Rodna ideologija vise nije opasna
Page 17 of 31
Page 17 of 31 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31
Re: Rodna ideologija vise nije opasna
Onda smo barem mi na forumu sigurne :-Djasambrend wrote:maggie13 wrote:I treba ih..sve su im zene krive :-}jasambrend wrote:maggie13 wrote:Malo se puklo od straha i ogorcenosti, vidim.
Sve je to za ljude.
Ali ne i za zene.
Tko to strasi da ga ja vidim...
Meni je samo moja, druge su blazene...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Dakle ovdje samo da te upozorimslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:
uglavnom ispada cega god se ljevica dohvati upropasti
naravno da ja nisam za ekstremnu desnicu
Bottomline.
Nitko razuman nije za ekstremnu desnicu, jer ona zapravo ništa niti ne nudi, ali nema niti snage izazvati neku veću štetu za razliku od tzv. moderne ljevice iza koje stoji najkrupniji kapital i ogromna većina masovnih medija koja je u njegovim rukama.
Da je ljevica po vama desničarima ..sve sto je suprotno
E pa nije
Eto ljevicom mozes češkati guzu a desnicom drkati .
To ti nije u opoziciji.
Ok?
Ono.
Fakat mi dosadno uvijek ista shema. Sto se kockastogksvima ne sviđa , to je ljevica.
Jrbga vas ljevica .
Svud u svijetu se ukidaju te podjele , osim u rupi zvanoj Hrvatska.
Kod nas niti jedna stranka NIJE KLASIČNA LJEVICA.
Sora wrote:Kod nas niti jedna stranka NIJE KLASIČNA LJEVICA.slidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:
Bottomline.
Nitko razuman nije za ekstremnu desnicu, jer ona zapravo ništa niti ne nudi, ali nema niti snage izazvati neku veću štetu za razliku od tzv. moderne ljevice iza koje stoji najkrupniji kapital i ogromna većina masovnih medija koja je u njegovim rukama.
Gluperdo, ja cijelo vrijeme i govorim o tzv. modernoj ljevici, a ne onoj klasičnoj.
Vidi gore boldano.
Ona ljevica, socijaldemokracija sa elementima liberalizma, stara škola građanskog usmjerenja u modernim zapadnim društvima i zastupanjem interesa radništva i njihovih sindikata, čiji je možda i najbolji predstavnik bio pokojni Helmut Schmidt, ta je ljevica na zapadu zauvijek pokopana, a svoje je mjesto ustupila ovom bastardu rodne ideologije, radikalnog feminizma, mutiranog neomarksizma, LGBT aktivizma i pristalicama masovne ilegalne imigracije koja se naziva tzv. modernom ljevicom (nisam ja izmislio taj naziv nego zapadni filozofi poput Slavoja Žižeka) i koja što je najgore paktira sa najopskurnijim likovima nositeljima najkrupnijeg kapitala koji u svojim rukama imaju masovne medije, njih oko 90%, zato što su im se poklopili interesi u vezi nasilne totalne i totalitarne globalizacije.
To je bastard u svakom smislu te riječi i nešto najmračnije što se svijetu dogodilo nakon Hitlera i južnoafričkog apartheida. Svatko će normalan slaviti kada i ta bastardna ideja i pokret jednom ode na smetlište povijesti, a to će biti najkasnije za desetljeće ili dva.
Last edited by slidingdoorsoperator on 6/4/2018, 14:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
jasambrend wrote:n_razbojnik wrote:
Ma to je kaja u hordak fazi, traži se još
Samo Hordak se na kraju skroz pogubio i oteo kontroli, više nije bio siguran za kog navija
...'oce to kad se puno glupiras...:)
Prvo postaneš glup, a onda to i ostaneš.
Guest- Guest
ne znam ko tebi dade da radis sa djecomSora wrote:Dakle ovdje samo da te upozorimslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:
Bottomline.
Da je ljevica po vama desničarima ..sve sto je suprotno
E pa nije
Eto ljevicom mozes češkati guzu a desnicom drkati .
To ti nije u opoziciji.
Ok?
Ono.
Fakat mi dosadno uvijek ista shema. Sto se kockastogksvima ne sviđa , to je ljevica.
Jrbga vas ljevica .
Svud u svijetu se ukidaju te podjele , osim u rupi zvanoj Hrvatska.
