pročitao sam, nisam pročitao
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
pročitao sam
Re: pročitao sam, nisam pročitao
dobro,iskoustvo nemam,mozda zato i mogu dati hladne glave prilicno brutalno objektivni odgovor..Starhemberg wrote:A što ti, ovako, iz iskustva (ili kako god već) smatraš "nenjonjavim" odgojem?bogomdani wrote:Ma znam,ali sto mislis da djecu treba postedjivati nekih stvari..? Imaj u vidu da su djeca kao prazne biljeznice..i imaju posve drugacije standarde nepocudnog,ruznog,ovog ili onog..dok im mi to ne usadimo prilicno njonjavim odgojem..Starhemberg wrote:Ako si čitao barem jednom, znaš.bogomdani wrote:Zasto?Starhemberg wrote:Iskreno, ta dva ni ja...Stari zavjet sam pročitao u osnovnoj školi i ne bih preporučio čitanje takvog štiva djeci u tim godinama...kic wrote:
postanak i kapital nikad nisam otvorio priznajem-
nenjonjavo bi bilo,cvrsto,deckice kao prave muskarce,cure da od 13 ipak ne idu na selfiju pokazivati pizdu polovici interneta..
Bilo bi..da kad dijete vidi krv,ostane prilicno hladno..sve ostalo je katastrofa..deckic se poreze i pocne cviliti kao curica..
Islamisticki decki vec od 5-6 godina zasjecaju tjeme svojom rukom i svojim nozem..jacaju se i celice..posto sam u sredini gde ima puno islamista,iglavnom su u manjem ili vecem coporu,daju svojom homogenoscu i brutalnoscu prilicno dojmljiv prizor..dojmljiv s obzirom na Svabe,koje ne mogu nazvati niti pickastim..vise mekim i njonjavim...nis sto ima buducnost..cvrsto,jako i brutalno opstaju..To ne znaci nuzno i neuljudno,opet ovisi o vjeri i religiji..
Guest- Guest
Dobijem uvid u pravo stanje uma,koje danas svi indolentno negiraju..To su one mracne stvari koje ne zelimo znati o sebi..ostrakon wrote:Ja bih rekao da čitajući te knjige nećeš naučiti ništa pametno ni korisno. Dobiješ uvid u poremećenost uma onih koji su te gluposti pisali.bogomdani wrote:Rekao bih,u datim okolnostima prilicno brutalni sustav za ne samo prezivljavanje nego i jacanje..ostrakon wrote:npr. Abraham vodi sina da ga zakolje u pustinju, ili Abraham postaje bogat tako što laže da mu je Sara sestra pa ju daje egipćanima za seks u zamjenu za koze i magarce, David hoda okolo i ubijenim neprijateljima reže penis te komade vješa na uže koje ima sa sobom, na kraju dana imao ih je 200, itd.bogomdani wrote:Zasto?Starhemberg wrote:Iskreno, ta dva ni ja...Stari zavjet sam pročitao u osnovnoj školi i ne bih preporučio čitanje takvog štiva djeci u tim godinama...kic wrote:
postanak i kapital nikad nisam otvorio priznajem-
Da ne ispadnem krvolog,samo cu napomenuti sto su sve ljudi cinili masovno tijekom velikih ratova,bijede,bolesti i gladi da bi prezivjeli..ratovima od 1990te bilo je stvari,koje nas sad kao zgrazaju u miru,po pitanju prezivljavanja...
Guest- Guest
a toliko stvari je nastalo i nastaje iz tih knjiga..ostrakon wrote:Ja bih rekao da čitajući te knjige nećeš naučiti ništa pametno ni korisno. Dobiješ uvid u poremećenost uma onih koji su te gluposti pisali.
Mene su uvijek intrigirali oni sveti spisi,koji su bili izbaceni iz Novog zavjeta,smatrani nepocudnima
Guest- Guest
usput Biblija je prodana u preko 10 milijardi kopija...dakle,svakako ima nes za proucvavati..bed je sto je mna prste ruku nabrojati izdanja,koja se vjerno drze originala..
