ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rodna ideologija vise nije opasna

Page 10 of 31 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 31  Next

Go down

Rodna ideologija vise nije opasna  - Page 10 Empty Re: Rodna ideologija vise nije opasna

Post by prckov Thu 5 Apr - 17:39

max123 wrote:peder,transvestit il bosanski katolik.sve nebitno i nevazno,sve dok se izjasnjavaju kao Hrvati.to je moje osobno i licno misljenje...
ronjaj benjamine
sto je babo kupio surlu

nije u tome problem, moras malo zaronit

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Rodna ideologija vise nije opasna  - Page 10 Empty Re: Rodna ideologija vise nije opasna

Post by Guest Thu 5 Apr - 17:40

neve wrote:
kic wrote:ipak fake news?
jutros su na HTV-u rekli da je Puljić, nakon susreta s Plenkijem, podržao interpretativnu izjavu Vlade koju smatra korektnom i prihvatljivom jer odbacuje rodnu ideologiju
i ništa više, to je bilo to..

To je bilo jutros, a u međuvremenu je došao i demanti od strane Puljića. Imaš i na HTV teletekstu str. 123.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Thu 5 Apr - 17:45

slidingdoorsoperator wrote:Dobro, kome sam to ja na forumu "puštao krv"?
Jebote, više ne možeš smrdljivoj pederčini reći što je spada, a da ne budeš odmah optužen za radikalne namjere.
ma joj, pričaj što hoćeš.. malo sam se iznenadila, ali evo već sam se navikla :)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Thu 5 Apr - 17:47

neve wrote:
Jebote, više ne možeš smrdljivoj pederčini reći što je spada, a da ne budeš odmah optužen za radikalne namjere.
ma joj, pričaj što hoćeš.. malo sam se iznenadila, ali evo već sam se navikla :)

A najviše te je pogodilo ono od jutros o Račanu i tzv. hrvatskoj ljevici, jelda?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by max123 Thu 5 Apr - 17:49

prckov wrote:
max123 wrote:peder,transvestit il bosanski katolik.sve nebitno i nevazno,sve dok se izjasnjavaju kao Hrvati.to je moje osobno i licno misljenje...
ronjaj benjamine
sto je babo kupio surlu

prika,a di si se ti bogati tocno pronasa.?da pogodim.... :^0
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by kaya Thu 5 Apr - 17:50

slidingdoorsoperator wrote:
neve wrote:
jutros su na HTV-u rekli da je Puljić, nakon susreta s Plenkijem, podržao interpretativnu izjavu Vlade koju smatra korektnom i prihvatljivom jer odbacuje rodnu ideologiju

To je bilo jutros, a u međuvremenu je došao i demanti od strane Puljića. Imaš i na HTV teletekstu str. 123.
:D
Mogu ti nešto šapnuti a da se ne ljutiš ?
To je malo ublažio zbog vas , da ne ispadnete bas ono .. konji :)
To ti je kao da je Gubec napustio bunu i jede kod Tahija pa ugleda zbunjene i dezorijentirane seljake kroz prozor koji ne znaju hoce u juris ili rikverc pa da ih smiri kaže - dečki, i dalje je buna ali mirna, ostavite lopate i odite doma , sve ce biti ok . I dalje se bunimo . Samo doma odite pa ćemo sutra vidjeti sto ćemo . 
;P
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by melkior Thu 5 Apr - 17:50

neve wrote:
I HTV je fake news, jer sad ispada prema najnovijim vijestima da Puljić ipak smatra kako interpretativna izjava nema učinka blackboard   Sve je fake news osim onog što slidingdooroperator kaže da nije.  Ipak je on u Mladeži HDZ-a i FRAMA-i pa je na izvoru informacija  :aw
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior Thu 5 Apr - 17:51

neve wrote:

