krstičević persona non grata
Page 9 of 19
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: krstičević persona non grata
citam te ko otvoren fejsbukMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:opet relativiziras di ne trebaMaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:kaj ti drobis njofra?MaximusDecimusMiridije wrote:No no, mislim da je kaja debelo iznad toga da mjenja mišljenje radi toga kako joj eventualni partner razmišlja u životu. Generalno govoreći očekivati od ljudi da ne mjenjaju razmišljanje i pristup stvari kroz život je debilno.
Uh, zaboravim nekad s kim pričam. Poglupit ću kasnije malo rečenicu
crni maxo jesi se to zaljubio
Jebote napišem nešto van kolosjeka i već sam skoro u braku.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
MaximusDecimusMiridije wrote:kofein wrote:vuksadinare wrote:kaj ti drobis njofra?MaximusDecimusMiridije wrote:No no, mislim da je kaja debelo iznad toga da mjenja mišljenje radi toga kako joj eventualni partner razmišlja u životu. Generalno govoreći očekivati od ljudi da ne mjenjaju razmišljanje i pristup stvari kroz život je debilno.
To je ulet....skloni se
E to baš. Pročit'o si me
To ti je zbog opisa onog prišta....ogadi mi kavu ...fuj.....
Guest- Guest
kofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kofein wrote:vuksadinare wrote:kaj ti drobis njofra?MaximusDecimusMiridije wrote:No no, mislim da je kaja debelo iznad toga da mjenja mišljenje radi toga kako joj eventualni partner razmišlja u životu. Generalno govoreći očekivati od ljudi da ne mjenjaju razmišljanje i pristup stvari kroz život je debilno.
To je ulet....skloni se
E to baš. Pročit'o si me
Shvati ga kao odstajalo mlijeko
Guest- Guest
to je bio tek pocetak pokreta otporakofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kofein wrote:vuksadinare wrote:kaj ti drobis njofra?MaximusDecimusMiridije wrote:No no, mislim da je kaja debelo iznad toga da mjenja mišljenje radi toga kako joj eventualni partner razmišlja u životu. Generalno govoreći očekivati od ljudi da ne mjenjaju razmišljanje i pristup stvari kroz život je debilno.
To je ulet....skloni se
E to baš. Pročit'o si me
poslije je kreno i u ofanzivu
2014-04-19
prckov wrote:to je bio tek pocetak pokreta otporakofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kofein wrote:vuksadinare wrote:
kaj ti drobis njofra?
To je ulet....skloni se
E to baš. Pročit'o si me
Moji upisi su bili definicija pristojnosti i iskrene želje da se ljudi zapitaju nad svojim upisima u ovoj temi
Guest- Guest
dobroMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:to je bio tek pocetak pokreta otporakofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kofein wrote:
To je ulet....skloni se
E to baš. Pročit'o si me
Moji upisi su bili definicija pristojnosti i iskrene želje da se ljudi zapitaju nad svojim upisima u ovoj temi
2014-04-19
sta je sad
2014-04-19
pa kazem dobro
sta sad
sta sad
2014-04-19
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Ma ništa....nakon tih par godina u lancima kad čujem "dobro" generalno znam da sam najebo samo da ima vremena za proć da skontam zašto
Guest- Guest
Totenkopf wrote:postajete sumnjivi...
da nastavite na pp?
Toten miroljubljiv isto
Guest- Guest
sta ti se ucinilo sumnjivim vako na prvuTotenkopf wrote:postajete sumnjivi...
da nastavite na pp?
