Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
Page 1 of 1
Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/129484/komsic_u_bechu_persona_grata_predsjedavajuci_bih_dochekan_u_austriji_uz_najvise_drzavnichke_pochasti.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2015-09-08
Re: Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
jbg..slaba vajda od covica...nino stupaj na scenu
2015-09-08
vuksadinare wrote:U Becu
Austrijski zeleni
Imaju fetiš prema onim zelenima...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Komšić je u Austriji na poziv bošnjačke dijaspore i ne na poziv austrijskog predsjednika.
I Kolinda je nedavno bila u BiH, ali ne u državničkoj posjeti...I Plenkovic također.
No, krezuboj i nepismenoj talibanskoj sirotinji se svašta može prodati.
I Kolinda je nedavno bila u BiH, ali ne u državničkoj posjeti...I Plenkovic također.
No, krezuboj i nepismenoj talibanskoj sirotinji se svašta može prodati.
Austriju triba naselit muslimanima iz Bosne.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t36500p20-valentin-inzko-podrzao-izgradnju-amije-u-rodnom-klagenfurtu#1484900
https://www.ex-iskon-pleme.com/t36500p20-valentin-inzko-podrzao-izgradnju-amije-u-rodnom-klagenfurtu#1484900
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
PS: Obratite pažnju
Piše: "Predsjedavajući Komšić dočekan je u Beču uz vojne počasti...."
Ne kaže se: "Na poziv austrijskog predsjednika etc..."
Inače, ne vidimo niti jedan foto od "vojnih počasti", niti na jednomm njihovom portalu.
Piše: "Predsjedavajući Komšić dočekan je u Beču uz vojne počasti...."
Ne kaže se: "Na poziv austrijskog predsjednika etc..."
Inače, ne vidimo niti jedan foto od "vojnih počasti", niti na jednomm njihovom portalu.
cisto sumnjam da bi dosao kod predsjednika austrije da nije sluzbeno pozvan..i to za njega postrojena pocasna garda..ero jebote ti si puko pa ovak izvalit...ko i jastreb sto je izvalio da je trump otkantao kurde jer su komunistiEroo wrote:Komšić je u Austriji na poziv bošnjačke dijaspore i nije na poziv austrijskog predsjednika.
I Kolinda je nedavno bila u BiH, ali ne i u državnoj posjeti ... I Kenwood Kenon je također.
Ne, krezuboj i nepismenoj talibanskoj sirotinji se svašta može prodati.
2015-09-08
ero...jbg koliko se trudio..ovo nije smijesno..bolje se ljuti na austrijance ko i svi drugi
2015-09-08
Tu negdje i ti spadaš, ako ti ovo mogu prodat. Mogao bi ti pronaći "njihov članak" gdje piše "Na poziv bošnjačkog kurca-palca itd...".vuksadinare wrote:cisto sumnjam da bi dosao kod predsjednika austrije da nije sluzbeno pozvan..i to za njega postrojena pocasna garda..ero jebote ti si puko pa ovak izvalit...ko i jastreb sto je izvalio da je trump otkantao kurde jer su komunistiEroo wrote:Komšić je u Austriji na poziv bošnjačke dijaspore i nije na poziv austrijskog predsjednika.
I Kolinda je nedavno bila u BiH, ali ne i u državnoj posjeti ... I Kenwood Kenon je također.
Ja nisam "drugi", ja sam prvi. Drugi ste oni koji čitate ono šta pišem.vuksadinare wrote:ero...jbg koliko se trudio..ovo nije smijesno..bolje se ljuti na austrijance ko i svi drugi
Jedni me blokiraju, a drugi kopiraju...Mislim na mrežama, jelte.
Last edited by Eroo on 10/10/2019, 16:51; edited 1 time in total
Ma komunjare obične.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:U Becu
Austrijski zeleni
Imaju fetiš prema onim zelenima...
2014-04-11
ero..mogu ti samo ovo reci..toliko o plenkijevom i covicevom 'utjecaju'..i 'lobiranju' da objasne ko je komsic..evo njega cas u briselu cas u svedskoj cas u austriji cas u francuskoj...jos ga i tapsaju...Eroo wrote:Tu negdje i ti padaš, ako ti ovo mogu prodat. Mogao bi ti pronašao "njihov članak" gdje piše "Na poziv bošnjačkog kurca-palca itd ...".vuksadinare wrote:cisto sumnjam da bi dosao kod predsjednika Austrije da nije sluzbeno pozvan..i za njega postrojena pocasna garda..ero jebote ti si puko pa takav izvalit ... ko i jastreb sto je izvalio da je adut otkantao kurde jer je komunistiEroo wrote:Komšić je u Austriji na poziv bošnjačke dijaspore i nije na poziv austrijskog predsjednika.
2015-09-08
Zovi Soru, ja sad neman vrimena...
vuksadinare wrote:ero..mogu ti samo ovo reci..toliko o plenkijevom i covicevom 'utjecaju'..i 'lobiranju' da objasne ko je komsic..evo njega cas u briselu cas u svedskoj cas u austriji cas u francuskoj...jos ga i tapsaju...Eroo wrote:Tu negdje i ti padaš, ako ti ovo mogu prodat. Mogao bi ti pronašao "njihov članak" gdje piše "Na poziv bošnjačkog kurca-palca itd ...".vuksadinare wrote:cisto sumnjam da bi dosao kod predsjednika Austrije da nije sluzbeno pozvan..i za njega postrojena pocasna garda..ero jebote ti si puko pa takav izvalit ... ko i jastreb sto je izvalio da je adut otkantao kurde jer je komunistiEroo wrote:Komšić je u Austriji na poziv bošnjačke dijaspore i nije na poziv austrijskog predsjednika.
2014-04-11
najebasmo mi od plenkijevog 'utjecaja' i lobiranja ko zuti..u koga je on upro prst sve se kontra desilo..bas te pozivaju ko za inat..sto bi reko nino catobriselac
2015-09-08
Dobro je šta ja imam podatke iz budućnosti. Samo se opustite. Islam će bit protjeran iz Europe. Malo čemo se načekat al na kraju lete.
Austriju triba napunit muslimanima tako da postanu teški antiislamisti.
Austriju triba napunit muslimanima tako da postanu teški antiislamisti.
2014-04-11
Nema promjene izbornog zakona nema vlade
https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-potvrdio-u-novo-vijece-ministara-ne-bih-usao-bez-snsd-a-u-ponedjeljak-rasprava-o-izbornom-zakonu/191010140
Komšić može šetat koliko oće i di oće al BiH je u međuvremenu u blokadi.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-potvrdio-u-novo-vijece-ministara-ne-bih-usao-bez-snsd-a-u-ponedjeljak-rasprava-o-izbornom-zakonu/191010140
Komšić može šetat koliko oće i di oće al BiH je u međuvremenu u blokadi.
2014-04-11
Similar topics
» Komšić persona non grata i u RS
» krstičević persona non grata
» Persona non grata ------- đoković
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
» krstičević persona non grata
» Persona non grata ------- đoković
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
Page 1 of 1