ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pročitao sam, nisam pročitao

Page 2 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

pročitao sam

pročitao sam, nisam pročitao - Page 2 Vote_lcap46%pročitao sam, nisam pročitao - Page 2 Vote_rcap 46% 
[ 12 ]
pročitao sam, nisam pročitao - Page 2 Vote_lcap27%pročitao sam, nisam pročitao - Page 2 Vote_rcap 27% 
[ 7 ]
pročitao sam, nisam pročitao - Page 2 Vote_lcap12%pročitao sam, nisam pročitao - Page 2 Vote_rcap 12% 
[ 3 ]
pročitao sam, nisam pročitao - Page 2 Vote_lcap15%pročitao sam, nisam pročitao - Page 2 Vote_rcap 15% 
[ 4 ]

Total Votes : 26

pročitao sam, nisam pročitao - Page 2 Empty Re: pročitao sam, nisam pročitao

Post by Guest Sat 10 Oct - 23:27

Starhemberg wrote:
bogomdani wrote:
Starhemberg wrote:
bogomdani wrote:
Starhemberg wrote:
kic wrote:
postanak i kapital nikad nisam otvorio priznajem-
Iskreno, ta dva ni ja...Stari zavjet sam pročitao u osnovnoj školi i ne bih preporučio čitanje takvog štiva djeci u tim godinama...
Zasto?
Ako si čitao barem jednom, znaš.
Ma znam,ali sto mislis da djecu treba postedjivati nekih stvari..? Imaj u vidu da su djeca kao prazne biljeznice..i imaju posve drugacije standarde nepocudnog,ruznog,ovog ili onog..dok im mi to ne usadimo prilicno njonjavim odgojem..
A što ti, ovako, iz iskustva (ili kako god već) smatraš "nenjonjavim" odgojem?
dobro,iskoustvo nemam,mozda zato i mogu dati hladne glave prilicno brutalno objektivni odgovor..
nenjonjavo bi bilo,cvrsto,deckice kao prave muskarce,cure da od 13 ipak ne idu na selfiju pokazivati pizdu polovici interneta..
Bilo bi..da kad dijete vidi krv,ostane prilicno hladno..sve ostalo je katastrofa..deckic se poreze i pocne cviliti kao curica..
Islamisticki decki vec od 5-6 godina zasjecaju tjeme svojom rukom i svojim nozem..jacaju se i celice..posto sam u sredini gde ima puno islamista,iglavnom su u manjem ili vecem coporu,daju svojom homogenoscu i brutalnoscu prilicno dojmljiv prizor..dojmljiv s obzirom na Svabe,koje ne mogu nazvati niti pickastim..vise mekim i njonjavim...nis sto ima buducnost..cvrsto,jako i brutalno opstaju..To ne znaci nuzno i neuljudno,opet ovisi o vjeri i religiji..

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 10 Oct - 23:28

ostrakon wrote:
bogomdani wrote:
ostrakon wrote:
bogomdani wrote:
Starhemberg wrote:
kic wrote:
Iskreno, ta dva ni ja...Stari zavjet sam pročitao u osnovnoj školi i ne bih preporučio čitanje takvog štiva djeci u tim godinama...
Zasto?
npr. Abraham vodi sina da ga zakolje u pustinju, ili Abraham postaje bogat tako što laže da mu je Sara sestra pa ju daje egipćanima za seks u zamjenu za koze i magarce, David hoda okolo i ubijenim neprijateljima reže penis te komade vješa na uže koje ima sa sobom, na kraju dana imao ih je 200, itd.
Rekao bih,u datim okolnostima prilicno brutalni sustav za ne samo prezivljavanje nego i jacanje..
Da ne ispadnem krvolog,samo cu napomenuti sto su sve ljudi cinili masovno tijekom velikih ratova,bijede,bolesti i gladi da bi prezivjeli..ratovima od 1990te bilo je stvari,koje nas sad kao zgrazaju u miru,po pitanju prezivljavanja...
Ja bih rekao da čitajući te knjige nećeš naučiti ništa pametno ni korisno. Dobiješ uvid u poremećenost uma onih koji su te gluposti pisali.
Dobijem uvid u pravo stanje uma,koje danas svi indolentno negiraju..To su one mracne stvari koje ne zelimo znati o sebi..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sat 10 Oct - 23:30

ostrakon wrote:
Ja bih rekao da čitajući te knjige nećeš naučiti ništa pametno ni korisno. Dobiješ uvid u poremećenost uma onih koji su te gluposti pisali.
a toliko stvari je nastalo i nastaje iz tih knjiga..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sat 10 Oct - 23:32

Mene su uvijek intrigirali oni sveti spisi,koji su bili izbaceni iz Novog zavjeta,smatrani nepocudnima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 10 Oct - 23:33

usput Biblija je prodana u preko 10 milijardi kopija...dakle,svakako ima nes za proucvavati..bed je sto je mna prste ruku nabrojati izdanja,koja se vjerno drze originala..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sat 10 Oct - 23:37

bogomdani wrote:Mene su uvijek intrigirali oni sveti spisi,koji su bili izbaceni iz Novog zavjeta,smatrani nepocudnima
tu starhi zna prilično.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sat 10 Oct - 23:46

kic wrote:
bogomdani wrote:Mene su uvijek intrigirali oni sveti spisi,koji su bili izbaceni iz Novog zavjeta,smatrani nepocudnima
tu starhi zna prilično.
Tu već ima dobrih stvari, moral potpuno drugačiji pod starozavjetnog...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sat 10 Oct - 23:47