2014-04-19
ma neMaximusDecimusMiridije wrote:Ma ništa....nakon tih par godina u lancima kad čujem "dobro" generalno znam da sam najebo samo da ima vremena za proć da skontam zašto
ovo dobro znaci ja znam sta si mislio a ti znas da ja znam sta si mislio
2014-04-19
vuksadinare wrote:ima jedna istinita zgoda iz zapadne slavonije u ljeto 1991 kad su marticevci copili tri crnca negdje kod okucana..odno skinuli ih sa vlaka...jer ovi su i9sli u beograd posto su tamo studirali..dofurali naravno tv beograd,novi sad...i druge...i predstvaili ove crnce kao 'dobrovoljce' kojima je odrediste bilo zbor narodne garde odnosno 'zenge' kako su ih tad srpski mediji zvali u slavonskom brodu..a vidis crnce ono zbunjola ko da su pali iz prasume u tokio... ...e onda je u vecernjem terminu zv bg isla emisija..'komentar sa krajiskih ratista'...gdje a tko drugi nego neunistivi lazanski poceo objasnjavati na osnovu ovog priloga sa crncicma kako 'neutvrđen broj a on sigurno prelazi 'pet stotina' placenika iz afrike,azije,bliskog istoka,albanije pa i iz zapadne evrope ratuje na ustaskoj strani a najvis eih naravno u zengama'slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:...price,price i price...samo price...ispast ce jos da su u oluji sudjelovali marinci,renđeri,tuljani,sas,legija stranaca...a da su tigrovi,pauci,pume bili na sejselima
Ma američka Šesta flota, crnci i Arapi plaćenici.
Srbi ih propagandno prizivaju još od početka rata, posebno je to bilo izraženo kada su napadali Dubrovnik.
Da ti dam lagani DODATAK iz prve ruke ;
Kada je Vukovar pao - mi u Borovu naselju smo se predali 19og -- u tvornici Borovo ;
Istu večer nas transportiraju s autobusima u Srbiju -- logor Stajičevo - tamo stižemo negdje oko 10 - 11 h po noći ( nisam imao sat - no bili su kasni sati ) - izlazimo iz autobusa - s desne i lijeve strane stoje vozila s upaljenim svijetlima putem kojim mi moramo proći - osobno kao i svi drugi ne vidimo ništa - zasljepljeni smo svjetlima vozila i moramo ići naprijed - usput s svih strana čujemo galamu " UDRI USTAŠE " - ljudi padaju - dižu se i četnici ih nemilisrdno mlate " UDRI OVE U ŽUTIM ČIZMAMA ( žute čizme - za Srbe su to bili NAJOKRUTNIJE USTAŠE - ČINJENICA je ta da su velika većina hrvatskih branitelja - pogotovo oni koji su došli iz drugih gradova HR - došli tijekom ljeta u običnim tenisicama - kako se rat razvijao dolazi jesen-zima - u međuvremenu uslijed stalnog bombardiranja dolazi do zapaljenja skladišta na Kudeljari ( dio tvornice Borovo ) gdje je bilo pohranjena velika većina tih famoznih čizama ( koje su ustvari bile proizvedene za potrebe Kanade i njihovih renđera u zaštičenim prirodnim rezervatima -- sasvim normalno je bilo da se te čizme iz zapaljenih skladišta podijele svim hrvatskim braniteljima !
Ovo je bio samo jedan mali UVOD - referiram se na tvoje pisanje i sadržaj kako Srpčići sve izokrenu - čak i ISTINU --- sve nastoje preokrenuti na svoju stranu LAŽIMA !
Napomenuo sam da smo dovedeni pod okriljem noći i onda nastaje MORA iduća tri dana ;
U prva tri dana je ubijeno i mučeno najviše hrvatskih zarobljenika - ne računam one koji su POLUDJELI - DOSLOVNO IZGUBILI RAZUM - s kojima su se četnici OKRUTNO SPRDALI !
Što je ustvari bio GLAVNI OKIDAČ njihovog ponašanja prema nama - naravno dugogodišnja srpska propaganda koju je Milošević provodio prema HR i Hrvatima -- no na naše zarobljavanje boraca iz Vukovara je još DODATNO utjecala TV Srbije koja je uoči našeg dolaska u srpske logore JAVNO OBJAVILA - to isto večer kada su nas doveli u Stajičevo ;
KAKO SU USTAŠE iz Vukovara u vrtiću za djecu u Borovu naselju " ISPEKLI 42 srpske djece - prije toga im " odsjekavši prstiće - od kojih su napravili ogrlice - i ISKOPAVŠI IM OČI " - HALO - IDIOTI - KOLIKO moraš biti OPIČEN da u ovo povjeruješ - EVO JA osobno nikada nebih povjerovao da bi to nama Hrvatima napravili Srbi - to je PREBOLESNO i za svaku osudu -- u konačnici tema za PSIHIJATRIJSKO VJEŠTAČENJE !!
