krstičević persona non grata
Page 19 of 19
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Re: krstičević persona non grata
Ja jesam. Najbolje je ono kad ga lomi pa ubrza. I za dušu i za telo.prckov wrote:jelde same noge igrajucrvenkasti wrote:dzango wrote:To lave.Hektorović wrote:
Jooj, puštam ovo već peti put, evo.
Gadim se sam sebi. Kakav sam ja Hrvat?
jestel obukli opanke seljacine
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Đenerale, đenerale, nek je tvojoj majci hvala. Što junaka rodila je da se srpstvu vrati slava...kaja wrote:dzango wrote:To lave.Hektorović wrote:
na kraju je ono što mi puštamo totalno soft za ovog đenerala...
kaja wrote:
usput to je rekla irska premijerka a ja sam copy paste stavila a valjda ženska zna što su izvodili u irskoj
drugo opet brljaviš o zigotama što s temom nema veze jer te valjda u crkvi polude pa to stalno ponavljaš i nalaziš poveznice za taj vaš pokret i u amebama
treće kada je godina žena pokaži popu koji te poludio da u bibliji ništa ne piše o štracama i da se ne izražava tako .
eto toliko...
Je, ona vjerojatno zna što se radilo po Irskoj otprilike kao i Rada Borić što se radilo po Hrvatskoj.
Vidi samo negativne stvari jednostavno zato jer to jedino želi vidjeti.
A i ti si vjerojatno na sličnim valnim duljinama.
Očito te niti najmanje ne smeta što nemaš pojma s pojmom o nauku o vjeri i moralu bez obzira na poduke iz slikovnice, a koji je za svakog kršćanina jedino bitan za spasenje i vječni život, a ne dnevno političke brljotine koji si neki svećenici svako malo dopuštaju izvoditi, a ekipa poput Rade Borić i tebe to jedva čekaju da bi slobodno mogle pokazati koliko su zlonamjerne i loše informirane o nauku koji je jedino i bitan za kršćane.
Guest- Guest
kaja wrote:
dok ste ti i metilda bili komunjare :)
Kao prvo, nikada nismo bili komunjare, niti ona niti ja.
Kao drugo, da smo i bili to bi u ono vrijeme definitivno imalo puno više smisla od stava koji ti njeguješ danas. :)
Reklo bi se, malo si caknula s glavom pa luduješ dok još možeš i dok te život ne ispljune iz usta.
A kada se to jednom dogodi, a garantiram ti da hoće, samo je pitanje vremena i okolnosti, onda ćeš biti u gorem stanju od Rade Borić i Sore zajedno, jer su njih dvije oduvijek tako retardirane, a ti si ipak ranije znala i za bolje od onoga što si sad. :)
Guest- Guest
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Persona non grata ------- đoković
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
Page 19 of 19