Starhemberg wrote:
kic wrote:
tu starhi zna prilično.
hit it!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sat 10 Oct - 23:54

kic wrote:
tu starhi zna prilično.
Vidi,vidi..zanimljivo...dobro jel tko sto konkretnije zna sto je izbacivano,osim,onih koje lice na neke Starog Z..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Mad_Vlad Sat 10 Oct - 23:55

ostrakon wrote:
bogomdani wrote:
Starhemberg wrote:
kic wrote:
Zasto?

npr. Abraham vodi sina da ga zakolje u pustinju,
Da, ali ga nije zaklao.
ili Abraham postaje bogat tako što laže da mu je Sara sestra pa ju daje egipćanima za seks u zamjenu za koze i magarce,
Nije lagao da mu je setra nego žena. Zato jer bi ga ubili. Jer su lijepe žene odvodili faraonu za nasladu.

David hoda okolo i ubijenim neprijateljima reže penis te komade vješa na uže koje ima sa sobom, na kraju dana imao ih je 200, itd.
Nije rezao penise nego prepucije i nije ih vješao na nikakvu užad.
Mad_Vlad
Mad_Vlad

Male
2014-05-02

Back to top Go down

Post by Guest Sat 10 Oct - 23:56

Starhemberg wrote:
kic wrote:
tu starhi zna prilično.
MORAL...??' Tipa spaljivanja vjestica,zatocivanja i silovanja cura u samostanima srednjeg vijeka,da ne idem na sire..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 10 Oct - 23:57

Mad_Vlad wrote:
ostrakon wrote:
bogomdani wrote:
Starhemberg wrote:
kic wrote:
Zasto?

npr. Abraham vodi sina da ga zakolje u pustinju,
Da, ali ga nije zaklao.
ili Abraham postaje bogat tako što laže da mu je Sara sestra pa ju daje egipćanima za seks u zamjenu za koze i magarce,
Nije lagao da mu je setra nego žena. Zato jer bi ga ubili. Jer su lijepe žene odvodili faraonu za nasladu.

David hoda okolo i ubijenim neprijateljima reže penis te komade vješa na uže koje ima sa sobom, na kraju dana imao ih je 200, itd.
A nekom je nes PENIS... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

bogomdani wrote:
Starhemberg wrote:
kic wrote:
tu starhi zna prilično.
MORAL...??' Tipa spaljivanja vjestica,zatocivanja i silovanja cura u samostanima srednjeg vijeka,da ne idem na sire..
O čemu ti? Govorim o evanđeljima izbačenima iz Novog Zavjeta, ima ih najmanje 4 i još nekoliko knjiga...
Guest
Guest

Back to top Go down

kic wrote:
ostrakon wrote:
a toliko stvari je nastalo i nastaje iz tih knjiga..
kao što npr.?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 10 Oct - 23:59

Starhemberg wrote:
bogomdani wrote:
Starhemberg wrote:
kic wrote:
tu starhi zna prilično.
O čemu ti? Govorim o evanđeljima izbačenima iz Novog Zavjeta, ima ih najmanje 4 i još nekoliko knjiga...
E to,to..jel ima nacina da se netko mogao povoditi tim neukljucenim Evandjeljima i raditi nepocudne stvari?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 0:00

Mad_Vlad wrote:
dobro, onda ih je natakao na štap ili tako nešto, nosio ih je poslije pokazati, no eto za malu djecu možda nije najbolje da čitaju o mentalno poremećenom izraelskom kralju koji obilazi leševe i reže im genitalije
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 0:00

bogomdani wrote:
E to,to..jel ima nacina da se netko mogao povoditi tim neukljucenim Evandjeljima i raditi nepocudne stvari?
Što misliš zašto su uopće bila izbačena?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 0:01

Starhemberg wrote:
bogomdani wrote:
Doista ne znam..zato i pitam..bilo je na teveju nes u vezi toga,ali nis konkretno a tema je jako zanimljiva..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 0:02

Starhemberg wrote:
Zbog broja 4, nekakvo objašnjenje vezano uz 4 strane svijeta, uglavnom, ne može biti više od 4 evanđelja. Pa su se stoljećima dogovarali koja 4 će to biti.

Nema nikakve veze sa skrivanjem tajni, ili nečime tajanstvenim.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 0:07

bogomdani wrote:
Starhemberg wrote:
bogomdani wrote:
Doista ne znam..zato i pitam..bilo je na teveju nes u vezi toga,ali nis konkretno a tema je jako zanimljiva..
Nisu bila na dogmatskoj liniji s ovima prihvaćenima, one koje su dotad spaljivali na lomačama i bacali divljim zvijerima počeli su se sami služiti represijom i nasiljem radi čisto političkih ciljeva.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Oct - 0:08

ostrakon wrote:
Starhemberg wrote:
Zbog broja 4, nekakvo objašnjenje vezano uz 4 strane svijeta, uglavnom, ne može biti više od 4 evanđelja. Pa su se stoljećima dogovarali koja 4 će to biti.

Nema nikakve veze sa skrivanjem tajni, ili nečime tajanstvenim.
http://www.amazon.com/There-Crime-Those-Have-Christ/dp/0520286243
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics