Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16
Tek na ovakvim primerima se vidi koliko smo u stvari propali.pismejker wrote:ziva istina,nazalost..dzango wrote:Imaju i Ameri greške sa F-35. Ali čuješ li ti sebe šta pričaš i sa kim porediš usranu Brozovu Jugoslaviju? Cela bivša YU danas ne može da napravi ni upaljač za jedan pošteni avion. A Broz je kupovao najsavremenije avione svog doba. Mi danas kupujemo po tuđim otpadima.vuksadinare wrote:...tocno...sjecamse da sam citao kad je bila prva isporuka novoproizvedenih orlova nisu letjeli sest mjeseci..razlog bio neprilike sa kotacima pri slijetanju...dzango wrote:Ne znam šta da vam kažem. Ali Broz je kupovao ganc nove. Iz fabrike, prva boja.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a jest..Juga je,ako gledamo ekonomski i tehnoloski,uz zavidne resurse sirovina bila prilicno samodostatna..idealne velicine za 25M ljudi,ybtg..dzango wrote:Tek na ovakvim primerima se vidi koliko smo u stvari propali.pismejker wrote:ziva istina,nazalost..dzango wrote:Imaju i Ameri greške sa F-35. Ali čuješ li ti sebe šta pričaš i sa kim porediš usranu Brozovu Jugoslaviju? Cela bivša YU danas ne može da napravi ni upaljač za jedan pošteni avion. A Broz je kupovao najsavremenije avione svog doba. Mi danas kupujemo po tuđim otpadima.vuksadinare wrote:...tocno...sjecamse da sam citao kad je bila prva isporuka novoproizvedenih orlova nisu letjeli sest mjeseci..razlog bio neprilike sa kotacima pri slijetanju...dzango wrote:Ne znam šta da vam kažem. Ali Broz je kupovao ganc nove. Iz fabrike, prva boja.
Guest- Guest
zanimljivo bi bilo vidjeti,da je mogutje,da se Juga nije raspala,nije bilo rata,a da se sistem promjenio u kapitalisticki,i najbitnije,da nije bilo pljacke drzave...ono da se razvijala kao i druge europske drzave tijekom perioda..
Guest- Guest
kaja wrote:Opet ce ova starudija pasti nekom na glavu u polju.
Treba upozoriti seljake kad počnu letjeti..
Achtung, Achtung, hrvatski borbeni avioni lete
Molim ne izlazite iz kuća !
Ili - tko nadje, njegovo -
Pravo rečeno bolje je ne kupovati nikakve avione jer ti jednostavno ne tribaju. To je samo bacanje para jer ovako-onako
RH nije u stanju skrbiti se niti za 4-5 aviona ( a više nećeš dobiti niti pomoću trikova )
Rh bi se tribala fokusirati na helikoptere.
Sve to sa avionima vidim kao ogromnu pogrešku u vojno strateškom razvoju " obrane "
Obuka pilota će potrajati godinama i biti uvjetovana ovim-onim ( šta i nije loše da se malo spuste na zemlju desni elementi )
Takve su isporuke vezane uz masu drugih stvari, ne dobija se to od jedan put i zasigurno ne u poboljšanoj
verziji ( u čemu je Izrael vodeći na Svijetu ) Dobila bi se krama a hardver u temeljnoj, tvorničkoj postavi.
Kako rekoh, ne isplati se ali OK neka se kupuje, šta gore to bolje
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nemoj tako..ti si pametan čovjek ne priliče ti ovakve izjave.pismejker wrote:zanimljivo bi bilo vidjeti,da je mogutje,da se Juga nije raspala,nije bilo rata,a da se sistem promjenio u kapitalisticki,i najbitnije,da nije bilo pljacke drzave...ono da se razvijala kao i druge europske drzave tijekom perioda..