Kod nas niti jedna stranka NIJE KLASIČNA LJEVICA.
serem mu se u odluku
2014-04-19
amenslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Kod nas niti jedna stranka NIJE KLASIČNA LJEVICA.slidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:
Bottomline.
Gluperdo, ja cijelo vrijeme i govorim o tzv. modernoj ljevici, a ne onoj klasičnoj.
Ona ljevica, socijaldemokracija sa elementima liberalizma, stara škola građanskog usmjerenja u modernim zapadnim društvima i zastupanjem interesa radništva i njihovih sindikata, čiji je možda i najbolji predstavnik bio pokojni Helmut Schmidt, ta je ljevica na zapadu zauvijek pokopana, a svoje je mjesto ustupila ovom bastardu rodne ideologije, radikalnog feminizma, mutiranog neomarksizma, LGBT aktivizma i pristalicama masovne ilegalne imigracije koja se naziva tzv. modernom ljevicom (nisam ja izmislio taj naziv nego zapadni filozofi poput Slavoja Žižeka) i koja što je najgore paktira sa najopskurnijim likovima nositeljima najkrupnijeg kapitala koji u svojim rukama imaju masovne medije, njih oko 90%, zato što su im se poklopili interesi u vezi nasilne totalne i totalitarne globalizacije.
To je bastard u svakom smislu te riječi i nešto najmračnije što se svijetu dogodilo nakon Hitlera i južnoafričkog apartheida. Svatko će normalan slaviti kada i ta bastardna ideja i pokret jednom ode na smetlište povijesti, a to će biti najkasnije za desetljeće ili dva.
Nema to veze s ljevicom
To je zastita manjina
NISTA OD TOG STO SI NASRO NIJE OPASNO ZA NIKOGA
tebe nece niko na silu voditi u zenski wc
Tebi nece niko otkinuti Jajca
Tebe nece feministice ometati ni najmanje ako traze zastitu zena, osim ako ih tučeš
Itd
Muske kukavice kojima se ne dize kuac . Ciji ti predstavnik
Samo dokazuju da su inferiorni slabići.
Opasna je UVIJEK KONZERVATIVNA I MILITANTNA DESNICA
ali ti sejkeru ne znas povijest dok ti ju pop ne prozvace i pljune
To je zastita manjina
Tebe nece feministice ometati ni najmanje ako traze zastitu zena, osim ako ih tučeš
Itd
Sve sto ne SEJKER NAVEO KAO MODERNU LJEVICU JE TOTALNA GLUPOST .
TO JE SAMO DOSLJEDNA PRIMJENA DEMOKRACIJE KOJU SU IZMISLI GLUPI DESNICARI .
TO JE ZASTITA MANJINA , SPOLNIH , RODNIH, VJERSKIH, ETNIČKIH
GLUPSN SEJKER NE SHVACA STO JE demokracija
Ne cudi me .
Tip ima kao uzor demokracije JOZU BOZU . I CRKVU .
Ne cudi me .
Sora wrote:Nema to veze s ljevicom
To je zastita manjina
To je vražju mater zaštita manjina.
To je moderna ljevica po zapadnim misliocima, a kako ne znaš engleski, neću ti preporučiti niti jednog koji je o tome zauzeo stav osim Slavoja Žižeka čiji se radovi mogu pronaći i na hrvatskom jeziku.
Dakle, pročitaj barem što je o tome napisao Slavoj Žižek, pa se onda javi, jer je evidentno kako nemaš pojma s pojmom, a usprkos radikalnom neznanju zauzimaš tvrde stavove što djeluje groteskno.
Guest- Guest
Prava ljevica je marksistička i socijalistička doktrina
Od nje ni LJ
svi to znaju i povremeno lsordaju o revolucijama za kpje znaju da su nemoguce
Jer nisu uvjeti .
Jer su uvjeti.
Jer se nitko ne bsvi obnovim msrskzima
Jer se boje prdnuti i svoje sjene
Zasto ?
Zato jer je mnogoboštvo
BOG na nebu
Bog u vlasti
Bog u policiji
Bog svuda ..
Od nje ni LJ
svi to znaju i povremeno lsordaju o revolucijama za kpje znaju da su nemoguce
Jer nisu uvjeti .
Jer su uvjeti.
Jer se nitko ne bsvi obnovim msrskzima
Jer se boje prdnuti i svoje sjene
Zasto ?