Guest- Guest
tu starhi zna prilično.bogomdani wrote:Mene su uvijek intrigirali oni sveti spisi,koji su bili izbaceni iz Novog zavjeta,smatrani nepocudnima
Tu već ima dobrih stvari, moral potpuno drugačiji pod starozavjetnog...kic wrote:tu starhi zna prilično.bogomdani wrote:Mene su uvijek intrigirali oni sveti spisi,koji su bili izbaceni iz Novog zavjeta,smatrani nepocudnima
Guest- Guest
hit it!Starhemberg wrote:Tu već ima dobrih stvari, moral potpuno drugačiji pod starozavjetnog...kic wrote:tu starhi zna prilično.bogomdani wrote:Mene su uvijek intrigirali oni sveti spisi,koji su bili izbaceni iz Novog zavjeta,smatrani nepocudnima
Vidi,vidi..zanimljivo...dobro jel tko sto konkretnije zna sto je izbacivano,osim,onih koje lice na neke Starog Z..kic wrote:tu starhi zna prilično.bogomdani wrote:Mene su uvijek intrigirali oni sveti spisi,koji su bili izbaceni iz Novog zavjeta,smatrani nepocudnima
Guest- Guest
Nije rezao penise nego prepucije i nije ih vješao na nikakvu užad.ostrakon wrote:bogomdani wrote:Zasto?Starhemberg wrote:Iskreno, ta dva ni ja...Stari zavjet sam pročitao u osnovnoj školi i ne bih preporučio čitanje takvog štiva djeci u tim godinama...kic wrote:
postanak i kapital nikad nisam otvorio priznajem-Da, ali ga nije zaklao.npr. Abraham vodi sina da ga zakolje u pustinju,Nije lagao da mu je setra nego žena. Zato jer bi ga ubili. Jer su lijepe žene odvodili faraonu za nasladu.ili Abraham postaje bogat tako što laže da mu je Sara sestra pa ju daje egipćanima za seks u zamjenu za koze i magarce,
David hoda okolo i ubijenim neprijateljima reže penis te komade vješa na uže koje ima sa sobom, na kraju dana imao ih je 200, itd.
Mad_Vlad-
2014-05-02
MORAL...??' Tipa spaljivanja vjestica,zatocivanja i silovanja cura u samostanima srednjeg vijeka,da ne idem na sire..Starhemberg wrote:Tu već ima dobrih stvari, moral potpuno drugačiji pod starozavjetnog...kic wrote:tu starhi zna prilično.bogomdani wrote:Mene su uvijek intrigirali oni sveti spisi,koji su bili izbaceni iz Novog zavjeta,smatrani nepocudnima
Guest- Guest
A nekom je nes PENIS...Mad_Vlad wrote:Nije rezao penise nego prepucije i nije ih vješao na nikakvu užad.ostrakon wrote:bogomdani wrote:Zasto?Starhemberg wrote:Iskreno, ta dva ni ja...Stari zavjet sam pročitao u osnovnoj školi i ne bih preporučio čitanje takvog štiva djeci u tim godinama...kic wrote:
postanak i kapital nikad nisam otvorio priznajem-Da, ali ga nije zaklao.npr. Abraham vodi sina da ga zakolje u pustinju,Nije lagao da mu je setra nego žena. Zato jer bi ga ubili. Jer su lijepe žene odvodili faraonu za nasladu.ili Abraham postaje bogat tako što laže da mu je Sara sestra pa ju daje egipćanima za seks u zamjenu za koze i magarce,
David hoda okolo i ubijenim neprijateljima reže penis te komade vješa na uže koje ima sa sobom, na kraju dana imao ih je 200, itd.
