Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 18
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: Liga Prvaka 17/18
Mene pitaš? Ne osjetim već 4 godine ništa.Serbia Strong wrote:Ivčo, sada najiskrenije: jel osetiš bilo šta kada bayern uzme bundesligu?
2012/2013. je sezona kakva će se pamtiti zauvijek jer se sve uzelo i igralo na terenu monstruozno kao nikad prije. A ta godina mi je u životu bila baš prekrasna s obzirom u kakvom crnilu živim zadnjih 10 godina i gdje su svi od tog ljeta(ulazak u EUSSR 1.7.2013.) počeli iz godine u godinu raštrkavati iz grada i okolice.
No naslovi i kupovi koji su se osvajali prošlo desetljeće su vrijedili ajme, da ne govorim 90-ih. Što više ideš unazad, sve više vrijedi. Tada se znojilo i borilo za svaki bod do zadnjeg kola i disao se nogomet.
Propast nacionalnih liga zadnjih 15 godina je najgora pošast koja je zahvatila nogomet, a nogometaši zadnjih 10-ak godina su postali mizerija.
Nema se danas više ničemu diviti. Leicester je bio samo jedan kratki krik prije 2 godine.
Guest- Guest
Matematika je dobra. Što propuštam? 2014., 2016., 2017. i 2018.? 4 naslova u 4 godine ili 4 naslova u 5 sezona.fridrih_niche wrote:Ti stvarno imaš gadnih problema sa matematikom...scorpion wrote:Kakva dominacija Reala u Europi. 4 naslova u 4 godine
:D
Guest- Guest
Pa valjda je uvik ric o sezonama, a ne ‘godinama’...Fénix wrote:Matematika je dobra. Što propuštam? 2014., 2016., 2017. i 2018.? 4 naslova u 4 godine ili 4 naslova u 5 sezona.fridrih_niche wrote:Ti stvarno imaš gadnih problema sa matematikom...scorpion wrote:Kakva dominacija Reala u Europi. 4 naslova u 4 godine
Koja je to anomalija?
Onda je Barca prvak Španjolske 7 puta u zadnjih 9 godina, lol..
Nema veze s vezom...
;)
Guest- Guest
Pa i ja nekad koristim godine umjesto sezona.fridrih_niche wrote:Pa valjda je uvik ric o sezonama, a ne ‘godinama’...Fénix wrote:Matematika je dobra. Što propuštam? 2014., 2016., 2017. i 2018.? 4 naslova u 4 godine ili 4 naslova u 5 sezona.fridrih_niche wrote:Ti stvarno imaš gadnih problema sa matematikom...scorpion wrote:Kakva dominacija Reala u Europi. 4 naslova u 4 godine
Koja je to anomalija?
Nema veze s vezom...
;)
Da, nacionalni prvak je 7 puta u 9 godina.
Guest- Guest
Ima, itekako.fridrih_niche wrote:Ima ti i ta mista...Desert_fox wrote:Niti najmanjih. Covik jednostavno istinu govori. Svjestan je da ce perez i dogodine rjesit liga prvaka. Vidio si da ramos ima doslovno dozvolu klati na terenu.fridrih_niche wrote:Ti stvarno imaš gadnih problema sa matematikom...scorpion wrote:Kakva dominacija Reala u Europi. 4 naslova u 4 godine
Sta mislis da ce iduce godine biti drugacije. Svjesni su da u primeru cmarsi nemogu nista a perez salje slovencu koliko treba
;)
Kako je sredio Salaha, ni Miocicu ne bi bilo dopusteno.
2014-04-12
Ramos je najprljaviji igrač današnjice...
Sve mu je dopušteno...
Preslikano na nas HNL, Benkovic je Ramos...
Imaju dozvolu da rade šta god požele...
;)
Sve mu je dopušteno...
;)
Guest- Guest
Ivane, to je apsolutna glupost...Fénix wrote:Pa i ja nekad koristim godine umjesto sezona.fridrih_niche wrote:Pa valjda je uvik ric o sezonama, a ne ‘godinama’...Fénix wrote:Matematika je dobra. Što propuštam? 2014., 2016., 2017. i 2018.? 4 naslova u 4 godine ili 4 naslova u 5 sezona.fridrih_niche wrote:Ti stvarno imaš gadnih problema sa matematikom...scorpion wrote:Kakva dominacija Reala u Europi. 4 naslova u 4 godine
Koja je to anomalija?
Nema veze s vezom...
;)
Da, nacionalni prvak je 7 puta u 9 godina.