Pa normalno da će obuka pilota potrajati godinama, zato se i ide polako i ciljano šta i kako
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa tko je cinio yu?..isti ovi koji ne mogu proizvesti upaljac kako ti kazes...dakle nemres biti prije pametan navodno a sad debil...ili si debil oduvijek ili pametan...treceg nemadzango wrote:Imaju i Ameri greške sa F-35. Ali čuješ li ti sebe šta pričaš i sa kim porediš usranu Brozovu Jugoslaviju? Cela bivša YU danas ne može da napravi ni upaljač za jedan pošteni avion. A Broz je kupovao najsavremenije avione svog doba. Mi danas kupujemo po tuđim otpadima.vuksadinare wrote:...tocno...sjecamse da sam citao kad je bila prva isporuka novoproizvedenih orlova nisu letjeli sest mjeseci..razlog bio neprilike sa kotacima pri slijetanju...dzango wrote:Ne znam šta da vam kažem. Ali Broz je kupovao ganc nove. Iz fabrike, prva boja.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bas zato..pametan covjek pokazuje interes za paralelne mogucnosti,nis politicki,cisto me zanima,kako bi bilo da je Juga opstala,bez rata,da se kapitalisticki sustav uveo,vjerujem da bi shodno tome i slabio uticaj Beograda,jerbo bi kapital bio najbitniji faktor kao i profit..danni1 wrote:Nemoj tako..ti si pametan čovjek ne priliče ti ovakve izjave.pismejker wrote:zanimljivo bi bilo vidjeti,da je mogutje,da se Juga nije raspala,nije bilo rata,a da se sistem promjenio u kapitalisticki,i najbitnije,da nije bilo pljacke drzave...ono da se razvijala kao i druge europske drzave tijekom perioda..
cisto me zanima..kao kad zelis pogledati u paralelnu sadasnjost ili buducnost..
ajd ti malo Danny pogledaj serial Fringe..ima dosta o tome sto se tice paralenih stvarnosti...
dakle,Twinsi jos uvijek stoje...
Guest- Guest
Nemoguce....yu je drzao tito dok je bio ziv i to je to...dobro drzao je ono i batinom i mrkvom..a nesto ne moze opstat ako moras batinu imati...pa nije niko u svicarskoj ili norveskoj drzao batinu...ili jesi ili nisi..ako jesi ne treba prisila da bi nesto opstalopismejker wrote:zanimljivo bi bilo vidjeti,da je mogutje,da se Juga nije raspala,nije bilo rata,a da se sistem promjenio u kapitalisticki,i najbitnije,da nije bilo pljacke drzave...ono da se razvijala kao i druge europske drzave tijekom perioda..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa u Yugi su se proizvodili televizori,auti,kompjuteri,roba siroke potrosnje,hrana,pitje,ovoga i onoga,zitarice,kurucza,svinjei ghoveda se nisu uvozila,proizvodili su se mlazni borbeni avioni,proizvodilo se.....sto quratza...vuksadinare wrote:Pa tko je cinio yu?..isti ovi koji ne mogu proizvesti upaljac kako ti kazes...dakle nemres biti prije pametan navodno a sad debil...ili si debil oduvijek ili pametan...treceg nemadzango wrote:Imaju i Ameri greške sa F-35. Ali čuješ li ti sebe šta pričaš i sa kim porediš usranu Brozovu Jugoslaviju? Cela bivša YU danas ne može da napravi ni upaljač za jedan pošteni avion. A Broz je kupovao najsavremenije avione svog doba. Mi danas kupujemo po tuđim otpadima.vuksadinare wrote:...tocno...sjecamse da sam citao kad je bila prva isporuka novoproizvedenih orlova nisu letjeli sest mjeseci..razlog bio neprilike sa kotacima pri slijetanju...dzango wrote:Ne znam šta da vam kažem. Ali Broz je kupovao ganc nove. Iz fabrike, prva boja.
sto ove danas drzavice proizvode ZASEBNO?
tu i tamo ono,sto je zapoceto proizvodjeno u Yugi,jedvba ekonomija dise,i sve se polako gasi..opstaje samo ono sto je blagoslovljeno politckom mafijom,jerbo oni imaju interesa u tome..
Guest- Guest
pismejker wrote:bas zato..pametan covjek pokazuje interes za paralelne mogucnosti,nis politicki,cisto me zanima,kako bi bilo da je Juga opstala,bez rata,da se kapitalisticki sustav uveo,vjerujem da bi shodno tome i slabio uticaj Beograda,jerbo bi kapital bio najbitniji faktor kao i profit..danni1 wrote:Nemoj tako..ti si pametan čovjek ne priliče ti ovakve izjave.pismejker wrote:zanimljivo bi bilo vidjeti,da je mogutje,da se Juga nije raspala,nije bilo rata,a da se sistem promjenio u kapitalisticki,i najbitnije,da nije bilo pljacke drzave...ono da se razvijala kao i druge europske drzave tijekom perioda..
ajd ti malo Danny pogledaj serial Fringe..ima dosta o tome sto se tice paralenih stvarnosti...