U KONAČNICI ;
GOVNO od novinara koji je plasirao ovu lažnu vijest je ( nisam zapisao ime tog ZLOČINCA ) nakon 15 ak godina PRIZNAO da je plasirao lažne vijesti ;
JEBEM mu mamu i tatu i čitav porod - zbog njega su ubijeni mnogi nedužni ljudi !!
PLJUC !!
Narovoučenje hrvatskoj populaciji - mlađim generacijama -- SRBIMA -- NIKADA - APSOLUTNO NIKADA NEMOJTE VJEROVATI MA U ŠTO SE ONI KUNULI - ČAK I POTPISALI !!
Guest- Guest
kaja wrote:Ma nema , najjači ste na svijetu . S krsticevicem do Tokija.
Aj norr sad reci AV, AV...
Jesi ti bolesna - ili koji ti kurac - odi se liječiti ???
Guest- Guest
mrznja iz straha i neznanja, nadopunjena morbidnim medijskim manipuliranjem i trovanjem opce svijesti.redder4 wrote:vuksadinare wrote:ima jedna istinita zgoda iz zapadne slavonije u ljeto 1991 kad su marticevci copili tri crnca negdje kod okucana..odno skinuli ih sa vlaka...jer ovi su i9sli u beograd posto su tamo studirali..dofurali naravno tv beograd,novi sad...i druge...i predstvaili ove crnce kao 'dobrovoljce' kojima je odrediste bilo zbor narodne garde odnosno 'zenge' kako su ih tad srpski mediji zvali u slavonskom brodu..a vidis crnce ono zbunjola ko da su pali iz prasume u tokio... ...e onda je u vecernjem terminu zv bg isla emisija..'komentar sa krajiskih ratista'...gdje a tko drugi nego neunistivi lazanski poceo objasnjavati na osnovu ovog priloga sa crncicma kako 'neutvrđen broj a on sigurno prelazi 'pet stotina' placenika iz afrike,azije,bliskog istoka,albanije pa i iz zapadne evrope ratuje na ustaskoj strani a najvis eih naravno u zengama'slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:...price,price i price...samo price...ispast ce jos da su u oluji sudjelovali marinci,renđeri,tuljani,sas,legija stranaca...a da su tigrovi,pauci,pume bili na sejselima
Ma američka Šesta flota, crnci i Arapi plaćenici.
Srbi ih propagandno prizivaju još od početka rata, posebno je to bilo izraženo kada su napadali Dubrovnik.
Da ti dam lagani DODATAK iz prve ruke ;
Kada je Vukovar pao - mi u Borovu naselju smo se predali 19og -- u tvornici Borovo ;
Istu večer nas transportiraju s autobusima u Srbiju -- logor Stajičevo - tamo stižemo negdje oko 10 - 11 h po noći ( nisam imao sat - no bili su kasni sati ) - izlazimo iz autobusa - s desne i lijeve strane stoje vozila s upaljenim svijetlima putem kojim mi moramo proći - osobno kao i svi drugi ne vidimo ništa - zasljepljeni smo svjetlima vozila i moramo ići naprijed - usput s svih strana čujemo galamu " UDRI USTAŠE " - ljudi padaju - dižu se i četnici ih nemilisrdno mlate " UDRI OVE U ŽUTIM ČIZMAMA ( žute čizme - za Srbe su to bili NAJOKRUTNIJE USTAŠE - ČINJENICA je ta da su velika većina hrvatskih branitelja - pogotovo oni koji su došli iz drugih gradova HR - došli tijekom ljeta u običnim tenisicama - kako se rat razvijao dolazi jesen-zima - u međuvremenu uslijed stalnog bombardiranja dolazi do zapaljenja skladišta na Kudeljari ( dio tvornice Borovo ) gdje je bilo pohranjena velika većina tih famoznih čizama ( koje su ustvari bile proizvedene za potrebe Kanade i njihovih renđera u zaštičenim prirodnim rezervatima -- sasvim normalno je bilo da se te čizme iz zapaljenih skladišta podijele svim hrvatskim braniteljima !