Guest- Guest
O čemu ti? Govorim o evanđeljima izbačenima iz Novog Zavjeta, ima ih najmanje 4 i još nekoliko knjiga...bogomdani wrote:MORAL...??' Tipa spaljivanja vjestica,zatocivanja i silovanja cura u samostanima srednjeg vijeka,da ne idem na sire..Starhemberg wrote:Tu već ima dobrih stvari, moral potpuno drugačiji pod starozavjetnog...kic wrote:tu starhi zna prilično.bogomdani wrote:Mene su uvijek intrigirali oni sveti spisi,koji su bili izbaceni iz Novog zavjeta,smatrani nepocudnima
Guest- Guest
kao što npr.?kic wrote:a toliko stvari je nastalo i nastaje iz tih knjiga..ostrakon wrote:Ja bih rekao da čitajući te knjige nećeš naučiti ništa pametno ni korisno. Dobiješ uvid u poremećenost uma onih koji su te gluposti pisali.
Guest- Guest
E to,to..jel ima nacina da se netko mogao povoditi tim neukljucenim Evandjeljima i raditi nepocudne stvari?Starhemberg wrote:O čemu ti? Govorim o evanđeljima izbačenima iz Novog Zavjeta, ima ih najmanje 4 i još nekoliko knjiga...bogomdani wrote:MORAL...??' Tipa spaljivanja vjestica,zatocivanja i silovanja cura u samostanima srednjeg vijeka,da ne idem na sire..Starhemberg wrote:Tu već ima dobrih stvari, moral potpuno drugačiji pod starozavjetnog...kic wrote:tu starhi zna prilično.bogomdani wrote:Mene su uvijek intrigirali oni sveti spisi,koji su bili izbaceni iz Novog zavjeta,smatrani nepocudnima
Guest- Guest
dobro, onda ih je natakao na štap ili tako nešto, nosio ih je poslije pokazati, no eto za malu djecu možda nije najbolje da čitaju o mentalno poremećenom izraelskom kralju koji obilazi leševe i reže im genitalijeMad_Vlad wrote:
Nije rezao penise nego prepucije i nije ih vješao na nikakvu užad.
Guest- Guest
Što misliš zašto su uopće bila izbačena?bogomdani wrote:E to,to..jel ima nacina da se netko mogao povoditi tim neukljucenim Evandjeljima i raditi nepocudne stvari?
Guest- Guest
Doista ne znam..zato i pitam..bilo je na teveju nes u vezi toga,ali nis konkretno a tema je jako zanimljiva..Starhemberg wrote:Što misliš zašto su uopće bila izbačena?bogomdani wrote:E to,to..jel ima nacina da se netko mogao povoditi tim neukljucenim Evandjeljima i raditi nepocudne stvari?
Guest- Guest
Zbog broja 4, nekakvo objašnjenje vezano uz 4 strane svijeta, uglavnom, ne može biti više od 4 evanđelja. Pa su se stoljećima dogovarali koja 4 će to biti.Starhemberg wrote:
Što misliš zašto su uopće bila izbačena?
Nema nikakve veze sa skrivanjem tajni, ili nečime tajanstvenim.
Guest- Guest
Nisu bila na dogmatskoj liniji s ovima prihvaćenima, one koje su dotad spaljivali na lomačama i bacali divljim zvijerima počeli su se sami služiti represijom i nasiljem radi čisto političkih ciljeva.bogomdani wrote:Doista ne znam..zato i pitam..bilo je na teveju nes u vezi toga,ali nis konkretno a tema je jako zanimljiva..Starhemberg wrote:Što misliš zašto su uopće bila izbačena?bogomdani wrote:E to,to..jel ima nacina da se netko mogao povoditi tim neukljucenim Evandjeljima i raditi nepocudne stvari?
Guest- Guest
http://www.amazon.com/There-Crime-Those-Have-Christ/dp/0520286243ostrakon wrote:Zbog broja 4, nekakvo objašnjenje vezano uz 4 strane svijeta, uglavnom, ne može biti više od 4 evanđelja. Pa su se stoljećima dogovarali koja 4 će to biti.Starhemberg wrote:
Što misliš zašto su uopće bila izbačena?
Nema nikakve veze sa skrivanjem tajni, ili nečime tajanstvenim.
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Nisam pročitao, a vi možete ako vam se da...
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» I google ads ga je pročitao
» nisam ja , hakiralo me
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» I google ads ga je pročitao
» nisam ja , hakiralo me
Page 2 of 9