A najviše te je pogodilo ono od jutros o Račanu i tzv. hrvatskoj ljevici, jelda?
Ljeta gospodnjeg 2122.  u Hrvatskom Saboru: Da, ali vi ste izašli iz Sabora ´91....
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by neva Thu 5 Apr - 17:51

slidingdoorsoperator wrote:A najviše te je pogodilo ono od jutros o Račanu i tzv. hrvatskoj ljevici, jelda?
nije me ništa pogodilo, samo sam primijetila
nisam pristaša nijedne stranke, a i na prigodna skretničarenja odavno sam navikla
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Thu 5 Apr - 17:51

kaja wrote:
To je malo ublažio zbog vas , da ne ispadnete bas ono .. konji :)

Što te briga, jer si ti odavno ispala... ono što si već ispala. 
I u kojem je ono stoljeću Matija Gubec navodno vodio veliku seljačku bunu? :p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov Thu 5 Apr - 17:52

max123 wrote:
prckov wrote:
ronjaj benjamine
sto je babo kupio surlu

prika,a di si se ti bogati tocno pronasa.?da pogodim.... :^0
ti izgleda jaro guslas o necemu sto ja nemam pojma o cemu
velim ti ronjaj ako hoces, ako neces vrati surlu u prodavnicu kad ti vec ne treba :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya Thu 5 Apr - 17:55

U pmaterinu nije lako ni ovoj crkvi . Nagovoriš ovo svoje ograničeno stado na juris bez problema al ako promjenis  misljenje aj ti njima objasni da je gotov rat
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Thu 5 Apr - 17:55

melkior wrote:
neve wrote:

Ljeta gospodnjeg 2122.  u Hrvatskom Saboru: Da, ali vi ste izašli iz Sabora ´91....

Zbog čega? Zato jer Sabor nije usvojio njihov amandman o mogućnosti zadržavanja Jugoslavije kao konfederacije.
Jebote, pa ti su ljudi bili opsjednuti održanjem Jugoslavije u nekom obliku čak i kad je sve bilo gotovo.
Ali nije čak niti to problem, problem je u tome što se zbog toga nisu ispričali biračima, čak niti u Baranji čiju su obranu sabotirali pa Baranjci danas niti u ludilu većinom ne glasaju zs SDP premda im je to prije rata bio glavni izbor.
Ali niti to nije glavni problem, nego konji kojima to nikako ne ulazi u glavu pa ma kako se trudio da im objasniš da je 2+2=4.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 5 Apr - 17:56

neve wrote:
slidingdoorsoperator wrote:A najviše te je pogodilo ono od jutros o Račanu i tzv. hrvatskoj ljevici, jelda?
nije me ništa pogodilo, samo sam primijetila
nisam pristaša nijedne stranke, a i na prigodna skretničarenja odavno sam navikla

Vraga bi se ti javila po tom pitanju tek tako.
Progodna skretničarenja?
Pa ako je netko uvijek bio dosljedan u svojim ocjenama na ovom forumu, a bogami i izvan njega, onda sam to ja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior Thu 5 Apr - 17:57

kaja wrote:U pmaterinu nije lako ni ovoj crkvi . Nagovoriš ovo svoje ograničeno stado na juris bez problema al ako promjenis  misljenje aj ti njima objasni da je gotov rat
Normalno kad je cijena mira kila pečene prasetine u Banskim dvorima  pirat
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by max123 Thu 5 Apr - 17:57

prckov wrote:
ti izgleda jaro guslas o necemu sto ja nemam pojma o cemu
velim ti ronjaj ako hoces, ako neces vrati surlu u prodavnicu kad ti vec ne treba :D
reka je meni caca,do kupreskih vrata i ni makac dalje.priko nit kamena,nit gusala nit gange.sve zeleno...;)
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by prckov Thu 5 Apr - 17:58

kaja wrote:U pmaterinu nije lako ni ovoj crkvi . Nagovoriš ovo svoje ograničeno stado na juris bez problema al ako promjenis  misljenje aj ti njima objasni da je gotov rat
e nek si i ti svratila bas :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 5 Apr - 17:58

