Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16
Eto sad još recite da nisam vojni genije
Nula kuna trošak, izbaciš Srbe i pedere iz RH, Bakira naguziš, ovi četalji van Hr opet dobili a ovdje u Hrvatskoj Hrvati postaju ustaše
Nula kuna trošak, izbaciš Srbe i pedere iz RH, Bakira naguziš, ovi četalji van Hr opet dobili a ovdje u Hrvatskoj Hrvati postaju ustaše
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ima ih u vašim glavama. Kada i te preostale rešite, sami ćete među sobom poklati jer neće više biti nikoga drugoga da ga okrivite za vlastitu glupost.RayMabus wrote:Ima ih još dosta, nismo sve.dzango wrote:Srbe ste već izbacili. Ako izbacite i pedere, jedni drugima ćete oči da kopate. Bolje neka pedera.RayMabus wrote:Nećemo kupit ništa, optužiti ćemo Srbe i pedere da nedaju pare i onda su nepoželjni i izbaciti iz države i dobiješ rat nisi ni kune potrošio
Onima u BiH ćemo reći neka in Vučić čuva nebo iznad Sarajeva i kokice..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Točno u podne
Dva revolveraša
No ja sam vojni genije neću doći ti čekaš a ja ti pobijem selo
Jebeš avione oštre sjekire nam trebaju bitke na tlu prsa o prsa
Dva revolveraša
No ja sam vojni genije neću doći ti čekaš a ja ti pobijem selo
Jebeš avione oštre sjekire nam trebaju bitke na tlu prsa o prsa
2014-04-11
Ima turisti, ne brinidzango wrote:Ima ih u vašim glavama. Kada i te preostale rešite, sami ćete među sobom poklati jer neće više biti nikoga drugoga da ga okrivite za vlastitu glupost.RayMabus wrote:Ima ih još dosta, nismo sve.dzango wrote:Srbe ste već izbacili. Ako izbacite i pedere, jedni drugima ćete oči da kopate. Bolje neka pedera.RayMabus wrote:Nećemo kupit ništa, optužiti ćemo Srbe i pedere da nedaju pare i onda su nepoželjni i izbaciti iz države i dobiješ rat nisi ni kune potrošio
Onima u BiH ćemo reći neka in Vučić čuva nebo iznad Sarajeva i kokice..
2014-04-11
I zašto je sad tebi ovo problem
.
Vidi fino hrvatska bez aviona u Bošnjakistanu paranoja nabaviš još migova u Bjelorusiji i Srbija dominiše...
Šta ti sad ne paše?
.
Vidi fino hrvatska bez aviona u Bošnjakistanu paranoja nabaviš još migova u Bjelorusiji i Srbija dominiše...
Šta ti sad ne paše?
2014-04-11
Šta bi ja trošio pare na nešto od čega nemam vojne koristi kad mogu ne potrošiti ni kune i dobit rat
Jednostavno moć jednostavnosti
Jednostavno moć jednostavnosti
2014-04-11
Hrvatskoj ti avioni u stvarnosti vojno netrebaju niti će joj trebati, ima Aviano, pokriva i Hr i BiH a jeftiniji su od cijelih ovih nepotrebnih zavrzlama, puno jeftiniji
2014-04-11
Ćim je Plenković rekao da će donijeti odluku do kraja godine već mi je pola toga bilo jasno da kad dođe kraj godine onda će početkom iduće sve do kraja mandata
Hrvatska je previše mala da bi logistički podržavala takvi avion a Aviano je blizu i pokriva i bih
Ono taj avion osim air policinga nikakve druge vojne svrhe imao a višestruko je jeftinije platiti Aviano da to obavlja
I to je to, očito da se neće kupovati kapsel star četrdeset godina i onda čekaj još pet godina na dok obućiš pilote
Gripen nas nezanima eto to je preskupo
A i uostalom nismo vojno neutralna zemlja pa da moramo imat svoju avijaciju a i bolje kad je Amerika iznad BiH nego mi, bolje zvuči za Ruse
Hrvatska je previše mala da bi logistički podržavala takvi avion a Aviano je blizu i pokriva i bih
Ono taj avion osim air policinga nikakve druge vojne svrhe imao a višestruko je jeftinije platiti Aviano da to obavlja
I to je to, očito da se neće kupovati kapsel star četrdeset godina i onda čekaj još pet godina na dok obućiš pilote
Gripen nas nezanima eto to je preskupo
A i uostalom nismo vojno neutralna zemlja pa da moramo imat svoju avijaciju a i bolje kad je Amerika iznad BiH nego mi, bolje zvuči za Ruse
2014-04-11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kako je Orban preveo Plenkija zednog preko voda a Plenki:'Nema teorije,nema sanse,nece proci.'
» Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
» To je to.Plenki odlucio.Nema odgode kupnje zrakoplova
» Plenki:Nema prijevremenih izbora.Vecina stabilna
» Prgomet odlučno HNS-u i MOST-u:'Nema pregovora sa nama ako Plenki nije premijer'
» Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
» To je to.Plenki odlucio.Nema odgode kupnje zrakoplova
» Plenki:Nema prijevremenih izbora.Vecina stabilna
» Prgomet odlučno HNS-u i MOST-u:'Nema pregovora sa nama ako Plenki nije premijer'
Page 11 of 11