nisam ja , hakiralo me
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
nisam ja , hakiralo me
UMIROVLJENI svećenik Ivica Sinanović na svom je Facebook profilu komentirao kako je Dino Merlin ubijao Hrvate i usproedio njegovo pjevanje sa zavijanjem hodže. Sad je ta objava izbrisana, a Sinanović kaže kako mu je netko hakirao profil.
"Dragi moji Dubrovčani! Žalim i duša mi žalosna kada čujem da vas u Novu godinu uvodi pjevač iz Bosne, Dino Merlin!
Kada već plaćate velike novce čovjeku kojeg uopće ne poznajete, mogli ste ugostiti neku hrvatsku glazbenu zvijezdu, a ovako plaćate čovjeka koji je ubijao i borio se protiv Hrvata! Njegovo zavijanje je slično zavijanju hodže s džamije pa bujrum gospari", napisao je Sinanović.
Međutim, nakon lavine negativnih komentara, objava je izbrisana, a Sinanović tvrdi kako mu je profil hakiran.
"Nekoliko dana sam kod kolege, don Daroslava, na blagoslovu obitelji u Ferdinandovcu, cijeli dan hodam, navečer dođem umoran kao pas i legnem u krevet. Sad mi don Daroslav pokazuje nacionalne portale i ja ne mogu vjerovati. Jutros idem na Facebook i ne mogu ući na svoj profil", rekao je za Dubrovački dnevnik.
Dodaje kako ovakva vrsta šale nije nimalo primjerena.
"Dulje vrijeme nisam bio na Facebooku. Tjedan dana sam ispovijedao u Osijeku. Kad sam se vratio, imao sam polnoćku, na Božić božićnu misu, tako da nisam bio dostupan. Očito se netko 'lijepo' ponašao i čestitao mi imendan. Nisam ništa od toga napisao, zadnju poruku koju sam napisao je ona koja se odnosi na treću nedjelju Došašća, čak ni za četvrtu nisam napisao jer sam bio u gužvi", izjavio je Sinanović. Kaže kako cijeli slučaj namjerava prijaviti policiji.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svecenik-koji-je-golim-rukama-ubio-covjeka-nisam-napisao-da-je-merlin-ubijao-hrvate-hakirali-su-me/1016139.aspx
"Dragi moji Dubrovčani! Žalim i duša mi žalosna kada čujem da vas u Novu godinu uvodi pjevač iz Bosne, Dino Merlin!
Kada već plaćate velike novce čovjeku kojeg uopće ne poznajete, mogli ste ugostiti neku hrvatsku glazbenu zvijezdu, a ovako plaćate čovjeka koji je ubijao i borio se protiv Hrvata! Njegovo zavijanje je slično zavijanju hodže s džamije pa bujrum gospari", napisao je Sinanović.
Međutim, nakon lavine negativnih komentara, objava je izbrisana, a Sinanović tvrdi kako mu je profil hakiran.
"Nekoliko dana sam kod kolege, don Daroslava, na blagoslovu obitelji u Ferdinandovcu, cijeli dan hodam, navečer dođem umoran kao pas i legnem u krevet. Sad mi don Daroslav pokazuje nacionalne portale i ja ne mogu vjerovati. Jutros idem na Facebook i ne mogu ući na svoj profil", rekao je za Dubrovački dnevnik.
Dodaje kako ovakva vrsta šale nije nimalo primjerena.
"Dulje vrijeme nisam bio na Facebooku. Tjedan dana sam ispovijedao u Osijeku. Kad sam se vratio, imao sam polnoćku, na Božić božićnu misu, tako da nisam bio dostupan. Očito se netko 'lijepo' ponašao i čestitao mi imendan. Nisam ništa od toga napisao, zadnju poruku koju sam napisao je ona koja se odnosi na treću nedjelju Došašća, čak ni za četvrtu nisam napisao jer sam bio u gužvi", izjavio je Sinanović. Kaže kako cijeli slučaj namjerava prijaviti policiji.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svecenik-koji-je-golim-rukama-ubio-covjeka-nisam-napisao-da-je-merlin-ubijao-hrvate-hakirali-su-me/1016139.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: nisam ja , hakiralo me
direktor FB cvetojevic ponovo jase protiv sveg hrvatskog
2014-04-12
Na stranu to, al da je sramota da taj balija 'uveseljava" dubrovčane i njihove goste za doček, je..
