovno..ako cemo doslovno,Biblija bas i nema smisla..ili bilo koja sveta knjiga..sve je prepuno simbolike..Naravno,ako se kaze Penis je odrezan,da ce to ostaviti znatno jaci utisak,nego kad kazes,okacio sam hrpu prepucija o pojas vojnicki...u Svetim knjigama se prilicno toga maksimalizira,da bi se polucio bolji utisak,da bi se naglasila moc...Starhemberg wrote:Šališ se? Eno ti citat, kad već logika nekom klima...bogomdani wrote:To ti je kao da ides covjeku odsjeci glavu da bi mu odsjekao jezik..nis sa logikom...Starhemberg wrote:Kako je mogao doći do tih prepucija ako prije toga nije tim Filistejcima odsjekao genitalije?Mad_Vlad wrote:Pa nije u pravu što sam jasno pokazao.Starhemberg wrote:Boli vas to što je u pravu? :)bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...
Guest- Guest
hahahahaha..Pa samo bih radi tebe potpisao sredstva za gradnju Vremeplova pa te poslao Tamo i Tada..ostrakon wrote:Starhemberg wrote:Kako je mogao doći do tih prepucija ako prije toga nije tim Filistejcima odsjekao genitalije?Mad_Vlad wrote:Pa nije u pravu što sam jasno pokazao.Starhemberg wrote:Boli vas to što je u pravu? :)bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...
David je vjerojatno bio homoseksualac, no u ono doba nisi smio biti gej, ubili bi te, pa se na silu morao ženiti umjesto da se zabavlja s dečkima. Tako su frustracije u njemu rasle pa je vjerojatno došlo do razvoja parafilije, i potrebe za rezanjem genitalija, koje na simboličkoj razini ima veze sa njegovom psihom i unutrašnjim sukobima ličnosti.
Guest- Guest
A jesi možda čitala Gospodara prstenova?maggie13 wrote:A,mi koji smo zakazali na Bibliji ne mozemo ucestvovat u diskusiji..cista dislkriminacija8-)
Guest- Guest
Ma da, kak ne bi bili mnogobošci. Ha-ha. To valjda tvrde isti oni koji vele da nisu ni postojali.Starhemberg wrote:Davidi i Solomon još su uvijek bili mnogobošci, u najboljem slučaju slavili su Jahvu kao vrh panteona, a genitalije kao trofej uzete od poraženog neprijatelja vuku korijene iz raznih semitskih religija...
Ne znam koji su semiti sjekli genitalije. Možda i jesu ali samo prepucije ne bih rekao.
Mad_Vlad-
2014-05-02
100 prepucija je lakše nositi na pojasu nego 100 kita (ne mogu vjerovati da o tako nečem raspravljam pod kategorijom religija, ali eto, zato i napisah da to nije za djecu...) Bolesno do srži.
Guest- Guest
Pa piše u Tori da su nosili žrtve i na oltare drugih bogova. Pa je Jahve bio ljubomoran.Mad_Vlad wrote:
Ma da, kak ne bi bili mnogobošci. Ha-ha. To valjda tvrde isti oni koji vele da nisu ni postojali.
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Nisam pročitao, a vi možete ako vam se da...
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» I google ads ga je pročitao
» nisam ja , hakiralo me
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» I google ads ga je pročitao
» nisam ja , hakiralo me
Page 4 of 9