Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
scorpion wrote:Da je tako, ovaj bi forum bio proglašen forumom trećeg rajha. Vidiš da ste većina protiv nacionalsocijalizma, znači nema nikakve povezniceSexual Tyrannosaurus wrote:Prvi reich je zasnovan na pederalizaciji ..dakle treci reich je homoseksualizam na kub
Jel to ona ideologija bazirana na jebanju plodnih krava po pandžabu ?
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
To je ona ideologija gdje bi takvi poput tebe (i 90% foruma) bili iza bodljikave žiceSexual Tyrannosaurus wrote:Jel to ona ideologija bazirana na jebanju plodnih krava po pandžabu ?
di je wilian?
znao sam da će biti gadno bez obzira što je chelsea u katastrofalnoj formi i imao sam filing da će ih chelsea istepsti,ali poklon gol i kući pjevajući...
znao sam da će biti gadno bez obzira što je chelsea u katastrofalnoj formi i imao sam filing da će ih chelsea istepsti,ali poklon gol i kući pjevajući...
Dobro jutro. Jesi se naspavao?muckodjubre wrote:di je wilian?
Steven Gerrard: "Playing against Busquets? It's a nightmare.
The man doesn't even sweat, But before you know it he's completed 150 passes."
The man doesn't even sweat, But before you know it he's completed 150 passes."
End- Posts : 21177
2015-08-25
UEFA je danas i službeno objavila nekoliko promjena u Ligi prvaka, a jedna od njih vezana je uz termin odigravanja utakmica.
Od sljedeće sezone utakmice u najjačem nogometnom natjecanju igrat će se od 18:55 i 21:00 sati. Ovo pravilo jedino neće vrijediti za Rusiju i Kazahstan gdje će utakmice i dalje počinjati od 18 sati po srednjoeuropskom vremenu.
Ovim krovna europska nogometna organizacija želi zaraditi više od TV prava, ali i ljubiteljima nogometa omogućiti da u jednom danu pogledaju dva prijenosa uživo, umjesto dosadašnjeg jednog.
Od sljedeće sezone utakmice u najjačem nogometnom natjecanju igrat će se od 18:55 i 21:00 sati. Ovo pravilo jedino neće vrijediti za Rusiju i Kazahstan gdje će utakmice i dalje počinjati od 18 sati po srednjoeuropskom vremenu.
Ovim krovna europska nogometna organizacija želi zaraditi više od TV prava, ali i ljubiteljima nogometa omogućiti da u jednom danu pogledaju dva prijenosa uživo, umjesto dosadašnjeg jednog.
Neymar out do kraja sezone...
Sad je PSG duplo javi i izbacit ce kraljeve lopovluka...
;)
Sad je PSG duplo javi i izbacit ce kraljeve lopovluka...
;)
Guest- Guest
dobro je to, neymar usporava svaki napad i čeka da se obrana postavi, a bez njega lagano blitzkrieg i riješit cigane s pet komada
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ima PSG moćne igrače, di Maria i Draxler su pravi timski igrači...
A svjetske su klase...
Bit ce puno bolji nego u Madridu...
;)
A svjetske su klase...
Bit ce puno bolji nego u Madridu...
;)
Guest- Guest
Sad je i Kic navijač Barce?Браћала wrote:Kako se sakodrukaju čergarski fanboyevi...
:D
Guest- Guest
sad je di čmarija klasa i pele za neymara a kad na svjetskom bude kraj mesija bit će nogometaš treća liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50