kaja wrote:aj ti njima objasni da je gotov rat

Nije još ni počeo, bez obzira što o tome kaže Puljić i cijela HBK.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by ljubo1212 Thu 5 Apr - 17:58

neve wrote:
ljubo1212 wrote:dobro neve, 50.000? :)
dobro Ljubiša, razumjela sam te, ti si uvjeren da sam prostitutka pa licitiraš
ne znam po čemu si to zaključio, bit će zato što nisam uz tvog tora i tabora :W
neve, ni slučajno, bilo je to ono 5 somova, i nedaj se ines,
pamtim te puno opušteniju, :)
nit bi plaćao, nit bi se o mene mogla okoristit, ja sam već dugo u tovnoj fazi...ne rasplodnoj
znači, samo laganini neve :D
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by melkior Thu 5 Apr - 17:58

melkior wrote:
neve wrote:

Zbog čega? Zato jer Sabor nije usvojio njihov amandman o mogućnosti zadržavanja Jugoslavije kao konfederacije.
Jebote, pa ti su ljudi bili opsjednuti održanjem Jugoslavije u nekom obliku čak i kad je sve bilo gotovo.
Ali nije čak niti to problem, problem je u tome što se zbog toga nisu ispričali biračima, čak niti u Baranji čiju su obranu sabotirali pa Baranjci danas niti u ludilu većinom ne glasaju zs SDP premda im je to prije rata bio glavni izbor.
Ali niti to nije glavni problem, nego konji kojima to nikako ne ulazi u glavu pa ma kako se trudio da im objasniš da je 2+2=4.
Ajmo mi na vruću temu, da ponovimo i (ili utvrdimo) je li onda Puljić za ili protiv referenduma o IK?  :clown
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior Thu 5 Apr - 18:00

prckov wrote:
melkior wrote:
prckov wrote:
melkior wrote:
prckov wrote:
ne nego emancipacija muskaraca
Emancipacija muškaraca je gay pokret. Kurac sam sebi dovoljan.
nije
nije to vezano uz sex
i zene su kao emancipirane pa ne jebu vaginu jebo ga ti
Naime, radi se o sljedećem: suvremenim političkim interpretacijama Biblije i kršćanstva, kao i Istanbulskom Konvencijom, vodi se zapravo institucionalni rat protiv muškog spola. U tome sudjeluju i ljevica, i klerikalna desnica, i biskupi, i papa, politički centar, udruge katoličkih žena, zapravo, svi. Gay pokret jest autentični pokret emancipacije muškog roda, jer on nije (samo) za dva muškarca, već za muškarca samog (bez žene). A s obzirom da je upravo suvremena žena najveći uzrok propasti Zapada, gay pokret u stvari predstavlja bijeg sa već pripremljenih vješala. Takav pokret u stvari nije moralan sa tradicionalnog stajališta niti s pozicije opstanka društva, ali radi se o tome da se društvo do kraja uništi, kad se već ne može popraviti. Ako se ne možeš boriti protiv sistemske greške, postani ti sistemska greška koja će ubrzati slom.
sve si dobro osim ubacivanja bespotrebno seksualne orjentacije (devijacije) koja sa time da se muskarci u scenariju koji si opiso, nema veze, a koji je izgldan, trebaju distancirat od sistema koji radi protiv njih. Ne znam sta si zapeo za sex, koji ti je kurac. Sistem svakako ide u cenifu, a ako ode i u njemu vise ne postoje niti jedna privilegija za muskarca osim iskljucivo mjesto "pedra" onda adio sistem, welcome arapi (eto i sori kite protiv neuroze)
Interes medu spolovima mora bit obostrani ili nikakav, simply whats in it for me, nothing, ok..see you in afterlife
Zato što se u društvu ionako sve vrti oko seksa i love, ostalo je manje-više nebitno.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 31 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics