Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
Page 1 of 1
Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
..azem vllasi javio se u emisiju o braniteljima na Z1
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
Ako je to antialbanska pjesma onda sam ja helikopter.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
Ako vuk ne stavi link i napamet citira, znaš da je fake news.jastreb wrote:Ako je to antialbanska pjesma onda sam ja helikopter.
Piglet- Posts : 1501
2016-02-24
A pa to tek sad vidim.Piglet wrote:Ako vuk ne stavi link i napamet citira, znaš da je fake news.jastreb wrote:Ako je to antialbanska pjesma onda sam ja helikopter.
Tipicno za njega.
Ključ.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne puca od ljubavi prema njima .jastreb wrote:Ako je to antialbanska pjesma onda sam ja helikopter.
2015-09-08
'Ja sam samo mali patriota'
2015-09-08
Similar topics
» Umro Dordje Balasevic
» Azem Vllasi potvrdio postojanje MEMORANDUMA2
» Azem Vllasi:Memorandum 2 je nastao 2010.
» Kucamo na vrata zaboravljenih aseva-Azem Vllasi
» Komšić persona non grata i u RS
» Azem Vllasi potvrdio postojanje MEMORANDUMA2
» Azem Vllasi:Memorandum 2 je nastao 2010.
» Kucamo na vrata zaboravljenih aseva-Azem Vllasi
» Komšić persona non grata i u RS
Page 1 of 1