Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2230161
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
HDZ 2020 i HDZ 1990
2015-09-08
Sad ga jos treba registrirat
2015-09-08
Decko..HDZ je HDZ..ako zi se ne svidja registriraj svoj.to sad isto da novi predsjednik hajduka kaze nakon lbivseg predsjednika..ne znam..hajduk marija stanica nije moj hajduk..zar ne slijedis onu i u dobru i u zlu
2015-09-08
ne treba kad je on rekao da je HDZ njegov onda mu treba vjerovati.Samo čiji su ovi u zagrebu koji bez srama maste brk sa bandićem?Čija je vlada bila sastavljena od redom skoro pa svih umoćenih u korupciju?Čiji je Čorić koji je svojim radnjama nadmašio sve do sada?Sanader i njegovi su bili sestre milosrdnice za ove sad.vuksadinare wrote:Sad ga jos treba registrirat
vili40-
2015-08-02
No way, Ovo je drugi HDZ", poručio je Kenwood Kenon.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Adezenjarksa lopovska posla.
dijagram-
2015-08-09
Znate kaj ... ja mislim da je ovo Škorina i pravaška ''ujdurma''.
Kaj ne?
Kaj ne?
Guest- Guest
Plenki ima veze s ivinim adezejom recimo kao,...mama lekarka s jna oficirima.
Nikakve veze.
Nikakve veze.
dijagram-
2015-08-09
HDZ se kompromitirao kroz godine, niti jedan reset obavljeni eventualni nije napravljen tako da su se rijesili samostalno kriminalnih ili nesposobnih elemenata u stranci. Nego su radije čekali da isti sami odu u penziju,umru ili se kompromitiraju do te mjere da više nemaju izbora a do tada su ih tolerirali. Jedan takav primjer je Jambo. Čisto bliski. Ukratko vrag ih odnio sve skupa ne vjerujem niti jednome potezu koji naprave. Gomila kalkulantski nastrojenih mafijoza kojima su vlastite ambicije uvijek ispred općeg dobra neovisno o situaciji.
A oporba je još gora. Kaputt.
A oporba je još gora. Kaputt.
Guest- Guest
HDZ treba zabraniti zakonom, a članstvo u HDZ-u proglasiti kaznenim djelom. Svim članovima HDZ-a doživotno zabraniti pristup svim javnim funkcijama, počevši od općine u Vukojebini Donjoj do Predsjednika države, Vlade i Sabora. Hrvatska je propustila lustraciju komunista ´90-ih. Hoće li propustiti lustraciju HDZ-a?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Mlado od HDZ-a je još uvijek samo - HDZ. To što nije ukrao znači samo da još nije imao prilike. I mlado od hijene je još uvijek samo - hijena. Što reći o ljudima koji su s 18 godina ušli u HDZ vođeni, pazi sad, idealima? Ono imaš 18 godina, imaš ideale i onda uradiš što? Učlaniš se u HDZ, jasno.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:HDZ treba zabraniti zakonom, a članstvo u HDZ-u proglasiti kaznenim djelom. Svim članovima HDZ-a doživotno zabraniti pristup svim javnim funkcijama, počevši od općine u Vukojebini Donjoj do Predsjednika države, Vlade i Sabora. Hrvatska je propustila lustraciju komunista ´90-ih. Hoće li propustiti lustraciju HDZ-a?
dijagram-
2015-08-09
boli me kurac za HDZ i SDP. i za plenkija i zokija(aj ovaj mi je čak i malo drag). bitnija mi je Republikanska Stranka i bitniji mi je USA senat i kongres nego naš parlament, i predsjednik i vlada
Nije fer, dok se plenki i ekipa bore za nase zdravlje i teskom mukom izdrzavaju napade korone ti se zajebavas.AssadNaPodmornici wrote:boli me kurac za HDZ i SDP. i za plenkija i zokija(aj ovaj mi je čak i malo drag). bitnija mi je Republikanska Stranka i bitniji mi je USA senat i kongres nego naš parlament, i predsjednik i vlada
Ne ide to tako.
dijagram-
2015-08-09
Treba malo smanjiti pritisak na anemiju minor. Pocheo je pucati po shavovima. Anemija, nedostatak kisika, mozak se sushi, shto se zbiva. Ovo je shizofreno
https://direktno.hr/direkt/plenkovic-prozvao-vidovic-kristo-i-milanovica-vidite-li-tu-spregu-vojna-lekarka-trgovacko-srpska-koalicija-yutelova-skola-laz-o-hrvatima-u-bi-214058/
https://direktno.hr/direkt/plenkovic-prozvao-vidovic-kristo-i-milanovica-vidite-li-tu-spregu-vojna-lekarka-trgovacko-srpska-koalicija-yutelova-skola-laz-o-hrvatima-u-bi-214058/
2014-04-14
Bilo kako bilo kod Sanadera sjedili Jandrokovich, novce na trzhnici nashla zena od potpredsjenika iz redova adz, crne torbe nosio krezubica , krv ti jebem.... Kila mozga....
2014-04-14
Pa ovo je uistinu,drugi,novi HDZ.
Moderna europska demokratska stranka.
Moderna europska demokratska stranka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Plenčević,Jandroković, Beroš...to su zaista ljudi koje n8kako ne mozes stavljat u isti koš sa Merčepom,Šuškom, Franjom Arapovićem,ili Vrdoljakom.
2014-04-22
Primijetio sam kako više čak ni CUH sa oltara onako vatreno ne daje podršku stranci,a to je najbolji pokazatelj da je HDZ na pravom putu.
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako je Orban preveo Plenkija zednog preko voda a Plenki:'Nema teorije,nema sanse,nece proci.'
» Zašto Putin neželi rat sa zapadom? Jer zna da nema šanse
» nema šanse da ga je neko napao, mi volimo splićane...
» Grčić: nema šanse da se odreknemo Milanovića preko noći
» OTETI NORVEŽANIN GAJI SIMPATIJE PREMA UMJERENIM ISLAMISTIMA? 'Nema šanse da plaćamo otkupninu za njega'
» Zašto Putin neželi rat sa zapadom? Jer zna da nema šanse
» nema šanse da ga je neko napao, mi volimo splićane...
» Grčić: nema šanse da se odreknemo Milanovića preko noći
» OTETI NORVEŽANIN GAJI SIMPATIJE PREMA UMJERENIM ISLAMISTIMA? 'Nema šanse da plaćamo otkupninu za njega'
Page 1 of 3