@ Fučina..
Guest- Guest
A tako...u granicama SF-a ,dobro,nije za zamjerit.pismejker wrote:bas zato..pametan covjek pokazuje interes za paralelne mogucnosti,nis politicki,cisto me zanima,kako bi bilo da je Juga opstala,bez rata,da se kapitalisticki sustav uveo,vjerujem da bi shodno tome i slabio uticaj Beograda,jerbo bi kapital bio najbitniji faktor kao i profit..danni1 wrote:Nemoj tako..ti si pametan čovjek ne priliče ti ovakve izjave.pismejker wrote:zanimljivo bi bilo vidjeti,da je mogutje,da se Juga nije raspala,nije bilo rata,a da se sistem promjenio u kapitalisticki,i najbitnije,da nije bilo pljacke drzave...ono da se razvijala kao i druge europske drzave tijekom perioda..
Stvar je u sistemu. Danas najpametniji beže napolje a najgori dolaze na vlast. Nekada je raspala Jugoslavija kupovala novu novu eskadrili aviona koja je bila poslednja reč tehnike a danas cela bivša YU ne bi skrpila za cela 3 aviona koja se mogu računati u prestižne na svetskom tržištu. Kupujemo kao Ciga na otpadu polutrule Merdže. I busamo se u grudi kako smo neke države.vuksadinare wrote:Pa tko je cinio yu?..isti ovi koji ne mogu proizvesti upaljac kako ti kazes...dakle nemres biti prije pametan navodno a sad debil...ili si debil oduvijek ili pametan...treceg nemadzango wrote:Imaju i Ameri greške sa F-35. Ali čuješ li ti sebe šta pričaš i sa kim porediš usranu Brozovu Jugoslaviju? Cela bivša YU danas ne može da napravi ni upaljač za jedan pošteni avion. A Broz je kupovao najsavremenije avione svog doba. Mi danas kupujemo po tuđim otpadima.vuksadinare wrote:...tocno...sjecamse da sam citao kad je bila prva isporuka novoproizvedenih orlova nisu letjeli sest mjeseci..razlog bio neprilike sa kotacima pri slijetanju...dzango wrote:Ne znam šta da vam kažem. Ali Broz je kupovao ganc nove. Iz fabrike, prva boja.
Je...sve se proizvodilo a ništa nije donosilo profit zato je i sve ošlo u kurac. Plus naravno međunacionalni animozitet.pismejker wrote:Pa u Yugi su se proizvodili televizori,auti,kompjuteri,roba siroke potrosnje,hrana,pitje,ovoga i onoga,zitarice,kurucza,svinjei ghoveda se nisu uvozila,proizvodili su se mlazni borbeni avioni,proizvodilo se.....sto quratza...vuksadinare wrote:Pa tko je cinio yu?..isti ovi koji ne mogu proizvesti upaljac kako ti kazes...dakle nemres biti prije pametan navodno a sad debil...ili si debil oduvijek ili pametan...treceg nemadzango wrote:Imaju i Ameri greške sa F-35. Ali čuješ li ti sebe šta pričaš i sa kim porediš usranu Brozovu Jugoslaviju? Cela bivša YU danas ne može da napravi ni upaljač za jedan pošteni avion. A Broz je kupovao najsavremenije avione svog doba. Mi danas kupujemo po tuđim otpadima.vuksadinare wrote:...tocno...sjecamse da sam citao kad je bila prva isporuka novoproizvedenih orlova nisu letjeli sest mjeseci..razlog bio neprilike sa kotacima pri slijetanju...dzango wrote:Ne znam šta da vam kažem. Ali Broz je kupovao ganc nove. Iz fabrike, prva boja.
tu i tamo ono,sto je zapoceto proizvodjeno u Yugi,jedvba ekonomija dise,i sve se polako gasi..opstaje samo ono sto je blagoslovljeno politckom mafijom,jerbo oni imaju interesa u tome..
