krstičević persona non grata
Page 1 of 19
Page 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
krstičević persona non grata
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/krsticevic-proglasen-personom-non-grata-u-srbiji-vlada-srbije-pojasnila-odluku-o-zabrani-ulaska-u-njihovu-zemlju-nasem-ministru-obrane/7290046/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: krstičević persona non grata
dobro u svemu ovome je da ne može tamo gdje ga mogu razumjeti, mi malo skrivamo da je on glup jelte..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Sad je vaš red da zabranite nekog našeg. To mu dođe nešto kao ono Arjačkinje barjačkinje.
Smradovi četnički. Pa nisu Vulin i Krstičević isti!
Vulin je neskriveni četnik.
A naš Krstičević pravi Hrvat, ustaša.
Vulin je neskriveni četnik.
A naš Krstičević pravi Hrvat, ustaša.
crvenkasti-
2014-04-17
kurac sad se povlace veleposlanici/ambasadori... ..ono po sistemu..'necu da se branim vec da se povlacim' ..ko da igraju klikere/pikule/franjedzango wrote:Sad je vaš red da zabranite nekog našeg. To mu dođe nešto kao ono Arjačkinje barjačkinje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..sljedeci potezi su..vidi mene ja sam dalje piskio..hahahahaha-ha
2015-09-08
ako ni's bar nije tako dosadno kao sto je bilo sa josipovicem i tadicem..tu je u pitanju bilo ono..'e necu d asetam tvojim korzom sa tobom neko ces ti da setas mojim korzom a ja cu te jos za ruku drzat'
2015-09-08
Stanje je sve napetije, što će biti s graničnim prijelazima...kako će reagirati nemala srpska manjina u hrvatskoj.
Šanse za mirno rješenje sve su manje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...dobro GP..se nece dirati ipak je biznis biznis a lova ej preca od svega.. ..ali zabrinut sam ko ce gdje da se kupa na dunavskim obalamaepikur37 wrote:Stanje je sve napetije, što će biti s graničnim prijelazima...kako će reagirati nemala srpska manjina u hrvatskoj.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ako ni's bar nije tako dosadno kao sto je bilo sa josipovicem i tadicem..tu je u pitanju bilo ono..'e necu d asetam tvojim korzom sa tobom neko ces ti da setas mojim korzom a ja cu te jos za ruku drzat'
Bolje ovako, ako se ne puca bar se onda svađa i vrijeđa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja bradu pustio.epikur37 wrote:Stanje je sve napetije, što će biti s graničnim prijelazima...kako će reagirati nemala srpska manjina u hrvatskoj.
a cuj..i to ima svojih cari...bolje se sa komsijom svađat i vrijeđat nego sa zenomepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ako ni's bar nije tako dosadno kao sto je bilo sa josipovicem i tadicem..tu je u pitanju bilo ono..'e necu d asetam tvojim korzom sa tobom neko ces ti da setas mojim korzom a ja cu te jos za ruku drzat'
2015-09-08
Bolje nego da glumimo lažno prijateljstvoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ako ni's bar nije tako dosadno kao sto je bilo sa josipovicem i tadicem..tu je u pitanju bilo ono..'e necu d asetam tvojim korzom sa tobom neko ces ti da setas mojim korzom a ja cu te jos za ruku drzat'
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..jos platis veceru a onda on ode bez pozdrava..RayMabus wrote:Bolje nego da glumimo lažno prijateljstvoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ako ni's bar nije tako dosadno kao sto je bilo sa josipovicem i tadicem..tu je u pitanju bilo ono..'e necu d asetam tvojim korzom sa tobom neko ces ti da setas mojim korzom a ja cu te jos za ruku drzat'
2015-09-08
Sa tvojom ženom.vuksadinare wrote:..jos platis veceru a onda on ode bez pozdrava..RayMabus wrote:Bolje nego da glumimo lažno prijateljstvoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ako ni's bar nije tako dosadno kao sto je bilo sa josipovicem i tadicem..tu je u pitanju bilo ono..'e necu d asetam tvojim korzom sa tobom neko ces ti da setas mojim korzom a ja cu te jos za ruku drzat'
Nek' su oni vama pokazali
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:724320-DIPLOMATSKI-RAT-Hrvatski-mediji-Zagreb-povlaci-ambasadora-iz-Beograda-Dacic-Sledi-reciprocitetb
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sta ide posle ambasadora, povlacenje pevaljki i starleta
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jok..ko ce se vise popisat u daljinuSerbinho-3 wrote:Sta ide posle ambasadora, povlacenje pevaljki i starleta
2015-09-08
Page 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Persona non grata ------- đoković
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
Page 1 of 19