Rodna ideologija vise nije opasna
Page 16 of 31
Page 16 of 31 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 31
Re: Rodna ideologija vise nije opasna
Metuzalem wrote:Odavno ja govorim da više nema koristi od Crkve u ovom obliku, jednostavno je treba rasformirati.
Još da je naći nekoga tko će biti sposoban obaviti taj posao pa ste na konju.
Guest- Guest
svašta čovjek može zamisliti ali da će kaja i sora završiti u istom timu to mi je nezamislivoprckov wrote:zacas feminizam i islam u krevetu zavrseSora wrote:A i meni ih zaokaja wrote:Tješe jedan drugoga, maknimo se, nemam srca za dalje. Neka budu mirni do ..posljepodne.Sora wrote:A dakaja wrote:
Tzv forumska desnica pod geslom “ Hod u kameno doba “ se hvata za posljednju slamku spasa
;
To su ovi ZORA SVIĆE BIT CE DANA
JEBT ..STRUJA SKUPA a mi stalno u mraku
- nije rekao, uz nas je i dalje crkva
- znao sam, nije rekao
- Uff, spas ..
Pa mi smo ljevicari uvijek humsni a ne ko oni
Njima sveto oravilo oko za oko , zib za zob ..tak nes
Idrm i ja
Nek se saberu
aj se lizite
Šandor Winnetou-
2017-12-31
maggie13 wrote:Malo se puklo od straha i ogorcenosti, vidim.
Sve je to za ljude.
Ali ne i za zene.
Tko to strasi da ga ja vidim...
darth_vader-
2014-04-17
svasta si ti ovdje udrobio, i sto stoji i sto ne stoji, al ti je stil za 5. Ja sam se referiro na situaciju van hrvatske, tu mi kod vas jos uvjek lici da je sve u redu. I muskarci i zene su karika opstanka drustva btw, zato sistem ne smije podrzavat samo jednu stranu na stetu druge strane, a to je upravo ono sto sistem cini na zapadu. Naravno da u tome ne ucestvuju samo zene feministice ili onaj izgubljeniji dio, nego i muskarci, a i veliki kapital. Naime feminizam finansiraju ovi truli bogatuni da ih ne nabrajam. Samo nemoj nasjest na to da je feminizam i privjesci koje je feminizam okotio su genralno protiv muskaraca, nego iskljucivo protiv bijelih hetero zapadnih (krscanskih) muskaraca. Zasto, pa vjerojatno zato sto su oni i protivnici nekih eventualnih globalnih promjena i opcenito svake politike koja moze zalutat u autoritarnost. Takode cinjenica je da su mnogim mladim curama isprali mozak feministickim lazima do razine histerije kad se svaka racionalnost gubi, tako da ove sljedece generacije ce bit jos gore.melkior wrote:Žene su glavna karika opstanka sistema. Najviše ih je u obrazovnom sustavu, državnoj administraciji, pravosuđu, najveći potrošači proizvoda, roba i usluga, glavne podupirateljice Crkve, islama, demokratskog centra, vlasti, glavni uzrok rušenja cijene radne snage te su također, najveći konzumenti državne propagande, establishmenta. Dovoljno su konzervativne da se ne seksaju, a previše liberalne da ne bi izlazile na izbore. Ukratko, žene su zlo. Uostalom, ne treba ih niti tretirati niti na njih gledati kao na žene, već kao na neprijatelja. Žene su glasale hametice za Sanadera jer je lijep, za Mesića jer je šarmantan, za Jadranku Kosor zato jer je žena. Žene podupiru Bozanića, Plenkovića, Bernardića i Radu Borić. Žene su iskonski neprijatelji slobode, stariji i od plemenskog vrača, i od plemenskog šamana. Žene su muškarce pretvorile u karakterne slabiće, a država ih je onda pretvorila u majmune. I takve još odgajaju nesposobnu i kilavu djecu. Žene su Hitlera dovele na vlast. Žene su bile najodanije i najelitnije ratnice kineskih tiranina. Muškarci su svijet pretvorili u globalno selo, a žene su ga transformirale u kolektivni zatvor u kojem su one najodanije i najzahvalnije ropkinje i službenice. Najokrutniji čuvari nacističkih koncentracijskih logora bile su upravo žene. Žene su najveći krivci za masovno zlostavljanje i ubijanje životinja zbog krzna i parfema.prckov wrote:nisu zene problem nego sistemmelkior wrote:Rješenje je u sistematskom ubijanju žena dok ne odustanu od emancipacije; na ulici, u trgovinama, sveučilištima, školama, televizijskim studijima. Potreban je opći masovni oružani muški ustanak protiv žena i protiv države i protiv Crkve, kojeg više neće moći kontrolirati ni mediji, ni država ni vojska ni pravosuđe. To se zove totalni slom sistema. A ako su žene ravnopravne, a jesu, neka uzmu oružje i neka se oružano suprotstave muškarcima. Nemamo si više što reći; sve političke snage su se uprle u borbu protiv tradicionalne uloge žene u društvu. Muškarci im trebaju pokazati da su u tome uspjeli i da žene više ne tretiraju kao - žene.prckov wrote:sad su doktori na #me too tapetu, jedna anonimna optuzba bez obzira koliko je lazna i prije koliko stotina godina se navodno desila, i njegova karijera je zavrsena. Onda se jos dignu i mediji i zovu imal jos ko da ga optuzi.prckov wrote:
cija sebicnost
konkretno
kome sistem sluzi a ko je jebana stranka na zapadu
ni jedan muskarac na polozaju (a uglavnom se njihove glave traze), vise nije siguran kad mogu doc po njega ako se kad kome zamjerio
prekjuce je jedna iranka napala youtube i ranila troje zato sto su joj navodno demonetarizirali videa
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne mogu mala mi uzela comp treba joj photoshop, a uvalila ovaj svoj mac a na njega ne znam copy pasteNoor wrote:predobra je to stvar za ovu temu, ja mislim da prci ima nesto prikladnijemetilda wrote:završimo u revijanom tonu:
@prckov, daj onu prekrasnu feministicku...znas koju
2014-04-19
prckov wrote:
Naime feminizam finansiraju ovi truli bogatuni da ih ne nabrajam.
U suradnji sa tzv. modernom ljevicom. Koja je na taj način izdala i prodala ne samo radnički sloj nego doslovce cijelo čovječanstvo i ljudski rod.
I za što?
Za šaku očito lažnih obećanja kako će ostvariti neki oblik marksističke utopije na svijetu kada to već nisu uspjeli preko komunizma kao svog prethodnog paradnog konja kojega su žestoko podržavali tzv. intelektualci i tzv. umjetnički krugovi (Platon je očito bio u pravu) i na zapadu u šezdesetim godinama i koji se u međuvremenu jako ofucao.
Guest- Guest
sto ti je bit ljevicar operiran od mozgaSora wrote:HmmmGnječ wrote:melkior wrote:Žene su glavna karika opstanka sistema. Najviše ih je u obrazovnom sustavu, državnoj administraciji, pravosuđu, najveći potrošači proizvoda, roba i usluga, glavne podupirateljice Crkve, islama, demokratskog centra, vlasti, glavni uzrok rušenja cijene radne snage te su također, najveći konzumenti državne propagande, establishmenta. Dovoljno su konzervativne da se ne seksaju, a previše liberalne da ne bi izlazile na izbore. Ukratko, žene su zlo. Uostalom, ne treba ih niti tretirati niti na njih gledati kao na žene, već kao na neprijatelja. Žene su glasale hametice za Sanadera jer je lijep, za Mesića jer je šarmantan, za Jadranku Kosor zato jer je žena. Žene podupiru Bozanića, Plenkovića, Bernardića i Radu Borić. Žene su iskonski neprijatelji slobode, stariji i od plemenskog vrača, i od plemenskog šamana. Žene su muškarce pretvorile u karakterne slabiće, a država ih je onda pretvorila u majmune. I takve još odgajaju nesposobnu i kilavu djecu. Žene su Hitlera dovele na vlast. Žene su bile najodanije i najelitnije ratnice kineskih tiranina. Muškarci su svijet pretvorili u globalno selo, a žene su ga transformirale u kolektivni zatvor u kojem su one najodanije i najzahvalnije ropkinje i službenice. Najokrutniji čuvari nacističkih koncentracijskih logora bile su upravo žene. Žene su najveći krivci za masovno zlostavljanje i ubijanje životinja zbog krzna i parfema.prckov wrote:nisu zene problem nego sistemmelkior wrote:
Rješenje je u sistematskom ubijanju žena dok ne odustanu od emancipacije; na ulici, u trgovinama, sveučilištima, školama, televizijskim studijima. Potreban je opći masovni oružani muški ustanak protiv žena i protiv države i protiv Crkve, kojeg više neće moći kontrolirati ni mediji, ni država ni vojska ni pravosuđe. To se zove totalni slom sistema. A ako su žene ravnopravne, a jesu, neka uzmu oružje i neka se oružano suprotstave muškarcima. Nemamo si više što reći; sve političke snage su se uprle u borbu protiv tradicionalne uloge žene u društvu. Muškarci im trebaju pokazati da su u tome uspjeli i da žene više ne tretiraju kao - žene.
prekjuce je jedna iranka napala youtube i ranila troje zato sto su joj navodno demonetarizirali videa
parafiram
G.
