ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pročitao sam, nisam pročitao

Page 6 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

pročitao sam

pročitao sam, nisam pročitao - Page 6 Vote_lcap46%pročitao sam, nisam pročitao - Page 6 Vote_rcap 46% 
[ 12 ]
pročitao sam, nisam pročitao - Page 6 Vote_lcap27%pročitao sam, nisam pročitao - Page 6 Vote_rcap 27% 
[ 7 ]
pročitao sam, nisam pročitao - Page 6 Vote_lcap12%pročitao sam, nisam pročitao - Page 6 Vote_rcap 12% 
[ 3 ]
pročitao sam, nisam pročitao - Page 6 Vote_lcap15%pročitao sam, nisam pročitao - Page 6 Vote_rcap 15% 
[ 4 ]

Total Votes : 26

pročitao sam, nisam pročitao - Page 6 Empty Re: pročitao sam, nisam pročitao

Post by Guest 11/10/2015, 01:17

No,zasto mislis da je Bog takav kakvim ga krscanstvo smatra,dobrim sijedim Dedekom..a angele,bogomdanim bicima koja su grijesnim ljudima eto tu,na usluzi..kao nemaju pametnija posla..
Sto ako je Bog nes sasvim drugo..naravno ako vjerujes u njega..

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Mad_Vlad 11/10/2015, 01:18

Starhemberg wrote:
1. Samuelova 18,26Sluge Saulove izvijestiše Davida o ovim riječima. Prijedlog se Davidu učini dobrim za postati kraljevim zetom. Rok ne bijaše istekao
1. Samuelova 18,27kad se David krenu na put i pođe sa svojim ljudima. On obori, među Filistincima dvije stotine ljudi. David donese njihove prepucije, o kojima on priopći broj kralju, za postati zet kraljev. A Saul mu dade za ženu svoju kćer Mikalu.
I, što veli? Da ih je samo donio. Za pretpostaviti je isto tako da je naredio svojim vojnicima rezanje prepucija.
Mad_Vlad
Mad_Vlad

Male
2014-05-02

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:19

maggie13 wrote:
ostrakon wrote:
maggie13 wrote:
ostrakon wrote:
maggie13 wrote:A,mi koji smo zakazali na Bibliji ne mozemo ucestvovat u diskusiji..cista dislkriminacija8-)
A jesi možda čitala Gospodara prstenova?
gdje je ta anketa?
Inace,not my cup of tea:)
A koji je tvoj cup?
koji je moj tea,mislis..nesto u sto se mogu uzivjeti..a,nisu ljubici..to sam zadnji put u srednjoj citala..B-)
i jedno i drugo mislim
ako nisu ljubavni romani, koji onda, pustolovni, znanstvenofantastični... stripovi... ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Mad_Vlad 11/10/2015, 01:20

maggie13 wrote:A,mi koji smo zakazali na Bibliji ne mozemo ucestvovat u diskusiji..cista dislkriminacija8-)
Pa zakazalo ih puno ovdje pa opet diskutiraju. Ubaci se.
Mad_Vlad
Mad_Vlad

Male
2014-05-02

Back to top Go down

Post by L'âme 11/10/2015, 01:21

ostrakon wrote:
maggie13 wrote:
ostrakon wrote:
maggie13 wrote:
ostrakon wrote:
A jesi možda čitala Gospodara prstenova?
gdje je ta anketa?
Inace,not my cup of tea:)
A koji je tvoj cup?
koji je moj tea,mislis..nesto u sto se mogu uzivjeti..a,nisu ljubici..to sam zadnji put u srednjoj citala..B-)
i jedno i drugo mislim
ako nisu ljubavni romani, koji onda, pustolovni, znanstvenofantastični... stripovi... ?
sve od toga i jos neki zanrovi..raznoliki i naoko nespojivi..:)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:21

Mad_Vlad wrote:
Starhemberg wrote:
1. Samuelova 18,26Sluge Saulove izvijestiše Davida o ovim riječima. Prijedlog se Davidu učini dobrim za postati kraljevim zetom. Rok ne bijaše istekao
1. Samuelova 18,27kad se David krenu na put i pođe sa svojim ljudima. On obori, među Filistincima dvije stotine ljudi. David donese njihove prepucije, o kojima on priopći broj kralju, za postati zet kraljev. A Saul mu dade za ženu svoju kćer Mikalu.
I, što veli? Da ih je samo donio. Za pretpostaviti je isto tako da je naredio svojim vojnicima rezanje prepucija.
Eto, za pretpostaviti...to uvijek pali.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:22

bogomdani wrote:No,zasto mislis da je Bog takav kakvim ga krscanstvo smatra,dobrim sijedim Dedekom...

pa kršćanski bog je valjda onakav kakvim ga kršćani opisuju, budistički onakav kakvim ga budisti smatraju itd.