U st-u je neki srbin čuo sam...
Još samo fali brena na jelačiću...
Još samo fali brena na jelačiću...
na stranu tvoja promisljanja iz 19st. no taj lik kosta navodno 80 000€Totenkopf wrote:Na stranu to, al da je sramota da taj balija 'uveseljava" dubrovčane i njihove goste za doček, je..
2014-04-12
Covjek nikog nije ubijao ali da je bosnjacki nacionalist jest, nesto kao thompson u bosnjaka....e sad sarajevo zabranjuje thompsona a dubrovnik ...
Tjah svakom njegovo veselje
Tjah svakom njegovo veselje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne vidim gde je greška.debotoijusto wrote: a ovako plaćate čovjeka koji je ubijao i borio se protiv Hrvata! Njegovo zavijanje je slično zavijanju hodže s džamije pa bujrum gospari", napisao je Sinanović.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
2014-04-19
Upravo sam na brzinu prolistao knjigu "Karljevstvo Slavena", gospara Mavra Orbinija.dzango wrote:A kao nekada je nešto bio?
Imao jedan dio o Dubrovniku i o onome šta je nekoć bio: velesila u svoje vrijeme.
Što vojno, što s diplomacijom. Da, i neki tvoji i se sklonili kod njih, kad bi im prijetilo
obglavljivanje prilikom vaših " igara prijestolja".
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Gde ti ode jebote. Pričamo valjda o estradi.Eroo wrote:Upravo sam na brzinu prolistao knjigu "Karljevstvo Slavena", gospara Mavra Orbinija.dzango wrote:A kao nekada je nešto bio?
Imao jedan dio o Dubrovniku i o onome šta je nekoć bio: velesila u svoje vrijeme.
Što vojno, što s diplomacijom. Da, i neki tvoji i se sklonili kod njih, kad bi im prijetilo
2014-04-19
Dubrovnik bio sila dok je bio srpski, kad dodjose "rvati" ode i Raguza u kanal...Eroo wrote:Upravo sam na brzinu prolistao knjigu "Karljevstvo Slavena", gospara Mavra Orbinija.dzango wrote:A kao nekada je nešto bio?
Nije ni čudo što ima za novaka peva Dino Merlin. Prava mera.Stanojko wrote:Dubrovnik bio sila dok je bio srpski, kad dodjose "rvati" ode i Raguza u kanal...Eroo wrote:Upravo sam na brzinu prolistao knjigu "Karljevstvo Slavena", gospara Mavra Orbinija.dzango wrote:A kao nekada je nešto bio?
2014-04-19
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Eroo wrote:Upravo sam na brzinu prolistao knjigu "Karljevstvo Slavena", gospara Mavra Orbinija.dzango wrote:A kao nekada je nešto bio?
Kakva velesila kolega Ero ?
Koliko svojih trgovačkih postaja su imali............1 u Indiji
i to tamo di je bilo još pet drugih ali uistinu SILA - Španjolaca, Portugeza, Engleza itd
O čemu pričaš? Zašto lagati ?
Di su brodovi gradjeni i koliko ih je bilo ??????? Hajde mi odgovori.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Totenkopf wrote:Na stranu to, al da je sramota da taj balija 'uveseljava" dubrovčane i njihove goste za doček, je..
moj prijedlog rvat'nama: kurve, janjetina i Vuco.
Guest- Guest
marcellus wrote:a šta je krivo reko, hakiralo ga ili ne?
hakerska sinkopa.
Guest- Guest
Sta od gore navedenog karaju, jedu i slusaju i kojim redom?Gnječ wrote:Totenkopf wrote:Na stranu to, al da je sramota da taj balija 'uveseljava" dubrovčane i njihove goste za doček, je..
moj prijedlog rvat'nama: kurve, janjetina i Vuco.
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» hakiralo
» hakiralo ga a rekao je da nije
» 13 Rusa hakiralo američku demokraciju
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» hakiralo
» hakiralo ga a rekao je da nije
» 13 Rusa hakiralo američku demokraciju
Page 1 of 2