Zato jer je mnogoboštvo
BOG na nebu
Bog u vlasti
Bog u policiji
Bog svuda ..
ti treba da shvatis da si glupaSora wrote:Sve sto ne SEJKER NAVEO KAO MODERNU LJEVICU JE TOTALNA GLUPOST .
Ne cudi me .
tek kad to shvatis otvorit ce ti se kapci koji te drze u mraku
i dobices priliku da mozda (mada sumnjam) tad progledas ko normalno celjade
2014-04-19
AJOJslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Nema to veze s ljevicom
To je zastita manjina
To je vražju mater zaštita manjina.
To je moderna ljevica po zapadnim misliocima, a kako ne znaš engleski, neću ti preporučiti niti jednog koji je o tome zauzeo stav osim Slavoja Žižeka čiji se radovi mogu pronaći i na hrvatskom jeziku.
Dakle, pročitaj barem što je o tome napisao Slavoj Žižek, pa se onda javi, jer je evidentno kako nemaš pojma s pojmom, a usprkos radikalnom neznanju zauzimaš tvrde stavove što djeluje groteskno
Žižek ..
Pa nije tebi problem ŽIŽEK
tebi je problrm svatko tko misli
A sto cu ti ja
Inace Žižek .. nije los . Ima njegovoh knjiga kod nas na hrvatskom.
Prckoprckov wrote:ti treba da shvatis da si glupaSora wrote:Sve sto ne SEJKER NAVEO KAO MODERNU LJEVICU JE TOTALNA GLUPOST .
Ne cudi me .
Ja nisam normslno celjade
Niti prisjecno
Niti glupa isko mogu biti ..glupsnima
Zakaj ne
Imate vi svoje kriterije ..hi hi
Sora wrote:
A sto cu ti ja
Vidi budaletine.
Pa ja sam ti ga i preporučio, nesrećo.
Kako bi on mogao biti moj problem?
Pogotovo jer o tzv. modernoj ljevici ionako govori isto što i ja.
Također i naveo da njegovih knjiga ima na hrvatskom, za razliku recimo od nekih drugih značajnih modernih zapadnih filozofa.
Guest- Guest
sore glupa siSora wrote:Prckoprckov wrote:ti treba da shvatis da si glupaSora wrote:Sve sto ne SEJKER NAVEO KAO MODERNU LJEVICU JE TOTALNA GLUPOST .
Ne cudi me .
Ja nisam normslno celjade
Niti prisjecno
Niti glupa isko mogu biti ..glupsnima
Zakaj ne
Imate vi svoje kriterije ..hi hi
2014-04-19
pa kazem joj ja da je glupaslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
A sto cu ti ja
Vidi budaletine.
Pa ja sam ti ga i preporučio, nesrećo.
Kako bi on mogao biti moj problem?
Pogotovo jer o tzv. modernoj ljevici ionako govori isto što i ja.
Također i naveo da njegovih knjiga ima na hrvatskom, za razliku recimo od nekih drugih značajnih modernih zapadnih filozofa.
tijedno ona cetvrto
glupa baba
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Žižek
Malo sam bacila pogled sada
On veli svi lijevi pokreti su propali
I prihvatljiv mu je liberalno demokratski kspitalizam
Malo sam bacila pogled sada
On veli svi lijevi pokreti su propali
I prihvatljiv mu je liberalno demokratski kspitalizam
Tko kaže da nakon njenog nestanka neće na scenu stupiti još neki gori bastard u odnosu na kojeg će se ovaj stari, činiti kao kamilica? To je gotovo postalo povijesno pravilo; da iza nestanka jednog sranja dolazi neko sasvim novo, još gore, odnosno da staro sranje evoluira s elementima novog u još gore čudovište, kojeg trenutno nismo svjesni pa ni ne znamo koliko nam je, s ovim starim sranjem zapravo, lijepo? Ali to je u stvari retoričko pitanje.slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Kod nas niti jedna stranka NIJE KLASIČNA LJEVICA.slidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:
Bottomline.
Vidi gore boldano.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Marx kaze da je kspitalizam najnepravedniji sustav kpji ce tek SOCIJSLIZAM popraviti
I to je tocno .
Osobito ovaj nas hrbatski kapitalizam koji ima elemente ROBOVLASNIŠTVA .
NO, stare su rasorave .
Treba citati MARXA VISE ..
I to je tocno .
Osobito ovaj nas hrbatski kapitalizam koji ima elemente ROBOVLASNIŠTVA .