a ja nemam svoju sliku boga jer znam da bog ne postoji
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:22

Mnogi zaboravljaju da je Zemlja u vlasti Lucifera..a Bog onako mrda koga hoce i kako hoce...i sad ono,na svu mogucu krvolocinu,njemu ce se ogaditi 100 Prepucija.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Mad_Vlad 11/10/2015, 01:25

ostrakon wrote:
Mad_Vlad wrote:
Ma da, kak ne bi bili mnogobošci. Ha-ha. To valjda tvrde isti oni koji vele da nisu ni postojali.
Pa piše u Tori da su nosili žrtve i na oltare drugih bogova. Pa je Jahve bio ljubomoran.
Njih dvojica nisu, samo je Solomon dizao kipove bogova za ljubav svojim ljubavnicama.
Bog je bio ljubomoran jer iako im je naredio da ne štuju bogove pokorenih kanaanskih naroda, neki su to ipak činili, pa ih je kažnjavao.Idolopoklonstvo je bio jjedan od najgorih grijehova, isto kao i bludništvo.
Mad_Vlad
Mad_Vlad

Male
2014-05-02

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:25

bogomdani wrote:Mnogi zaboravljaju da je Zemlja u vlasti Lucifera..a Bog onako mrda koga hoce i kako hoce...i sad ono,na svu mogucu krvolocinu,njemu ce se ogaditi 100 Prepucija.. :clown
Pa neće, jer po tom scenariju, Lucifer i taj bog o kojem govoriš - ista osoba. Sad si već na tragu nečeg. :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:25

ostrakon wrote:
bogomdani wrote:No,zasto mislis da je Bog takav kakvim ga krscanstvo smatra,dobrim sijedim Dedekom...

pa kršćanski bog je valjda onakav kakvim ga kršćani opisuju, budistički onakav kakvim ga budisti smatraju itd.

a ja nemam svoju sliku boga jer znam da bog ne postoji
hmmm..Bog nije nuzno personifikacija nekog ocovjecenog lika..to je vise psihologija ljudi dala mu oblik..necu ti nametati postojanje niti nepostojanje,jer niti ja ne vjerujem u nekog lika na Tronu koji se dosadjujepa stapom baca munje na Zemlju...definirao bih to bitno drugacijim..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:26

maggie13 wrote:
ja odavno nisam čitao neki roman ili slično, zadnji put sam u rukama imao neki znanstveno fantastični mistery detektivski roman od onog pisca što je pisao Davinčijev kod, nije mi se svidio
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:27

Starhemberg wrote:
bogomdani wrote:Mnogi zaboravljaju da je Zemlja u vlasti Lucifera..a Bog onako mrda koga hoce i kako hoce...i sad ono,na svu mogucu krvolocinu,njemu ce se ogaditi 100 Prepucija.. :clown
Pa neće, jer po tom scenariju, Lucifer i taj bog o kojem govoriš - ista osoba. Sad si već na tragu nečeg. :^0
ne bas ista...necemo sad razvodnjavati...
bog ne vlada trenutno Zemljom,a sve sto se dogadja je djelo ljudi..Bog pomice one koji stvarno vjeruju u njegova nacela..ostali...kako im bude..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:28

Mad_Vlad wrote:
ostrakon wrote:
Mad_Vlad wrote:
Ma da, kak ne bi bili mnogobošci. Ha-ha. To valjda tvrde isti oni koji vele da nisu ni postojali.
Pa piše u Tori da su nosili žrtve i na oltare drugih bogova. Pa je Jahve bio ljubomoran.
Njih dvojica nisu, samo je Solomon dizao kipove bogova za ljubav svojim ljubavnicama.
Bog je bio ljubomoran jer iako im je naredio da ne štuju bogove pokorenih kanaanskih naroda, neki su to ipak činili, pa ih je kažnjavao.Idolopoklonstvo je bio jjedan od najgorih grijehova, isto kao i bludništvo.
David je svog 9. sina nazvao po Baalu... ime mu sadrži baal je nešto, u smislu kao što imaš imena jahve je milostiv

Last edited by ostrakon on 11/10/2015, 01:29; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:28

Mad_Vlad wrote:Idolopoklonstvo je bio jjedan od najgorih grijehova
Ljubomora, nesigurnost, tiranija, okrtunost. Sve iz toga poizlazi i objašnjava sva ona klanja svega živog i neživog, svih koji mu se nisu poklonili, preko svojih vjernih "izabranih" instrumenata.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Mad_Vlad 11/10/2015, 01:29

ostrakon wrote:
Mad_Vlad wrote:
ostrakon wrote:
Starhemberg wrote:
Mad_Vlad wrote:
Starhemberg wrote:
bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...
Boli vas to što je u pravu? :)
Pa nije u pravu što sam jasno pokazao.
Kako je mogao doći do tih prepucija ako prije toga nije tim Filistejcima odsjekao genitalije?