Ovo je prvi put da se uopce ne skazem s gnjecom
PUSIĆ VESNA
BORIĆ RADA
šefica Documente Vesna terselic
Sarnavka
Nadezda cacinovic
I mnoge druge zene..u javnim istupima
su pokazale daleko vise moralne i građanske odgovornosti nego muski rod u ovoj jadnoj zrmljici koju su muski popljačkali , moralno erodirali i nastali ideoloske magle da vise nista i ne radimo
Nego se bavimo tricama
odma cijeli muski rod zahvati
nema nijansi
crno bijelo jaro pa ti vidi
e sad te u inat necu povalit
2014-04-19
da, pale se i na globalizaciju u kojoj bi oni dobijali glasove vecineslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:
U suradnji sa tzv. modernom ljevicom. Koja je na taj način izdala i prodala ne samo radnički sloj nego doslovce cijelo čovječanstvo i ljudski rod.
I za što?
Za šaku očito lažnih obećanja kako će ostvariti neki oblik marksističke utopije na svijetu kada to već nisu uspjeli preko komunizma kao svog prethodnog paradnog konja kojega su žestoko podržavali tzv. intelektualci i tzv. umjetnički krugovi (Platon je očito bio u pravu) i na zapadu u šezdesetim godinama i koji se u međuvremenu jako ofucao.
ide se zaobilaznim putem al cilj je isti
a dobice se katastrofa
2014-04-19
prckov wrote:da, pale se i na globalizaciju u kojoj bi oni dobijali glasove vecineslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:
I za što?
a dobice se katastrofa
Računaju da će imigranti u svim društvima uvijek radije glasati za ljevicu jer je ona i podržala njihovo masovno ilegalno useljavanje odnosno pravu invaziju. Bez njihovih glasova, moderna ljevica nema nikakvih šansi jer nema što ponuditi bilo kojem zdravom društvu.
Katastrofa za sve, pa tako i za njih. Rekao bih ponajprije za njih, jer ovakva ljevica jednostavno neće preživjeti još jedan strateški poraz nakon pada svojevremeno omiljenog im komunizma. Taj poraz će dovesti do ogromnih društvenih promjena praktički u cijelom svijetu i to na tzv. mikrorazini.
Guest- Guest
prckov wrote:zacas feminizam i islam u krevetu zavrseSora wrote:A i meni ih zaokaja wrote:Tješe jedan drugoga, maknimo se, nemam srca za dalje. Neka budu mirni do ..posljepodne.Sora wrote:
A da
- znao sam, nije rekao
- Uff, spas ..
Idrm i ja
Nek se saberu
aj se lizite
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
I treba ih..sve su im zene krive :-}jasambrend wrote:maggie13 wrote:Malo se puklo od straha i ogorcenosti, vidim.
Sve je to za ljude.
Ali ne i za zene.
2014-04-12
Ma to je kaja u hordak fazi, traži se joštre wrote:svašta čovjek može zamisliti ali da će kaja i sora završiti u istom timu to mi je nezamislivoprckov wrote:zacas feminizam i islam u krevetu zavrseSora wrote:A i meni ih zaokaja wrote:Tješe jedan drugoga, maknimo se, nemam srca za dalje. Neka budu mirni do ..posljepodne.Sora wrote:
A da
- znao sam, nije rekao
- Uff, spas ..
Idrm i ja
Nek se saberu
aj se lizite
2014-04-15
prckov wrote:ne mogu mala mi uzela comp treba joj photoshop, a uvalila ovaj svoj mac a na njega ne znam copy pasteNoor wrote:predobra je to stvar za ovu temu, ja mislim da prci ima nesto prikladnijemetilda wrote:završimo u revijanom tonu:
našla sam, hehe...
2017-10-06
svaki ozbiljniji intelektualac se distancira od danasnje ljeviceslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:da, pale se i na globalizaciju u kojoj bi oni dobijali glasove vecineslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:
I za što?
a dobice se katastrofa
Računaju da će imigranti u svim društvima uvijek radije glasati za ljevicu jer je ona i podržala njihovo masovno ilegalno useljavanje odnosno pravu invaziju. Bez njihovih glasova, moderna ljevica nema nikakvih šansi jer nema što ponuditi bilo kojem zdravom društvu.
Katastrofa za sve, pa tako i za njih. Rekao bih ponajprije za njih, jer ovakva ljevica jednostavno neće preživjeti još jedan strateški poraz nakon pada svojevremeno omiljenog im komunizma. Taj poraz će dovesti do ogromnih društvenih promjena praktički u cijelom svijetu i to na tzv. mikrorazini.
ali lovatori im drze leda kroz medije
takode su i skolstvo korumpirali tako da su danas bolje obrazovani studenti iz trecerazrednih shihole zemalja nego ameri
indijci ih sisaju u prirodnim znanostima pravo a da ne govorim o ovim zutim
uglavnom ispada cega god se ljevica dohvati upropasti
naravno da ja nisam za ekstremnu desnicu takode ali mi trenutno klasicni liberali i blago desne stranke daleko vise racionalni djeluju
ovi ljevicari su doslovno ludi
2014-04-19
prckov wrote:
uglavnom ispada cega god se ljevica dohvati upropasti
naravno da ja nisam za ekstremnu desnicu
Bottomline.
