krstičević persona non grata
Page 10 of 19
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: krstičević persona non grata
Gle ovako, ovo je kurir .hr. I tu moraš napisati da HV neuništiva, najjača i nebeska i nitko joj ne treba.MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:to je bio tek pocetak pokreta otporakofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kofein wrote:
To je ulet....skloni se
E to baš. Pročit'o si me
To ti je zbog opisa onog prišta....ogadi mi kavu ...fuj.....
poslije je kreno i u ofanzivu
Moji upisi su bili definicija pristojnosti i iskrene želje da se ljudi zapitaju nad svojim upisima u ovoj temi
Ako ne zna se sta je , cetnik si . Odmah to oni prokuze.
Kao i moju navodnu ljubavnu aferu sa Stanojko a vidim i s tobom :)
Pusa...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa iskreno govoreci kajo...provjerimo tvoje pisanje prije pa i za vrijeme kukurijekanja između tebe i stanojka i nakon toga...sve ce se razjasnitikaja wrote:Gle ovako, ovo je kurir .hr. I tu moraš napisati da HV neuništiva, najjača i nebeska i nitko joj ne treba.MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:to je bio tek pocetak pokreta otporakofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
E to baš. Pročit'o si me
Moji upisi su bili definicija pristojnosti i iskrene želje da se ljudi zapitaju nad svojim upisima u ovoj temi
Pusa...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma možes me poljubit u dupe eventualno...Noor wrote:kaja wrote:daj ne jedi govna i stavi dupe..Noor wrote:ajde kuš Šajkačo, još malo pa će ti i Gotovina biti ratni zločinac, Oluja ratni zločin i genocid, a 5.8. će ti biti dan žalostikaja wrote:kažem ne slinavi nego stavi guzicu i šutiNoor wrote:
i kažeš...ništa mi bez amera ne bi, a? kakva Oluja kakvi bakrači..
šta još ovaj tvoj bulazni? jel i on s ruksakom na leđima i šmrkljima pod nosom bio u skloništu u zagrebu za vrijeme uzbune?
šalji prazne postove
ma goni se u krasan
ok, ako toliko želiš...mogu si ga s tobom i obrisat
2015-08-15
Čuj političkog komesara , imas mantil, da sjednem ?vuksadinare wrote:pa iskreno govoreci kajo...provjerimo tvoje pisanje prije pa i za vrijeme kukurijekanja između tebe i stanojka i nakon toga...sve ce se razjasnitikaja wrote:Gle ovako, ovo je kurir .hr. I tu moraš napisati da HV neuništiva, najjača i nebeska i nitko joj ne treba.MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:to je bio tek pocetak pokreta otporakofein wrote:
Pusa...
2015-08-15
moze.. ..ime i prezime..vidi muhe..joooj..kaja wrote:Čuj političkog komesara , imas mantil, da sjednem ?vuksadinare wrote:pa iskreno govoreci kajo...provjerimo tvoje pisanje prije pa i za vrijeme kukurijekanja između tebe i stanojka i nakon toga...sve ce se razjasnitikaja wrote:Gle ovako, ovo je kurir .hr. I tu moraš napisati da HV neuništiva, najjača i nebeska i nitko joj ne treba.MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:
to je bio tek pocetak pokreta otpora
Pusa...
2015-09-08
..ispitivanje kaje od mene politickog komesara
https://www.youtube.com/watch?v=dfN0xvkxl7g
https://www.youtube.com/watch?v=dfN0xvkxl7g
2015-09-08
nisam ja sadist ja sam mile...
2015-09-08
Auuuuu...pa vi ste ono, bas, bas ljubomorni do jaja... Ko neke tinejdzerke ste. Ne sikirajte se, Kaja i ja smo samo dobri drugari... Meni nje (a i za sve zene tamo vazi) samo mlogo zao sto zivi u rvacku. Ja da sam zensko tu, roknuo bi se na keca...
ma ne sekiraj se stanojko...Stanojko wrote:Auuuuu...pa vi ste ono, bas, bas ljubomorni do jaja... Ko neke tinejdzerke ste. Ne sikirajte se, Kaja i ja smo samo dobri drugari... Meni nje (a i za sve zene tamo vazi) samo mlogo zao sto zivi u rvacku. Ja da sam zensko tu, roknuo bi se na keca...