David je vjerojatno bio homoseksualac, no u ono doba nisi smio biti gej, ubili bi te, pa se na silu morao ženiti umjesto da se zabavlja s dečkima. Tako su frustracije u njemu rasle pa je vjerojatno došlo do razvoja parafilije, i potrebe za rezanjem genitalija, koje na simboličkoj razini ima veze sa njegovom psihom i unutrašnjim sukobima ličnosti.
Hahaha, luda mašta lupa svašta.
Za Davida piše da je imao 200 žena i 800 ljubavnica. Pravo ono pedersko ponašanje, je l'?
Za tvoju informaciju, stari Grci i Rimljani su uz ženske isto tako voljeli i dečkiće za seks.

100% gej

1 Samule 18

1Kad je David završio razgovor sa Šaulom, Jonatanova se duša prikloni Davidovoj duši i Jonatan ga zavolje kao samoga sebe. 2 Šaul zadrža Davida onoga istog dana kod sebe i nije mu dao da se vrati kući svoga oca. 3 I Jonatan sklopi savez s Davidom jer ga je ljubio kao samoga sebe. 4 I skide Jonatan plašt koji je imao na sebi...

farao
A što je s iskrenim prijateljstvom baš kako i opisuje? Tora veli, ljubi svoje bližnje kao samoga sebe. To je po tebi homoseksualizam? Svašta.
Mad_Vlad
Mad_Vlad

Male
2014-05-02

Back to top Go down

Post by L'âme 11/10/2015, 01:29

ostrakon wrote:
maggie13 wrote:
ja odavno nisam čitao neki roman ili slično, zadnji put sam u rukama imao neki znanstveno fantastični mistery detektivski roman od onog pisca što je pisao Davinčijev kod, nije mi se svidio
dan brown..nije moj zanr..citam dosta skandinavce u zadnje vrijeme
.i europljane inace :)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:29

ostrakon wrote:
Mad_Vlad wrote:
ostrakon wrote:
Mad_Vlad wrote:
David je svog 9. sina nazvao po Baalu...
U ono doba im je sigurno bio još važniji od Jahve, ovaj je tek negdje u 6. stoljeću pr. Kr., kad je Tora prvi put kompilirana, postao ono što je danas.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:30

Mad_Vlad wrote:
ostrakon wrote:
Mad_Vlad wrote:
ostrakon wrote:
Starhemberg wrote:
Mad_Vlad wrote:
Starhemberg wrote:
bogomdani wrote:Treba Ostrakonu objasniti da je PENIS nesto veliko...
Boli vas to što je u pravu? :)
Pa nije u pravu što sam jasno pokazao.
Kako je mogao doći do tih prepucija ako prije toga nije tim Filistejcima odsjekao genitalije?

David je vjerojatno bio homoseksualac, no u ono doba nisi smio biti gej, ubili bi te, pa se na silu morao ženiti umjesto da se zabavlja s dečkima. Tako su frustracije u njemu rasle pa je vjerojatno došlo do razvoja parafilije, i potrebe za rezanjem genitalija, koje na simboličkoj razini ima veze sa njegovom psihom i unutrašnjim sukobima ličnosti.
Hahaha, luda mašta lupa svašta.
Za Davida piše da je imao 200 žena i 800 ljubavnica. Pravo ono pedersko ponašanje, je l'?
Za tvoju informaciju, stari Grci i Rimljani su uz ženske isto tako voljeli i dečkiće za seks.

100% gej

1 Samule 18

1Kad je David završio razgovor sa Šaulom, Jonatanova se duša prikloni Davidovoj duši i Jonatan ga zavolje kao samoga sebe. 2 Šaul zadrža Davida onoga istog dana kod sebe i nije mu dao da se vrati kući svoga oca. 3 I Jonatan sklopi savez s Davidom jer ga je ljubio kao samoga sebe. 4 I skide Jonatan plašt koji je imao na sebi...

farao
A što je s iskrenim prijateljstvom baš kako i opisuje? Tora veli, ljubi svoje bližnje kao samoga sebe. To je po tebi homoseksualizam? Svašta.
Ljubiti,stari termin za voljeti,a skiniti plast znaci,otvoriti se kao osoba...Sad nas Ostrakon presao sa Penisa na Geje... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:31

Mad_Vlad wrote:

Da li bi se za ideopoklonstvo moglo reći da je poput mnogoboštva?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/10/2015, 01:34

ostrakon wrote:mistery detektivski roman
Ako voliš takve stvari, puno bolji su ti Monaldi i Sorti. Dan Brown je jedva nešto bolje od trasha.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics