krstičević persona non grata
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: krstičević persona non grata
marcellus wrote:
Ne treba zaboraviti ni da je zapad cijelo vrijeme rata od sladoledara na dalje sustavno pomagao srbiji
od embarga na oružje do nametanja z4
Kad spominješ famozni embargo, ja se uvijek sjetim one epizode sa uplovljavanjem 7 fregata sa oko 40 000 tona oružja, minsko eksplozivnih sredstava, municije i granata iz arsenala netom poraženog vođe falangista u libanonskom građanskom ratu Michela Aouna u crnogorsku luku Bar u srpnju 1991. godine.
Javnost je neko vrijeme nagađala za koga je to oružje zapravo dok se nije shvatilo da je završilo u skladištima JNA.
Dakle, dok je JNA najnormalnije bez velike buke uvozila na tisuće tona oružja i municije, istovremeno je presretala onaj Kikašev avion sa nekoliko tona pješačkog naoružanja i protuoklopnih sredstava i od toga pravila spektakl.
Toliko o efikasnom provođenje embarga na naoružanje kad je jedna strana bila u pitanju za što je najzaslužnija tzv. međunarodna zajednica ilitiga zapad.
Guest- Guest
tre wrote:traže priliku za sponzorima i da se uvale nekome kao pošteneHektorović wrote:A koji je k**** ovim zagrebačkim fuficama usjedjelicama u kasnim 20tim i 30tim, vidim po instagramu masa ih se vucara po BG.
A srbi kad se opuste uvijek počnu kako su naše bolje, kulturnije, finije :D a njihove teške seljakuše i ku*ke :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nemam nis protiv al mrzi me citati ..dijagram wrote:kaja wrote:Malo ste dosadni , bez uvrede
A i veli Lazo da ce vas razbit , to je ovaj iza mene koji me instruira
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus wrote:
Ne treba zaboraviti ni da je zapad cijelo vrijeme rata od sladoledara na dalje sustavno pomagao srbiji
Da smo čekali pomoć zapada bili bi kao cipar, sa srpskom krajinom i unproforom...
2018-04-10
Hektorović wrote:tre wrote:traže priliku za sponzorima i da se uvale nekome kao pošteneHektorović wrote:A koji je k**** ovim zagrebačkim fuficama usjedjelicama u kasnim 20tim i 30tim, vidim po instagramu masa ih se vucara po BG.
A srbi kad se opuste uvijek počnu kako su naše bolje, kulturnije, finije :D a njihove teške seljakuše i ku*ke :D
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre wrote:Hektorović wrote:tre wrote:traže priliku za sponzorima i da se uvale nekome kao pošteneHektorović wrote:A koji je k**** ovim zagrebačkim fuficama usjedjelicama u kasnim 20tim i 30tim, vidim po instagramu masa ih se vucara po BG.
A po Arapima Belgrade je glavni, onako za umočit... bolji od Bejruta navodno :D
2018-04-10
Ako te sto zanima o DR moja supruga ti potanko objasni.kaja wrote:Nemam nis protiv al mrzi me citati ..dijagram wrote:kaja wrote:Malo ste dosadni , bez uvrede
A i veli Lazo da ce vas razbit , to je ovaj iza mene koji me instruira
Zar nije lijepo od mene, necu se mijesati.
Dobro, bit ces razocarana al sto mogu.
Tako je kako jest.
Kao aktivni sudionik od pocetka rata do danas zna o istom puno vise od svih militanata s foruma:)
dijagram-
2015-08-09
takav grad, uvijek su pristupačne ma ko da dođe ili ih okupira, turci njemci arapi rusi, oni svima daju bez iznimkeHektorović wrote:tre wrote:Hektorović wrote:tre wrote:traže priliku za sponzorima i da se uvale nekome kao pošteneHektorović wrote:A koji je k**** ovim zagrebačkim fuficama usjedjelicama u kasnim 20tim i 30tim, vidim po instagramu masa ih se vucara po BG.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Vuk je budala. Ne treba dva puta pogađati.kaja wrote:Čekaj jel ti sad provociraš da ja moram pogoditi koji je od ovih vuk ?dzango wrote:U rat ide sirotinja, budale i kriminalci.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:hm da sad vrtic..ok....nego kazem jedino smo mi tada iz torcide i bbb-a mogli reci sto smo i tko smo i kleknuti pred katedralom i crkvom..jesi bio si kaznjen ali smo imali i muda..drugi su koplai nos i gledali nas tad na probleme i nacionaliste a svi takvi poslije veliki hrvati...tko ej među prvima isao u zng i stao na branik..mi mulci tada 17,18,19 godina..navijaci
I danas vlada Londonski Plenki...