NO, stare su rasorave .
Treba citati MARXA VISE ..
U globalnom selu jedina relevantna manjina koja stvarno postoji jest pojedinac.Sora wrote:Nema to veze s ljevicom
To je zastita manjina
Itd
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Sora wrote:HmmmGnječ wrote:melkior wrote:Žene su glavna karika opstanka sistema. Najviše ih je u obrazovnom sustavu, državnoj administraciji, pravosuđu, najveći potrošači proizvoda, roba i usluga, glavne podupirateljice Crkve, islama, demokratskog centra, vlasti, glavni uzrok rušenja cijene radne snage te su također, najveći konzumenti državne propagande, establishmenta. Dovoljno su konzervativne da se ne seksaju, a previše liberalne da ne bi izlazile na izbore. Ukratko, žene su zlo. Uostalom, ne treba ih niti tretirati niti na njih gledati kao na žene, već kao na neprijatelja. Žene su glasale hametice za Sanadera jer je lijep, za Mesića jer je šarmantan, za Jadranku Kosor zato jer je žena. Žene podupiru Bozanića, Plenkovića, Bernardića i Radu Borić. Žene su iskonski neprijatelji slobode, stariji i od plemenskog vrača, i od plemenskog šamana. Žene su muškarce pretvorile u karakterne slabiće, a država ih je onda pretvorila u majmune. I takve još odgajaju nesposobnu i kilavu djecu. Žene su Hitlera dovele na vlast. Žene su bile najodanije i najelitnije ratnice kineskih tiranina. Muškarci su svijet pretvorili u globalno selo, a žene su ga transformirale u kolektivni zatvor u kojem su one najodanije i najzahvalnije ropkinje i službenice. Najokrutniji čuvari nacističkih koncentracijskih logora bile su upravo žene. Žene su najveći krivci za masovno zlostavljanje i ubijanje životinja zbog krzna i parfema.prckov wrote:nisu zene problem nego sistemmelkior wrote:
Rješenje je u sistematskom ubijanju žena dok ne odustanu od emancipacije; na ulici, u trgovinama, sveučilištima, školama, televizijskim studijima. Potreban je opći masovni oružani muški ustanak protiv žena i protiv države i protiv Crkve, kojeg više neće moći kontrolirati ni mediji, ni država ni vojska ni pravosuđe. To se zove totalni slom sistema. A ako su žene ravnopravne, a jesu, neka uzmu oružje i neka se oružano suprotstave muškarcima. Nemamo si više što reći; sve političke snage su se uprle u borbu protiv tradicionalne uloge žene u društvu. Muškarci im trebaju pokazati da su u tome uspjeli i da žene više ne tretiraju kao - žene.
prekjuce je jedna iranka napala youtube i ranila troje zato sto su joj navodno demonetarizirali videa
parafiram
G.
Ovo je prvi put da se uopce ne skazem s gnjecom
PUSIĆ VESNA
BORIĆ RADA
šefica Documente Vesna terselic
Sarnavka
Nadezda cacinovic
I mnoge druge zene..u javnim istupima
su pokazale daleko vise moralne i građanske odgovornosti nego muski rod u ovoj jadnoj zrmljici koju su muski popljačkali , moralno erodirali i nastali ideoloske magle da vise nista i ne radimo
Nego se bavimo tricama
pa kad razmisliš ono što je melki napisao nije daleko od istine. mogao bih ići step by step i dokazati ti da ima pravo.
Guest- Guest
Page 17 of 31 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31
Similar topics
» OVO VIŠE NIJE SF‘ ‘Prestravljen sam skokom u razvoju umjetne inteligencije. Ovo je prijelomna točka, opasna kao izum atomske bombe‘
» Američko udruženje pedijatara objavilo: Rodna ideologija šteti djeci
» Marušić na HRT-u napao Jokića i spolni odgoj: Rodna ideologija šteti djeci, to su bolesti i poremećaji
» PAPovka nije opasna za ljude- dokazano na bivšem forumu
» SAD nije više u UNESCO
» Američko udruženje pedijatara objavilo: Rodna ideologija šteti djeci
» Marušić na HRT-u napao Jokića i spolni odgoj: Rodna ideologija šteti djeci, to su bolesti i poremećaji
» PAPovka nije opasna za ljude- dokazano na bivšem forumu
» SAD nije više u UNESCO
Page 17 of 31