OVO VIŠE NIJE SF‘ ‘Prestravljen sam skokom u razvoju umjetne inteligencije. Ovo je prijelomna točka, opasna kao izum atomske bombe‘
Page 1 of 1
OVO VIŠE NIJE SF‘ ‘Prestravljen sam skokom u razvoju umjetne inteligencije. Ovo je prijelomna točka, opasna kao izum atomske bombe‘
https://www.jutarnji.hr/life/znanost/prestravljen-sam-skokom-u-razvoju-umjetne-inteligencije-ovo-je-prijelomna-tocka-opasna-kao-izum-atomske-bombe-15114528
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: OVO VIŠE NIJE SF‘ ‘Prestravljen sam skokom u razvoju umjetne inteligencije. Ovo je prijelomna točka, opasna kao izum atomske bombe‘
“Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind.”
― Frank Herbert, Dune
― Frank Herbert, Dune
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Re: OVO VIŠE NIJE SF‘ ‘Prestravljen sam skokom u razvoju umjetne inteligencije. Ovo je prijelomna točka, opasna kao izum atomske bombe‘
Ne razumijem u čemu je problem, pa to su htjeli, na tome su radili, to su dobili
Evo i sinoć je opet bio film na Novoj TV:
Što se desi kad morskim psima proteinima povećaš masu mozga?
Evo i sinoć je opet bio film na Novoj TV:
Što se desi kad morskim psima proteinima povećaš masu mozga?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Profesor Russell, osnivač Centra za umjetnu inteligenciju kompatibilnu s ljudima pri Sveučilištu Kalifornija, Berkeley, rekao je da većina stručnjaka vjeruje da će strojevi inteligentniji od ljudi biti razvijeni u ovom stoljeću.
pretjeruje. možda uspiju do kraja ovog stoljeća izmisliti strojeve koji su pametniji od hrvata što baš i nije neki tehnološki problem kad su i veš mašine već danas pametnije od mnogih rvata.
pretjeruje. možda uspiju do kraja ovog stoljeća izmisliti strojeve koji su pametniji od hrvata što baš i nije neki tehnološki problem kad su i veš mašine već danas pametnije od mnogih rvata.
Guest- Guest
Ja osobno sam imao smartfon koji je bio pametniji od mene. Bacio sam ga jer mi je nabijao komplekse.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Similar topics
» Rodna ideologija vise nije opasna
» Iran radi na proizvodnji atomske bombe
» Nacisti su bili na korak do izrade atomske bombe
» Francuska želi da u ime EU baca atomske bombe naokolo
» ''PRIJELOMNI TRENUTAK U RAZVOJU UMJETNE INTELIGENCIJE Sad je pobijedila čovjeka i u najsloženijoj igri na svijetu''
» Iran radi na proizvodnji atomske bombe
» Nacisti su bili na korak do izrade atomske bombe
» Francuska želi da u ime EU baca atomske bombe naokolo
» ''PRIJELOMNI TRENUTAK U RAZVOJU UMJETNE INTELIGENCIJE Sad je pobijedila čovjeka i u najsloženijoj igri na svijetu''
Page 1 of 1