Zamisli onda gde si ti danas ako je ta raspala država sa komunističkom privredom kupovala najsavremeniju eskadrilu aviona a ti danas ideš po tuđim otpadima kako bi se ponovio sa raspalim Merdžom sa trulim krilima od 35 godina. Uz svu svoju ekonomiju koja donosi profit.danni1 wrote:Je...sve se proizvodilo a ništa nije donosilo profit zato je i sve ošlo u kurac. Plus naravno međunacionalni animozitet.pismejker wrote:Pa u Yugi su se proizvodili televizori,auti,kompjuteri,roba siroke potrosnje,hrana,pitje,ovoga i onoga,zitarice,kurucza,svinjei ghoveda se nisu uvozila,proizvodili su se mlazni borbeni avioni,proizvodilo se.....sto quratza...vuksadinare wrote:Pa tko je cinio yu?..isti ovi koji ne mogu proizvesti upaljac kako ti kazes...dakle nemres biti prije pametan navodno a sad debil...ili si debil oduvijek ili pametan...treceg nemadzango wrote:Imaju i Ameri greške sa F-35. Ali čuješ li ti sebe šta pričaš i sa kim porediš usranu Brozovu Jugoslaviju? Cela bivša YU danas ne može da napravi ni upaljač za jedan pošteni avion. A Broz je kupovao najsavremenije avione svog doba. Mi danas kupujemo po tuđim otpadima.vuksadinare wrote:
...tocno...sjecamse da sam citao kad je bila prva isporuka novoproizvedenih orlova nisu letjeli sest mjeseci..razlog bio neprilike sa kotacima pri slijetanju...
2014-04-19
nije donosilo jer je vladalo komjunisticko uredjenje sa diktatorom na celu..nije bilo demokracije..Yuga je bila ekonomski u sustini izlorana kao i ostatak isocne Europe..STO DA NIJE? sto da se sve moglo izvoziti i uvoziti..zdrav kapitalizam..o tome pricam,ne povratku neke Yuge ili cemu vec..zanima me cisto sa financijsko teoretske strane..danni1 wrote:Je...sve se proizvodilo a ništa nije donosilo profit zato je i sve ošlo u kurac. Plus naravno međunacionalni animozitet.pismejker wrote:Pa u Yugi su se proizvodili televizori,auti,kompjuteri,roba siroke potrosnje,hrana,pitje,ovoga i onoga,zitarice,kurucza,svinjei ghoveda se nisu uvozila,proizvodili su se mlazni borbeni avioni,proizvodilo se.....sto quratza...vuksadinare wrote:Pa tko je cinio yu?..isti ovi koji ne mogu proizvesti upaljac kako ti kazes...dakle nemres biti prije pametan navodno a sad debil...ili si debil oduvijek ili pametan...treceg nemadzango wrote:Imaju i Ameri greške sa F-35. Ali čuješ li ti sebe šta pričaš i sa kim porediš usranu Brozovu Jugoslaviju? Cela bivša YU danas ne može da napravi ni upaljač za jedan pošteni avion. A Broz je kupovao najsavremenije avione svog doba. Mi danas kupujemo po tuđim otpadima.vuksadinare wrote:
...tocno...sjecamse da sam citao kad je bila prva isporuka novoproizvedenih orlova nisu letjeli sest mjeseci..razlog bio neprilike sa kotacima pri slijetanju...
Guest- Guest
Kupovala je jer je bila jebena diktatura. Po lovi danas RH može kupiti što poželi al nije samo novac u pitanju.dzango wrote:Zamisli onda gde si ti danas ako je ta raspala država sa komunističkom privredom kupovala najsavremeniju eskadrilu aviona a ti danas ideš po tuđim otpadima kako bi se ponovio sa raspalim Merdžom sa trulim krilima od 35 godina. Uz svu svoju ekonomiju koja donosi profit.danni1 wrote:Je...sve se proizvodilo a ništa nije donosilo profit zato je i sve ošlo u kurac. Plus naravno međunacionalni animozitet.pismejker wrote:Pa u Yugi su se proizvodili televizori,auti,kompjuteri,roba siroke potrosnje,hrana,pitje,ovoga i onoga,zitarice,kurucza,svinjei ghoveda se nisu uvozila,proizvodili su se mlazni borbeni avioni,proizvodilo se.....sto quratza...vuksadinare wrote:Pa tko je cinio yu?..isti ovi koji ne mogu proizvesti upaljac kako ti kazes...dakle nemres biti prije pametan navodno a sad debil...ili si debil oduvijek ili pametan...treceg nemadzango wrote:
Imaju i Ameri greške sa F-35. Ali čuješ li ti sebe šta pričaš i sa kim porediš usranu Brozovu Jugoslaviju? Cela bivša YU danas ne može da napravi ni upaljač za jedan pošteni avion. A Broz je kupovao najsavremenije avione svog doba. Mi danas kupujemo po tuđim otpadima.
