Rodna ideologija vise nije opasna
Page 31 of 31
Page 31 of 31 • 1 ... 17 ... 29, 30, 31
Re: Rodna ideologija vise nije opasna
prckov wrote:dobro evocrvenkasti wrote:prckov wrote:pa kazes da kazem da sam ja to izmislio a sad kao sta on znacrvenkasti wrote:prckov wrote:
a sta ako kaze to ti je crvenkasti reko da me pitas
Ma daj budalo, to je klokan, šta on zna?
To je samo da ti bude drago što si mu rekao daj odjebi u troskocima, a on stvarno ode skačući.
izgleda da je pametniji od tebe
to je
Ja sam rekao da ti kažeš klokanu, to može, to je ok.
A ti si rekao da šta ako klokan kaže... E, to je! Klokan ne zna govoriti!
Kurac si ti pametniji!
"daj odjebi u troskocima klokane"
jesi uteko?
jesam
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
eto supercrvenkasti wrote:prckov wrote:dobro evocrvenkasti wrote:prckov wrote:pa kazes da kazem da sam ja to izmislio a sad kao sta on znacrvenkasti wrote:
Ma daj budalo, to je klokan, šta on zna?
To je samo da ti bude drago što si mu rekao daj odjebi u troskocima, a on stvarno ode skačući.
to je
Kurac si ti pametniji!
jesi uteko?
jesam
ajd sad moram zdrat a ne ide mi multitasking
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Crveni, zasto baris prcija?
Varas me, ha?! :-D
Varas me, ha?! :-D
2014-04-12
sve je moguće, iako sumnjam da će se to dogoditi ubrzo, birači su većinom također inertne žrtve navikeslidingdoorsoperator wrote:Zato je sasvim lako moguće da europske zemlje sa takvim političkim sustavima zasićene tom političkom nestabilnošću i nesposobnošću za strateškim promišljanjem nacionanih interesa od strane njihovih političkih elita polako ali sigurno počnu prelaziti na neki oblik polupredsjedničkog ili čak predsjedničkog sustava gdje su takvi nedostatci manje izraženi.
u situaciji kakva je u Europi, prije je za očekivati manju šarolikost i disperziju biračkih glasova, a puno veću koncentraciju na konzervativce i desnicu
no sumnjam da će igdje uskoro doći do promjene političkog sustava, nisam primijetila da postoje takve inicijative, čak ni na marginama
neva- Posts : 4367
2014-04-12
neve wrote:sve je moguće, iako sumnjam da će se to dogoditi ubrzo, birači su većinom također inertne žrtve navikeslidingdoorsoperator wrote:Zato je sasvim lako moguće da europske zemlje sa takvim političkim sustavima zasićene tom političkom nestabilnošću i nesposobnošću za strateškim promišljanjem nacionanih interesa od strane njihovih političkih elita polako ali sigurno počnu prelaziti na neki oblik polupredsjedničkog ili čak predsjedničkog sustava gdje su takvi nedostatci manje izraženi.
u situaciji kakva je u Europi, prije je za očekivati manju šarolikost i disperziju biračkih glasova, a puno veću koncentraciju na konzervativce i desnicu
no sumnjam da će igdje uskoro doći do promjene političkog sustava, nisam primijetila da postoje takve inicijative, čak ni na marginama
Lako je biti dokon, dok te čuva veliki brat.
Guest- Guest
neve wrote:sve je moguće, iako sumnjam da će se to dogoditi ubrzo, birači su većinom također inertne žrtve navikeslidingdoorsoperator wrote:Zato je sasvim lako moguće da europske zemlje sa takvim političkim sustavima zasićene tom političkom nestabilnošću i nesposobnošću za strateškim promišljanjem nacionanih interesa od strane njihovih političkih elita polako ali sigurno počnu prelaziti na neki oblik polupredsjedničkog ili čak predsjedničkog sustava gdje su takvi nedostatci manje izraženi.
Za sad ne, zato što je situacija još previše stabilna, a i zato što su, kako si i sama primjetila, birači također inertni i žrtve navike. Pogledaj samo kaos u Italiji! I svi znaju da će se tijekom vremena nešto morati promjeniti jer je takvo stanje dugoročno neodrživo, samo je pitanje vremena i okolnosti.
Koncentracija na konzervativce i desnicu je više zbog slabosti ljevice.
