Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 18
Page 1 of 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Liga Prvaka 17/18
Ovo cu se složit s tobom...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Krivo si napisa Gattusa...
:D
I ne dovodi te smisne igrače iz zadnjeg reda Reala u korelaciju s velikanima igre...
;)
marcelo je sve samo ne smesan igrac. od odlaska carlosa, sigurno najbolji svetski levi bek...
Malo smeće je klasa od beka, al samo ofenzivno...
;)
Guest- Guest
Re: Liga Prvaka 17/18
ostavite se moga vracalu,jeste me čuli!!! ....lešinari,pustite moju mamu da prođeSerbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Bracala u elementu...
:^O
Nije valjda da je i u tebe južina?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA...
Zašto si ljut na sve i zašto su ti svi krivi?
Niko ti nije kriv sta si licimur...
I onda mi jos ide poeziju blatit hahahahah...
:^O
ti mene blatiš gde stigneš, jok ću da te mazim. spominješ me sa onim nacističkim kretenom kada me nema na forumu, ko da sam vam celu familiju pobio.
jok, ću da te vodim u bioskop, tebe i ostale kretene.
Vracala je glup ko kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ovo može izjavit samo žena ili gej kojeg zanima samo moda lol da real ima uigranu obranu pa svaku utakmicu šta sam gledao pušta na sve strane. real ima najjaču vezu i odličan napad obrana im je najslabija točkakic wrote:
razmisljajuci nogometno malo..
ovo je finale izmedju najboljeg napada i najbolje obrane..
Pool je natrpao kao nitko do sad u LP, a Real ima uigranu obranu kao nitko drugi.. dajem prednost obrani uvijek..
također pool je najbolji napad kad se igra otvoreno. ako im postaviš 2 bloka izgube se salah i najbolji napad zato i nikad neće ligu osvojit jer imaju problema probit bunker
Razumijem duševnu bol enda i ničea hahahaha Šta kaže niče: "jučer je prošla bolja momčad". Znači u tom slučaju se greške sudaca ne broje
E pa i prekjučer je prošla bolja momčad. Real je demolirao Bayerna u prvoj, a u drugoj igrao koliko mu treba (iako je eventualno bila jedna greška na utakmici i pitanje je li to uopće bilo unutar 16). Protiv Juventusa također je Real bio bolja momčad i zapravo se i ne radi o nikakvoj krađi, nego o penalu u nezgodno vrijeme. To je sve
Možeš kmečat koliko hoćeš, ali Real je jednostavno najbolji klub u europi. Liverpool u finalu ima šanse koliko i tele u klaonici
E pa i prekjučer je prošla bolja momčad. Real je demolirao Bayerna u prvoj, a u drugoj igrao koliko mu treba (iako je eventualno bila jedna greška na utakmici i pitanje je li to uopće bilo unutar 16). Protiv Juventusa također je Real bio bolja momčad i zapravo se i ne radi o nikakvoj krađi, nego o penalu u nezgodno vrijeme. To je sve
Možeš kmečat koliko hoćeš, ali Real je jednostavno najbolji klub u europi. Liverpool u finalu ima šanse koliko i tele u klaonici
Real demolirao Bayerna u prvojscorpion wrote:Razumijem duševnu bol enda i ničea hahahaha Šta kaže niče: "jučer je prošla bolja momčad". Znači u tom slučaju se greške sudaca ne broje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ma nije. To što je u Munchenu bilo 1:3 je rezultat sudačkih odluka u korist Reala. Daj se prestanite blamirat
Bilo je 1:2 brate .scorpion wrote:Ma nije. To što je u Munchenu bilo 1:3 je rezultat sudačkih odluka u korist Reala. Daj se prestanite blamirat
I nisu svirali cist penal
2015-09-13
škoripija legenda još misli da je bilo 3-1 za real
Glupane, jos uvik ne znaš ni koliko je ostala prva utakmica!scorpion wrote:Ma nije. To što je u Munchenu bilo 1:3 je rezultat sudačkih odluka u korist Reala. Daj se prestanite blamirat
:(
Real dominira Bayerna...
:((
Horor...
:(((
Guest- Guest
A ukazivali smo mu i jučer da je u krivu...muckodjubre wrote:
Al on jos uvik ide glavom kroz zid...