Pa da opet budem cetnik..
Hrvati imaju najviše mizogina po glavi stanovnika bez konkurencije. Možda još eventualno Saudiska Arabija.tre wrote:takav grad, uvijek su pristupačne ma ko da dođe ili ih okupira, turci njemci arapi rusi, oni svima daju bez iznimkeHektorović wrote:tre wrote:Hektorović wrote:tre wrote:
traže priliku za sponzorima i da se uvale nekome kao poštene
dijelom tocno..ali draga kajo srce je srce..ono je isto mislili i 1989 i 1990 i 1991...s tom razlikom da smo prve dvije godine borili grlom,dlanovima,salovima a ponekad i sakama..a 1991 smo morali na zalost uzeti oruzje..no princip je na koncu uvijek bio istikaja wrote:Mulci ne idu u rat zbog branika domovine, jebe im se za domovinu , motiv je jer je fora , misle da su na filmu , dok netko kraj njih ne ostane bez glave , pa vide da nije film i kući bi. Osim ako nisu mobilizirani pa moraju..
Tako da vuče ne seri..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koje si ti vuče dijete....
Vidiš da je žena pukla ko kokica...
'Cvijeće'...tre wrote:lele, tebe je neki srbo dobro obradio i mentalno i fizičkikaja wrote:Daj ne seri , da nisu Amerikanci bili u zraku :) imala bi kaj gledativuksadinare wrote:imas youtube ukucaj 4 gbr i gledaj...kaja wrote:Joj kaj je on cerao, daj šuti.vuksadinare wrote:..b.t.w...nije bitno...bitno je da je ćerao ispred sebe..navodno pametne i kurcevite..
Da nije ministar izašao bi u potkošulji , prokomentirao turiste - nu picke ! i uzeo traktor da zgazi maćuhice .
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Hektorović wrote:tre wrote:Hektorović wrote:tre wrote:traže priliku za sponzorima i da se uvale nekome kao pošteneHektorović wrote:A koji je k**** ovim zagrebačkim fuficama usjedjelicama u kasnim 20tim i 30tim, vidim po instagramu masa ih se vucara po BG.
Sad se vratio iz grada, puno Arapa, verovatno Iranci, ima tu svega, verovatno i Izraelaca i Turaka.
Ima i Nemaca.
Nisam ih video da setaju nesto belo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
od kvasine se ne puca ovako, ovo je totalka nakaradno što se sa njom događaTotenkopf wrote:Koje si ti vuče dijete....
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Serbinho-3 wrote:Hektorović wrote:tre wrote:Hektorović wrote:tre wrote:
traže priliku za sponzorima i da se uvale nekome kao poštene
Sad se vratio iz grada, puno Arapa, verovatno Iranci, ima tu svega, verovatno i Izraelaca i Turaka.
Ima i Nemaca.
Nisam ih video da setaju nesto belo.
Pa nisu ni došli šetati.
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Hektorović wrote:tre wrote:Hektorović wrote:tre wrote:
Sad se vratio iz grada, puno Arapa, verovatno Iranci
Reci Irancu da je Arapin, pa čekaj reakciju.
Guest- Guest
Nama isti kurac. Kao njima Hrvat ili Srbin.kofein wrote:Serbinho-3 wrote:
Hektorović wrote:marcellus wrote:
Da smo čekali pomoć zapada bili bi kao cipar, sa srpskom krajinom i unproforom...
Ovako sa Slobom uz salvetu zavrsili sve, vama Krajina, Srbima RS
2014-08-25
kofein wrote:Serbinho-3 wrote:
Ne znam, ima ih toliko da ne znam ko je ko.
Sve to gladno Evrope da vidi a ostali im drze vize.
Ovako, Srbija im digla vize i eto stampeda.
Ne znam ko je jos ostao da im ovi drze vize a da bi mi mogli skinuti.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:
Ovako sa Slobom uz salvetu zavrsili sve, vama Krajina, Srbima RS
To riješenje sa salvete na vašu sreću ipak nije zaživjelo. Za sad.
Guest- Guest
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» Persona non grata ------- đoković
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
Page 14 of 19