;)
Guest- Guest
Ipak je kapetan uefamadridafridrih_niche wrote:Ramos je najprljaviji igrač današnjice...
Sve mu je dopušteno...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
i tako se srušilo sve dobro lurefula ove sezone, još jedna sezona za zaborav.
usrali se momci od presinga ništa pogotovo nakon izlaska salaha, flopp 0 bodova prekriženih ruku kao valverde, ništa od heavy metala ovo je više ličilo na uspavanku..
cigane naravno usere sreća tako da ovaj put sudac nije morao uskakati..
usrali se momci od presinga ništa pogotovo nakon izlaska salaha, flopp 0 bodova prekriženih ruku kao valverde, ništa od heavy metala ovo je više ličilo na uspavanku..
cigane naravno usere sreća tako da ovaj put sudac nije morao uskakati..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ostaje jedino utjeha i nada da ce nas casne hrvate neki divljak iz nigerije usreciti i zakljuciti modricevu karijeru
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
i namjerno je povukao salaha, a ovaj amaterski nasjeo ne sluteći s kakvim ciganinom ima posla..Desert_fox wrote:Ipak je kapetan uefamadridafridrih_niche wrote:Ramos je najprljaviji igrač današnjice...
Sve mu je dopušteno...
;)
2015-08-25
svaki dan lupit krunicu na ovoDesert_fox wrote:Ostaje jedino utjeha i nada da ce nas casne hrvate neki divljak iz nigerije usreciti i zakljuciti modricevu karijeru
2015-08-25
Ramos's smile as Salah is leaving the field, with a dislocated shoulder, in tears, says everything about him as a person #UCLfinal
Latest we’ve seen is that Salah will be out for 3-6 weeks. Egypt play their first match on June 15.
You do the math. It doesn’t look good.
Latest we’ve seen is that Salah will be out for 3-6 weeks. Egypt play their first match on June 15.
2015-08-25
With 6.3, Cristiano Ronaldo has the lowest rating among Real Madrid players
Shocking? Really? More like just another day at the office...
2015-08-25
Ja vec opalio 100 dolara svetih misa na ovoEnd wrote:svaki dan lupit krunicu na ovoDesert_fox wrote:Ostaje jedino utjeha i nada da ce nas casne hrvate neki divljak iz nigerije usreciti i zakljuciti modricevu karijeru
2015-09-13
Navijat za real i slavit ramosa moze samo degenerik. Poput onog lopileta iz nisaEnd wrote:Ramos's smile as Salah is leaving the field, with a dislocated shoulder, in tears, says everything about him as a person #UCLfinal
2015-09-13
Reče čovjek koji stvarno ima problema sa matematikom. Kad se samo sjetim kako si ono računao Ronaldove godinefridrih_niche wrote:Ti stvarno imaš gadnih problema sa matematikom...scorpion wrote:Kakva dominacija Reala u Europi. 4 naslova u 4 godine
Ajmo matematika osnovne škole nižih razreda:
2014 - Real osvojio LP
2016 - Real osvojio LP
2017 - Real osvojio LP
2018 - Real osvojio LP
2018-2014=4
Namjerno nisam napisao 5 sezona, nego ovako.
Namjerno si ti glup ka kurac...
Onda Bayern u godinu dana ima 2 titule...
Kontas koliko to glupo zvuci?
Priznaj, falija si bija i gotovo...
A ne da te Ivan izvlači sa nekom suludom računicom koju niko ne radi...
Ka i kad si tvrdija da je Real dobija Bayerna 3:1, jednostavno te ne idu brojevi...
Ni logika...
Onda Bayern u godinu dana ima 2 titule...
Kontas koliko to glupo zvuci?
Priznaj, falija si bija i gotovo...
A ne da te Ivan izvlači sa nekom suludom računicom koju niko ne radi...
Ka i kad si tvrdija da je Real dobija Bayerna 3:1, jednostavno te ne idu brojevi...
Ni logika...
Guest- Guest
Majko Isusova, koja je prevara od igrača ovaj SIN...End wrote:With 6.3, Cristiano Ronaldo has the lowest rating among Real Madrid players
A Bale udje i u po ure postane MOM...
Zato je Pederko i pocea srat kako ide ca hahaha...
:^O
Guest- Guest
Najveće smeće današnjice...End wrote:Ramos's smile as Salah is leaving the field, with a dislocated shoulder, in tears, says everything about him as a person #UCLfinal
Da Bog da mu neko polomija noge...
;)
Guest- Guest
Iskreno se nadam da ce mu.na sp netko unistiti zivot
2015-09-13
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 18