Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 18
Page 13 of 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Re: Liga Prvaka 17/18
To si se ti zabunio nešto budalo pijana. Nikad nisam prognozirao da će Barcelona bilo šta osvojit (osim katalonskog kupa)End wrote:pogotovo kad se radi o najvećm lopovima svih vremena.
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
idiote šta se ima govoriti zna se tko su bili glavni favoriti nije da si dobio milijune jer si napisao da njemačka osvaja i ne čini te to manjim idiotom samo većim nakon svega napisanoga.. svakako budaletino, svi smo pisali da kolumbija osvaja eto jedino si ti kreten znao da će uzet njemačka..scorpion wrote:ahahahahahah da da A zašto onda niko nije govorio to debilu retardirani? Sad su kao svi znali hahahahahaEnd wrote:zamisli kreten je dao prognozu da njemačka osvaja SP i onda se zbog toga uzdiže bravo šiptaru bill gates ti nije ni do koljena, moja prgnoza za sljedeću sezonu dinamo osvaja HNL..
Spominjali ste ovdje neke Belgije i Kolumbije. Ajde retardu opali si šamarčinu
End- Posts : 21177
2015-08-25
kreten je svaku utakmicu pisao da će argentina izgubiti od početka turnira do kraja, jebote s kim se ja raspravljam ne mogu si pomoć kad vidim da će demo isto postat glup ko kurac kraj ovih debila
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ajde budalo jedna i onako su se provlačili gore od Grčke 2004. Grci su barem bili kvalitetna momčad. Nećeš spominjat tvoje drkanje na messija cijelo prvenstvo, a lik igrao jedino protiv Bosne. Ostale tekme je proveo u mišijom rupi. Klošaru glupi.End wrote:kreten je svaku utakmicu pisao da će argentina izgubiti od početka turnira do kraja, jebote s kim se ja raspravljam ne mogu si pomoć kad vidim da će demo isto postat glup ko kurac kraj ovih debila
Vojvoda i ja smo jedini rekli da će Njemačka osvojit. Sad bi išao tražit postove da onaj stari klošarski forum postoji. Kako si samo glup
Kažu da ćaća neće igrat prvu tekmu na SP-u. Odma piši propalomuckodjubre wrote:
Dobro je momci dosta. Sutra vi idete radit. Necete imat milijune mir.
Scorpio nemoj da te moram.pozivati na dostojanstvo.
Sjeti se tko je meni tebi operwu I bafalu zvijezda vodilja.
Dostojanstvo zelim od tebe. Siti se tko ti je na avataru.
Netko mnogo veci od crv7 i messiha
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dobro je momci dosta. Sutra vi idete radit. Necete imat milijune mir.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ma brate naravno. Nogomet je samo zabavaDesert_fox wrote:Dobro je momci dosta. Sutra vi idete radit. Necete imat milijune mir.
Di Maria i Mascherano daleko najbolji igrači Argentine 2014. Mali hobit je mislio pokupit kajmak, ali hoćeš kurac. Njemci su spriječili najveću nogometnu katastrofuDi čmaria dovuko messija do finala
Kmeči se kako je higuain sprečio messija da uzme svetsko, da je frajer sam bi ga uzeo da je zabio onu stopostotnu priliku...
Guest- Guest
Gospeti dosta je vise isusati nebi da vam.kucagoriscorpion wrote:Ma brate naravno. Nogomet je samo zabavaDesert_fox wrote:Dobro je momci dosta. Sutra vi idete radit. Necete imat milijune mir.
Netko mnogo veci od crv7 i messihaDi Maria i Mascherano daleko najbolji igrači Argentine 2014. Mali hobit je mislio pokupit kajmak, ali hoćeš kurac. Njemci su spriječili najveću nogometnu katastrofuDi čmaria dovuko messija do finala
2015-09-13
Oboli od reka. I odjebi sa forumaSerbia Strong wrote:Kmeči se kako je higuain sprečio messija da uzme svetsko, da je frajer sam bi ga uzeo da je zabio onu stopostotnu priliku...
2015-09-13
Šta će mu Higuain uzet kad se lik nije vidio na terenu od tekme sa Bosnom i HercegovinomSerbia Strong wrote:Kmeči se kako je higuain sprečio messija da uzme svetsko, da je frajer sam bi ga uzeo da je zabio onu stopostotnu priliku...
Mislio sam da je poslije grupe otišao kući i onda vidim dobio nagradu za najboljeg igrača prvenstva
Desert_fox wrote:Oboli od reka. I odjebi sa forumaSerbia Strong wrote:Kmeči se kako je higuain sprečio messija da uzme svetsko, da je frajer sam bi ga uzeo da je zabio onu stopostotnu priliku...
Plači smrdljo pijani raspali, bog ti mater jebo cigansku...
Guest- Guest
cestitke i od mene skorpiji na uspijesnoj prognozi.
ja sam promasio za Juve, za iducu vidjet cemo nakon prijelaznog roka kako tko stoji.
ja sam promasio za Juve, za iducu vidjet cemo nakon prijelaznog roka kako tko stoji.
Guest- Guest
Hahahahahahahahahaha...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Ne samo da si najveća gluperda foruma, nego si i najveći licemjer...Serbia Strong wrote:Onda je govnar iz djubrovnika likovao i smejao se. Sačuvaj me bože tolikog licemerja...
A u stopu te pratit Antin fan boy iz Mostara...
;)
Lažljivo glupo si govno. Pet para ne valjaš kao čovek...
:^O
Guest- Guest
Scorpija mi je malo popravija dojam nakon izjave o Lani...
Ovo o balunu šta piše mu neću uzimat za zlo...
:D
Ovo o balunu šta piše mu neću uzimat za zlo...
:D
Guest- Guest
nemojte se svađati...
scorpion wrote:Samo što je Bracelona brutalno pokrala Chelsea 2009. a Real je 2018. bio najbolja momčad lige prvaka. Joj kako si samo glupfridrih_niche wrote:Al kako sad licemjeri na spominju suce ka šta Barci nabijaju na nos ono iz 2009.-e?End wrote:svaka mu čast da je predvidio krađe za najveće lopove svih vremena stvarno... dobro da to ne piše svake moguće sezone od kad je napravio račun još na prošlom forumu..muckodjubre wrote:škorpija je valjda jedini od početka pisao da real osvaja LP...svaka čast,posebno nakon što su prije toga već 2 puta uzeli
To licemjercine ne zanima, naravno...
A Real nije zaslužila osvojit nijednu titulu u zadnjih 5 godina...
A i u Španjolskoj su jedine DVI titule u zadnjih desetak godina UKRALI...
Sprdačina...
;)
darth_vader-
2014-04-17
Page 13 of 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 18