Ovo je bio samo jedan mali UVOD - referiram se na tvoje pisanje i sadržaj kako Srpčići sve izokrenu - čak i ISTINU --- sve nastoje preokrenuti na svoju stranu LAŽIMA !
Napomenuo sam da smo dovedeni pod okriljem noći i onda nastaje MORA iduća tri dana ;
U prva tri dana je ubijeno i mučeno najviše hrvatskih zarobljenika - ne računam one koji su POLUDJELI - DOSLOVNO IZGUBILI RAZUM - s kojima su se četnici OKRUTNO SPRDALI !
Što je ustvari bio GLAVNI OKIDAČ njihovog ponašanja prema nama - naravno dugogodišnja srpska propaganda koju je Milošević provodio prema HR i Hrvatima -- no na naše zarobljavanje boraca iz Vukovara je još DODATNO utjecala TV Srbije koja je uoči našeg dolaska u srpske logore JAVNO OBJAVILA - to isto večer kada su nas doveli u Stajičevo ;
KAKO SU USTAŠE iz Vukovara u vrtiću za djecu u Borovu naselju " ISPEKLI 42 srpske djece - prije toga im " odsjekavši prstiće - od kojih su napravili ogrlice - i ISKOPAVŠI IM OČI " - HALO - IDIOTI - KOLIKO moraš biti OPIČEN da u ovo povjeruješ - EVO JA osobno nikada nebih povjerovao da bi to nama Hrvatima napravili Srbi - to je PREBOLESNO i za svaku osudu -- u konačnici tema za PSIHIJATRIJSKO VJEŠTAČENJE !!
U KONAČNICI ;
GOVNO od novinara koji je plasirao ovu lažnu vijest je ( nisam zapisao ime tog ZLOČINCA ) nakon 15 ak godina PRIZNAO da je plasirao lažne vijesti ;
JEBEM mu mamu i tatu i čitav porod - zbog njega su ubijeni mnogi nedužni ljudi !!
PLJUC !!
Narovoučenje hrvatskoj populaciji - mlađim generacijama -- SRBIMA -- NIKADA - APSOLUTNO NIKADA NEMOJTE VJEROVATI MA U ŠTO SE ONI KUNULI - ČAK I POTPISALI !!
I sad to Srbima rade. Mene to cini zalosnom.
To ni jedan narod ne zasluzuje, a dugorocno stvara losu perspektivu i za nas.
2014-04-12
kofein wrote:kic wrote:
hrvatski i srpski političari se ispucavaju na terenu gdje su si jedino bitni, važni i moćni, u međusobnom lizanju pa čerupanju..
svezat i bacit u dunav sveskupa-
Ovako je Goran Milić pričao svojedobno devesprve....u "Pokretu za Jugoslaviju".
Legitimno, nema što....ali nepošteno. :)
jbg ispada da relativiziram, a smatram da je relativiziranje jedna od bolesti suvremenog vremena..
no jednostavno, političari nameću neke tenzije i sukob, a u biti da se stvarno zarati, vidjelo bi koliko su obje države i sistema zapravo slabašni..
kic wrote:
jbg ispada da relativiziram, a smatram da je relativiziranje jedna od bolesti suvremenog vremena..
no jednostavno, političari nameću neke tenzije i sukob, a u biti da se stvarno zarati, vidjelo bi koliko su obje države i sistema zapravo slabašni..
Srbi danas nemaju nikakav potencijal za rat... Popušili su ih 90tih kad su bili neuporedivo bolji demografski, te u velikoj prednosti u naoružanju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Gle ovako, ovo je kurir .hr. I tu moraš napisati da HV neuništiva, najjača i nebeska i nitko joj ne treba.MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:to je bio tek pocetak pokreta otporakofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kofein wrote:
To je ulet....skloni se
E to baš. Pročit'o si me
Ako ne zna se sta je , cetnik si . Odmah to oni prokuze.
Kao i moju navodnu ljubavnu aferu sa Stanojko a vidim i s tobom :)
Pusa...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Similar topics
» Persona non grata ------- đoković
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
Page 9 of 19