Što da RH vode pametni ljudi?pismejker wrote:nije donosilo jer je vladalo komjunisticko uredjenje sa diktatorom na celu..nije bilo demokracije..Yuga je bila ekonomski u sustini izlorana kao i ostatak isocne Europe..STO DA NIJE? sto da se sve moglo izvoziti i uvoziti..zdrav kapitalizam..o tome pricam,ne povratku neke Yuge ili cemu vec..zanima me cisto sa financijsko teoretske strane..danni1 wrote:Je...sve se proizvodilo a ništa nije donosilo profit zato je i sve ošlo u kurac. Plus naravno međunacionalni animozitet.pismejker wrote:Pa u Yugi su se proizvodili televizori,auti,kompjuteri,roba siroke potrosnje,hrana,pitje,ovoga i onoga,zitarice,kurucza,svinjei ghoveda se nisu uvozila,proizvodili su se mlazni borbeni avioni,proizvodilo se.....sto quratza...vuksadinare wrote:Pa tko je cinio yu?..isti ovi koji ne mogu proizvesti upaljac kako ti kazes...dakle nemres biti prije pametan navodno a sad debil...ili si debil oduvijek ili pametan...treceg nemadzango wrote:
Imaju i Ameri greške sa F-35. Ali čuješ li ti sebe šta pričaš i sa kim porediš usranu Brozovu Jugoslaviju? Cela bivša YU danas ne može da napravi ni upaljač za jedan pošteni avion. A Broz je kupovao najsavremenije avione svog doba. Mi danas kupujemo po tuđim otpadima.
Hrvati nisu glupi narod,nego su inertni i lijeni,bar ukontekstu vlastite drzave..jednostavno nemaju stiha za kapitalizam,ali onaj uredjeni,lakse je ici sivom zonom polulegalnosti,tako i politicari,nesposobni su da pravilno vode drzavu,jer je lakse itji linijom manjeg otpora nego se sukobiti sa istinskim problemima i rjesavati ih..I jedni i drugi vide svoju mogucnost da u odredjenom periodu, ostvare vlastite osobne interese,i onda sto bude..firme u propast ili na prodaju,stanje u drzavi kaoticno i bezakonje na svakom koraku..danni1 wrote:Što da RH vode pametni ljudi?pismejker wrote:nije donosilo jer je vladalo komjunisticko uredjenje sa diktatorom na celu..nije bilo demokracije..Yuga je bila ekonomski u sustini izlorana kao i ostatak isocne Europe..STO DA NIJE? sto da se sve moglo izvoziti i uvoziti..zdrav kapitalizam..o tome pricam,ne povratku neke Yuge ili cemu vec..zanima me cisto sa financijsko teoretske strane..danni1 wrote:Je...sve se proizvodilo a ništa nije donosilo profit zato je i sve ošlo u kurac. Plus naravno međunacionalni animozitet.pismejker wrote:Pa u Yugi su se proizvodili televizori,auti,kompjuteri,roba siroke potrosnje,hrana,pitje,ovoga i onoga,zitarice,kurucza,svinjei ghoveda se nisu uvozila,proizvodili su se mlazni borbeni avioni,proizvodilo se.....sto quratza...vuksadinare wrote:
Pa tko je cinio yu?..isti ovi koji ne mogu proizvesti upaljac kako ti kazes...dakle nemres biti prije pametan navodno a sad debil...ili si debil oduvijek ili pametan...treceg nema
ono sto bi se najvise trebalo cijeniti-RAD,nije cijenjen,nego su papiri,bez nekih jasnih potvrda kvalitete u prakticnom smislu na cijeni..
Sve ovo upucuje ne na pamet ili glupost,nego prije nečestitost,da se blago izrazim..a uzroci toga su daleko negdje u proslosti..
