Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 18
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Liga Prvaka 17/18
Za njih su oni izgladnjeli sugavci rezervisti sa manjace bili liga prvaka
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bracala sretan ti dan Barija nadanasnji dan. Prije 27 godina.
Resetiralo te jel
Resetiralo te jel
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
bepobavulin wrote:vidiš kako san pogodija sada san i dokaza da sve znanbepobavulin wrote:GSW a ako ne onda je namišteno al nisan dobija još informacijumuckodjubre wrote:prognoza houston-GSW noćas?bepobavulin wrote:bija san gleda utakmicu uživo na stadionu i sve san predvidija i ko če dat golove i sve ofsajde i broj udaraca u prečku i stativu a to je vrlo teško pogodit al ne za mene
[size=44]Nova snimka otkriva da je Salah sam kriv za svoju ozljedu[/size]
Snimka pokazuje da je Salah prvi uhvatio Ramosa ispod ruke te da je njegovu ruku držao i dok su obojica padali na travnjak. Na kraju je on prošao s ozljedom zbog koje je morao napustiti igru, a Ramos ostao na travnjaku i vodio Real do trećeg naslova europskog prvaka zaredom.
https://www.index.hr/sport/clanak/nova-snimka-otkriva-da-je-salah-sam-kriv-za-svoju-ozljedu/2001297.aspx
Snimka pokazuje da je Salah prvi uhvatio Ramosa ispod ruke te da je njegovu ruku držao i dok su obojica padali na travnjak. Na kraju je on prošao s ozljedom zbog koje je morao napustiti igru, a Ramos ostao na travnjaku i vodio Real do trećeg naslova europskog prvaka zaredom.
https://www.index.hr/sport/clanak/nova-snimka-otkriva-da-je-salah-sam-kriv-za-svoju-ozljedu/2001297.aspx
To se lijepo vidjelo čak i u prijenosu, al' nekima je ovdje bitno samo da laprdaju bez veze i smisla.
Zeko-
2015-08-26
i kakve to veze ima, zato jer je salah prvi njega zahvatio rukom ovom ciganu daje za pravo da ga potegne do kraja sjebe komplet rame jesi ti ozbiljan, nemas pojma o pojmu sad cu ti zvuci komplet emisiju kad vidim da si u kurcu
za tebe ne znaci nista da se radi o najvecem ciganinu u povijesti nogometa koji se jos kasnije ismijavao to su za tebe heroji
za tebe ne znaci nista da se radi o najvecem ciganinu u povijesti nogometa koji se jos kasnije ismijavao to su za tebe heroji
End- Posts : 21177
2015-08-25
Desert_fox wrote:Bracala sretan ti dan Barija nadanasnji dan. Prije 27 godina.
Resetiralo te jel
Guest- Guest
End wrote:i kakve to veze ima, zato jer je salah prvi njega zahvatio rukom ovom ciganu daje za pravo da ga potegne do kraja sjebe komplet rame jesi ti ozbiljan, nemas pojma o pojmu sad cu ti zvuci komplet emisiju kad vidim da si u kurcu
Zeko-
2015-08-26
Serbia Strong wrote:Desert_fox wrote:Bracala sretan ti dan Barija nadanasnji dan. Prije 27 godina.
Resetiralo te jel
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Paolo maldini ima 5 franicisco gento 6Serbia Strong wrote:
2015-09-13
Desert_fox wrote:Paolo maldini ima 5 franicisco gento 6Serbia Strong wrote:
Debilu glupi, reč je o ligi šampiona-ne i kupi šampiona...
Guest- Guest
znao sam da ce to netko montirat. ipak najbolje verzije su s casillasom i valdesom
Guest- Guest
s valdesom je sve pocelo revolucionaran igrac, pokloni gol i onda obrani 100 sljedećih zicera kakva klasa
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 18