Guest- Guest
da su mu reko u dvoskocima ili običnim skokovima on bi se naljutio, samo troskoke priznaje, svojevremeno je i dvadeset metara kanjon preskočio u troskocimaprckov wrote:eto supercrvenkasti wrote:prckov wrote:dobro evocrvenkasti wrote:prckov wrote:
pa kazes da kazem da sam ja to izmislio a sad kao sta on zna
to je
Kurac si ti pametniji!
jesi uteko?
jesam
Šandor Winnetou-
2017-12-31
di si tretre wrote:da su mu reko u dvoskocima ili običnim skokovima on bi se naljutio, samo troskoke priznaje, svojevremeno je i dvadeset metara kanjon preskočio u troskocimaprckov wrote:eto supercrvenkasti wrote:prckov wrote:dobro evocrvenkasti wrote:
Kurac si ti pametniji!
jesi uteko?
jesam
jesi se naviko
bil mogo zivit ovdje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ljudi imaju tendenciju skupljanja u grupe kad osjećaju i doživljavaju neku ugrozuslidingdoorsoperator wrote:Za sad ne, zato što je situacija još previše stabilna, a i zato što su, kako si i sama primjetila, birači također inertni i žrtve navike. Pogledaj samo kaos u Italiji! I svi znaju da će se tijekom vremena nešto morati promjeniti jer je takvo stanje dugoročno neodrživo, samo je pitanje vremena i okolnosti.
i to u one grupe za koje misle da u tom trenutku mogu najbolje zaštititi njihove interese
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ne prika, još dva mjeseca a ja ko na iglamaprckov wrote:di si tretre wrote:da su mu reko u dvoskocima ili običnim skokovima on bi se naljutio, samo troskoke priznaje, svojevremeno je i dvadeset metara kanjon preskočio u troskocimaprckov wrote:eto supercrvenkasti wrote:prckov wrote:
dobro evo
jesi uteko?
jesam
jesi se naviko
bil mogo zivit ovdje
Šandor Winnetou-
2017-12-31
neve wrote:ljudi imaju tendenciju skupljanja u grupe kad osjećaju i doživljavaju neku ugrozuslidingdoorsoperator wrote:Za sad ne, zato što je situacija još previše stabilna, a i zato što su, kako si i sama primjetila, birači također inertni i žrtve navike. Pogledaj samo kaos u Italiji! I svi znaju da će se tijekom vremena nešto morati promjeniti jer je takvo stanje dugoročno neodrživo, samo je pitanje vremena i okolnosti.
i to u one grupe za koje misle da u tom trenutku mogu najbolje zaštititi njihove interese
Jasna stvar.
Nikad mi neće biti jasni oni koji se kunu kako su toliki individualci da ne pripadaju nikakvom obliku kolektivizma.
Ako čak i zanemarimo ono što sam na temi već spominjao, naime, kako je um prije svega kulturološki što znači i kolektivistički fenomen, lako je njima biti strogo individualistički orjentiran dok je situacija u društvu vrlo stabilna.
Baš me zanima kako bi se ponašali u situacijama velikih kriza koje se itekako opet mogu dogoditi i što bi se tada dogodilo sa njihovim kakti strogim individualizmom i antikolektivizmom. Ali jasno da je to pitanje zapravo samo retoričko.
Guest- Guest
Page 31 of 31 • 1 ... 17 ... 29, 30, 31
Similar topics
» OVO VIŠE NIJE SF‘ ‘Prestravljen sam skokom u razvoju umjetne inteligencije. Ovo je prijelomna točka, opasna kao izum atomske bombe‘
» Američko udruženje pedijatara objavilo: Rodna ideologija šteti djeci
» Marušić na HRT-u napao Jokića i spolni odgoj: Rodna ideologija šteti djeci, to su bolesti i poremećaji
» PAPovka nije opasna za ljude- dokazano na bivšem forumu
» SAD nije više u UNESCO
» Američko udruženje pedijatara objavilo: Rodna ideologija šteti djeci
» Marušić na HRT-u napao Jokića i spolni odgoj: Rodna ideologija šteti djeci, to su bolesti i poremećaji
» PAPovka nije opasna za ljude- dokazano na bivšem forumu
» SAD nije više u UNESCO
Page 31 of 31