Guest- Guest
a onaj lik s premier lige jel još čeka uzvrat uniteda sa sevillom?
A dobro 1:2, opet su stekli ogromnu prednost na njihovom terenu. Jel i tu sudac kriv? U Madridu su igrali sa 50% gasa i opet bez problema prošli. Sudac je kriv što nije svirao penal Bayernu (koji btw možda i nije bio), a nisu krivi igrači Bayerna koji od 150 prilika nisu znali završit golom. Real je bio puno bolja momčad u obe tekme ili ti ga ispravnije Bayern je bio puno lošija momčad u obe tekmemuckodjubre wrote:
samo je ono marcelovo bilo za penal...i real me razočarao da ih je jupp s hrpom ozlijeđenih i zaliječenih onako nadigrao...scorpion wrote:A dobro 1:2, opet su stekli ogromnu prednost na njihovom terenu. Jel i tu sudac kriv? U Madridu su igrali sa 50% gasa i opet bez problema prošli. Sudac je kriv što nije svirao penal Bayernu (koji btw možda i nije bio), a nisu krivi igrači Bayerna koji od 150 prilika nisu znali završit golom. Real je bio puno bolja momčad u obe tekme ili ti ga ispravnije Bayern je bio puno lošija momčad u obe tekmemuckodjubre wrote:
Je li na kraju ono bilo unutar 16 ili van? Real je igrao koliko mu treba. Imali su rezultat i normalno da su čekali Bayerna da se otvori. Ljudi ih uzeli na iskustvomuckodjubre wrote:samo je ono marcelovo bilo za penal...i real me razočarao da ih je jupp s hrpom ozlijeđenih i zaliječenih onako nadigrao...scorpion wrote:A dobro 1:2, opet su stekli ogromnu prednost na njihovom terenu. Jel i tu sudac kriv? U Madridu su igrali sa 50% gasa i opet bez problema prošli. Sudac je kriv što nije svirao penal Bayernu (koji btw možda i nije bio), a nisu krivi igrači Bayerna koji od 150 prilika nisu znali završit golom. Real je bio puno bolja momčad u obe tekme ili ti ga ispravnije Bayern je bio puno lošija momčad u obe tekmemuckodjubre wrote:
Jimmy je isto klasa...muckodjubre wrote:a onaj lik s premier lige jel još čeka uzvrat uniteda sa sevillom?
Real ce bit prvak Europe...
Jednostavno moraju bit...
Ne može ovoliko akumuliranih kradja jednostavno propast i ne ispunit cilj...
;)
Guest- Guest
na onoj fotki nisam mogao vidjeti,ali marcelo kaže da je bilo...znači,penalscorpion wrote:Je li na kraju ono bilo unutar 16 ili van? Real je igrao koliko mu treba. Imali su rezultat i normalno da su čekali Bayerna da se otvori. Ljudi ih uzeli na iskustvomuckodjubre wrote:samo je ono marcelovo bilo za penal...i real me razočarao da ih je jupp s hrpom ozlijeđenih i zaliječenih onako nadigrao...scorpion wrote:A dobro 1:2, opet su stekli ogromnu prednost na njihovom terenu. Jel i tu sudac kriv? U Madridu su igrali sa 50% gasa i opet bez problema prošli. Sudac je kriv što nije svirao penal Bayernu (koji btw možda i nije bio), a nisu krivi igrači Bayerna koji od 150 prilika nisu znali završit golom. Real je bio puno bolja momčad u obe tekme ili ti ga ispravnije Bayern je bio puno lošija momčad u obe tekmemuckodjubre wrote:
Ja sam tebi to govorio prije osmine finala, ali evo tek ti sad došlo do mozgafridrih_niche wrote:Real ce bit prvak Europe...
Govorio sam da ih samo Bayern ili možda Juventus mogu zaustavit. Juventusu je falilo da bolje odigra kući, a Bayern je jednostavno bio preloš i razočarao me
Boli me kurac šta neko kaže. Dok ne vidim na svoje oči ne vjerujem. 100 miliona kamera na stadionu i ovo je najbolje što možeš naćimuckodjubre wrote:na onoj fotki nisam mogao vidjeti,ali marcelo kaže da je bilo...znači,penal
Page 1 of 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 18