Prije sam vise iz zajebancije predlagao da Sabor i Vladu popunite personalom iz Japana ili Juzne koreje,no sad kad vidim kako sve stoji,to mozda i nije bila losa ideja...
No ,neki su iza izreke.."sve u hrvatske ruke.." tjerali vodu na svoj mlin..Da su Japanci dosli i sve vodili,ne bi bilo niti lopovskog bogacenja preko noci,sVI BI MORALI RADITI:...a to nije bilo prihvatljivo...zasto..pitaj Boga poslovicnog..
Guest- Guest
Jebeš diktaturu ako nemaš para za mašine. Niko ne daje na ler. Danas se kupuje ono za šta se ima para. Ni danas niko ne daje na lepe oči.danni1 wrote:Kupovala je jer je bila jebena diktatura. Po lovi danas RH može kupiti što poželi al nije samo novac u pitanju.dzango wrote:Zamisli onda gde si ti danas ako je ta raspala država sa komunističkom privredom kupovala najsavremeniju eskadrilu aviona a ti danas ideš po tuđim otpadima kako bi se ponovio sa raspalim Merdžom sa trulim krilima od 35 godina. Uz svu svoju ekonomiju koja donosi profit.danni1 wrote:Je...sve se proizvodilo a ništa nije donosilo profit zato je i sve ošlo u kurac. Plus naravno međunacionalni animozitet.pismejker wrote:Pa u Yugi su se proizvodili televizori,auti,kompjuteri,roba siroke potrosnje,hrana,pitje,ovoga i onoga,zitarice,kurucza,svinjei ghoveda se nisu uvozila,proizvodili su se mlazni borbeni avioni,proizvodilo se.....sto quratza...vuksadinare wrote:
Pa tko je cinio yu?..isti ovi koji ne mogu proizvesti upaljac kako ti kazes...dakle nemres biti prije pametan navodno a sad debil...ili si debil oduvijek ili pametan...treceg nema
2014-04-19
pismejker wrote:
ali grippen je tako lijeeeeep... ....sve ostalo vrlo logicno..
Ima i sjajne manevarske sposobnosti, ali tako se ne dobivaju zračne bitke, posebno ne ljepotom.
Ima i drugih prednosti u odnosu na F-16 poput kraće piste i općenito lošije infrastrukture potrebne za upotrebu aviona, slabije obučenih tehničara koji održavaju avion, a također i dobar offset koji Šveđani nude da bi ga prodali što većem broju zemalja, ali je problem što se to obično odrazi i na kvalitetu aparata. Ima i neke mane poput problematičnog izbora raketnih sustava, jer Amerikanci ne žele isporučiti svoje oružane sustave posebno rakete zrak-zrak ponudama u koje sami nisu uključeni.
No, jedno je sigurno. Ne smijemo se dovesti u situaciju da nam održavanje ovisi isključivo o volji jedne zemlje i politike (Švedska i EU), ne smijemo sva jaja u tom smislu staviti u istu košaru, pa je vrlo izvjesno da će ponajviše zbog toga (i besprijekorne borbene statistike) izbor biti F-16, lako moguće i novi iz SAD-a kojemu Izraelci mogu nakon nekog vremena napraviti ne dobar upgrade, nego najbolji na svijetu, posebno za zemlje sa agresivnim susjedima poput nas gdje također spada i sam Izrael pa su tome prilagodili i razvoj tehnike u svojim oružanim snagama.
To je dugoročno gledano prednost kojoj Gripen ne može konkurirati ni pod razno.
Guest- Guest
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kako je Orban preveo Plenkija zednog preko voda a Plenki:'Nema teorije,nema sanse,nece proci.'
» Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
» To je to.Plenki odlucio.Nema odgode kupnje zrakoplova
» Plenki:Nema prijevremenih izbora.Vecina stabilna
» Prgomet odlučno HNS-u i MOST-u:'Nema pregovora sa nama ako Plenki nije premijer'
» Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
» To je to.Plenki odlucio.Nema odgode kupnje zrakoplova
» Plenki:Nema prijevremenih izbora.Vecina stabilna
» Prgomet odlučno HNS-u i MOST-u:'Nema pregovora sa nama ako Plenki nije premijer'
Page 6 of 11