Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 18
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Re: Liga Prvaka 17/18
najveći licimur na forumuDesert_fox wrote:Demo je cudo. Od zakletog abarcelonasa do realafridrih_niche wrote:Ti moraš konciznije pisat...
Ovako si uvik dvosmislen...
Two Face Demo...
:D
End- Posts : 21177
2015-08-25
Malo je prevrtljiv, al nećemo mu uzet za zlo...Desert_fox wrote:Demo je cudo. Od zakletog abarcelonasa do realafridrih_niche wrote:Ti moraš konciznije pisat...
Ovako si uvik dvosmislen...
Two Face Demo...
Guest- Guest
Demo je vjerojatno i najobjektivniji član foruma. Jest da lik navija uvijek za pobjednike, ali makar je realan za razliku od ostalih klošara koji samo svoje guraju
Skorpija unistijo demuscorpion wrote:Demo je vjerojatno i najobjektivniji član foruma. Jest da lik navija uvijek za pobjednike, ali makar je realan za razliku od ostalih klošara koji samo svoje guraju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Desert_fox wrote:Skorpija unistijo demuscorpion wrote:Demo je vjerojatno i najobjektivniji član foruma. Jest da lik navija uvijek za pobjednike, ali makar je realan za razliku od ostalih klošara koji samo svoje guraju
ante unistio citanje s razumijevanjem
bija san gleda utakmicu uživo na stadionu i sve san predvidija i ko če dat golove i sve ofsajde i broj udaraca u prečku i stativu a to je vrlo teško pogodit al ne za mene
Guest- Guest
prognoza houston-GSW noćas?bepobavulin wrote:bija san gleda utakmicu uživo na stadionu i sve san predvidija i ko če dat golove i sve ofsajde i broj udaraca u prečku i stativu a to je vrlo teško pogodit al ne za mene
GSW a ako ne onda je namišteno al nisan dobija još informacijumuckodjubre wrote:prognoza houston-GSW noćas?bepobavulin wrote:bija san gleda utakmicu uživo na stadionu i sve san predvidija i ko če dat golove i sve ofsajde i broj udaraca u prečku i stativu a to je vrlo teško pogodit al ne za mene
Guest- Guest
Demo ispituje samog sebe...
Njemu ne triba gestapo ispitivanje Ante i Operwa nediljom hahah...
:^O
Njemu ne triba gestapo ispitivanje Ante i Operwa nediljom hahah...
:^O
Guest- Guest
Majko mila...Serbia Strong wrote:zdravlje boze da jos gore iskrsi malog pederka iz madeire...
Guest- Guest
Ko te je to polomija?Serbia Strong wrote:kako je lepo polomio obrezanog, divota...
Guest- Guest
vidiš kako san pogodija sada san i dokaza da sve znanbepobavulin wrote:GSW a ako ne onda je namišteno al nisan dobija još informacijumuckodjubre wrote:prognoza houston-GSW noćas?bepobavulin wrote:bija san gleda utakmicu uživo na stadionu i sve san predvidija i ko če dat golove i sve ofsajde i broj udaraca u prečku i stativu a to je vrlo teško pogodit al ne za mene
Guest- Guest
Fino jel tako???Serbia Strong wrote:zdravlje boze da jos gore iskrsi malog retarda iz rosaria...
Sad zamisli koji je osjecaj igrati par nepar kojega ces trofaznog poslati u pakao a ucviliti mu kurvu koja ga je okotila
I jos kad prreklinje nemoj molimte
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Desert_fox wrote:Fino jel tako???Serbia Strong wrote:zdravlje boze da jos gore iskrsi malog retarda iz rosaria...
Sad zamisli koji je osjecaj igrati par nepar kojega ces trofaznog poslati u pakao a ucviliti mu kurvu koja ga je okotila
lako je pičko siliti se na nekog kome su ruke vezane, sve ti zlikovačko jebem...
zbog toga ću lično da ti sudim, pizda ti materina bolesna...
Guest- Guest
Jbg beli orlovi arkanovci i knindze posebno one picke Leva supoderica i dusan silni nisu ulazili pod zenevsku konvencijuSerbia Strong wrote:Desert_fox wrote:Fino jel tako???Serbia Strong wrote:zdravlje boze da jos gore iskrsi malog retarda iz rosaria...
lako je pičko siliti se na nekog kome su ruke vezane, sve ti zlikovačko jebem...
zbog toga ću lično da ti sudim, pizda ti materina bolesna...
2015-09-13
Za njih su oni izgladnjeli sugavci rezervisti sa manjace bili liga prvaka
2015-09-13
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 18