Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 18
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: Liga Prvaka 17/18
scorpion wrote:Samo što je Bracelona brutalno pokrala Chelsea 2009. a Real je 2018. bio najbolja momčad lige prvaka. Joj kako si samo glupfridrih_niche wrote:Al kako sad licemjeri na spominju suce ka šta Barci nabijaju na nos ono iz 2009.-e?End wrote:svaka mu čast da je predvidio krađe za najveće lopove svih vremena stvarno... dobro da to ne piše svake moguće sezone od kad je napravio račun još na prošlom forumu..muckodjubre wrote:škorpija je valjda jedini od početka pisao da real osvaja LP...svaka čast,posebno nakon što su prije toga već 2 puta uzeli
To licemjercine ne zanima, naravno...
A Real nije zaslužila osvojit nijednu titulu u zadnjih 5 godina...
A i u Španjolskoj su jedine DVI titule u zadnjih desetak godina UKRALI...
Sprdačina...
;)
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
End wrote:zamisli kreten je dao prognozu da njemačka osvaja SP i onda se zbog toga uzdiže bravo šiptaru bill gates ti nije ni do koljena, moja prgnoza za sljedeću sezonu dinamo osvaja HNL..
darth_vader-
2014-04-17
Opraštan mu danas...jasambrend wrote:scorpion wrote:Samo što je Bracelona brutalno pokrala Chelsea 2009. a Real je 2018. bio najbolja momčad lige prvaka. Joj kako si samo glupfridrih_niche wrote:Al kako sad licemjeri na spominju suce ka šta Barci nabijaju na nos ono iz 2009.-e?End wrote:svaka mu čast da je predvidio krađe za najveće lopove svih vremena stvarno... dobro da to ne piše svake moguće sezone od kad je napravio račun još na prošlom forumu..muckodjubre wrote:škorpija je valjda jedini od početka pisao da real osvaja LP...svaka čast,posebno nakon što su prije toga već 2 puta uzeli
To licemjercine ne zanima, naravno...
A Real nije zaslužila osvojit nijednu titulu u zadnjih 5 godina...
A i u Španjolskoj su jedine DVI titule u zadnjih desetak godina UKRALI...
Sprdačina...
;)
<3
Guest- Guest
Desetak kardinalnih sudackih previda na stetu protivnika do finala, pokoji lakat, poluga od strane Ramosa na kljucnim protivnickim igracima, naravno nesvirani, te poklon golovi nevideni u 2. županijskoj ligi...I voila...naslov...
darth_vader-
2014-04-17
I sad zamisli kad se o ovom Reala budu pisali hvalospjevi...jasambrend wrote:Desetak kardinalnih sudackih previda na stetu protivnika do finala, pokoji lakat, poluga od strane Ramosa na kljucnim protivnickim igracima, naravno nesvirani, te poklon golovi nevideni u 2. županijskoj ligi...I voila...naslov...
Tragedija...
;)
Guest- Guest
Ja sam kao i nogometaši. Na terenu se koljem, a van terena bi sjedio za istim stolom i pio pićefridrih_niche wrote:Scorpija mi je malo popravija dojam nakon izjave o Lani...
Ovo o balunu šta piše mu neću uzimat za zlo...
:D
jasambrend wrote:Desetak kardinalnih sudackih previda na stetu protivnika do finala, pokoji lakat, poluga od strane Ramosa na kljucnim protivnickim igracima, naravno nesvirani, te poklon golovi nevideni u 2. županijskoj ligi...I voila...naslov...
ahahahaha ajde obriši suze, znam da ti je teško
To je dobar stav...scorpion wrote:Ja sam kao i nogometaši. Na terenu se koljem, a van terena bi sjedio za istim stolom i pio pićefridrih_niche wrote:Scorpija mi je malo popravija dojam nakon izjave o Lani...
Guest- Guest
scorpion wrote:Ja sam kao i nogometaši. Na terenu se koljem, a van terena bi sjedio za istim stolom i pio pićefridrih_niche wrote:Scorpija mi je malo popravija dojam nakon izjave o Lani...
Sa ciganima samo preko nišana...
Guest- Guest
Nakon trećeg uzastopnog osvajanja naslova pobjendika Lige prvaka Steven Gerrard, legenda Liverpoola, naklonio se jednom igraču Reala.
Legendarni kapetan Redsa analizirao je veliko finale u Kijevu za BT Sports, a sugovornici su mu bili Rio Ferdinand, Frank Lampard i Gary Lineker.
"Jeste li vi vidjeli ovu predstavu Luke Modrića? Je li on najbolji vezni igrač na svijetu ovoga trenutka", rekao je Gerrard, okrenuvši se prema Lampardu i Ferdinandu.
"Njegova izvedba bila je nevjerojatna. Primao je loptu u teškim pozicijama, na malom prostoru, nalazio je prostor između trojice, četvorice igrača, a radio je to tako smireno pod pritiskom. Bio ga je užitak gledati, bila je to posebna predstava", rekao je Gerrard.
Na njegove riječi nadovezao se Lampard.
"Luka igra kao da je u parku. Ništa ga ne smeta, primi loptu i samo nastavi s njim. Jako je smiren", dodala je Chelseajeva legenda.
Legendarni kapetan Redsa analizirao je veliko finale u Kijevu za BT Sports, a sugovornici su mu bili Rio Ferdinand, Frank Lampard i Gary Lineker.
"Jeste li vi vidjeli ovu predstavu Luke Modrića? Je li on najbolji vezni igrač na svijetu ovoga trenutka", rekao je Gerrard, okrenuvši se prema Lampardu i Ferdinandu.
"Njegova izvedba bila je nevjerojatna. Primao je loptu u teškim pozicijama, na malom prostoru, nalazio je prostor između trojice, četvorice igrača, a radio je to tako smireno pod pritiskom. Bio ga je užitak gledati, bila je to posebna predstava", rekao je Gerrard.
Na njegove riječi nadovezao se Lampard.
"Luka igra kao da je u parku. Ništa ga ne smeta, primi loptu i samo nastavi s njim. Jako je smiren", dodala je Chelseajeva legenda.
[size=44]Luka Modrić u idealnoj momčadi Lige prvaka[/size]
u idealnu ekipu uvršten u sezonama 2013. / 2014., 2015. / 2016. i 2016. / 2017.
muckodjubre wrote:[size=44]Luka Modrić u idealnoj momčadi Lige prvaka[/size]
Mamić namjestio, vodonoša, bankonat, ukralo, pokralo, kme kme kmeee
Guest- Guest
samo sati su ga dijelili od man-a ali fergiu se nije dalo prepucavat s levyem
Guest- Guest
Srecom pa Vracala uvijek u rukavu ima rezervni klub za koji navija...
darth_vader-
2014-04-17
Uclanio se cak u grupu "Uvijek vjerni" i u kockicama prati sve tekme "repke" nakon što Srbija ispadne...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Uclanio se cak u grupu "Uvijek vjerni" i u kockicama prati sve tekme "repke" nakon što Srbija ispadne...
Smem da se kladim da će srbij da dogura dalje od klošara u najružnijim dresovima na svetu...
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Ako ako bog da nece nisan biti.Serbia Strong wrote:scorpion wrote:Ja sam kao i nogometaši. Na terenu se koljem, a van terena bi sjedio za istim stolom i pio pićefridrih_niche wrote:Scorpija mi je malo popravija dojam nakon izjave o Lani...
Sa ciganima samo preko nišana...
Nego da znas kako je lipo napusit se pa nozem radit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 18