2015-09-08
hej, oćeš ti na ispitivanje malo kod vuka? :)Stanojko wrote:Auuuuu...pa vi ste ono, bas, bas ljubomorni do jaja... Ko neke tinejdzerke ste. Ne sikirajte se, Kaja i ja smo samo dobri drugari... Meni nje (a i za sve zene tamo vazi) samo mlogo zao sto zivi u rvacku. Ja da sam zensko tu, roknuo bi se na keca...
2015-08-15
Ja bi pre kod tebe... (da im dam malo zisku, pazi sad kad opletu)kaja wrote:hej, oćeš ti na ispitivanje malo kod vuka? :)Stanojko wrote:Auuuuu...pa vi ste ono, bas, bas ljubomorni do jaja... Ko neke tinejdzerke ste. Ne sikirajte se, Kaja i ja smo samo dobri drugari... Meni nje (a i za sve zene tamo vazi) samo mlogo zao sto zivi u rvacku. Ja da sam zensko tu, roknuo bi se na keca...
Last edited by Stanojko on 27/4/2018, 15:25; edited 1 time in total
ja majke mi imam osjećaj da s ovim vukom popijem kavu da bi on promjenio ploču skroz i postao jugoslaven
mogla bi to...da pišu da je i on četnik...a?
2015-08-15
Stanojko wrote:Auuuuu...pa vi ste ono, bas, bas ljubomorni do jaja... Ko neke tinejdzerke ste. Ne sikirajte se, Kaja i ja smo samo dobri drugari... Meni nje (a i za sve zene tamo vazi) samo mlogo zao sto zivi u rvacku. Ja da sam zensko tu, roknuo bi se na keca...
Drago mi je Ivan, čujem da imamo puno toga zajedničkog
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ja bi pre kod tebe... (pazi sad kad opletu)kaja wrote:hej, oćeš ti na ispitivanje malo kod vuka? :)Stanojko wrote:Auuuuu...pa vi ste ono, bas, bas ljubomorni do jaja... Ko neke tinejdzerke ste. Ne sikirajte se, Kaja i ja smo samo dobri drugari... Meni nje (a i za sve zene tamo vazi) samo mlogo zao sto zivi u rvacku. Ja da sam zensko tu, roknuo bi se na keca...
ufff...sada kreće film...
2015-08-15
MaximusDecimusMiridije wrote:Stanojko wrote:Auuuuu...pa vi ste ono, bas, bas ljubomorni do jaja... Ko neke tinejdzerke ste. Ne sikirajte se, Kaja i ja smo samo dobri drugari... Meni nje (a i za sve zene tamo vazi) samo mlogo zao sto zivi u rvacku. Ja da sam zensko tu, roknuo bi se na keca...
Drago mi je Ivan, čujem da imamo puno toga zajedničkog
dobro ali u različitom periodu, nije u istom kunem se...
i kakav umak ?
2015-08-15
U ratu i ljubavi sve je dozvoljeno. Kojot da ima mozga pevao bi ti i "hej sloveni" da dodje do cilja... Al on je covek rvat, mrka kapa...kaja wrote:ja majke mi imam osjećaj da s ovim vukom popijem kavu da bi on promjenio ploču skroz i postao jugoslaven
kafu mi draga ispeci..pa dolazimkaja wrote:ja majke mi imam osjećaj da s ovim vukom popijem kavu da bi on promjenio ploču skroz i postao jugoslaven
2015-09-08
kaja wrote:ja majke mi imam osjećaj da s ovim vukom popijem kavu da bi on promjenio ploču skroz i postao jugoslaven
Pa bio je, do 1991...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
hehehe...nigdar pa ni tada....Hektorović wrote:kaja wrote:ja majke mi imam osjećaj da s ovim vukom popijem kavu da bi on promjenio ploču skroz i postao jugoslaven
Pa bio je, do 1991...
https://www.torcida.hr/povijesna-cinjenica/osamdesete/
pogledaj fotku ispred palmoticeve 1989 gdoine jedan od derbija hajduka i dinama..u ovoj grupi i ja prisutan
2015-09-08
pokusacu jos jednom
http://www.torcida.hr/povijesna-cinjenica/osamdesete/
http://www.torcida.hr/povijesna-cinjenica/osamdesete/
2015-09-08
vuksadinare wrote:
https://www.torcida.hr/povijesna-cinjenica/osamdesete/
pogledaj fotku ispred palmoticeve 1989 gdoine jedan od derbija hajduka i dinama..u ovoj grupi i ja prisutan
udba te slala tamo? :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Similar topics
» Persona non grata ------- đoković
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
Page 10 of 19