Nitko razuman nije za ekstremnu desnicu, jer ona zapravo ništa niti ne nudi, ali nema niti snage izazvati neku veću štetu za razliku od tzv. moderne ljevice iza koje stoji najkrupniji kapital i ogromna većina masovnih medija koja je u njegovim rukama.
Guest- Guest
Noor wrote:prckov wrote:ne mogu mala mi uzela comp treba joj photoshop, a uvalila ovaj svoj mac a na njega ne znam copy pasteNoor wrote:predobra je to stvar za ovu temu, ja mislim da prci ima nesto prikladnijemetilda wrote:završimo u revijanom tonu:
našla sam, hehe...
:D Zakon. :) Ide odmah u bookmarkse. :)
Guest- Guest
haha, ima negdje na netu kako slikaju menzesom i slicne glupostiNoor wrote:prckov wrote:ne mogu mala mi uzela comp treba joj photoshop, a uvalila ovaj svoj mac a na njega ne znam copy pasteNoor wrote:predobra je to stvar za ovu temu, ja mislim da prci ima nesto prikladnijemetilda wrote:završimo u revijanom tonu:
našla sam, hehe...
objese uloske
pa nekakve izludene recitacije po skolama sto izvode valjda za dan skole, ili dan zena, ili stagod
pa u engleskoj nekakav klub di se lezbe i one koje se tako osjecaju hrvu, kao zensko osnazivanje
2014-04-19
maggie13 wrote:I treba ih..sve su im zene krive :-}jasambrend wrote:maggie13 wrote:Malo se puklo od straha i ogorcenosti, vidim.
Sve je to za ljude.
Ali ne i za zene.
Meni je samo moja, druge su blazene...
darth_vader-
2014-04-17
gomila glupih i bijednih kokoši, kojima je cijeli svijet kriv što su žene, a to ne žele bitislidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:prckov wrote:ne mogu mala mi uzela comp treba joj photoshop, a uvalila ovaj svoj mac a na njega ne znam copy pasteNoor wrote:predobra je to stvar za ovu temu, ja mislim da prci ima nesto prikladnijemetilda wrote:završimo u revijanom tonu:
našla sam, hehe...
:D Zakon. :) Ide odmah u bookmarkse. :)
2017-10-06
n_razbojnik wrote:Ma to je kaja u hordak fazi, traži se joštre wrote:svašta čovjek može zamisliti ali da će kaja i sora završiti u istom timu to mi je nezamislivoprckov wrote:zacas feminizam i islam u krevetu zavrseSora wrote:A i meni ih zaokaja wrote:
Tješe jedan drugoga, maknimo se, nemam srca za dalje. Neka budu mirni do ..posljepodne.
- znao sam, nije rekao
- Uff, spas ..
Idrm i ja
Nek se saberu
aj se lizite
Samo Hordak se na kraju skroz pogubio i oteo kontroli, više nije bio siguran za kog navija
...'oce to kad se puno glupiras...:)
darth_vader-
2014-04-17
Onda smo barem mi na forumu sigurne :-Djasambrend wrote:maggie13 wrote:I treba ih..sve su im zene krive :-}jasambrend wrote:maggie13 wrote:Malo se puklo od straha i ogorcenosti, vidim.
Sve je to za ljude.
Ali ne i za zene.
Meni je samo moja, druge su blazene...
2014-04-12
Page 16 of 31 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 31
Similar topics
» OVO VIŠE NIJE SF‘ ‘Prestravljen sam skokom u razvoju umjetne inteligencije. Ovo je prijelomna točka, opasna kao izum atomske bombe‘
» Američko udruženje pedijatara objavilo: Rodna ideologija šteti djeci
» Marušić na HRT-u napao Jokića i spolni odgoj: Rodna ideologija šteti djeci, to su bolesti i poremećaji
» PAPovka nije opasna za ljude- dokazano na bivšem forumu
» SAD nije više u UNESCO
» Američko udruženje pedijatara objavilo: Rodna ideologija šteti djeci
» Marušić na HRT-u napao Jokića i spolni odgoj: Rodna ideologija šteti djeci, to su bolesti i poremećaji
» PAPovka nije opasna za ljude- dokazano na bivšem forumu
» SAD nije više u UNESCO
Page 16 of 31